Jo yli 75 vuotta naimisissa: ”Hän ei vieläkään malta pitää näppejään erossa minusta” iltalehti 14:49 24.02

Minnesotalaiset John ja Evie ovat olleet naimisissa jo pitkään. Silti rakkaus on vain vahvistunut vuosien vieriessä. John ja Evie tapasivat ala-asteella. John pyysi Evietä ulos 15-vuotiaana ja sillä tiellä pariskunta on edelleen. - Hän oli vähän tuhma poika. Hän kiusasi minua saadakseen huomiota.


Tallinnassa juhlitaan 100-vuotiasta Viroa: Annemarie kuvailee tunteikasta hetkeä, kun itsenäisyys koitti – ”He kysyivät, miltä minusta tuntuu” iltasanomat 14:47 24.02

Tankit, sotilaskuljetuskuormurit ja maavoimien maasturit jyrähtivät käyntiin puolen päivän aikaan Tallinnan vanhassakaupungissa, kun 100-vuotisjuhlaparaati nytkähti liikkeelle.


Antti Litja täyttää 80 vuotta: ”Minusta tuli erilainen mies, kun löysin tämän naisen” iltasanomat 06:00 20.02

Keskiviikkona 80 vuotta täyttävä Antti Litja on kulkenut vaiherikkaan matkan koko Suomen mielensäpahoittajaksi.


Koulukiusatun Tapanin, 40, riipaiseva tarina - ”Minustakin olisi voinut tulla kouluampuja” iltalehti 07:38 19.02

Pohjois-Pohjanmaalla asuva Tapani, 40, on yksi lukuisista koulukiusatuista. Hän kärsi systemaattisesta kiusaamisesta esikoulusta lähtien. Hän haluaa herätellä ihmisiä pohtimaan, kuinka kauaskantoisia vaikutuksia kiusaamisella on. - Mietinpä vain, onko Yhdysvaltain kouluampujien taustalla kiusaamista.


Presidentti Niinistö huolestui ydinasepuheista: ”Se madaltaa minusta kynnystä” iltasanomat 21:11 17.02

Presidentti Sauli Niinistö pitää huolestuttavana, että teoreettiseksi vaihtoehdoksi jo ajattelut ydinaseet tekivät näyttävän paluun Münchenin turvallisuuskokouksessa.


FBI sai varoituksen Floridan epäillystä kouluammuskelijasta etukäteen, ei löytänyt uhkaavan viestin kirjoittajaa – "Minusta tulee ammattimainen kouluammuskelija" MTV 22:35 15.02

Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisia FBI:tä varoitettiin 19-vuotiaan Floridan kouluammuskelusta epäillyn nuorukaisen nettikirjoittelusta viime vuonna. FBI ei tuolloin tavoittanut miestä.


FBI sai jo viime vuonna karmivan varoituksen Floridan kouluampujasta - ei pystynyt löytämään tätä vaikka nimikin oli tiedossa iltalehti 20:56 15.02

FBI sai varoituksen floridalaisessa koulussa keskiviikkona 17 ihmistä tappaneen 19-vuotiaan Nikolas Cruzin aikeista jo viime vuonna. YouTube-videopalvelun käyttäjä Ben Bennight huomasi, että Cruz oli kommentoinut omalla nimellään erästä videota kirjoittamalla: "Minusta tulee ammattimainen kouluampuja". Viestin lukenut Bennight otti viestistä kuvan ja lähetti sen välittömästi liittovaltion poliisille FBI:lle. Nämä tulivat seuraavana päivänä tapaamaan häntä ja kysyivät tietääkö hän tarkemmin viestin lähettäjästä. Bennightillä ei kuitenkaan ollut antaa poliiseille lisätietoa asiasta.


Sprintin mitalikandidaatti Ristomatti Hakola myöntää: ”Minusta löytyy kukkopoikamaisuutta” iltasanomat 21:51 12.02

Ristomatti Hakola hiihtää tiistaina päämatkansa olympialaisissa.


Viisivuotiaan tytön äiti: ”Seksityö tekee minusta paremman vanhemman!” stara 16:00 09.02

Yhdysvaltojen Portlandissa asuva Elle Stanger on 31-vuotias yhden lapsen äiti.


Sam oli 11-vuotias kun hänet raiskattiin - näin minusta tuli pedofiiliveljesten uhri iltalehti 13:59 05.02

Sam ei heti ymmärtänyt, että hän oli joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi. Länsi-Norlannista kotoisin olevien pedofiiliveljesten uhriksi joutunut "Sam" (nimi muutettu) kertoi tarinansa Ruotsin televisiolle. 34- ja 37-vuotiaat veljekset tuomittiin joulukuussa 12 ja 14 vuoden vankeustuomioihin ainakin tuhannesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhreja oli viisi.


Tenniksen huippupelaajan asu herättää ihmetystä: ”Minusta se näyttää hyvältä” iltasanomat 21:57 25.01

Maailmanlistan ykkösnainen Simona Halep on herättänyt huomiota asullaan.


Ystävät kertovat, miten alkoi Ismo Leikolan ura – Tuomas Enbuske ei lämmennyt: ”Minusta hänen huumorinsa oli kömpelöä” iltasanomat 16:25 25.01

Heli Sutela, Ilari Johansson ja Tuomas Enbuske pääsivät seuraamaan aitiopaikalta Ismo Leikolan ensiaskelia komiikan parissa.


Olympiahopeaa voittanut ruotsalaiskiekkoilija hämmästelee kotikaupunkinsa ihmisten törkeää käytöstä: ”Miksi he eivät ole ylpeitä minusta?” iltalehti 09:15 23.01

Ruotsin naisten jääkiekkomaajoukkue saavutti Torinon olympialaisissa sensaatiohopeaa. Ennen turnausta kaikki asiantuntijat olivat sitä mieltä, että finaalissa kohtaavat tuttuun tapaan Kanada ja USA. Ruotsi taistelisi korkeintaan pronssista Suomen kanssa. Keltapaidat kukistivat kuitenkin kaikkien yllätykseksi USA:n välierissä, mikä tiesi paikkaa loppuotteluun. Finaalissa Kanada oli kuitenkin lopulta vahvempi maalein 4-1.


Sauli Niinistö älähti Väyryselle: ”Todellako pidit ministerisalkkua noin tärkeänä? Minusta se on käsittämätöntä!” uusisuomi 19:52 22.01

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen kertoo vastustaneensa sisimmässään Lissabonin sopimukseksi kutsutun EU:n perussopimuksen laatimista, vaikka ajoi sitä samaan aikaan Matti Vanhasen (kesk.) hallituksen ulkoministerinä.


Filippiinien presidentti armeijalle: Ampukaa minut, jos minusta tulee diktaattori iltalehti 16:11 22.01

Presidentin vihamiehet ovat varoitelleet Filippiinejä uhkaavasta diktatuurista. Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte neuvoi maanantaina armeijaa ja poliisia ampumaan hänet, jos hänestä tulisi diktaattori ja jos hän ylittäisi valtakautensa. Vihamiehet ovat varoitelleet Duterten diktaattoripyrkimyksistä. Duterte yritti maanantaina selvästi tyynnytellä spekulaatioita, joiden mukaan hän olisi määrännyt kongressissa olevia tukijoitaan ehdottamaan perustuslakimuutosta. Muutoksen myötä Duterte voisi jatkaa maan presidenttinä virkakautensa päätyttyäkin vuonna 2022.


Niinistön mielestä hänen ylivoimansa ei ole ongelma suomalaiselle demokratialle – tyrmää huolet: ”Minusta se on käsittämätöntä” iltasanomat 06:45 21.01

Sauli Niinistö ei ymmärrä kritiikkiä ollenkaan.


Uutiset