Entinen Liverpool-tähti tuomittiin vankilaan

MTV 17:31 28.08

Liverpoolin ja Walesin jalkapallomaajoukkueen entinen hyökkääjä Dean Saunders, 55, on tuomittu 10 viikoksi vankilaan, kertoo Mirror-lehti.


Meghan joutui törkeän huijauksen uhriksi – herttuattaren kuvilla mainostettiin vaarallisiksi luokiteltuja laihdutuspillereitä

iltalehti 21:55 11.08

Sussexin herttuattaren kuvia ja nimeä on käytetty häikäilemättömästi laihdutustuotteiden mainostamiseen. Herttuatar Meghan on joutunut röyhkeän huijauksen kohteeksi. Hänen nimissään mainostetaan laihdutuspillereitä netissä, ja huijaukseen sortunut firma jopa käyttää herttuatteren ennen ja jälkeen -kuvia kampanjassaan. Meghan synnytti Archie-pojan toukokuun alussa, ja laihdutusfirma väittää hänen käyttäneen laihtuspillereitä raskauskilojen karistamisessa. Mirror-lehti kertoo, että Buckinghamin palatsi on valjastanut viranomaiset tutkimaan huijausta.


Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner, 69, haluaa äidiksi 22-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa

iltalehti 19:40 31.07

Caitlyn Jenner seurustelee 22-vuotiaan transsukupuolisen Sophia Hutchensin kanssa. Olympiavoittaja ja tositelevisiotähti Caitlyn Jenner, 69, korjasi sukupuolensa muutamia vuosia sitten eronsa jälkeen. Hän seurusteli pitkään televisiopersoona Kris Jennerin kanssa. Tällä hetkellä Caitlyn seurustelee 22-vuotiaan transsukupuolisen Sophia Hutchinsin kanssa. Mirror-lehti kertoo, että pari suunnittelee lapsen hankkimista. Caitlyn on kertonut haluavansa tulla äidiksi 70-vuotiaana.


Johnny Depp väittää joutuneensa sairaalaan ex-vaimonsa Amber Heardin takia: tumppasi tupakan poskeen ja katkaisi palan sormesta

iltalehti 22:42 28.07

Johnny Depp on esittänyt uusia syytöksiä ex-vaimoaan Amber Heardia kohtaan. Näyttelijäpari Amber Heard ja Johnny Depp erosivat vuonna 2016 vain 15 kuukautta kestäneen myrskyisän avioliiton jälkeen. Parin lyhyttä liittoa on ehditty puida oikeudessa asti jo lähes kahden vuoden ajan. Viimeisimmissä syytöksissä Depp kertoo joutuneensa sairaalaan ex-puolisonsa Heardin väkivaltaisen käytöksen takia. Depp väittää Heardin polttaneen hänen kasvonsa tupakalla ja leikanneen palan hänen sormestaan, kertoo muun muassa Mirror-lehti.


Briteissä hämmästellään – Love Island -kisaajien petipuuhat poikkeuksellisen vähissä

mtv 08:59 12.07

Mirror-lehti ihmettelee Love Island UK -sarjan "kuivaa kautta".


Prinssi Harryn ja herttuatar Merghanin esikoispoika Archie Harrison kastetaan tänään intiimissä yksityistilaisuudessa – nämä kaikki asiat tiedetään salaisesta juhlasta

iltalehti 11:00 06.07

Archie täyttää tänään tasan kaksi kuukautta. Brittihovin tuore jäsen Archie Harrison kastetaan tänään intiimissä seremoniassa Windsorin linnassa sijaitsevassa pienessä kappelissa. Alun perin ristiäisten arveltiin sijoittuvan St. Georgen kappeliin, jossa Sussexin herttuapari avioitui. Tilaisuuteen ei sallita mediaa ja yksityiskohdat pidetään yleisöltä salassa. Mirror-lehti on listannut muutamia asioita, jotka hovi on suostunut kertomaan yksityistilaisuudesta.


Herttuatar Meghan keskeytti äitiyslomansa kannustaakseen ystäväänsä Wimbledonissa – vierailun turvatoimet huomattavasti kovemmat kuin herttuatar Catherinella

iltalehti 06:20 05.07

Meghan on vähitellen palannut julkisuuteen esikoispojan syntymän jälkeen. Sussexin herttuatar Meghan on lisännyt vähitellen julkisia esiintymisiään. Esikoispoika Archien synnyttyä entinen näyttelijä on pitänyt äitiyslomaa, ja ensimmäisen kerran Meghan edusti kuningattaren syntymäpäiväjuhlallisuuksissa. Syksyllä perhe tekee edustusmatkan eteläiseen Afrikkaan. Torstaina Meghan yllätti saapumalla Wimbledonin tennisturnaukseen. Kyseessä oli turnauksen neljäs päivä ja herttuatar saapui kannustamaan tennistähti Serena Williamsia. Meghan seurasi kisaa ystäviensä seurassa, jotka Mirror-lehti tunnisti herttuattaren yliopistokavereiksi.


Herttuatar Meghanin sisäinen leijonaemo heräsi - yli 800 000 euroa vartiointiin, joogahuone jäi hankkimatta

iltalehti 19:28 26.06

Pihaan on suunniteltu myös tenniskenttää. Jo aiemmin uutisoitiin, miten Sussexin herttuaparin kodin remontti maksoi 2,7 miljoonaa euroa (2,4 miljoonaa puntaa). Prinssi Harry ja herttuatar Meghan käyttivät itse noin 280 000 euroa Frogmore Cottagen kunnostamiseen. Aiemmin puhuttua joogahuonetta taloon ei kuitenkaan tullut. Mirror-lehti kertoo, että pariskunnan muutto vaatii edelleen lisäkuluja. Uuden kodin vartiointi ja muut turvallisuuspalvelut maksavat yhteensä yli 830 000 euroa. Herttuaparin taloa vartioi yli 20 vartijaa. Lisäksi alueen ympäristöä pyritään suojelemaan uteliaiden katseilta.


Suosittu yhdysvaltalaistubettaja katosi lähes viikko sitten julkaistuaan itsetuhoisen viestin - poliisi tiedotti löytäneensä ruumiin

iltalehti 22:16 25.06

Viranomaiset kertoivat aiemmin löytäneensä somepersoonan pelikonsolin joen varrelta. Suosittu Youtube-tähti Desmond Amofah, 29, katosi yllättäen viime keskiviikkona, kertoo Mirror-lehti. Etika-nimimerkillä tunnetun Amofah’n Youtube-tili on poistettu, mutta sometähdellä on yhä yli 300 000 seuraajaa Twitterissä ja 250 000 seuraajaa Instagramissa. Yhdysvaltalainen Amofah keräsi suosiota pelivideoillaan. Katoaminen tapahtui sen jälkeen, kun Amofah oli julkaissut kahdeksan minuuttia pitkän videon, jossa hän kertoi itsetuhoisista aikeistaan. Videolla tubettaja pyysi anteeksi, että oli karkottanut läheisensä pois ympäriltään.


Salaliittoteoria väittää: Madonna ja Angelina Jolie ovat maailmanvalloitusta suunnittelevia liskoihmisiä

iltalehti 01:30 02.06

Näkyviä julkisuuden henkilöitä epäillään ulkoavaruuden olioiksi. Mirror-lehti kertoo salaliittoteoriasta, jonka mukaan maassa vierailee säännöllisesti ulkoavaruudesta tulevia liskoihmisiä. Teorian mukaan pitkät ja siivekkäät olennot tulevat Lohikäärmeen tähdistöstä ja vierailut ovat alkaneet jo antiikin aikaan. Nyt salaliittoon on liitetty pop-tähti Madonna sekä näyttelijä Angelina Jolie. Liskoihmiset ovat nimittäin pariutuneet ihmisen kanssa, jonka takia joukossamme elää puoli-ihmisiä.


Helmille sakkoja Elias juhlasalin KymiRing tuo motocrossin Mynämäkeläinen Aki, 30, oli elämäni huonoin paljastui muikea rockmaailman taustahahmo Marco Silmukoita kävelevän perheen Taloustieteilijät

Hot topics