Hurjaa sadasosien taistelua – näin tiukalla oli Charles Leclercin ja Max Verstappenin mittelö varikolla MTV 18:18 18.07

Formula ykkösten Britannian GP:ssä nähtiin melkoinen tilanne, kun Ferrarin Charles Leclerc ja Red Bullin Max Verstappen taistelivat sijoituksista varikkosuoralla.


Nuori suomalaisurheilija avautuu Iltalehdelle EM-kisojen omavastuuosuudesta – pelkää puhua omalla nimellään: ”Tulisi paskaa niskaan, jos liitossa tietäisivät" iltalehti 06:07 18.07

Kari Niemi-Nikkolan mukaan periaatteet ovat ”vasta nyt yhdenvertaiset ja kattavat”. Yleisurheilijoiden arvokisojen omavastuuosuudet ovat aiheuttaneet narinaa viime vuosina. Nyt harmistuksensa pukee sanoiksi viime viikolla Gävlessä alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin osallistunut urheilija. – Alle 23-vuotiaiden kisa on ollut ainoa, jossa ei ole ollut omavastuuta, ja nyt lyötiin tuollainen, urheilija harmittelee Iltalehdelle.


Katso Watercrossin SM-osakilpailu Tahkolta suorana ISTV:ssä! iltasanomat 12:42 17.07

Watercrossin eli vedessä ajettavan moottorikelkkailun SM-osakilpailu kamppaillaan ensi kertaa Pohjois-Suomen ulkopuolella, kun mittelö käydään Nilsiän Tahkolla lauantaina 20.7.2019. ISTV ja Ruutu näyttävät kisan suorana lähetyksenä!


Pettynyt Bottas harmitteli tallinsa laskuvirhettä ja Hamiltonin onnistuneempaa taktiikkaa: "Yhden pysähdyksen piti olla lähes mahdotonta" yle 18:42 14.07

Valtteri Bottas joutui pysähtymään Ison-Britannian osakilpailussa kahdesti varikolle. Lewis Hamilton selvisi yhdellä pysähdyksellä.


Bearsien treeneissä ei alkulämmittelyistä pidetä, mutta maalien teosta sitäkin enemmän: ”Ilman liikuntaharrastusta moni kehitysvammainen nuori jäisi helposti kotiin” iltasanomat 10:00 14.07

Kehitysvammaisille nuorille on tarjolla urheiluharrastuksia, mutta osa vanhemmista ei uskalla päästää nuorta yksin urheiluharrastukseen.


Julkkikset kertovat hulluimmat mökkimuistonsa: Mökki paloi, mökkimyyjä ahdisteli, mökillä kummitteli... iltalehti 16:16 13.07

Tunnetut suomalaiset kertovat mieleen painuneimpia kesämökki­kokemuksistaan vuosien varrelta. Tv:stäkin tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt muistaa erikoisen mökkikokemuksen talvelta 2005. Tuolloin Rostedt oli kutsuttu arvioimaan kesämökkiä Turun talousalueelta, ja mökkimyyjä kävi hänen kimppuunsa. –?Lunta oli tullut muniin saakka, oli pimeää kuin vintissä ja mökille hankala löytää. Kun lopulta löysin perille, siellä odotti seniori-ikäinen rouva, Rostedt aloittaa kertomuksensa.


Anna Puu perui keikkojaan: ”Olen pahoillani” iltalehti 20:38 10.07

Anna Puu joutui perumaan Tikkurila-festivaalin ja Suomipop-festivaalin keikat sairastumisen vuoksi. Tikkurila-festivaali tiedotti tänään keskiviikkona Facebook-kanavallaan, että Anna Puu on perunut esiintymisensä sairaustapauksen vuoksi. Puun tilalla nähdään torstaina Olavi Uusivirta. Suomipop-festivaaleilla perjantaina korvaajana on Evelina. Puu harmitteli tilannetta Instagram-tilillään.


UPI:n johtaja Yhdysvaltojen ja Venäjän välien lämmittelystä: ”Onnettomin tilanne on, jos puheyhteyttä ei löydy ja viholliskuvat nousevat” iltasanomat 20:15 10.07

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen uskoo, että apulaisulkoministerien keskiviikkoisessa tapaamisessa aloitetaan maiden välejä hiertävien suurten kysymysten tunnustelu.


Herttuatar Meghan rikkoi räikeästi etikettiä Wimbledonissa, työntekijä harmittelee: "Hän oli painajainen" iltalehti 13:09 10.07

Herttuatar Meghan teki yllätysvierailun Wimbledoniin torstaina. Herttuatar Meghan kannusti Wimbledonissa pelaavaa ystäväänsä Serena Williamsia torstaina. Etikettiasiantuntijoiden mukaan herttuatar Meghan ei miettinyt vierailuaan kunnolla, sillä herttuatar rikkoi asullaan räikeästi vaateohjeistusta. Herttuatar Meghan istui yleisössä farkuissa, topissa ja jakussa. Sussexin herttuatar Meghan istui VIP-alueella. The Timesin haastattelemien työntekijöiden mukaan herttuatar Meghanille oli vaikea löytää istumapaikkaa, sillä asu ei soveltunut hänelle valitulle paikalle. Myös kielto herttuatar Meghanin valokuvaamisesta aiheutti huolta istumapaikkaa valitessa.


Yhdysvallat ja Venäjä lämmittävät välejään kaikessa hiljaisuudessa Helsingissä – ”Suomi tarjoaa paikan ja virvokkeet” iltasanomat 10:39 10.07

Yhdysvallat ja Venäjä haluavat lämmitellä välejään. Lämmittely alkaa David Halen ja Sergei Rjabkovin tapaamisella Helsingissä.


Robbie Williams kertoo karmivista kokemuksistaan asuessaan kummitustalossa – muuttomiehet näkivät vanhan naisen hahmon iltalehti 01:28 09.07

Laulaja asui talossa vain kolmen kuukauden ajan. Muusikko Robbie Williams vieraili Jo Woodin Alien Nation -podcastilla kertomassa kummitustalosta, jonka hän vuokrasi 18 vuotta sitten. Laulajatähti oli varma, että talossa kummitteli vanhan The Mamas and the Papas -sarjan tähti Cass Elliot. Sarjassa Mama Cassina tunnettu Elliot asui talossa ennen kuin menehtyi sydänkohtaukseen vain 32-vuotiaana. Williamsin mielestä hän pystyi aistimaan naisen hengen läsnäolon heti, kun hän astui taloon sisään. Mies asui talossa vain kolmen kuukauden ajan.


Suomenlinnan asukkaat harmittelevat katoavia pyykkejä ja pyöriä – liikamatkailu rasittaa monia maailman kaupunkeja yle 15:03 08.07

Monet turistikaupungit kärsivät nyt liiallisen turismin vaikutuksista. Myös Helsingin Suomenlinnassa turistit tuovat haasteita asukkaille.


Petri Nygård avaa kappaleidensa tarinoita – edesmenneen isän puheista syntyi yksi tunnetuimmista hokemista: ”Hän tykkäsi sanoa niin viikonloppuisin mökillä” iltalehti 08:56 05.07

Räppäri julkaisi uutta musiikkia tangokuningatar Erika Vikmanin kanssa. Seinäjoel likat aina tykkäs mun tangosta / Ah, sain hyvää vadelmavenettä Hangosta Näin riimittelee räppäri Petri Nygård uudella Suomineidot-kappaleellaan, johon panoksensa on antanut myös Erika Vikman. Biisi on hyväntuulista ja hauskaa ilottelua, mitä Nygårdilta on totuttu kuulemaan. Sitä hauskaa ”bileräppiä”.


Tuleeko Viron ralli MM-sarjaan? – "Meillä on suunnitelma" MTV 19:32 04.07

Ensi viikolla Tartossa ajettava Viron ralli on muodostunut MM-rallitalleille tärkeäksi lämmittelyksi muutamaa viikkoa myöhemmin kisattavaa Suomen MM-rallia varten, ja tänä vuonna kaikki MM-sarjan neljä tehdastallia ovat mukana. Virossa haaveillaan kuitenkin pääsystä osaksi MM-sarjaa.


Autosport: Viron ralli haluaa jossain vaiheessa MM-sarjaan yle 19:30 04.07

Ensi viikolla Tartossa ajettava Viron ralli on muodostunut MM-rallitalleille tärkeäksi lämmittelyksi muutamaa viikkoa myöhemmin kisattavaa Suomen MM-rallia varten.


USA:lla on uusi sankari - maalivahdin pilkkupelastus takasi MM-finaalipaikan iltalehti 00:06 03.07

USA voitti Englannin 2-1 naisten jalkapallon MM-välierässä. USA:n kapteeni Megan Rapinoe oli kerännyt kaikki otsikot niin kentän ulkopuolisilla tapahtumilla kuin kipparin maalimäärälläkin. Sen takia tuskin kukaan osasi odottaa Rapinoelle penkkikomennusta MM-välierään. Edellisen ottelun kaksi maalia eivät kuitenkaan painaneet päävalmentaja Jill Ellisin vaakakupissa unssiakaan. Rapinoe ei osallistunut edes joukkueen lämmittelyyn ja USA:n mediavastaava joutui vain levittelemään tietämättömänä käsiään.


USA:lla on uusi sankari - maalivahdin pilkkupelastus takaisi MM-finaalipaikan iltalehti 00:06 03.07

USA voitti Englannin 2-1 naisten jalkapallon MM-välierässä. USA:n kapteeni Megan Rapinoe oli kerännyt kaikki otsikot niin kentän ulkopuolisilla tapahtumilla kuin kipparin maalimäärälläkin. Sen takia tuskin kukaan osasi odottaa Rapinoelle penkkikomennusta MM-välierään. Edellisen ottelun kaksi maalia eivät kuitenkaan painaneet päävalmentaja Jill Ellisin vaakakupissa unssiakaan. Rapinoe ei osallistunut edes joukkueen lämmittelyyn ja USA:n mediavastaava joutui vain levittelemään tietämättömänä käsiään.


Kärkiehdokasmallin hautaaminen harmittaa suomalaismeppejä – ”Esityksellä kyllä pyyhitään aikalailla peppua” iltasanomat 22:13 02.07

Suomalaiset europarlamentaarikot harmittelevat, että jäsenmaiden johtajat ohittivat niin sanotun kärkiehdokasmenettelyn kokonaan, kun he sopivat nimityksistä Euroopan unionin korkeimpiin virkoihin.


Ministeriö torppasi pika-aituri Reetta Hurskeen apurahan – Olympiakomitean pomo harmittelee päätöstä yle 15:12 02.07

EM-halleissa neljänneksi sijoittunut ja ulkoradoilla kovaa tulosta tehnyt pika-aituri Reetta Hurske ei saanut apurahaa talvilajien rahanjaon yhteydessä.


Sebastian Vettel harmitteli: Valtteri Bottaksen lyöminen meni pieleen täysin väärän taistelun takia MTV 14:05 01.07

Ferrarin Sebastian Vettel uskoo, että hänellä olisi ollut lopussa sauma iskeä Valtteri Bottaksen kolmossijan kimppuun Itävallan F1-kisassa, ellei hän olisi tuhlannut välissä aikaa kisavoittaja Max Verstappenin pidättelyyn.


joukkue esitteli nousi pystyyn, pelin alussa silminnäkijöitä ja tuntuu, että unelma-alku suli, Interin

Uutiset