Trumpin asianajaja myönsi haastattelussa: väitteet FBI:n myyrästä pelkkää taktikointia iltasanomat 05:28 28.05

Rudy Giulianin mukaan tarkoituksena on vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen Trumpin mahdollisen virkarikossyytteen varalta.


May haluaa Trumpin väistävän mielenosoittajat Lontoossa - ehdottaa tapaamista maaseudulla iltalehti 05:04 28.05

Britannian pääministeri Theresa May toivoo, että Donald Trump tapaisi hänet Lontoon ulkopuolella pääministerin asunnolla Britannian maaseudulla. Asiasta uutisoi brittilehti The Sun, jonka mukaan Mayn ehdotuksen taustalla on hänen halunsa saada Trump välttämään mielenosoittajat Lontoossa. Britannian Yhdysvaltain-suurlähettiläs Kim Darroch välittää asiaa koskevat yksityiskohdat Valkoiselle talolle.


Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa iltalehti 02:58 28.05

Suomen lippu täyttää tänään sata vuotta. Sisäministeriö suosittaa juhlapäivän kunniaksi liputusta koko maahan. Ministeriön ohjeistuksen mukaan liput nostetaan salkoon kello 8 aamulla ja lasketaan kello 21. Suomen lipusta käytiin aikoinaan pitkä ja monivaiheinen keskustelu, kunnes Suomen kansallisen identiteetin väreiksi valittiin sininen ja valkoinen.


Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan iltalehti 23:40 27.05

Rap-artisti Travis Scott ja Kylie Jenner saivat lapsen tämän vuoden helmikuussa. Lähteen mukaan pariskunnalla on kiistaa äitiyteen liittyvistä seikoista. Rap-artisti Travis Scott on onnellinen Stormy-vauvan isä ja niin on myös lapsen äiti Kylie Jenner. Pariskunnalla on kuitenkin eriävät mielipiteet äitiydestä In Touch -lehden mukaan. Lähteen mukaan Travis on huolestunut siitä, että Kylie laittaa uransa tyttönsä edelle. - Travis rakastaa Kylietä ja he ovat rakastavia vanhempia. Rap-artisti kuitenkin pelkää, että Kylie ajautuu samanlaiseen elämäntapaan, kuin ennen lasta, sillä silloin hän biletti koko ajan.


Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein? iltalehti 22:43 27.05

Työnhakupalvelu Monster listaa työhaastattelun tutkivia kysymyksiä. Työhaastattelun peruskysymyksiin kuuluu: Mitkä ovat keskeisimmät vahvuutesi ja heikkoutesi? Työnhakupalvelu Monsterin mukaan On hyvä ottaa selvää, missä hakijat ajattelevat olevansa erityisen hyviä. Hakijaa kannattaa myös pyytää kertomaan lisää vahvuuksistaan ja siitä miten, ne auttavat hakijaa onnistumaan tehtävässä. Heikkouksista keskusteltaessa kannattaa kysyä mihin toimenpiteisiin hakija on ryhtynyt vahvistaakseen niitä.


”Hei, tuomari”, 17-vuotias urheilijalupaus sanoi ja lyyhistyi kentälle - paikalla ollut NBA-legenda liikuttui pelaajan kuolemasta iltalehti 22:20 27.05

17-vuotias koripalloilija James Hampton kuoli kesken koripallo-ottelun Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hampton edusti urheiluvälinejätti Niken sponsoroiman EYBL-sarjan C-divisioonassa pelaavaa Team Unitedia, joka kohtasi lauantaina Nike Phamily -joukkueen. -lehden mukaan Hampton juoksi kentällä, katsoi tuomaria ja sanoi tälle "hei, tuomari". Sen jälkeen Hampton lyyhistyi kentälle, ja myöhemmin hänet todettiin kuolleeksi.


Ulkoministeri Soini kommentoi Irlannin aborttiäänestystä ”Likaisen veden lähde. Voi näyttää hyvältä, mutta maistuu pahalta” iltalehti 21:44 27.05

Aborttia vastustava Suomen ulkoministeri Timo Soini (sin) kommentoi sunnuntaina blogissaan Irlannin kansanäänestystä maan tiukan aborttilainsäädännön kumoamiseksi. Irlantilaiset äänestivät perjantaina Euroopan tiukimmaksi kuvatun aborttilainsäädännön kumoamisen puolesta. Peräti kaksi kolmasosaa äänestäjistä kannatti lopulta lain kumoamista. Maan aiemman aborttilainsäädännön mukaan nainen on voinut keskeyttää raskauden vain siinä tapauksessa, että raskaus on uhannut hänen henkeään. Esimerkiksi insestistä tai raiskauksesta raskaaksi tulleella tytöllä tai naisella ei ole ollut oikeutta aborttiin.


Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: ”Sitä toivoo vain, että tapahtuisi jotain” iltalehti 21:24 27.05

Kimi Räikkönen vaikutti suhteellisen tyytyväiseltä Monacon GP:n nelossijaansa. Nelosruudusta kisaan startanneen ja samalla sijalla maaliin ajaneen Kimi Räikkösen kehonkieli oli sunnuntai-iltana Monacossa täysin erilainen kuin vuosi sitten, jolloin hän putosi paalupaikalta kisassa kakkoseksi. 78 kierroksen mittainen kilpailu oli Räikkösen mukaan lähinnä kruisailua.


Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: osa vesistä käyttökelpoisiksi kesän aikana iltalehti 19:30 27.05

Suomen ympäristökeskus ennustaa, että Sarkaveden ja Vuohijärven vesi palautuisi käyttökelpoiseksi kesän aikana. Säiliövaunu suistui raiteiltaan 7. huhtikuuta Mäntyharjun Kinnin liikennepaikalla, minkä seurauksena erittäin myrkyllistä bensiinin valmistuksessa käytettävää MTBE-kemikaalia vuoti ympäristöön 35 tonnia. Etelä-Savon ely-keskus on ottanut tällä viikolla uusia vesinäytteitä kemikaalivuodon jäljiltä. Ely-keskuksen mukaan onnettomuuspaikan lähellä ja sinne rakennetussa patoaltaassa MTBE:tä on edelleen runsaasti. MTBE:n haju- ja makukynnyksenä pidetään yleisesti 0,01 mg/l pitoisuutta.


Suomen ensimmäinen sähköautojen drive in -elokuvailta keräsi kymmeniä sähköautoja Kirkkonummelle MTV 19:12 27.05

Suomen ensimmäinen sähköautojen drive-in -elokuvailta keräsi noin 70 ajoneuvoa Kirkkonummelle eilen illalla. Tulijoita olisi ollut enemmänkin - kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan tapahtumaan. Sähköautojen määrä Suomessa kasvaa koko ajan.


Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan iltalehti 18:59 27.05

Kauneuskilpailun kaikki finalistit olivat vammaisia. Länsi-Afrikassa sijaitseva Norsunluurannikko taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan. Maa järjesti perjantaina Miss Vamma -kauneuskilpailun, jonka kaikki kymmenen osallistujaa olivat vammaisia. Kauneuskilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa, ja se pidettiin Abidjanin suurkaupungissa. Kilpailun tarkoituksena on järjestäjien mukaan tarjota "uutta näkökulmaa vammaisiin ihmisiin sekä toisenlainen määritelmä kauneuteen".


Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Tuoreet lomakuvat hämmentävät iltalehti 18:31 27.05

Viiden lapsen äiti jätti pettäjämiehensä, ja lomailee jo uuden rakkaan kanssa Belgiassa. Povipommi Katie Price juhlisti syntymäpäiviään lemmenlomalla uuden rakkaansa, personal trainer Kris Boysonin, 29, kanssa. Price täyttää 40 vuotta. Brittiläinen glamourmalli oli pitkään yhdessä stripparimiehensä Kieran Haylerin kanssa, mutta kyllästyi lopulta aviomiehen jatkuvaan pettämiseen. Hayler on muuttanut nyt pois parin yhteisestä kodista, ja Price lomaili Mirrorin mukaan uuden rakkaan kanssa Belgiassa Bruggen kaupungissa. Pariskunta nähtiin muun muassa paikallisessa kahvilassa lomatunnelmissa.


Ruhtinaspari hörppi suoraan pullosta! Daniel Ricciardo vei shoey-juhlat uudelle tasolle Monacossa MTV 18:23 27.05

Daniel Ricciardo sai uransa ensimmäisellä Monacon F1-kisan voitolla villittyä jopa hiukan vastentahtoisen ruhtinasparin mukaan voitonjuhliinsa.


Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui iltalehti 18:23 27.05

Seitsemän palomiestä loukkaantui lievästi Saksan suurimman huvipuiston Europa-parkin tulipalon sammutustöissä. Saksan suurimman huvipuiston Europa-parkin laaja tulipalo sai alkunsa lauantaina iltapäivällä varastorakennuksesta, josta se levisi Batavian piraatit -veneajelulaitteeseen. Laite tuhoutui täysin. Palo aiheutti laajoja vaurioita myös Hollannin ja Skandinavian teema-alueille. Palon syttymissyy on vielä mysteeri. Der Spiegelin mukaan palosta aiheutui miljoonavahingot.


Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon iltalehti 18:16 27.05

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan perustuslakivaliokunnan lausunnossa tulee olemaan niin isoja muutosvaatimuksia, että ne ratkaisevat soten ja samalla myös Sipilän (kesk) hallituksen kohtalon. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ilmoitti sunnuntaina Ylen pääministerin haastattelutunnilla, että maakuntavaalit lykkääntyvät, eli niitä ei pystytä pitämään lokakuussa, kuten hallitus oli aiemmin suunnitellut. Sipilä kuitenkin painotti, että maakuntavaalit pitäisi järjestää ennen eduskuntavaaleja.


Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: ”Tylsä, kylmä, ahdasmielinen, pessimistinen” iltalehti 17:14 27.05

Vain neljännes ulkomaisissa korkeakouluissa opiskelevista suomalaista uskoo palaavansa Suomeen, opetushallituksen opiskelijakyselystä ilmenee. Yhä useampi suomalainen suorittaa korkeakoulututkintonsa ulkomailla. Opetushallituksen opiskelijakyselyn mukaan ulkomaille lähdetään useimmiten kansainvälisen kokemuksen toivossa, mutta sinne ajavat myös opiskelupaikan saamiseen ja opintojen sisältöön liittyvät syyt.


Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: ”Pitäkääkin huoli, että emme häviä tätä!” iltalehti 17:06 27.05

Kimi Räikkösen ensimmäinen varikkopysähdys tuli niin myöhään, että suomalaiskuljettaja ehti jo turhautua, kun vauhti hidastui. Monacon GP:n lähtö sujui siististi. Kaikki kärkiautot pitivät sijoituksensa. Uusien, hyperpehmeiden renkaiden kestoa arvuuteltiin ennen kisaa, ja rengasvalmistaja Pirellin mukaan nopein strategia olisi ollut 14 kierrosta hyperpehmeillä ja sen jälkeen 64 kierrosta superpehmeillä.


Rakastatko muotia? Hae mukaan uuteen deittisarjaan! mtv 17:05 27.05

Oletko himoshoppaaja? Rakastatko muotia? Etsitkö kuumaa kesädeittiseuraa?


Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna 2016 - nyt tekee sen taas: tällä kertaa teatterilavalla iltalehti 17:03 27.05

Internet sekosi viimeksi, kun näyttelijä Orlando Bloom, 41, nakuili lomamatkallaan. Hollywood-tähti Orlando Bloom, 41, nakuilee tällä kertaa Killer Joe -näytelmässä, jota esitetään West Endissä Lontoossa. The Sun -lehden mukaan näytelmässä yksityisetsivää ja palkkatappaajaa esittävä Bloom nähdään peppu paljaana näytelmälavalla. Orlando aloitti West Endillä Killer Joe -näytelmässä toukokuun alussa. Hänen etsivä-hahmonsa joutuu keskelle juonikuviota, jossa juonitaan rikkaan matriarkan murhaa, kertoo The Sun.


Tragedia Italiassa: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä iltalehti 16:54 27.05

Italialainen Serie D -sarjatason jalkapalloilija Federico Zini ja hänen ex-tyttöystävänsä löydettiin kuolleina. Poliisin mukaan Zinin epäillään ampuneen entisen tyttöystävänsä ja sen jälkeen itsensä väkivaltaiseksi yltyneen riidan jälkeen. Kaksikon ruumiit löydettiin Zinin autosta San Miniaton kaupungissa lauantaiaamuna. Uutistoimisto AFP:n mukaan Ziniä pidettiin uransa alussa lupaavana jalkapalloilijana, mutta tie vei jalkapallokiertolaiseksi ja Maltan, Bulgarian, Filippiinien ja Mongolian kautta takaisin Italiaan.


- suuttui debytantin hurjalla iskusarjalla hymy levisi ikinä nähnyt noin ja eristämisestä pudottivat suomalaisen mattoon, UFCssä – tokeni voitti UFC-illan pääottelun, ”Hei, tuomari”, 17-vuotias

Uutiset