Ex-lentäjä paljastaa: kuningatar Elisabetilla erikoinen ruokavalio lentomatkoilla – söi aina halpaa säilykeruokaa

iltalehti 10:49 12.09

Kuningatar Elisabetin entinen lentäjä kertoo ex-työnantajansa ruokamieltymyksistä. Kuningatar Elisabetin, 93, entinen lentäjä on paljastanut, että kuningattarella oli pitkien lentomatkojensa aikana erikoinen ruokavalio. Lentäjä Graham Laurie kertoo Channel 5:n dokumentissa, että Ison-Britannian pitkäaikainen hallitsija nautti koneessa Fray Bentos -firman säilykepiiraita. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Mirror. Pilotin mukaan einekset maistuivat myös muille kuningasperheen jäsenille. – He suorastaan rakastivat niitä. Luulen, että se oli heille mukavaa vaihtelua ykkösluokan hienoihin aterioihin verrattuna, Laurie kertoo.


29-vuotias huippujuoksija kuoli auto-onnettomuudessa Irlannissa

iltalehti 11:13 09.09

Irlantilainen pikajuoksija Craig Lynch on kuollut. Irlannissa surraan huippujuoksija Craig Lynchin äkillistä kuolemaa. 29-vuotias Lynch kuoli sunnuntain vastaisena yönä auto-onnettomuudessa. Muun muassa Irish Mirror uutisoi, että Lynchin kuljettama auto ajautui ulos tieltä ja törmäsi seinämään noin kello 1.40. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita. Lynch todettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.


Suomalaiskarhut opettelevat yhdessä kiipeämään - emo puuttui sisarusten härnäämiseen, katso kuvat

iltalehti 14:08 06.09

Karhunpennut oppivat selviämistaitoja emoiltaan. Kesäisessä kuvasarjassa karhunpennut opettelevat kiipeämistä yhdessä ystäviensä kanssa. Operaatiota vahtii kaksi karhuemoa. Kuvat on otettu Suomessa loppukesästä 2019. Kuvissa karhunpentukaverukset kiipeävät puuhun kahden karhuemon vartioidessa. Yhteensä kiipeilyhetkeen osallistui kuusi karhunpentua. Rohkeimmat pennut ovat jo useiden metrien korkeuksissa, mutta ujoimmat hakevat rohkeutta matalammalta. Kuvat on ottanut suomalainen Valtteri Mulkahainen, 58, Martinselkosen metsässä. The Mirrorille antamassaan haastattelussa Mulkahainen kertoo pentujen leikkineen keskenään. Miehen mukaan kaksi pentua myös kiusasi pienintä pentua kiipeämällä sen alapuolelle, estäen sen laskeutumisen maahan. Emo kuitenkin puuttui kiusaamiseen.


Kylie Jenner, 22 poltteli kannabista auton takapenkillä – mukana Ruisrock-keikkansa peruuttanut poikaystävä Travis Scott

iltalehti 23:51 31.08

Pariskunta kuvattiin pössyttelemässä Travis Scottin dokumentin julkaisuiltana. Somepersoona ja yrittäjä Kylie Jenner, 22, julkaisi hiljattain Instagramin story-osuudessa videon, jossa hän polttelee kannabista poikaystävänsä, räppäri Travis Scottin, 28, kanssa. Voit katsoa videon The Mirror -lehden sivuilta. Kylien Instagramissa kyseistä videota ei enää näy, sillä storyyn laitetut pätkät poistuvat vuorokauden kuluessa. Pääset videoon myös tästä.


Paniikkikohtaukset vaivaavat supertähti Ariana Grandea – rehellinen avautuminen julki: ”Tämä päivä on ollut erityisen raskas”

iltalehti 20:32 31.08

Laulaja on kärsinyt traumaperäisestä stressihäiriöstä vuoden 2017 terrori-iskun jälkeen. Pop-laulaja Ariana Grande joutui perumaan fanitapaamisensa, kertoo brittilehti Mirror. Muusikon perjantaisen konsertin yhteydessä järjestetyn meet and greet -tapahtuman osallistujat saivat tiedon asiasta sähköpostitse. Viestissään Grande kirjoitti, että hänen täytyy olla asian kanssa rehellinen. Peruminen johtui siitä, että laulajan ahdistus ja masennus ovat ottaneet vallan Granden tämän hetkisessä elämässä. Tästä syystä hän sanoo tarvitsevansa enemmän vapaa-aikaa.


Entinen Liverpool-tähti tuomittiin vankilaan

MTV 17:31 28.08

Liverpoolin ja Walesin jalkapallomaajoukkueen entinen hyökkääjä Dean Saunders, 55, on tuomittu 10 viikoksi vankilaan, kertoo Mirror-lehti.


Jäävätkö avustavat tuomarit historiaan? Lähde: Fifa tutkii voisiko robotti viheltää paitsiot ja korvata ihmisen

iltalehti 08:15 27.08

Teknologia on vasta kehitysasteella. Toisinaan myös parranpärinää aiheuttaneet VAR-videotarkistukset otettiin jalkapallon MM-kisoissa käyttöön vuosi sitten. Brittiläisen Mirrorin mukaan kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa aikoo tuoda tulevaisuudessa lisää teknologiaa kentille. Mirrorin tietojen mukaan Fifa on perustanut uuden yksikön, joka tutkii voisiko robotti korvata avustavat erotuomarit. Tarkoitus on kehittää uusi teknologia, joka on hyödyllinen ja tarkka sekä voisi toimia kentällä ihmisen sijaan.


Wayne Rooney poistui kostean illan jälkeen hotelliin ”mysteeribruneten” kanssa - lehti: vaimo jätti vihkisormuksen kotiin ja lensi raivoissaan Yhdysvaltoihin

iltalehti 11:05 26.08

Wayne Rooneyn kostea ilta Kanadassa on saanut runsaasti palstatilaa futistähden kotimaassa. Brittiläinen The Mirror -lehti uutisoi vastikään kuvien kera jalkapallotähti Wayne Rooneyn kosteasta illasta Vancouverissa Kanadassa. D.C. Unitedia edustava Rooney juhli lehden mukaan joukkuetovereidensa kanssa ja poistui yökerhosta ”mysteeribruneten” kanssa. Kohun keskiössä ovat kuvat, joissa Rooney odottaa naisen kanssa hissiä hotellin aulassa.


Nicole Scherzinger, 41, kieltää käyneensä kauneusoperaatioissa – kauneuskirurgi arvioi, mitä laulajalle on tehty

iltalehti 11:50 21.08

Muusikko väittää hyvän ihonsa salaisuuden olevan runsaassa veden juonnissa. Entinen The Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger on soolouransa lisäksi toiminut tuomarina Talent-ohjelmassa sekä näyttelijänä. 41-vuotias tähti on onnistunut kiireisellä urallaan säilyttämään nuorekkaan ulkonäkönsä, ja Scherzinger on kieltänyt jyrkästi käyneensä kirurgisissa toimenpiteissä. Mirror-lehden haastattelema asiantuntija, joka työskentelee itse kauneuskirurgina, epäilee laulajan sanoja. Hänestä on todennäköistä, että Scherzinger on turvautunut kirurgin veitseen vähintään kerran.


Tiesitkö tätä? Prinsessa Eugenie menestyi, Diana reputti kaiken – näin brittikuninkaalliset menestyivät opinnoissaan

iltalehti 12:15 17.08

Kuningatarta lukuun ottamatta kuninkaalliset käyvät läpi samat opinnot kuin muutkin. Brittilehti Mirror on listannut kuninkaallisten saamia arvosanoja heidän kouluajoiltaan. Britannian koulujärjestelmä sekä arvosanat eroavat Suomesta, mutta joitakin yhtäläisyyksiä niiden välille voidaan vetää. Britanniassa on käytössä A-level-kokeet, joita voidaan löyhästi verrata Suomen ylioppilaskokeisiin. A-level-kokeita tehdään yleensä kahdesta kolmeen. A-level suoritetaan yleensä 16–18-vuoden iässä. Sitä alempana on ollut O-level, joka suoritettiin 14–16-vuotiaana. Kokeiden käytöstä on kuitenkin luovuttu Britanniassa vuonna 1988. Arvosanoissa A* on A-level-kokeissa korkein, kun taas E on matalin. Suomessa vastaavat kirjaimet olisivat ylioppilaskokeiden L ja A.


Edesmenneen George Michaelin koti löysi uudet omistajat – fanit järkyttyivät, haluavat säilyttää rakennuksen pihapiireineen muistopaikkana

iltalehti 07:45 14.08

Laulaja George Michaelin koti on myyty yli kolmella miljoonalla punnalla. Laulaja George Michael kuoli joulupäivänä vuonna 2016 kotonaan Oxfordshiressä. Nyt Oxfordshiressä sijaitseva asunto on myyty. Asunto maksoi uudelle omistajalle noin 3,4 miljoonaa puntaa eli noin 3,7 miljoonaa euroa. Asunnon osti pariskunta, The Mirror tietää kertoa. Fanit eivät ole innostuneet asunnon kauppaamisesta. The Mirrorin mukaan asunnon eteen tuodaan edelleen kukkia ja kynttilöitä. George Michaelin omaiset ovat pyytäneet, että fanit lopettaisivat vaellukset Michaelin kodin edustalle. Laulajan asianajaja on vahvistanut asunnon vaihtaneen omistajaa.


ASAP Rocky nousi ensimmäistä kertaa esiintymislavalle vapautumisensa jälkeen – kertoi ajastaan vankilassa yleisölle: ”Se oli pelottava kokemus”

iltalehti 16:40 12.08

Räppäri esiintyi sunnuntai-iltana Real Street -festivaaleilla. Elokuun 2. päivä vapauteen päässyt Rakim Mayers, eli ASAP Rocky, nousi sunnuntaina ensimmäistä kertaa lavalle jouduttuaan pahoinpitelysyytösten kohteeksi Ruotsissa. Räppäri oli vangittuna tukholmalaisessa vankilassa kuukauden ajan. Kalifornian Anaheimissa Real Street -festivaaleilla esiintynyt Rocky kertoi paikalle saapuneille faneille ajastaan vankilassa, kertoo brittilehti Mirror. Muusikko sanoi olevansa iloinen päästessään jälleen esiintymään.


Meghan joutui törkeän huijauksen uhriksi – herttuattaren kuvilla mainostettiin vaarallisiksi luokiteltuja laihdutuspillereitä

iltalehti 21:55 11.08

Sussexin herttuattaren kuvia ja nimeä on käytetty häikäilemättömästi laihdutustuotteiden mainostamiseen. Herttuatar Meghan on joutunut röyhkeän huijauksen kohteeksi. Hänen nimissään mainostetaan laihdutuspillereitä netissä, ja huijaukseen sortunut firma jopa käyttää herttuatteren ennen ja jälkeen -kuvia kampanjassaan. Meghan synnytti Archie-pojan toukokuun alussa, ja laihdutusfirma väittää hänen käyttäneen laihtuspillereitä raskauskilojen karistamisessa. Mirror-lehti kertoo, että Buckinghamin palatsi on valjastanut viranomaiset tutkimaan huijausta.


Michael Jacksonin nuorin lapsi saa huoltajan serkustaan

iltalehti 18:30 11.08

TJ Jackson on nyt virallisesti Blanketin huoltaja. Brittilehti Mirror kertoo, että Michael Jacksonin veljenpoika TJ Jackson on nyt virallisesti muusikon kolmannen lapsen huoltaja. Tätä ennen Prince Michael ”Blanket” Jacksonin huoltajuus on jaettu TJ:n sekä hänen ja Blanketin isoäidin, Katherine Jacksonin, välillä. Tito Jacksonin poika TJ on vastuussa 17-vuotiaasta Blanketista siihen asti, kunnes poika täyttää vuoden 2020 helmikuussa 18. Huoltajuus voi päättyä sitä ennen, jos Blanket esimerkiksi avioituu.


Brassitähden itkupotkuraivarilla karu seuraus – kahden kuukauden pelikielto napsahti

MTV 14:27 08.08

Manchester Cityn ja Brasilian maajoukkuetähti Gabriel Jesus on saanut kahden kuukauden pelikiellon maajoukkutehtäviin, kertoo Mirror. Jesus oli riehunut saatuaan punaisen kortin Copa American loppuottelussa Perua vastaan.


Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner, 69, haluaa äidiksi 22-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa

iltalehti 19:40 31.07

Caitlyn Jenner seurustelee 22-vuotiaan transsukupuolisen Sophia Hutchensin kanssa. Olympiavoittaja ja tositelevisiotähti Caitlyn Jenner, 69, korjasi sukupuolensa muutamia vuosia sitten eronsa jälkeen. Hän seurusteli pitkään televisiopersoona Kris Jennerin kanssa. Tällä hetkellä Caitlyn seurustelee 22-vuotiaan transsukupuolisen Sophia Hutchinsin kanssa. Mirror-lehti kertoo, että pari suunnittelee lapsen hankkimista. Caitlyn on kertonut haluavansa tulla äidiksi 70-vuotiaana.


Johnny Depp väittää joutuneensa sairaalaan ex-vaimonsa Amber Heardin takia: tumppasi tupakan poskeen ja katkaisi palan sormesta

iltalehti 22:42 28.07

Johnny Depp on esittänyt uusia syytöksiä ex-vaimoaan Amber Heardia kohtaan. Näyttelijäpari Amber Heard ja Johnny Depp erosivat vuonna 2016 vain 15 kuukautta kestäneen myrskyisän avioliiton jälkeen. Parin lyhyttä liittoa on ehditty puida oikeudessa asti jo lähes kahden vuoden ajan. Viimeisimmissä syytöksissä Depp kertoo joutuneensa sairaalaan ex-puolisonsa Heardin väkivaltaisen käytöksen takia. Depp väittää Heardin polttaneen hänen kasvonsa tupakalla ja leikanneen palan hänen sormestaan, kertoo muun muassa Mirror-lehti.


Lähde: Arsenal-tähdet joutuivat ryöstöyrityksen kohteeksi – joukkuetoveri uhmasi teräaseen kanssa heilunutta ryöstäjää

MTV 23:16 25.07

Arsenal-kaksikko Mesut Özil ja Sean Kolasinac on joutunut ryöstöyrityksen kohteeksi, uutisoi englantilaislehti Mirror.


Moderni perhe -näyttelijä kihlautui reality-tähden kanssa – romanttinen kosinta tapahtui rannalla

iltalehti 20:21 17.07

Sarah Hyland on seurustellut miehensä kanssa kahden vuoden ajan. Näyttelijä Sarah Hyland on kihlautunut miesystävänsä Wells Adamsin kanssa. Moderni perhe -sarjasta tuttu Hyland julkaisi Instagramissa tunteikkaan kuvasarjan hetkestä, jolloin Adams polvistui naisen eteen heidän ollessa hiekkarannalla. Näet lisää kuvia painamalla nuolta oikealle. Brittilehti Mirror tietää kertoa, että pari on seurustellut kahden vuoden ajan. Hyland on julkaissut useita kuvia heidän yhteiseltä taipaleelta.


Välirikko ohi? Tuoreissa kuvissa herttuattaret Catherine ja Meghan ovat yhtä hymyä keskenään

iltalehti 17:22 13.07

Herttuattaret käyttäytyivät tämänpäiväisessä tennisottelussa kuin parhaat ystävykset. Herttuatar Meghanin ja Catherinen viileistä väleistä on uutisoitu jo pitkään. Kuluneella viikolla herttuattaret kannustivat miehiään hyväntekeväisyys poolo-ottelussa keskiviikkona. Mirrorin haastatteleman kehonkielen asiantuntija Judi Jamesin mukaan he saattoivat vältellä toisiaan tarkoituksellisesti, sillä he eivät jutelleet ottelun aikana kertaakaan, vaikka seisoivat vierekkäin.


huoltoasemalla Kahdeksan vauvaa leiriryhmänsä 27 pelaajaan pääsi pisteen Ukrainalle hieman ”Sumussa mennään edelleen” ”Vasemmistoliitto on

Hot topics