Harvey Weinstein avasi vihdoin sanaisen arkkunsa - kommentoi Salma Hayekin väitteitä: ”Ei painostettu lesboseksikohtaukseen” iltalehti 09:31 14.12

Harvey Weinsteinin edustaja on välittänyt medioille Hollywood-mogulin kannanoton näyttelijä Salma Hayekin väitteisiin. Näyttelijä Salma Hayek kutsuu Harvey Weinsteinia hirviöksi tiistaina The New York Timesissa julkaistussa kirjoituksessa ja syyttää tätä seksuaalisesta ahdistelusta. Hayekin mukaan Weinstein on jatkuvasti piinannut naista sopimattomin ehdotuksin. Taannoin Hayek teki yhteistyötä Weinsteinin kanssa meksikolaistaitelija Frida Kahlosta kertovan Frida-elokuvan parissa, jonka nimiroolissa Hayek nähtiin. Hayekin mukaan Weinstein pakotti hänet tekemään lesboseksiä sisältäneen alastonkohtauksen elokuvaan, vaikka sitä ei ollut käsikirjoituksessa. Weinstein oli Hayekin mukaan uhannut keskeyttää elokuvan kuvaukset, jos Hayek ei esiintyisi alasti. Koska elokuva Kahlosta oli Hayekille tärkeä projekti, johon hän oli satsannut paljon, hän suostui.


Lauri Markkasen paikkaajalta häikäisevä suoritus - Chicago Bulls jyrää voittoputkessa iltalehti 06:59 14.12

Chicago Bulls napsii voittoja Lauri Markkasen paikalle avauskokoonpanoon nostetun Nikola Miroticin johdolla. Bulls otti jo neljännen perättäisen voittonsa kukistamalla Utah Jazzin pistein 103-100. Ottelun hahmo oli äskettäin sairastuvalta pelihommiin päässyt Mirotic, joka heitti 29 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa.


Markkanen taas sivussa selkäkivun takia mutta Bulls voitti jälleen iltasanomat 05:53 14.12

Markkasen tilalla ottelun aloitti Nikola Mirotic.


SM-liiga langetti HPK:n ja TPS:n nyrkkipukareille pelikiellot – yksi ottelu eroa MTV 11:49 12.12

Jääkiekon SM-liigan kurinpitodelegaatio on langettanut HPK:n Miro Karjalaiselle kolmen ottelun ja TPS:n Jonne Virtaselle kahden ottelun pelikiellon perjantain ottelun tappelusta.


SM-liigan raskassarjalaiset saivat nyrkkitappelustaan pelikiellot iltasanomat 10:47 12.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen saivat rapsut tappelustaan.


Karjalainen ja Virtanen vielä tämän viikon pelikiellossa jatkoaika.com 10:13 12.12

HPK:n Miro Karjalainen on saanut kolmen ja TPS:n Jonne Virtanen kahden ottelun pelikiellon perjantaisesta nyrkkitappelusta.


Chicago Bulls yltyi liekkeihin ilman Markkasta - harjoituskauden riitapukarit hurjana iltalehti 07:18 12.12

NBA-liigan heittopussi Chicago Bulls otti kolmannen peräkkäisen voittonsa. Bulls kaatoi liigan huippujoukkueisiin lukeutuvan Boston Celticsin luvuin 108-85. Bulls joutui pelaamaan ilman selkävaivojen takia huilannutta Lauri Markkasta, mutta sai ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoonsa alkukauden sivussa olleen Nikola Miroticin.


HPK-TPS-ottelun tappelupukarit väliaikaiseen pelikieltoon MTV 14:02 09.12

Jääkiekon SM-liiga on määrännyt HPK:n Miro Karjalaisen ja TPS:n Jonne Virtasen väliaikaiseen pelikieltoon perjantaisen kaukalotappelun seurauksena.


SM-liigan nyrkkitappelu kurinpidon käsittelyyn - raskaan sarjan riitapukarit sivussa tämän päivän otteluista iltalehti 13:29 09.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen ovat sivussa tämän päivän otteluista. Liigan kurinpito määräsi Hämeenlinnassa perjantaina nyrkein tapelleet kiekkoilijat väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. HPK kohtaa tänään kotiottelussaan HIFK:n ja TPS vieraskentällä Ässät.


Turkulaiset lämmitelivät Hämeenlinnassa - HPK:lla vaikeaa jatkoaika.com 06:30 09.12

HPK ja TPS tarjosivat perjantai-iltaan tapahtumarikkaan kiekkokamppailun. Kumpikin joukkue kunnostautui maalinteossa ja näyttävissä taklauksissa. Lopussa heiluteltiin myös nyrkkejä, kun Miro Karjalainen ja Jonne Virtanen selvittelivät välejään.


Nyt ovat isot miehet asialla! Kaksimetriset ja yli 100-kiloiset järkäleet myllyttivät oikein kunnolla Liigassa suomikiekko 00:01 09.12

Se oli isojen miesten tanssia! Kotijoukkue HPK:n puolustaja Miro Karjalainen ja TPS:n hyökkääjä Jonne Virtanen sopivat kolmannen erän puolivälin tietämillä ennen b-pistealoitusta, että kohta mennään. Kiekon...


Lauri Markkasen ruhjottu joukkuekaveri tekemässä paluuta – ”En kadu mitään” suomikoris 22:12 08.12

Ennen kauden alkua joukkuekaverinsa Bobby Portisin kanssa tappeluun ajautunut Nikola Mirotic palaa pelikentille ensi yönä Charlottea vastaan. Hänen paluunsa päättää seuran ympärillä pyörineen saagan,...


Hämeenlinnassa juhlittiin eniten nyrkkitappelua ? Heikkinen pakkipörssin kärkeen jatkoaika.com 22:05 08.12

TPS haki kolme pistettä Hämeenlinnasta tiukalla 4-3-voitolla. Illan kamppailussa heiluivat myös nyrkit, kun Miro Karjalainen ja Jonne Virtanen ottivat kolmannessa erässä mittaa toisistaan.


Ilkka Heikkisen pyssy puhui kahdesti - sitten tapeltiin iltalehti 21:25 08.12

TPS iski kolme helponnäköistä maalia ja vei pisteet 4-3-voitolla Hämeenlinnassa. Maaliverkkojen lisäksi heiluivat nyrkit. TPS:n Ilkka Heikkinen oli tehokkaana joukkueensa vierasottelussa Hämeenlinnassa. Kolme joukkueen neljästä maalista oli puolustajien tekemiä. Vierasjoukkueen rynnistyksen aloitti Heikkinen, joka siirtyi kahdella maalillaan puolustajien maalipörssin kärkeen ohi Miro Heiskasen. Heikkisellä on nyt koossa kymmenen osumaa. Kerho pääsi vielä toisessa erässä tasoihin, mutta kotijoukkueen ilta synkkeni vielä ennen toista erätaukoa kahdella peräkkäisellä TPS:n osumalla.


Raskaansarjan nyrkkitappelu SM-liigassa – HPK:n jätille jo kauden neljäs ulosajo iltasanomat 21:05 08.12

Miro Karjalainen ja Jonne Virtanen selvittivät välinsä nyrkein.


SM-liigan raskassarjalaiset hermostuivat - HPK:n ja TPS:n kohtaaminen leimahti tappeluksi iltalehti 20:58 08.12

Tappelussa olivat vastakkain tänään HPK:n kanssa jatkosopimuksen solminut kaksimetrinen Miro Karjalainen sekä TPS:n kookas sentteri Jonne Virtanen. Tilanne lähti liikkeelle aloituksen jälkeen kolmannessa erässä. Sytykkeenä toimivat ilmeisesti aiemmissa vaihdoissa nähdyt useat taklaukset puolin ja toisin. Iskuja vaihdettiin normaalia pidempään molemmin puolin ennen tuomarien pääsyä väliin. Molemmille määrättiin tilanteesta 5+20 minuutin rangaistukset.


Hanskat putosivat! TPS:n ja HPK:n järkäleet nyrkkihippasilla MTV 20:49 08.12

HPK:n Miro Karjalainen ja TPS:n Jonne Virtanen ottivat yhteen ilman hanskoja ottelun päätöserässä.


Lauri Markkanen saa lisää kilpailua - pahasti turpaansa saanut joukkuekaveri pelaa vihdoin iltalehti 20:09 08.12

Lauri Markkanen saa lisää kilpailua pelipaikalleen. Ison laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Nikola Mirotic on vihdoin valmis pelaamaan kauden ensimmäisen NBA-ottelunsa, kun Chicago Bulls kohtaa vieraissa Charlotte Hornetsin. Miroticin paluun vahvisti Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg.


HPK solmi taas jatkosopimuksen – "Henkeen ja vereen joukkuepelaaja" MTV 15:30 08.12

Puolustaja Miro Karjalainen jatkaa kaksivuotisella sopimuksella jääkiekon SM-liigan HPK:ssa, seura tiedottaa.


Miro Heiskasta jahtasi toinenkin NHL-seura: ”Tarkoitus lähteä ja ryöstää pelipaikka” MTV 07:00 08.12

Puolustaja Miro Heiskanen pitää pelipaikan löytymistä Dallas Starsin NHL-ryhmästä realistisena tavoitteena jo ensi kaudella.


Uutiset