Yli 30 vuotta sitten Piia, 15, lähti kotoa ja katosi – tänä vuonna ruumiskoirat kävivät isä-Heikin kotona: ”Oli se tavallaan mulle helpotus” iltasanomat 08:51 16.11

Heikki Ristikankare, 80, sanoo, että toivottavasti nyt häntä ei enää epäillä tyttärensä Piian surmasta.


Ei voi olla totta! Takamulletti on tekemässä paluuta stara 12:40 29.10

Takamulletti on hiustyyli, jossa lyhyet hiukset ovat saaneet kaverikseen valtoimenaan


Viihdelehti Stara.fi stara 12:40 29.10

Takamulletti on hiustyyli, jossa lyhyet hiukset ovat saaneet kaverikseen valtoimenaan


HIFK jäädytti Kimmo Kuhdan pelinumeron tyylikkäässä seremoniassa – ”Tämä on mulle tosi tärkeää” iltasanomat 19:07 26.10

Kimmo Kuhtaa kunnioitettiin Helsingin jäähallissa perjantaina.


Kansanedustaja Eero Lehti joutui erikoiseen kiinteistö­soppaan – ”Mulle se oli suuri yllätys” iltasanomat 06:46 20.10

Kansanedustaja Eero Lehti väittää, että pitkäaikainen ystävä vedätti häntä kiinteistökaupoissa. Nyt asia on oikeuden käsiteltävänä.


Raision Loimulle avausvoitto – peli sujui avauserän jälkeen iltasanomat 22:16 19.10

Raision Loimun neljän ottelun tappioputki päättyi.


Devilsin kärkipuolustaja Sami Vatanen kehuu uutta aisapariaan: "On ollut ihan hyvä kemia tässä alkukaudesta" jatkoaika.com 14:15 06.10

Suomalaispuolustaja Sami Vatasen mukaan New Jersey Devils ei lähde muuttamaan viime vuoden askelmerkkejään. Lisäksi hän kehuu tämän hetken puolustajapariaan, nuorta Mirco Mülleriä.


Jani Toivola ajeli eduskunnan taksikortilla myös sairauslomallaan – selittää EVS-ohjelmassa: ”Mun omatunto on puhdas” iltasanomat 22:51 20.09

–?Taksi on mulle iso työväline, Jani Toivola sanoi torstai-iltana MTV:n EVS-ohjelmassa.


Sara Sieppi tilittää Idealistassa EVS-ohjelman haastattelusta – kokee Maria Veitolan huijanneen häntä: ”Tuntui, että mulle asetettiin ansa” iltasanomat 11:56 31.08

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kokee, että hänen haastattelunsa EVS-ohjelmassa ei sujunut, kuten oli sovittu.


Saksan maajoukkueessa tappelu MM-kisojen aikana – maahanmuuttotaustaisia pelaajia kutsuttiin lakuiksi MTV 20:39 28.08

Saksan jalkapallomaajoukkueessa kuohuu. Joukkueen kolmea maahanmuuttovastaista pelaajaa Mesut Öziliä, Jerome Boatengia ja Ilkay Gündogania kutsuttiin MM-kisojen aikana lakuiksi Thomas Müllerin ja Mats Hummelsin toimesta, kertoo saksalaismedia Der Spiegel. 


Saku Koivu tietää, millaiseen ympäristöön Jesperi Kotkaniemi suuntaa – "Se oli mulle silti yllätys" MTV 09:00 19.08

Suomalaislupaus Jesperi Kotkaniemi tavoittelee paikkaa NHL-seura Montreal Canadiensin rosterista jo tämän syksyn harjoitusleirillä. Uudessa ympäristössä riittää haasteita, joista Saku Koivulla on pitkältä ajalta kokemuksia.


Kimi Räikkönen kommentoi kohauttanutta 16 päivän ryyppyreissuaan: "Mulle ollut ihan normaali asia" MTV 07:14 17.08

Kimi Räikkönen kertoo, että moni Formula 1 -maailman asia saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin rajulta, vaikka hänelle itselleen kyse on normaalista asiasta.


Räikkönen nauratti faneja tungoksen keskellä – "Edes kaverit ei soita mulle" MTV 16:49 16.08

Kimi Räikkönen houkutteli satoja faneja Kamppiin kuuntelemaan, mitä formulatähdellä on sanottavaa hänestä kertovasta kirjasta.


NHL-tähti Sami Vatanen kommentoi talven shokkisiirtoa: "Se olikin täydellinen mulle" MTV 14:48 07.08

Jääkiekon NHL-liigassa Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin viime vuoden lopussa siirtynyt puolustaja Sami Vatanen on jälkikäteen todella tyytyväinen yllättäen eteen tulleeseen siirtoon.


TPS hankki Tanskan maajoukkuehyökkääjän korvaajaksi NHL:ään siirtyneelle Petrus Palmulle MTV 10:50 05.06

TPS on tehnyt sopimuksen tanskalais-yhdysvaltalaisen Patrick Björkstrandin kanssa. Sopimus on vuoden mittainen.


Susanna Koski puhuu lämpimästi Hjallis Harkimosta: ”Mulle erittäin tärkeä ja läheinen” iltalehti 16:02 24.05

Susanna Koski kertoo Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa hänen ja Harry ”Hjallis” Harkimon ystävyydestä. Videolla Susanna Koski kertoo, mistä hän ja Harry Harkimo keskustelevat. Huhu kansanedustaja Susanna Kosken (kok) ja tuolloin kokoomuksen kansanedustajana toimineen Harry "Hjallis" Harkimon suhteesta sai alkunsa vuonna 2015, jolloin kaksikko nähtiin yhdessä jääkiekko-ottelussa. Myös kaksikon lämpimät välit Linnan juhlissa 2016 herättivät huomiota. Nykyisin Harkimo ei ole enää kokoomuksessa, vaikka toimiikin yhä kansanedustajana ja vetää Liike Nyt -yhdistystä.


Kuka torjuu Leijonien maalilla kuolemanottelussa? Harri Säteri sanoo, ettei tiedä: ”Sama mulle” iltalehti 13:10 16.05

Lauri Marjamäki on pitänyt peluutussuunnitelmansa salassa. Leijonat voitti alkusarjan päätösottelussa USA:n maalein 6-2 Kuka torjuu Leijonien maalilla torstain "kuolemanottelussa" Sveitsiä vastaan? Harri Säteri vai Ville Husso?


Viivi Pumpanen sai levytyssopimuksen: ”Tämä on yksi huikeimmista ja jännittävimmistä kokemuksista” iltalehti 17:03 14.05

Ex-missi ja mediapersoona Viivi Pumpanen kertoo saaneensa levytyssopimuksen. Posse-ohjelman juontajana tunnettu Viivi Pumpanen on saanut levytyssopimuksen. Pumpanen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Postauksesta selviää, että ex-missi on solminut sopimuksen FinRecords Oy:n kanssa, joka sivuston mukaan julkaisee suomalaista pop-, rock - ja iskelmämusiikkia. - Elämä on suuri seikkailu täynnä upeita löytöjä ja tää on ehdottomasti mulle yksi huikeimmista ja samalla jännittävimmistä kokemuksista. Kiitos finrecords kun näytitte ja avasitte mulle tien tähän huikean musiikin maailmaan, Viivi kirjoitti kuvan yhteyteen.


KSML: Emma-emu karkasi eläinpuistosta ja kuoli metsässä sydänkohtaukseen iltalehti 00:09 14.05

Jyväskyläläisestä eläinpuistosta karanneelle emulle kävi huonosti, kertoo Keskisuomalainen. Emma-niminen emu karkasi sunnuntaina Jyväskylän Leppälahden eläinpuistosta kohtalokkaalla tavalla, kertoo Keskisuomalainen. Eläinpuiston toimitusjohtajan Anssi Kuikan mukaan eläinpuiston henkilökunta ja Karajan löytöeläinkodin väki saivat yli kaksimetrisen aidan yli karanneen emun kiinni, mutta eläin sai tilanteessa sydänkohtauksen.


KSML: Karkumatka eläinpuistosta koitui emulle kohtalokkaaksi Jyväskylässä MTV 22:53 13.05

Suomen luonnossa liikkui tänään lyhyen ajan varsin eksoottinen eläinlaji. Emu karkasi Jyväskylän Leppälahdessa sijaitsevasta eläinpuistosta. Asiasta uutisoi Keskisuomalainen.


liikenteeseen” Saunapäivä

Uutiset