Susanna Koski puhuu lämpimästi Hjallis Harkimosta: ”Mulle erittäin tärkeä ja läheinen” iltalehti 16:02 24.05

Susanna Koski kertoo Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa hänen ja Harry ”Hjallis” Harkimon ystävyydestä. Videolla Susanna Koski kertoo, mistä hän ja Harry Harkimo keskustelevat. Huhu kansanedustaja Susanna Kosken (kok) ja tuolloin kokoomuksen kansanedustajana toimineen Harry "Hjallis" Harkimon suhteesta sai alkunsa vuonna 2015, jolloin kaksikko nähtiin yhdessä jääkiekko-ottelussa. Myös kaksikon lämpimät välit Linnan juhlissa 2016 herättivät huomiota. Nykyisin Harkimo ei ole enää kokoomuksessa, vaikka toimiikin yhä kansanedustajana ja vetää Liike Nyt -yhdistystä.


Kuka torjuu Leijonien maalilla kuolemanottelussa? Harri Säteri sanoo, ettei tiedä: ”Sama mulle” iltalehti 13:10 16.05

Lauri Marjamäki on pitänyt peluutussuunnitelmansa salassa. Leijonat voitti alkusarjan päätösottelussa USA:n maalein 6-2 Kuka torjuu Leijonien maalilla torstain "kuolemanottelussa" Sveitsiä vastaan? Harri Säteri vai Ville Husso?


Viivi Pumpanen sai levytyssopimuksen: ”Tämä on yksi huikeimmista ja jännittävimmistä kokemuksista” iltalehti 17:03 14.05

Ex-missi ja mediapersoona Viivi Pumpanen kertoo saaneensa levytyssopimuksen. Posse-ohjelman juontajana tunnettu Viivi Pumpanen on saanut levytyssopimuksen. Pumpanen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Postauksesta selviää, että ex-missi on solminut sopimuksen FinRecords Oy:n kanssa, joka sivuston mukaan julkaisee suomalaista pop-, rock - ja iskelmämusiikkia. - Elämä on suuri seikkailu täynnä upeita löytöjä ja tää on ehdottomasti mulle yksi huikeimmista ja samalla jännittävimmistä kokemuksista. Kiitos finrecords kun näytitte ja avasitte mulle tien tähän huikean musiikin maailmaan, Viivi kirjoitti kuvan yhteyteen.


KSML: Emma-emu karkasi eläinpuistosta ja kuoli metsässä sydänkohtaukseen iltalehti 00:09 14.05

Jyväskyläläisestä eläinpuistosta karanneelle emulle kävi huonosti, kertoo Keskisuomalainen. Emma-niminen emu karkasi sunnuntaina Jyväskylän Leppälahden eläinpuistosta kohtalokkaalla tavalla, kertoo Keskisuomalainen. Eläinpuiston toimitusjohtajan Anssi Kuikan mukaan eläinpuiston henkilökunta ja Karajan löytöeläinkodin väki saivat yli kaksimetrisen aidan yli karanneen emun kiinni, mutta eläin sai tilanteessa sydänkohtauksen.


KSML: Karkumatka eläinpuistosta koitui emulle kohtalokkaaksi Jyväskylässä MTV 22:53 13.05

Suomen luonnossa liikkui tänään lyhyen ajan varsin eksoottinen eläinlaji. Emu karkasi Jyväskylän Leppälahdessa sijaitsevasta eläinpuistosta. Asiasta uutisoi Keskisuomalainen.


Interin Mikko Kuningas nousi cupfinaalin sankariksi - ”Nautitaan!” iltalehti 18:54 12.05

Interin Mikko Kuninkaasta tuli cupfinaalin sankari viime hetken maalillaan. Mika Mäkitalo rakensi tilanteen Timo Furuholmille, joka tyri paikkansa. - En tiedä tyrikö vai lähtikö hakemaan maalivahdin jalan kautta kimmotusta mulle, kun näki, että olen tulossa takaa, Kuningas naureskeli.


Anne Kukkohovi kaipaa syksyllä syöpään menehtynyttä äitiään: ”Äiti opetti kosketuksen voiman” iltalehti 16:45 12.05

Yrittäjä ja televisiokasvo Anne Kukkohovi viettää ensimmäistä äitienpäivää ilman omaa äitiään. Yrittäjä ja televisiokasvo Anne Kukkohovin äidin kuolemasta on äitienpäivänä puolisen vuotta. Hän uskoo, ettei päivä ole muita haikeampi. Tuntuisi jopa pinnalliselta, jos markkinatalouden juhlapyhä saisi menetyksen tuntumaan vielä suuremmalta. - Tällä hetkellä kaikki päivät ovat mulle äitienpäiviä. Ajattelen äitiä kuitenkin koko ajan.


Elias Kaskinen pohtii rauhoittumisen vaikeutta: ”Paha tapa tukottaa lomat ja vapaapäivät” iltalehti 15:27 10.05

Tähdet, tähdet -voittaja on ladannut akkujaan Nizzassa ennen uuden musiikin julkaisemista. Laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen, 25, on lomaillut Nizzassa, Ranskassa. Hän on postannut Instagramiinsa aurinkoisia lomakuvia. Yhden kuvan ohessa Elias pohdiskelee rauhoittumisen vaikeutta: - Oon luonteeltani tosi aktiivinen tyyppi ja paikoillaan oleminen ei oo koskaan ollu mulle mitenkään kovin luonnollinen olemisen muoto. Mulla on usein ollu paha tapa tukottaa kaikki vapaapäivät ja lomat täyteen aktiviteetteja ja välillä oonkin huomannut, et oon väsyneempi loman jälkeen kuin sinne lähtiessä, hän kirjoittaa.


Vain elämää: Terhi Kokkonen ei pidä muutoksista: ”Mulle on tärkeää, että tiedän, mitä tapahtuu” iltalehti 07:11 07.05

Terhi Kokkonen avautuu päivänsä aikana Ultra Brasta. Hän tunnustaa, ettei nauti keskipisteenä olemisesta. Nelosen Vain elämää -ohjelmassa vietetään tällä viikolla Terhi Kokkosen päivää. Ultra Brasta ja SMG:stä tuttu laulaja passitettiin Espanjasta kotiin kesken kuvausten, ja ohjelman kolme viimeistä päivää kuvattiin ilman häntä. Kokkonen on kuitenkin mukana vielä kahden seuraavan artistin päivässä. Kokkonen nähdään päivänään juoksemassa yksin Mondan linnan lähistöllä. Hänen päivänään ei ole ohjelmassa artistien yhteistä aktiviteettia. Aamiaispöydässäkään Kokkonen ei istu, kun muut eli Danny, Sani, Arttu Wiskari, Kasmir, Aki Tykki ja Mira Luoti keskustelevat suomalaisbändien yrityksistä lyödä läpi myös kansainvälisesti.


Kasperi Kapanen hyökkää Leijonien ykkösketjussa - isoisä Hannu kertoo tuittupään toisesta puolesta: ”Ujo ja herkkä” iltalehti 14:32 05.05

Hannu Kapanen on saanut seurata ylpeänä jälkikasvunsa edesottamuksia maajoukkuepaidassa. Maajoukkueleijona numero 159 on saanut katsella poikansa Sami Kapasen maailmanmestaruusjuhlia vuonna 1995. Hän on saanut katsella pojanpoikansa Kasperin jatkoaikaratkaisua nuorten MM-kisoissa 2016. - Olin paikan päällä ja kirosin ensin sitä Venäjän tasoitusta, mutta Sami sanoi mulle, että ”pappa, älä hätäile, Kasperi kun tulee seuraavan kerran kentälle, se tekee maalin”. Ja niin se sitten teki, Hannu Kapanen nauraa.


Jesperi Kotkaniemi kertasi kieli poskella MM-finaalin ratkaisumaalia Ylellä: ”Se kitisi mulle tossa penkillä” iltasanomat 20:40 29.04

Suomi juhlii parhaillaan Tsheljabinskissa alle 18-vuotaiden MM-kultaa.


Juha Perälä julkaisi lapsuuskuvan - sai humoristista kuittailua: ”Ja farkut mallia Matti Nykänen” iltalehti 12:50 28.04

Radiojuontajan lapsuuden housuvalinta herätti somessa huvittuneisuutta. Suomipopin aamujuontaja Juha Perälä, 36, julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan, jossa hän vie somekansan lapsuutensa tunnelmiin. Otoksessa Perälä paidattomana vesselinä 90-luvun tyyliä edustavissa farkuissa. Housuihin on kirjailtu sarjakuvahahmojen kuvia. Otoksen etuajalla on Perälän Nerkku-koira, joka on siirtynyt jo ajasta ikuisuuteen. - En muistanukkaa et nää lihakset tuli mulle jo nuorena, mutta Pliis, älkää kiinnittäkö niihin huomioo. VAAN mun ihanaan #Nerkku -koissuliin!! Kirjoittaa juontaja kuvan oheen.


TIS: Eliaksen ristiriitaiset puheet hämmentävät - suunnittelee samanaikaisesti kihloja ja eroa iltalehti 22:58 26.04

Elias puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista. Iltanuotiolle istahtanut Elias näki videolta Vilman, joka treffaili jo toistamiseen Santerin kanssa. Poromies ja Vilma ovat lähentyneet, mutta se ei tunnu Eliasta vaivaavan. - Santeri tarjoaa Vilmalle tosi hyvän tukipilarin tähän kokemukseen. Ehkä se antaa mulle sitten myös rohkeutta ottaa tiukemmin oma tukipilari, koska olen viime aikoina vähän pelokkaana työntänyt ihmisiä pois, Elias sanaili.


Mikael Jungner julkisti kuuden kohdan toimintaohjeet, miten pääsee uuden liikkeen jäseneksi: ”Laita vaikka mulle viestiä” iltalehti 20:35 21.04

Jungner kertoo Facebookissa, miten tulee toimia, jos haluaa päästä mukaan liikkeeseen. Entinen SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner on julkaissut Facebookissa toimintaohjeet, miten pääsee uuden Liike Nyt -liikkeen jäseneksi. Kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Hjallis Harkimo kertoi lauantaina uudesta poliittisesta liikkeestään. Harkimon ja Jungnerin lisäksi perustajajäseniin kuuluu muiden muassa toimittaja ja juontaja Tuomas Enbuske. Jungner kertoo Facebookissa, miten tulee toimia, jos haluaa päästä mukaan liikkeeseen:


Harry Harkimo luopuu Jokereista – ”On aika antaa tilaa uusille päättäjille” iltasanomat 12:57 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamulle luopuvansa Helsingin Jokereista.


Arttu Lindeman pelkää poistua baarista: ”Väkivaltaiset tilanteet pelottavat tosi paljon” iltalehti 11:51 21.04

Tubetähti ja räppäri Arttu Lindeman, 21, haluaa välttää väkivaltaiset tilanteet pilkun aikaan. Tubetähti ja räppäri Arttu Lindeman, 21, avautuu tuoreella YouTube-videolla peloistaan. Hän kertoo pelkäävänsä esimerkiksi korkeita paikkoja, hammaslääkäriä ja kauhuelokuvia. Lindemanilla on myös hyvät unen lahjat, minkä vuoksi hän pelkää nukkuvansa pommiin sovituista tapaamisista. - Mulle on käynyt näin lukemattomia kertoja, olen myöhästynyt musavideopalavereista, studioista, melkein keikoiltakin, koska olen vaan nukkunut, hän sanoo.


Harry Harkimo luopuu Jokereista iltasanomat 11:41 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamulle luopuvansa Helsingin Jokereista.


Harkimo paljasti Ylelle: Luopuu Jokereista iltasanomat 10:43 21.04

Hjallis Harkimo kertoi Ylen Ykkösaamulle luopuvansa Helsingin Jokereista.


Harkimo Ylelle: ”Liike Nytistä ei ole tulossa puoluetta” iltasanomat 10:31 21.04

Hjallis Harkimo kertoi liikkeestään Ylen Ykkösaamulle.


19, kirjoitti äskettäin saunassa ja erittäin painavia asioita” Hiljaisen vallankumouksen Julma -taulun tuhoajan kissanpentua löytyi talon kolme tavoitetta kommentoi kannattajien reaktiota kuin tähän kuivuuden seuraus lisää kuolemia, lukion huippujen nyt vielä saavat valkolakit tasoitti sarjan Bostonia Vetteliltä suoraa puhetta voimannoston maailmanmestaruuksia ja – alkaako

Uutiset