Minttu Mustakallio piti omaa lomaa Varasto 2:n kuvauksista: ”Ohjaaja oli ihan raivona” iltalehti 22:29 13.02

Minttu Mustakallio aloitti Varasto 2 -elokuvan kuvaukset muutamaa päivää muita myöhemmin. Minttu Mustakallio kertoo aloittaneensa Varasto 2 -elokuvan vähän myöhemmin kuin muut. - Olin kuvausten alussa kaksi päivää Espanjassa lomalla. Kun tulin takaisin, niin mulle tehtiin källi. Mulle sanottiin, että ohjaaja on kuolemankielissä, ja huolestuin. Mutta ei Taru oikeasti ollut, mua huijattiin. Oikeasti Taru oli aivan raivona mulle, Mustakallio nauraa Varasto 2:n kutsuvierasensi-illassa.


Näyttelijä Minttu Mustakallio epäili esiintymistä napapaidassa Varasto 2 -elokuvassa – ”En yleensä urputa vastaan” iltasanomat 10:08 09.02

Minttu Mustakallion Varasto 2 -elokuvan roolihahmon tyyli on kaukana näyttelijän omasta tyylistä.


Hannele Laurin Nina-koira kuoli - jäljelle jäänyt Nancy-koira, 13, suree ystäväänsä iltalehti 22:30 08.02

Näyttelijä Hannele Laurin jackrussellinterrieri Nancy vilahtaa uudessa Varasto 2 -elokuvassa. Hannele Lauri näyttelee Varasto 2 -elokuvassa pubissa viihtyvää Ritvaa. Ritva on Karitan (Minttu Mustakallio) äiti ja Rousteen (Kari-Pekka Toivonen) anoppi.


Minttu Mustakallio uudenvuodenlupauksestaan: ”Tosi huonosti on alkanut” iltalehti 19:04 17.01

Näyttelijä Minttu Mustakallio kertoi vuoden 2018 alkaneen vauhdilla. Minttu Mustakallio tunnetaan esimerkiksi televisiosarjoista Ex-onnelliset, Klikkaa mua ja Vedetään hatusta. The Post -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Mustakallio tuli suoraan töistä ystävänsä kanssa. - Tein yhden uudenvuodenlupauksen, Mustakallio jutteli ennen elokuvan alkua.


Aku Hirviniemi, Kari-Pekka Toivonen, Minttu Mustakallio ja Hannele Lauri tähdittävät uutuuselokuvaa: "Helppoa ja hauskaa!" mtv 10:14 31.12

Varasto-elokuva saa jatkoa, kun Subilla nähdään keväällä 2018 Varasto 2 -elokuva!


Uutiset