Valkoinen talo järjestää kunnianosoituksen perheitä erottaneille rajaviranomaisille MTV 06:04 17.08

Meksikon ja Yhdysvaltain välisellä rajan yli pyrkiviä pakolaislapsia on erotettu näiden vanhemmistaan. 


Näkökulma: Suomi on nyt sotilaallisesti suuntautunut uusisuomi 08:47 16.08

”Suomen ja Ruotsin sitoutuminen Naton rakenteisiin on huolestuttavaa… Nato saa vapaan pääsyn näiden maiden ilmatilaan ja aluevesille”.


Salkkarit-tähti Mikko Parikalta hämmentävä päivitys: "Näiden takia melkein menetin henkeni" mtv 08:45 14.08

Salatut elämät -sarjan Jiri Viitamäen roolista tutuksi tullut näyttelijä Mikko Parikka julkaisi hämmentävän kuvan Instagramissa.


Washington Post: Yhdysvaltojen hätävalmiusviraston henkilöstöpäällikköä epäillään väärinkäytöksistä – palkkasi naisia seksiä varten MTV 06:04 31.07

Yhdysvaltojen hätävalmiusviraston Feman henkilöstöpäällikkönä useita vuosia toimineen Corey Colemanin epäilleen palkanneen virastoonsa naisia sillä perusteella, että toivoi näiden harrastavan seksiä hänen miespuolisten alaistensa kanssa.


Washington Post: Viraston päällikkö palkkasi naisia väärin perustein – halusi näiden harrastavan seksiä miesalaistensa kanssa iltasanomat 05:16 31.07

Sisäisessä tutkinnassa Corey Colemanin siirrelleen naisia osastolta ja jopa paikkakunnalta toiselle järjestääkseen kavereilleen tilaisuuksia yrittää iskeä heitä.


Yli 100 000 katsojaa, Jose Mourinho happamana – "En maksaisi näiden joukkueiden katselemisesta" MTV 08:08 29.07

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei ollut erityisen otettu lauantaisesta näytösottelusta. Liverpool voitti ManUn International Champions Cup -turnauksessa Yhdysvalloissa 4-1.


Yhdysvaltain ulkoministeri Pompeo kutsui Iranin uskonnollisia johtajia "tekopyhiksi" MTV 06:32 23.07

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo on kutsunut Iranin uskonnollisia johtajia "tekopyhiksi" ja sanonut näiden keränneen runsaasti varallisuutta samalla kun iranilaiset ovat kärsineet.


Sisäministeri Mykkänen kiittää Pyhärannan metsäpalon sammuttajia MTV 21:50 19.07

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on kiittänyt Pyhärannassa urakoivia pelastajia ja tukivoimia näiden työstä. Mykkänen esitti kiitoksensa valtioneuvoston ja yhteiskunnan puolesta Twitterissä.


Aivan käsittämätön lämpötila! Suomen kirjaimellisesti kuumin keskustelutapahtuma alkoi – näiden miesten asuja harva kadehtii MTV 17:08 16.07

– Täytyy nyt sanoa, että tämä asu varmaan näyttää paremmalta kuin tuntuu, naurahtaa Porin torilla päivystävä poliisimies. Tummat suorat housut ja napakkaa kangasta oleva paita ovat melko istuvaa mallia, paidan alla näkyy luotiliivin rajat.


Pitkäveto: Kuorrutetaan kakku mansikoilla – MM-finaaliin herkulliset vetoideat iltasanomat 21:50 14.07

MM-futis on aika paketoida näiden tipsien myötä. Vetomenestys on ollut kisoissa kohdallaan. Puristellaan vielä yhtä kunnon onnistumista. Päivitettynä naispesistä.


MM-kisoista tukea luolan vankeina oleville jalkapallopojille iltasanomat 00:01 07.07

Myös jalkapallomaailman tähdet ovat lähettäneet tukensa ja tervehdyksensä Thaimaassa luolassa vankeina oleville pojille ja näiden jalkapallovalmentajalle.


Ulkoministeri Soini uskoo: Näiden syiden vuoksi Helsinki valikoitui Trumpin ja Putinin tapaamispaikaksi – ”Suomeen luotetaan” MTV 19:24 28.06

Ulkoministeri Timo Soini uskoo, että Helsinki valikoitui Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaamispaikaksi siksi, että Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka nauttii arvostusta ja siksi, että Suomeen luotetaan.


Veneilijä pelasti kolmikon näiden veneen upottua Vaasassa iltasanomat 19:56 22.06

Veneilijä pelasti kolme veden varaan joutunutta ihmistä Vaasan saaristossa juhannusaattona, kun näiden vene oli uponnut.


Englannin faneilta natsitervehdys Venäjällä – "Tuomitsemme vahvasti näiden ihmisten käytöksen" MTV 08:24 21.06

Britannian poliisi on käynnistänyt yhdessä Englannin jalkapalloliiton kanssa tutkinnan videosta, jossa joukko Venäjälle matkanneita Englannin jalkapallomaajoukkueen faneja näyttää tekevän natsitervehdyksen.


Kelpaako uusi sote-malli kokoomukselle? Ministeri: ”Luulen, että edustajat ymmärtävät ison kuvan” iltasanomat 15:24 19.06

Hallitus esittää lievennyksiä maakuntien sote-menojen rahoitukseen, jos näiden varat loppuvat.


Kattourakoitsijaa syytetään petossarjasta – työt eivät koskaan valmistuneet ja haki lainoja asiakkaiden tiedoilla MTV 13:40 07.06

Kattourakoitsijaa syytetään laajasta petossarjasta Päijät-Hämeessä. Syyttäjän mukaan kattofirma jätti remontteja kesken sekä nosti asiakkaiden tiedoilla lainoja näiden tietämättä.


Näiden tunnettujen näyttelijöiden lapset pääsivät Teatterikorkeakouluun iltasanomat 16:11 06.06

He ovat näyttelijöitä jo toisessa, jopa kolmannessa polvessa.


Tuhoisa maastopalo nieli perheen asuntovaunun – äidin, vastasyntyneen ja taaperon pelätään kuolleen MTV 13:44 06.06

Taaperoikäinen lapsi, vauva ja näiden äidin epäillään kuolleen maastopalon ympäröimään asuntovaunuun Yhdysvaltain Kaliforniassa.


Neljä materiaalia aiheuttaa ympäristöön jättipäästöt: Suomalaistutkimus paljastaa, miten ne voitaisiin puolittaa MTV 09:51 05.06

Teräs, sementti, muovi ja alumiini aiheuttavat jopa noin 70 prosenttia koko EU:n päästöistä, sanoo Sitran kiertotalousprojektin projektijohtaja Kari Herlevi Huomenta Suomi -lähetyksessä. Pelkästään näiden neljän materiaalin kierrätyksellä voitaisiin puolittaa teollisuuden päästöt vuoteen 2050 mennessä, selviää tänään julkaistavasta Sitran tutkimuksesta.


maaleitta Perparim rajuihin väitteisiin ”Olemme romahti alta kesken syytetään murhan yrityksistä

Uutiset