No nyt syttyi Timo Jutilakin! Myös futiksessa mainetta niittänyt kiekkolegenda liekittää Huuhkajat-huumaa jutimaisesti

iltasanomat 20:59 18.11

Timo Jutila oli juniorina Tampereen Ilveksen jalkapallojoukkueen kapteeni.


Whitney Houstonin asioidenhoitaja vahvistaa vihdoin huhut lesborakkaudesta todeksi: "Me olimme yhtä”

iltalehti 20:44 18.11

Robyn Crawford vahvistaa vuosikymmenten spekulaatiot todeksi uutuuskirjassaan A Song for You: My Life with Whitney Houston. Whitney Houstonin asioidenhoitaja ja paras ystävä Robyn Crawford laittaa pisteen vuosikymmenien pohdinnalle siitä, seurustelivatko Crawford ja Houston keskenään. Crawford vahvistaa muistelmateoksessaan seurustelusuhteen. Laulajatähden ja tämän asioidenhoitajan parisuhdetta on spekuloitu vuosikymmeniä. Myös laulajatähdestä tehdyt kaksi viimeisintä dokumenttielokuvaa Whitney: Can I Be Me sekä Whitney pohtivat aihetta.


Suomen pienin kaupunki ei taivu kuntaliitokseen – Kaskisten ja Närpiön liitto kaatui tiukan äänestyksen jälkeen

yle 20:42 18.11

Kaskisissa sali oli täynnä yleisöä ja paikalla oli myös kaksi turvamiestä varmistamassa, että kokous sujuu rauhallisesti.


EM-kisapaikasta liikuttunut huoltajalegenda jännittää myös Ateenassa Huuhkajien puolesta: "Tämän päivän taiteilijat tietävät, että ollaan tositoimissa"

yle 20:11 18.11

Gunnar Yliharju palaa joukkueen mukana Kreikasta Suomeen.


Huuhkajien Kreikka-ottelulla valtava merkitys – "Olisi ihan unelma – haluamme myös menestyä kisoissa"

MTV 19:56 18.11

Suomella on vielä panosta jalkapallon EM-karsintojen päätösottelussa Kreikkaa vastaan. Voittamalla Kreikan Suomi pääsisi hyvin todennäköisesti EM-lohkoarvonnoissa kolmoskoriin.


Djurgårdenin kannattajien kentälle ryntäys poiki poliisi-ilmoituksen vastustajajoukkueen turvallisuuspäälliköstä

yle 17:56 18.11

Pitch invasion on puhuttanut viime aikoina myös Suomessa.


F1-lehdistökatsaus: Ferrarin kahden kukon kanalassa räjähti – ”Kaksi lasta törmäilyautoissa”

MTV 17:55 18.11

Odottamattomien tapahtumien aiheuttama kaaos Brasilian F1-kisassa teki sunnuntain kilpailusta yhden vuosikymmenen unohtumattomimmista. Kansainvälinen F1-lehdistö käsitteli kisan jälkeen niin Max Verstappenin voittosuoritusta, palkintopallin ensikertalaisia kuin myös Ferrarin sisäisen taistelun rumaa käännettä.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori paljastivat karun totuuden ruuhkavuosista – rehellinen kirjoitus kerää ylistystä vanhemmilta

iltalehti 17:43 18.11

Vaikka Marja Hintikka on ylistänyt useaan otteeseen perheonneaan, nainen muistuttaa myös, miten rankkaa perhe-elämä kolmen pienen lapsen kanssa on. Tuskin YleX:n juontaja Marja Hintikka arvasi syksyllä 2005, millaista elämä on 14 vuotta myöhemmin, kun Pasilan studioon asteli muuan Ilkka ”Ile” Uusivuori. Pariskunta on kertonut useissa haastatteluissa, miten työkavereista tuli pariskunta. Aluksi pariskunta oli vain työkavereita. Jossain vaiheessa kaksikko kuitenkin huomasi, kuinka oli mennyt ”työn merkeissä” elokuviin yhdessä.


Pikkujoululiikenteen tehovalvonnassa jäi kiinni 124 rattijuopumuksesta epäiltyä – poliisi puhallutti lähes 30 000 autoilijaa

yle 17:25 18.11

Tehovalvontaa jatketaan myös tulevana viikonloppuna koko maassa.


Infektiolääkärin mukaan antibiootteja määrätään liikaa, koska potilaat painostavat: "Olen jopa kuullut, että on haettu yksityiseltä puolelta"

yle 17:06 18.11

THL:n raportti paljastaa, että antibiootteja määrätään poikkeuksellisen paljon Kymenlaaksossa. Syynä on muun muassa on lääkäreiden suuri vaihtuvuus, mutta myös potilailta tulevat vaatimukset.


Mihin katosi Jenni Vartiaisen uutuuskappale?

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta ainakaan ensimmäisten viikkojen aikana se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt vielä yleisöään. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Yleisö hylkäsi Jenni Vartiaisen uutuussinkun - biisi jäi nopeasti unholaan

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt yleisöä. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Huuhkajien illan Kreikka-ottelu nähdään suorana Nelosella!

iltasanomat 17:00 18.11

Myös Huuhkajien tämän iltainen EM-karsintaottelu Kreikkaa vastaan nähdään suorana TV:ssä.


Suomen liput aiotaan sallia poliisin virkapuvuissa

iltasanomat 16:54 18.11

Suomen lipun käyttö poliisin virkapuvussa on määrä muuttaa sallituksi myös kotimaassa.


Poliisille tulossa lupa käyttää Suomen lippua virkapuvussa myös kotimaassa

yle 16:06 18.11

Osa poliiseista on käyttänyt kotimaan tehtävissä virkapuvuissaan Suomen lippuja, vaikka se ei nykysäädösten mukaan ole mahdollista.


Suosikkisarja Syke jatkuu uusin jaksoin – mukaan kaksi uutta hahmoa

iltalehti 14:34 18.11

Sykkeen seitsemäs kausi keskittyy sairaalan työyhteisön venymiseen johtoportaan kiristäessä nyörejä. Suosittu sairaalasarja Syke saa peräti 36 uutta jaksoa, ja soppaa saapuu hämmentämään myös kaksi täysin uutta hahmoa. Sarjan uudet hahmot ovat yleiskirurgi Jari Valkjärvi (Nicke Lignell) ja anestesiahoitaja Sonja Salmi (Iida-Maria Heinonen).


Epäoikeudenmukaisuus pilaa juniorijääkiekkoilijoiden harjoittelumotivaation

jatkoaika.com 13:47 18.11

Kirjoitin Iltalehden blogiini kirjoituksen: "Epäoikeudemukaisuus pilaa juniorijoukkueiden joukkuehengen ja harjoittelumotivaation", joka sai yli 3000 jakoa ja oli sillä viikolla Iltalehden ylivoimaisesti luetuin blogi. Jakojen määrästä voi päätellä, että aihe muhii pinnan alla myös juniorijöökiekossa. (https://blogit.iltalehti.fi/tero-auvinen/2019/10/28/epaoikeudemukaisuus-pilaa-juniorijoukkueiden-joukkuehengen-ja-harjoittelumotivaation/) Tältä pohjalta päätimme viedä asiaa syvemmälle ja pyysimme junioripelaajien vanhempia kirjoittamaan meille aitoja kokemuksia epäoikeudenmukaisuudesta, joita kirjoituksia saimmekin liudan. Olimme Jääkiekkoliitton näistä kirjoituksista yhteydessä, mutta siellä asia koettiin hieman kiusallisena, koska ne eivät suoranaisesti liity kentälle. Näin ollen pyysimmekin suoraan Opetus- ja Kultuuriministeriöstä ylitarkastaja Hannu Tolosen käymään näitä tapauksia kanssamme läpi ja ehdottomaan toimintamalleja. Jos juniorijääkiekko on lähellä sydäntä, niin tämä jakso kannattaa ehdottomasti kuunnella.


Huuhkajajuhlat ruuhkauttivat sairaalan tapaturmapäivystyksen: "Ihmiset olivat kolauttaneet päänsä tai pudonneet korkealta"

MTV 12:37 18.11

Huuhkajien EM-kisaportit avannut Liechtenstein-voitto toi liikennettä myös Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Haartmanin sairaalan päivystykseen.


Nyt puhuu Vesa Keskinen: jättimäinen bensa-ale aiheutti yli 20?000 euron tappiot – lupaa jatkoa

iltalehti 12:17 18.11

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen aikoo järjestää vielä kolmannenkin bensan alennusmyynnin Veljekset Keskisellä. Keskinen myi torstaina tankkauspisteiltä bensiiniä ja dieseliä kello 17–00 välillä 0,52 euron litrahintaan. Kyläkauppias odotti tempauksesta 20?000 euron tappiota – ja sellaiset kustannukset tempauksesta myös tulivat.


NHL:n syksyn suomalaissensaatio löysi tehonsa omia maalejaan analysoimalla, mutta mukana on ollut myös ripaus tuuria: "Nyt en pelkää tehdä virheitä"

yle 10:00 18.11

Coloradon Joonas Donskoi on syksyn suomalaissensaatio NHL:ssä.


alkuun! Kreikka ei näy pilkahdustakaan” päätöksillä voi pidemmän ajan sivussa Suomen maalivahtina Timo Jutilakin! ”Malli murtuu, ”Taivasta ei näy

Hot topics