Loukkaantunut Leo Komarov sivussa NHL:n pudotuspeliottelusta iltalehti 19:10 16.04

Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock kertoi, että Leo Komarov ei pelaa pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa Boston Bruinsia vastaan loukkaantumisen vuoksi. Maple Leafs ja Bruins kohtaavat Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 2.00 alkavassa ottelussa. Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Babcockin mukaan Komarovin tilannetta katsotaan päivä kerrallaan, mutta tulevan yön ottelussa suomalaisen paikan kokoonpanossa ottaa kanadalaishyökkääjä Dominic Moore.


Demi Mooren tytär alastonkuvassa – karvakaveri mukana stara 18:30 02.04

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta,


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 02.04

Näyttelijätär Demi Moorella ja Bruce Willisillä on kolme yhteistä lasta,


Äiti pysäköi huolimattomasti: Kaksivuotias tyttö kuoli jokeen päätyneeseen autoon Britanniassa iltalehti 18:22 20.03

Ajoneuvo valui hyiseen jokeen luiskaa pitkin. Kaksivuotias Kiara Moore nostettiin ylös Cardiganin kaupungissa Teifi-joesta, johon hän oli joutunut vanhempiensa hopeanharmaassa Minissä. Tyttö kuoli Walesin yliopistollisessa sairaalassa vammoihinsa. Kiaran äiti Kim Rowlands oli pysäköinyt maanantaina ajoneuvon kadulle piipahtaakseen nopeasti perheensä ulkoiluvarusteliikkeessä. Kiaran hän jätti ajoneuvon sisään.


Alppiliigan mestariksi jo 50 Jorma, 62, voitti kunniaa Jälleen ehdolla merirosvolaiva on seilannut rankka tunnustus ”Liian Sky News Nuorisovankilan takaisin vuorokautta tekee väli­kysymyksen nuorten ydinaseilmoitus – Trump ei – voivat

Uutiset