Kunnan rohkea kokeilu: Lapset pääsevät koulusta tiistaisin viimeistään kello 14 – sitten alkavat ilmaiset harrastukset MTV 06:52 21.06

Ensi syksystä alkaen kahdeksassa nurmijärveläiskoulussa koulupäivä päättyy aina tiistaisin viimeistään kello 14. Päätöksen takana on harrastusiltapäivä-hanke, jota kokeillaan nyt Nurmijärvellä ensimmäisen kerran. Hieman vastaavanlaista toimintaa on kokeiltu myös Turussa ja Oulussa.


Myös toinen suomalainen esillä! Juuse Saros valittiin Pekka Rinteen tapaan NHL:n tähdistökentällisiin MTV 06:47 21.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Pekka Rinne valittiin vuoden maalivahdiksi, kun hän pokkasi parhaalle veskarille jaettavan Vezina Trophyn. Nashville Predatorsin toinenkin suomalaisvahti Juuse Saros oli esillä, sillä hänet valittiin Rinteen tapaan NHL:n tähdistökentällisiin.


Teknologiaindeksi Nasdaq rikkoi kaikkien aikojen ennätyksen – myös Facebook ja Netflix ennätysluvuissa MTV 05:50 21.06

New Yorkin pörssin teknologiapainotteinen Nasdaq-indeksi päätyi keskiviikkona kaikkien aikojen ennätyslukemiinsa.


Tänään on kesäpäivänseisaus – Aurinko on pohjoisimmillaan liikeradalla MTV 05:28 21.06

Tänään on pohjoisen pallonpuoliskon vuoden pisin päivä, joka tunnetaan myös kesäpäivänseisauksena. Aurinko on pohjoisimmillaan vuotuisella liikeradallaan taivaalla.


Juhannuksen menoliikenne vilkkainta tänään – pahin ruuhkasumppu perinteisesti valtatie 9:llä iltasanomat 05:09 21.06

Ruuhkiin kannattaa varautua myös juna- ja lentoasemilla.


Karhu hyökkäsi kimppuun – kadonnut patikoija löydettiin kuolleena Alaskassa iltasanomat 04:31 21.06

Karhu raateli myös toista henkilöä, joka oli etsimässä kadonnutta miestä.


Suurin osa tuulenpuuskien katkomista sähköistä korjattu – ennuste: ongelmia tulossa juhannuksena iltasanomat 22:40 20.06

Sähkönjakeluun odotetaan ongelmia myös juhannuksena.


Tarttuiko Cristiano Ronaldon ihailu myös tuomariin? – Marokon pelaajat syyttivät oudosta eleestä – "Ei tämä ole sirkus" MTV 20:31 20.06

Marokko putosi jatkopeleistä jalkapallon MM-kisoissa, kun se hävisi Portugalille 0-1 B-lohkon ottelussa keskiviikkona. Marokon pelaajilta tuli kritiikkiä tuomarin suuntaan, mutta varsin erikoisesta syystä.


Sipilä: EU-maiden varauduttava kasvattamaan pakolaiskiintiöitä - ”Luulen, että tähän suuntaan mennään” iltasanomat 19:29 20.06

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mielestä EU-maiden, myös Suomen, pitäisi kasvattaa pakolaiskiintiötään osana EU:n laajuista turvapaikkajärjestelmää.


Kotihoidon työntekijöiden pahimmat kokemukset paljastuvat kantelussa: ”Sairaalasta kotiutuu harhaisia asiakkaita” iltasanomat 17:17 20.06

Superin tekemän kantelun mukaan Eksoten kotihoidon työntekijät joutuvat välillä kiireessä arpomaan kenen asiakkaan he laittavat etusijalle. Myös omia lounastaukoja jätetään välistä, jotta asiakkaille ehditään tarjoamaan ruokailu.


HIFK:n Tyrväiselle jatkosopimus – hyökkääjä pelaa joukkueessa myös kaudella 2019–20 jatkoaika.com 17:09 20.06

Hyökkääjä Juhani Tyrväinen on solminut HIFK:n kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.


Tärkeä kiinnitys: tähtihyökkääjä jatkaa HIFK:ssa – "Sitä me pidämme suuressa arvossa" MTV 16:30 20.06

Jääkiekon SM-liigaseura HIFK ja hyökkääjä Juhani Tyrväinen ovat jatkaneet sopimustaan yhdellä vuodella. Tyrväisen pelaajakontrahti kattaa nyt myös kauden 2019–2020.


Tärkeä kiinnitys: tähtihyökkääjä jatkaa HIFK:ssa MTV 16:30 20.06

Jääkiekon SM-liigaseura HIFK ja hyökkääjä Juhani Tyrväinen ovat jatkaneet sopimustaan yhdellä vuodella. Tyrväisen pelaajakontrahti kattaa nyt myös kauden 2019–2020.


Kokkisota saa uuden soturin – Linnea Vihonen tuo keittiöön naurua: ”Minulla on omanlainen tyyli toimia” mtv 15:29 20.06

Rakastettu ruokaohjelma Kokkisota palaa jälleen ruutuun. Uudella kaudella nähdään myös uusi kokki, The Cock- ja Yes, yes, yes -ravintoloiden keittiöistä tuttu Linnea Vihonen.


Soini harmittelee Yhdysvaltain lähtöä YK:n ihmis­oikeus­neuvostosta, mutta ymmärtää myös kritiikkiä iltasanomat 13:57 20.06

Soinin mukaan Suomi on sitoutunut neuvoston työhön.


Erikoinen ilmiö itärajalla: MM-kisaturisteja tullut luvatta Suomeen iltasanomat 13:23 20.06

Jalkapallon MM-kisojen fanitunnuksia on käytetty keinona päästä EU:n alueelle ja myös Suomeen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle.


F1-sarjassa puhaltavat uudet tuulet – ensin uudistui ilme, seuraavaksi tekniset säännöt MTV 12:10 20.06

Syksyllä 2016 F1-sarjan kaupalliset oikeudet hankkinut Liberty Media on pannut tuulemaan lajin uudistamiseksi. Tällä kaudella muutokset ovat näkyneet erityisesti kisatapahtumissa ja graafisessa ilmeessä, mutta luvassa on myös pitkän tähtäimen teknisiä parannuksia.


Suomessa syntyi viime vuonna vähiten lapsia 150:een vuoteen iltasanomat 10:51 20.06

Myös synnytyssairaaloiden määrä on vähentynyt.


NHL 65:00 -podcast ? John Tavaresin vaadittava arvolleen täyden vastineen, Mikko Rantanen NHL:n paras suomalainen jatkoaika.com 09:00 20.06

NHL-kausi on päättynyt pelien osalta ja seuraavana ohjelmassa on jokavuotinen varaustilaisuus. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä alkavat vapaiden pelaajien markkinat. NHL 65:00 -podcast on myös siirtymässä kesäteloille, mutta toimittajat ottavat vielä kertaalleen kantaa polttaviin puheenaiheisiin.


Venäläiset riemuitsevat MM-kisojen murskamarssista – "Salah ei saanut mitään aikaan" MTV 08:56 20.06

Jalkapallon MM-kisojen isäntämaan Venäjän hieno startti turnaukselle on saanut myös venäläiset riemuikkaiksi.


hyväuskoisilta jalkaan - juhannuksesta juhannustili junista Pasilaan korjattu – ennuste Kroatia – News Trump tallentuu Nasan Tuomas Korvenojalla uusi Venäjä pidätti – kertoi asiasta ”Seksiturismi kukoistaa”

Uutiset