Nyt se varmistui: NHL-mies Julius Honka irti Liigan illan TV-pelissä

MTV 15:25 11.10

Viime vuodet NHL-kaukaloissa viilettänyt Julius Honka nähdään kaukalossa, kun JYP ja Pelicans kohtaavat perjantaina Jyväskylässä. Ottelu on nähtävillä ilmaiseksi Sub-kanavalta.


Nälänhädän kurittama 12-vuotias poika raahusti Helsinkiin paremman elämän toivossa: Siitä alkoi menestystarina, joka näkyy edelleen ympäri pääkaupunkia

iltasanomat 09:30 27.09

Maalarimestari Salomo Wuorion koristemaalauksia yli sadan vuoden takaa on nähtävillä vielä Mummotunnelissa ja monissa muissa keskeisissä paikoissa.


Älykiekkodataa on nähtävillä nyt myös Liigan sivuilla

jatkoaika.com 17:25 23.09

Liiga on tuonut älykiekon tilastoja myös nettisivuilleen. Aiemmin näitä tilastolukemia on nähty vain Telian lähetyksissä ja joidenkin seurojen mobiilisovelluksissa.


Väite Suomen ja Ukrainan sotilas­yhteistyöstä leviää – Niinistö kiisti IS:lle: Ei ole edennyt

iltasanomat 17:13 14.09

Ukrainan presidentin virallisilla nettisivuilla oli yhä lauantaina nähtävillä Sauli Niinistön kiistämä väite, jonka mukaan Zelenskyi ja Niinistö olisivat sopineet sotilaallisesta yhteistyöstä.


Väite Suomen ja Ukrainan sotilasyhteistyöstä leviää – Niinistö kiisti IS:lle: Ei ole edennyt

iltasanomat 14:36 14.09

Ukrainan presidentin virallisilla nettisivuilla on yhä edelleen nähtävillä Sauli Niinistön kiistämä väite, jonka mukaan Zelenskyi ja Niinistö olisivat sopineet sotilaallisesta yhteistyöstä.


Video: Mahtava suoritus! 185-senttinen NHL-pakki yllätti - löi pöytään melkoisen pompun

iltalehti 11:59 13.09

Morgan Riellylta löytyy ponnistusvoimaa. Kuntovalmentaja Molly O’Brien julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa Toronto Maple Leafsin puolustaja Morgan Rielly ponkaisee ja lyö pallon korisukan läpi. Donkki on 185-senttiseltä ja satakiloiselta kiekkoilijalta melkoisen kova suoritus. Myöhemmin video oli nähtävillä myös liigan virallisilla some-kanavilla.


Sir Paul McCartney kuvattiin erikoisissa puuhissa – asetteli muina miehinä kolikoita junaradalle

iltalehti 22:50 26.08

Muusikko käyttää ohentuneita kolikoita apuna soittamisessa. Maailman rikkain muusikko Sir Paul McCartney bongattiin torstaina 15. elokuuta erikoisissa puuhissa. Artisti havaittiin New Yorkin Hamptonissa asettelemassa pieniä yhden sentin kolikoita junaraiteille. Asiasta kertoo Daily Mail, jonka jutussa on nähtävillä kuvat tilanteesta. Syy oudolle käytökselle on varsin yksinkertainen. Junan ajaessa kiskoja pitkin kolikot ohenevat, jonka jälkeen McCartney käyttää niitä plektroina soittaakseen. Muusikko nähtiinkin keräämässä kolikoita talteen junan mentyä alueelta ohi.


Kohujulkkis Katie Price unohti tapaamisen faniensa kanssa – kaksikko murtautui ex-mallin asuntoon

iltalehti 01:43 23.08

Fanit pääsivät tähden kotiin sisään jättimäisestä koiranluukusta. Kosmeettisten operaatioidensa vuoksi viime aikoina julkisuudessa näkynyt Katie Price koki järkytyksen viikonloppuna, kun hän sai tietää asuntonsa turvallisuuspuutteista. Price oli kutsunut kaksi suurta faniaan lauantaina luokseen vierailulle, mutta nainen oli unohtanut tapaamisen ja mennyt yöksi miesystävänsä Kris Boysonin luokse. Saavuttuaan entisen glamour-mallin asunnolle, fanit päättivät olla jäämättä tyhjän päälle. Lähtemisen sijaan he murtautuivat asuntoon jättimäisen koiranluukun kautta. Kaksikko kuvasi koko tapahtuman sosiaaliseen mediaan. Kuvia on nähtävillä The Sun -lehden sivuilla, joka raportoi tapahtuneesta.


Instagram joutui karmean kohun keskelle: Kuva kuolleesta 17-vuotiaasta Instagram-tähdestä ehti olla nähtävillä yli 12 tuntia

iltasanomat 22:11 16.07

21-vuotiasta poikaystävää epäillään taposta, ja häntä voi odottaa 25 vuoden vankeustuomio.


Kouvolan asuntomessut avataan vanhalla kasarmialueella

yle 05:52 12.07

Nähtävillä on muun muassa moderneja pientaloja ja uudenlainen senioriasumisen kortteli.


Neymarin raiskauskohusta uutta tietoa – supertähti julkisti WhatsApp-keskustelut

MTV 17:28 07.06

Najila Trindade syyttää jalkapallon supertähti Neymaria raiskauksesta. Neymar julkaisi sosiaalisessa mediassa hänen ja Trindaden väliset WhatsApp-keskustelut, jotka brasilialainen tv-kanava Globo välitti eteenpäin. Marcan englanninkielisestä käännöksestä voit lukea keskustelut kokonaisuudessaan. Neymarin julkaisua ei ole enää nähtävillä sosiaalisessa mediassa.


Barcelonan-reissuun ylimääräisin Bosnian iltaottelussa Suomen huolissaan, Kari Kanerva julkaisi Kimi Räikkösen suosimisesta nauruun kesken Viasatin Pohjois-Syyriassa – lähettiläs reaktiot palkittiin takaisku – kapteeni tien” Kangasalla – ylimääräisin eväin

Hot topics