NHL-huippulupaus Jesperi Kotkaniemen todellisesta kunnosta tuoretta tietoa – Raimo Summanen astumassa kuvioihin

MTV 18:00 08.05

Montrealissa on spekuloitu viime päivänä Jesperi Kotkaniemen tilanteella. Hänen kautensa loppui pernan repeämiseen. Isä Mikael Kotkaniemi kertoi, mikä on Canadiensissa pelaavan NHL-hyökkääjän terveystilanne.


NHL-pomon muistio paljastaa: varaustilaisuus yritetään siirtää kesäkuun alkuun

MTV 20:10 02.05

Jääkiekon NHL-liiga yrittää vakuuttaa seuroja siitä, että tulevan kesän varaustilaisuus järjestettäisiin kesäkuun alussa virtuaalisena. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tilaisuus on määrä järjestää 26.–27. kesäkuuta Montrealissa.


Saku Koivun entinen joukkuetoveri päättää komean uransa

iltalehti 08:35 17.04

Andrei Markov pelasi Montrealissa kunnioitettavat 16 kautta. Andrei Markov päättää pelaajauransa. 41-vuotiaan venäläispuolustajan päätöksestä kertoo miehen agentti Sergei Isakov. Markov pelasi NHL:ssä Montreal Canadiensin riveissä komeat 990 runkosarjaottelua kausien 2000–2017 aikana, takoen tehot 119+453=572. Parhaalla kaudellaan hän teki tehot 12+52=64.


F1-startti venyy entisestään - nyt irvaillaan jo kuskien karanteeniparralle, tunnistatko Räikkösen ja Bottaksen?

iltalehti 22:27 07.04

Meemikuvasta voi pian tulla todellisuutta, jos kuljettajat pidättäytyisivät leikkaamasta kuontaloitaan avauskisaan asti. F1-kauden uudeksi avauskilpailuksi suunniteltu Kanadan GP on joutunut odotetusti siirtämään oman kilpailunsa myöhemmin ajettavaksi. Näin ollen formulakausi ei ala kesäkuun alussa Kanadassa. Montrealissa oli tarkoitus ajaa 12.–14. kesäkuuta, mutta koronaviruspandemian vuoksi kilpailusta tuli viimeisin kaatunut dominopalikka sarjan kisakalenterissa.


NHL lykkäsi kesän kohokohtansa hamaan tulevaisuuteen

iltalehti 00:11 26.03

Kesäkuussa ei jännitetä nuorten tulevaisuudentähtien uusia joukkueita. NHL on ilmoittanut siirtävänsä kesäkuuksi tarkoitetut palkintogaalan ja nuorten pelaajien testi- sekä varaustilaisuuden myöhäisempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Palkintogaala oli tarkoitus järjestää Las Vegasissa 18. kesäkuuta, varausikäisten pelaajien testitilaisuus Buffalossa kesäkuun alussa ja itse varaustilaisuus Montrealissa 26.–27. kesäkuuta.


Jääprinsessa Emmi Peltonen pettyi: MM-kisat peruttiin koronan takia - ”Surullinen fiilis”

iltalehti 07:05 14.03

Taitoluistelija Emmi Peltosen lähiaikojen suunnitelmat kääntyivät viime keskiviikkona täysin päälaelleen. Emmi Peltonen, 20, oli koko kauden tähdännyt huipentamaan tämän kautensa taitoluistelun MM-kisoissa Kanadan Montrealissa. Tänäkin vuonna Suomen mestaruuden vieneen jääprinsessan piti kilpailla 200 kaikkiaan viidestäkymmenestä eri maasta tulleen luistelijan kanssa MM-sijoituksista. Koronan takia kisat peruttiin. Peltonen sai tiedon peruuntumisesta keskiviikkona.


NHL-kausi keskeytettiin – Rasmus Ristolainen sai tiedon hotellissa: ”Koitetaan nyt päästä jotenkin kotiin”

iltalehti 20:42 12.03

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolaisen valmistautui montrealilaisessa hotellissa otteluun, kun tieto kauden keskeyttämisestä tuli. NHL keskeytti kautensa koronaviruspandemian takia. Torstai-illan kierros jää pelaamatta ja kauden jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin. Kauden keskeyttämisestä päättivät NHL-seurojen johtajat torstaina puhelinkokouksessaan. Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen oli Montrealissa pelireissulla ja valmistautumassa illan otteluun, kun tieto muuttuneesta tilanteesta tuli.


Emmi Peltosen MM-kisamatka jäi haaveeksi: "Harmittaa tosi paljon, mutta on oikein laittaa terveys ja turvallisuus etusijalle"

yle 14:27 12.03

Taitoluistelun MM-kisat Montrealissa peruttiin koronavirustilanteen takia. Emmi Peltonen olisi lähtenyt matkaan, jos kisat olisi järjestetty.


Taitoluistelun MM-kisat peruttiin viime tingassa – kisojen alkuun oli vain viisi päivää

iltalehti 22:33 11.03

Ensi viikolla Montrealissa pidettäväksi aiotut taitoluistelun MM-kisat on peruttu. Quebecin terveysministeri Danielle McCann kertoi tiedotustilaisuudessa kisojen perumisen syyksi koronaviruksen leviämisen kohonneen riskin. Kanadassa on toistaiseksi todettu 93 tartuntatapausta. Kanadan Taitoluisteluliitto Skate Canada ja Kansainvälinen luisteluliitto ISU vahvistivat kilpailujen peruuntumisen.


Taitoluistelun MM-kisat Kanadassa perutaan koronaviruksen takia – suomalaisten kisamatka jää väliin

yle 22:06 11.03

Kisat oli määrä käydä Montrealissa, Kanadassa 16.–22. maaliskuuta.


Koronavirus aiheuttaa erikoistoimenpiteitä taitoluistelun MM-kisoihin – kuume mitataan joka toinen päivä, suutelua pitää välttää

yle 21:04 10.03

Taitoluistelun MM-kisat on määrä käydä Montrealissa, Kanadassa 16.–22. maaliskuuta.


SM-kulta ei riittänyt taitoluistelun MM-kisoihin, jäätanssipaikka ratkesi viime hetken suorituksella

yle 16:12 24.02

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis edustavat Suomea taitoluistelun MM-kisoissa Montrealissa.


Pahaa jälkeä Montrealissa: Yli 200 autoa massiivisessa ketjukolarissa, 2 kuoli, noin 100 sairaalaan

iltasanomat 12:20 20.02

Kova lumimyräkkä peitti äkkiä näkyvyyden.


NHL-tähti Ilja Kovaltshuk puijasi lapsiaan pipokiekossa – video huvittaa: ”Ei anna pojille armoa”

iltasanomat 08:30 11.02

Montrealissa huimaan vireeseen äitynyt Ilja Kovaltshuk pelasi pipolätkää poikiensa kanssa.


Jesperi Kotkaniemi rohmusi heti tehoja uudessa joukkueessa – kausi ollut tuskainen: ”Kuin olisi uusi Helkaman polkupyörä”

iltasanomat 08:55 06.02

Jesperi Kotkaniemen toinen kausi Montrealissa ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Keskiviikkona hän pelasi toisen ottelunsa AHL:ssä ja tehtaili heti piste-ennätyksensä Pohjois-Amerikassa.


Floridalle karmea menetys: Aleksander Barkov loukkaantui – vaelsi synkkänä hallin uumenissa: ”Huomenna selviää”

iltasanomat 00:55 02.02

Aleksander Barkov loukkaantui Montrealissa.


Seksikauppa kukoistaa F1-kisassa: alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttö tahraa kisajärjestäjän mainetta

MTV 06:55 01.02

Montrealissa järjestettävän Kanadan GP:n promoottori Francois Dumontier kertoo tekevänsä täyttä yhteistyötä viranomaisten kanssa kitkeäkseen F1-kisaviikonloppuna toistuvasti esiin nousevaa seksikauppaa. Dumontierin mukaan hämäräbisnestä harjoittavat käyttävät luvatta hyväkseen tapahtuman nimeä.


Minimipalkalla pelaava Ilja Kovaltshuk on yllättänyt kaikki Montrealissa – ”Sehän kiljuu eniten penkillä”

iltasanomat 08:28 20.01

Ilja Kovaltshuk on herännyt pelillisesti henkiin Montrealissa. Venäläiskonkari on päättänyt käyttää viimeisen mahdollisuutensa.


NHL:n yön suomalaiset: Jesperi Kotkaniemen, 19, taalajäävalloitus tökkii – Joel Armiasta tipahti hyviä uutisia

MTV 07:08 16.01

Jääkiekkoliiga NHL:ssä yön kierros oli normaalista hiljaisempi, kun ohjelmassa oli vain kaksi ottelua. Montrealissa Jesperi Kotkaniemen ja Artturi Lehkosen edustama Canadiens kohtasi Olli Määtän Chicago Blackhawksin. Ottelun jälkeen Canadiensin kolmannesta suomalaisesta Joel Armiasta tipahti lupaavia uutisia.


Ilja Kovaltshuk osti uudelle joukkuekaverilleen heti Rolexin – sai vastineeksi tutun pelinumeron: ”Annoin sen mielelläni”

iltasanomat 18:34 07.01

Ilja Kovaltshuk debytoi Montrealissa tutulla pelinumerolla.


Hot topics