Brittimediat: Levy-yhtiö hylkäsi poptähti Lily Allenin – sisäpiiri tylynä: ”Se oli väistämätöntä” iltalehti 21:29 21.08

Laulaja Lily Allenin on yrittänyt tehdä comebackia jo vuosia. Laulaja Lily Allen, 34, on yrittänyt jo vuosia tehdä comebackia kehnolla menestyksellä. Hänen viimeisimpien albumeiden suosio ei ole täyttänyt levy-yhtiön odotuksia. Nyt musiikkialan sisäpiiristä kerrotaan, ettei Allenin levy-yhtiö tarjoa laulajalle enää uutta sopimusta. Brittimedioiden mukaan levy-yhtiö ei ole suostunut kommentoimaan asiaa.


Saija Tuupanen on tanssilavojen tulokuningatar - kommentoi itse taksojaan: ”Kun kysyntä on kova, ne vähän nousevat” iltalehti 19:37 07.07

Vuoden 2003 tangokuningatar on jo vuosia ollut yksi kiireisimmistä tanssilavaesiintyjistä. Iltalehti selvitti kesäkuussa, ketkä ovat keikkalavojen tulokuninkaat -ja kuningattaret. Musiikkialan asiantuntija arvioi Iltalehdelle kesäkuussa, että Saija Tuupanen tienaa tanssilavakeikasta lauantaina noin 4 500–6 000 euroa, arkisin 3 000–5 000 euroa. Tuupanen on ollut jo vuosia tanssilavojen suosituin artisti ja tienaa naislavatähdistä eniten.


IL paljastaa: Tällaisia ovat tanssilava-artistien palkkiot: Saija Tuupanen tienaa muhkeasti - lavakuninkaan paikka on karusti tyhjä iltalehti 07:09 24.06

Tanssiartistit tekevät tiliä hurjalla keikkamäärällä. Iltalehti uutisoi viime viikolla, ketkä festariesiintyjistä tienaavat eniten. Siinä missä festareilla uusia suosikkeja tulee ja vanhoja menee noin parin vuoden sykleissä, on tanssilavoilla hiljaisempaa. Iltalehden haastatteleman musiikkialan asiantuntijan ja sisäpiiriläisen mukaan yksikään uudempi artisti ei ole noussut lavojen kuninkaaksi tai edes keskitason nimeksi.


IL paljastaa: Tällaisia ovat suosikkiartistien festaripalkkiot: Ville Valo & Agents kuittaavat hurjia summia iltalehti 07:00 14.06

Iltalehti kysyi musiikkialan asiantuntijalta ja vaikuttajalta suomalaisten artistien keikkapalkkioiden suuruudesta. Kesän aivan ehdottomia festarikuninkaita ovat Ville Valo \& Agents, ainakin jos katsotaan keikkapalkkioiden suuruutta. Iltalehden haastattelema musiikkialan asiantuntija ja vaikuttaja arvioi Ville Valon \& Agentsin keikkapalkkion liikkuvan 60 000–80 000 euron suuruusluokassa.


Loreen shokeerasi kuninkaallisten edessä kaiken paljastavassa asussa - ”Olen lähes alasti” iltalehti 10:03 12.06

Euroviisuvoittaja Loreenin asu tiistain Polar-gaalassa Tukholmassa keräsi katseita. Musiikkialan Polar-gaala on Ruotsissa se tapahtuma, missä kuninkaallisetkin pukeutuivat hieman rennommin. Tänä vuonna Victoria säväytti röyhelömekossa, Sofia kukkamekossa ja -seppeleessä. Vuoden 2012 Euroviisuvoittaja Loreen oli kuitenkin se joka vei kaiken huomion asullaan. Erikoinen asu kun paljasti kaikenlaista edestä ja takaa.


Kuninkaallinen perhe osallistuu joka vuosi arvostettuun musiikkigaalaan - mutta missä prinsessa Madeleine oli nyt? iltalehti 22:11 11.06

Madeleinen puoliso jätti gaalan väliin jo viime vuonna. Vuosittain Ruotsissa järjestettävässä musiikkialan Polarpriset-gaalassa huomio kiinnittyi jälleen kuninkaallisten näyttäviin ja värikkäisiin asuihin. Kruununprinsessa Victoria edusti upeassa vaaleanpunaisessa keijukaismekossa, ja prinsessa Sofian yllä nähtiin myös kesäinen kukkamekko. Huomiota sai myös tutun vieraan poissaolo. Prinsessa Madeleine ei saapunut punaiselle matolle Tukholmaan muun kuningasperheen mukana. Viime vuonna hän saapui tapahtumaan yhdessä veljensä prinssi Carl Philipin ja tämän puolison Sofian kanssa. Madeleinen puoliso Chris O’Neill jätti tuolloin tapahtuman väliin, eikä häntä nähty tälläkään kertaa.


Vaikeudet jatkuvat – konserttijärjestäjä kieltäytyi tuottamasta Jari Sillanpään kiertuetta: ”Riski on liian iso” iltalehti 06:01 07.06

Iltalehden haastattelema musiikkialan vaikuttaja ei usko Jari Sillanpään täyttävän konserttisaleja tällä hetkellä. Vuoden 1995 tangokuningas ja menestyksekkään uran iskelmälaulajana tehnyt Jari Sillanpää, 53, haluaa palavasti takaisin keikoille. Sillanpään keikkakalenterista käykin ilmi, että hänelle on sovittuna kesälle seitsemän keikkaa. Pudotus on suuri siihen nähden, että aiempina kesinä Sillanpää tähditti lähes kaikkia suurimpia festareita ja veti lähes 40 000 ihmistä Olympiastadionille 50-vuotisjuhlakonsertissaan elokuussa 2015.


Musiikkialan vaikuttajat ruotivat Robin Packalenin mahdollisuuksia maailmanmenestykseen - nämä seikat nousevat esiin: "Jotain sellaista, mitä muilla ei ole" iltalehti 11:04 25.05

Juhani Merimaa ja Jone Nikula uskovat kansainväliselle uralle loikanneen Robin Packalenin mahdollisuuksiin. Suomalaisen rock-bisneksen tunnettu vaikuttaja Juhani Merimaa on seurannut monen artistin kohtaloita. Tavastia-klubin omistajan mukaan Robin on menestynyt Suomessa poikkeuksellisen hyvin, sillä hän on onnistunut erottautumaan joukosta. Merimaa näkee Robinin kappaleissa kiinnostavuutta ja esiintymisessä sellaista rentoutta ja energiaa, joka vetoaa yleisöön. – Robinilla on jotakin sellaista, mitä muilla ei ole, sillä muuten hän ei olisi pystynyt säilyttämään kontaktiaan yleisöönsä ja pysynyt huipulla teinitähteyden jälkeenkin. Se ei ole itsestään selvää, Merimaa sanoo.


Agit Prop -yhtyeestä tunnettu Pekka Aarnio on kuollut mtv 20:17 14.05

Pitkän linjan musiikkialan ammattilainen Pekka Aarnio on kuollut 72-vuotiaana Helsingissä eilen maanantaina. Aarnio kuoli pitkällisen sairauden jälkeen.


Agit Prop -yhtyeestä tunnettu Pekka Aarnio on kuollut iltasanomat 19:58 14.05

Pitkän linjan musiikkialan ammattilainen Pekka Aarnio on kuollut 72-vuotiaana Helsingissä eilen maanantaina.


aavistamaton epäili epäili upseereita rikollisiksi käykö tekijöitä ei yksi erikoiskoe enää

Uutiset