Jennifer Aniston kärsii yksinäisyydestä – linnoittautuu kotiinsa: ”Ajoittain eristäydyn”

iltalehti 01:20 09.11

Näyttelijä Jennifer Aniston paljastaa kärsivänsä ajoittain yksinäisyydestä. Parhaillaan tuoretta The Morning Show -sarjaansa promoava Aniston kertoo toisinaan havahtuvansa siihen, että on ollut liiaksi yksin. –?Huomaan ajoittain eristäytyväni. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan olla kotona. Koti on erittäin miellyttävä, turvallinen tila, Aniston sanoo Glamour-lehden haastattelussa.


Kommentti: Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon loivat itselleen huippuroolit – uutuussarja sivuaa terävästi MeToo-ajan jälkijäristyksiä

iltasanomat 17:50 01.11

The Morning Show on Applen uuden netti-tv-palvelun kärkisarja, ja aivan syystä, kiittää elokuva- ja tv-kriitikko Taneli Topelius.


Jennifer Lopezin vierailu tv-ohjelmassa ei mennyt putkeen - juontajat vitsailivat tähden lapsellisista vaatimuksista

iltalehti 11:13 08.10

Laulaja Jennifer Lopez vieraili This Morning -aamuohjelmassa tänä syksynä. Daily Mailin mukaan laulaja, näyttelijä Jennifer Lopezin vierailu This Morning -keskusteluohjelmassa aiheutti vaatimuksineen vaikeuksia. Ohjelmaa juontavan Phillip Schofieldin, 57, mukaan laulaja halusi takahuoneeseen tiettyyn lämpötilaan lämmitetyn keksin sekä ison lasin mahdollisimman kylmää täysmaitoa. Lopez kutsuttiin ohjelmaan kertomaan tyylistään. Schofield ja ohjelman toinen juontaja Holly Willoughby, 38, vitsailivat keksipyynnöstä maanantaina. Jennifer Lopezin edustaja on kieltänyt kaikki tarjoilupyyntöväitteet.


Jennifer Lopez diivaili This Morning -keskusteluohjelmassa - lapselliset vaatimukset ihmetyttävät

iltalehti 11:13 08.10

Laulaja Jennifer Lopez vieraili This Morning -aamuohjelmassa tänä syksynä. Daily Mailin mukaan laulaja, näyttelijä Jennifer Lopezin vierailu This Morning -keskusteluohjelmassa aiheutti vaatimuksineen vaikeuksia. Ohjelmaa juontavan Phillip Schofieldin, 57, mukaan laulaja halusi takahuoneeseen tiettyyn lämpötilaan lämmitetyn keksin sekä ison lasin mahdollisimman kylmää täysmaitoa. Lopez kutsuttiin ohjelmaan kertomaan tyylistään. Schofield ja ohjelman toinen juontaja Holly Willoughby, 38, vitsailivat keksipyynnöstä maanantaina. Jennifer Lopezin edustaja on kieltänyt kaikki tarjoilupyyntöväitteet.


Demi Moorelta shokkipaljastus: Oma äiti myi 15-vuotiaan tyttärensä rahasta seksiin kohtalokkain seurauksin – "Hän laittoi minut tarjolle"

iltalehti 10:59 24.09

Demi Moorelta ilmestyy tänään elämäkertakirja. Näyttelijä Demi Moore, 56, on julkaissut elämäkertakirjan, Inside Out, joka tulee Yhdysvalloissa myyntiin tänään tiistaina. Kirjassa tehdään rajujakin paljastuksia muun muassa Mooren lapsuudesta. Näyttelijä kertoi näistä Good Morning America -ohjelman Diane Sawyerille jo maanantaina.


Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen avautuminen tv-lähetyksessä – murtui kyyneliin katsoessaan yllättävän videon: ”En ole koskaan nähnyt tuota, uskomatonta”

iltalehti 20:58 16.09

Cristiano Ronaldo menetti isänsä 2000-luvun alussa. Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo on pitänyt huimasta suosiostaan huolimatta perheensä tarkasti poissa julkisuudesta. Brittitoimittaja Piers Morganin tekemässä haastattelussa nähtiin kuitenkin harvinainen poikkeus. Ronaldo puhui avoimesti suhteestaan isäänsä Good Morning Britain -televisio-ohjelmassa.


Viikonlopun F1-osakilpailu on uhattuna, hengittäminen ei ole enää terveellistä – tältä kaupungissa näyttää nyt

iltalehti 16:22 16.09

Singaporen F1-kisaviikonlopun yllä leijuu tummia pilviä. Indonesian tuhoisat metsäpalot ovat aiheuttaneet Singaporen kaupunkivaltiossa tilanteen, jossa ulkona hengittäminen ei ole enää terveellistä. Asiasta kertoo muun muassa Singaporen kansallista ympäristövirastoa siteeraava South China Morning Post.


Tässä tulevat Lilian ja Doris! 95-vuotiaat kaksoset hurmasivat britit - nousivat someilmiöksi heti

iltalehti 19:10 15.09

Lilian ja Doris nauttivat oluesta ja hyvistä elokuvista. Britannian vanhimmat kaksoset ovat edelleen varsin hyväkuntoisia ja reippaita. Kaksosten pitkän iän salaisuus on Lilian Coxin, 95, ja Doris Hobdayn, 95, mukaan Guinness-olut ja Jason Stathamin fanitus. Naiset kertoivat vanhenemisesta This Morning -aamuohjelman haastattelussa ja nousivat välittömästi puheenaiheeksi. Naiset kertoivat haastattelija Holly Willoughbylle ihailevansa kovasti näyttelijä Jason Stathamia. He kertoivat käyneensä katsomassa elokuvan Fast \& Furious Presents: Hobbs \& Shaw yhdessä. Lilianin mielestä Statham on fantastinen.


Kiinalaislehti: Hongkongin johtaja lupaa tänään ratkaisun mielenosoituksiin johtaneeseen juurisyyhyn

yle 09:45 04.09

South China Morning Post perustaa tietonsa nimettömiin lähteisiin.


Tv-juontaja kuittaili ja kikatteli prinssi Georgen balettiharrastuksesta – suututti yleisön ja tanssijapiirit: ”Todella ällöttävää!”

iltalehti 21:33 27.08

Koreografi Gene Kellyn leski Pataricia Ward Kelly ei sulattanut tv-juontajan loanheittoa. Menestyneen koreografin ja tanssijan Gene Kellyn leski Patricia Ward Kelly ärähti tv-juontaja Lara Spencerille sen jälkeen, kun tämä vitsaili prinssi Georgen, 6, balettiharrastuksesta. Lara Spencer juontaa suosittua The Good morning America -show’ta. Ohjelmassa Spencer, 50, kikattelee avoimesti, kun puheenaiheena on prinssi Georgen rakkaus balettia kohtaan. Juontajan suhtautuminen pojan balettiharrastukseen on tunteetonta.


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


Dwayne ”The Rock” Johnson puhuu tunteikkaasti kolmesta tyttärestään: ”Suurin siunaus, jonka olen koskaan saanut”

iltalehti 23:37 04.08

Hollywood-tähti Dwayne Johnson on kolmen lapsen isä. Fast \& Furious -elokuvista tuttu näyttelijä Dwayne Johnson saapui keskiviikkona vieraaksi Good Morning America -ohjelmaan, jossa hän puhui tunteikkaasti isyydestä. – Miehenä sitä odottaa, että pääsee kasvattamaan oman pojan, mutta minun tyttäreni ovat olleet suurin siunaus, jonka olen koskaan saanut, 47-vuotias näyttelijä sanoi.


Robin Williamsin pojalta sydäntäsärkevä tilitys isänsä kuolemasta: ”Hänen jakamisensa maailman kanssa oli vaikeaa”

iltasanomat 08:02 22.07

Robin Williamsin poika Zachary avautui isänsä kuolemasta Good Morning Britain -ohjelmassa.


Olympiaurheilijan tragedia – ajoi vahingossa oman yksivuotiaan lapsensa päälle

MTV 15:29 16.07

Lontoon olympialaisten pikaviestissä juosseen Australian Isaac Ntiamoahin yksivuotias lapsi menehtyi perjantaina. Ntiamoah oli ajanut vahingossa lapsensa päälle, kertoo The Sydney Morning Herald.


Tummaihoiseksi itsensä muuttanut Martina, 31, tavoittelee rintojen maailmanennätyskokoa – kauhistuneet tv-juontajat laittoivat kiperään testiin: ”Tuo tulee olemaan rinnoissasi”

iltalehti 08:07 08.07

Martinan vierailu Britannian aamutv:ssä sai somekeskustelun roihahtamaan. Saksalaisen ex-lentoemännän ja nykyisen glamourmallin Martina Bigin, 31, hurjaa muodonmuutosta on seurattu jo useamman vuoden ajan kiinnostuksella. Alun perin hoikka blondi aloitti kauneusleikkaukset keväällä 2012. Hän korjautti tuolloin nenäänsä Barbie-ihannetta vastaavaksi. Pian Martina alkoi kuitenkin ihannoida afrikkalaisen naisen piirteitä ja muuttui tummaihoiseksi saatuaan vuonna 2017 lääkäriltään kiisteltyjä hormonipistoksia. Nyt Martinan muodonmuutos on edennyt siihen pisteeseen, että hän tavoittelee maailman suurimpia rintoja. Hän vieraili vastikaan brittiläisessä aamutelevisiossa This Morning -ohjelmassa kertomassa haaveistaan. Tällä hetkellä S-kupin omaava nainen haluaa nimittäin kumpaankin rintaansa vielä 20 litraa lisätäytettä ennen kuin on tyytyväinen muotoihinsa.


Hongkongin hallitus keskeyttämässä kiistellyn lakimuutoksen valmistelun

iltasanomat 07:48 15.06

Hongkongissa ilmestyvän South China Morning Postin mukaan alueen hallitus aikoo ilmoittaa lain valmistelun keskeyttämisestä tänään iltapäivällä paikallista aikaa.


Presidentti Trump ylisti prinssi Harrya - selitteli Meghanin tylytystään: ”Hän oli ilkeä minulle”

iltalehti 09:59 05.06

Presidentti Donald Trump on antanut ainoan tv-haastattelunsa Lontoon-vierailullaan toimittaja Piers Morganille. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on Melania-vaimonsa kera kolmen päivän valtiovierailulla Britanniassa. Pariskunta saapui Lontooseen maanantaina. Trump antoi vierailun aikana ainoan tv-haastattelunsa ITV-kanavalle. Häntä jututti Good Morning Britain -aamuohjelmasta tuttu Piers Morgan. Daily Mail julkaisi otteita keskiviikkona televisioidusta haastattelusta.


aivopesun hiertävät yhä ilmiömäinen” Liechtenstein ei ole nuoren kuolinsyy on odotti järkyttävä näky tulva sai

Hot topics