Suomalaiskaunottaret häikäisevät Pin-Up -mallikisassa - upeat kuvat: äänestä suosikkiasi

iltalehti 21:47 21.09

Pin-Up Finland -kilpailu järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Iltalehden lukijat päättävät kuka kaunottarista saa Median Valinta -pokaalin finaalissa. Pin-Up Finland on Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Pin-up-mallikisa. Kilpailussa etsitään mallia, jolla on valmiudet toimia kansainvälisenä pin-up-mallina. Voittajaa odottaa kuvaukset ulkomailla ja pääsy kansainvälisen pin-up-lehden kansikuvadaamiksi. Tänä vuonna mittelöt kirkkaimman kruunun saajasta kisataan 28.-29.9. Lahden Messukeskuksessa järjestettävässä Autot ja Viihde –autonäyttelyssä.


Ostaako suurseura Teemu Pukin? Huuhkajien ex-molari näkee Pukki-huuman Englannissa: ”Ei olisi mikään yllätys, että kysyntää olisi”

iltalehti 07:25 21.09

Bristol Cityn maalivahti Niki Mäenpää nollasi Teemu Pukin viime kaudella. Mäenpää kertoo, miksi hyökkääjä menestyy. Bristol City oli viime keväänä matkalla valioliigakarsintaan, kun maalivahti Niki Mäenpään pohje repesi. Vamma oli peräisin tammikuulta. Paluuta kiirehdittiin Bristol Cityn maalivahtiongelmien vuoksi. Manageri Lee Johnson halusi Mäenpään pelaavan.


"Olen vastuussa ilmastonmuutoksesta" – Pia, Ajay ja Antoni osoittavat mieltään eri puolilla maailmaa, koska peli ei ole vielä menetetty

yle 18:08 20.09

Ilmastolakko on levinnyt vuodessa yhden tytön protestista maailmanlaajuiseksi. Lakkolaiset kertovat, miksi he marssivat.


Sanna Ukkola: Lukemattomuus tekee meistä tyhmiä

yle 07:03 20.09

Miksi lapsi tarttuisi kirjaan, kun vapaa-ajasta kilpailevat sosiaalisen median lukemattomat apit, snapchatit, instagramit ja tik-tokit?


Miksi Patrik Laine päätti avautua poikkeuksellisen rajusti? Lausunnoista syntyi myös virheellisiä tulkintoja: ”Sitä Laine ei ole missään vaiheessa tehnyt”

iltalehti 20:07 19.09

Pohjois-Amerikassa nuorten pelaajien suora puhe voi tulla yllätyksenä. Viime päivien ykköspuheenaihe NHL-jäiltä on ollut Patrik Laineen sopimussaaga ja lausunnot. Laine avautui Winnipeg Jetsin peluutuksesta poikkeuksellisen suorasanaisesti Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelussa. –?Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä, mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa, Laine laukoi.


Näkökulma: F1-varikon hankalin kuski – miksi tiimi on valmis mieluummin jatkamaan masokismiaan kuin vaihtamaan kokeneeseen ajomieheen?

MTV 12:02 19.09

Haas-tallin ilmoitus Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin jatkamisesta amerikkalaistiimin kisakuljettajina nostaa ilmoille muutaman kysymyksen, joista yksi kohdistuu vaihtoehtona olleen Nico Hülkenbergin persoonaan. Kuinka hankala tapaus saksalainen voi olla, jos hän ei tässäkään tilanteessa kelpaa korvaajaksi?


Oikeus totesi Fukushiman johtajia syyttömiksi ydinvoimalaonnettomuuteen

yle 08:32 19.09

Energiayhtiö Tepcon kolmea entistä johtajaa oli syytetty laiminlyönneistä.


Pekka Mattilan kolumni: Miksi valtionyhtiön hyvä hallitus on jokaisen suomalaisen etu

yle 06:45 19.09

Yleinen vaikutelma hallituksista ei juuri mairittele: vanhoja ukkoja jakamassa etuja toisilleen. Todellisuus on kuitenkin toinen. Tämä ilmenee myös aivan tuoreesta tutkimuksesta, kirjoittaa Pekka Mattila kolumnissaan.


Kuolemansairas Janita Lukkarinen, 26, suunnittelee hautajaisiaan: ”Miksi näin nuorena?”

iltalehti 05:50 19.09

Janita Lukkarinen sai kuulla, että hänen syöpäänsä ei voida parantaa. Nyt 26-vuotias tosi-tv-tähti suunnittelee hautajaisiaan ja toivoo ihmettä. Hän vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Janita Lukkarinen, 26, sai elokuun lopussa kuulla musertavan uutisen. Hän oli keväällä ollut rajuimmissa mahdollisissa sytostaattihoidoissa, mutta elokuussa lääkäritkin joutuivat nostamaan kädet pystyyn. –?Lääkäri ilmoitti, että sytostaatteja ei enää jatketa. Kasvain ei ole lähtenyt toivotulla tavalla pienemään tai reagoimaan hoitoihin, Lukkarinen kertoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Ex-valioliigatähti pohti, miksi Teemu Pukki ei onnistunut Celticissä – ”Joskus sitä tapahtuu pelaajille”

iltasanomat 18:29 18.09

Entinen huippupelaaja Jonathan Walters puhui Teemu Pukista Liquid Football -ohjelmassa.


Podcast: Missä viipyvät Patrik Laineen ja Mikko Rantasen miljoonat? ”Osa paljon suurempaa peliä”

iltasanomat 16:03 18.09

Onko Ilves kriisissä? Missä ja miksi viipyvät Patrik Laineen ja Mikko Rantasen miljoonasopimukset? Muun muassa näihin asioihin vastataan tuoreessa podcastissa.


Sylissä pitämistä, taputtelua pepulle: Kaksi uhria kuvaili, mitä valmentaja teki heille alaikäisinä – häpeä sai vaikenemaan vuosien ajan

iltasanomat 13:34 18.09

Urheilumaailmassa voidaan vaieta väärinkäytöksistä, jopa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toimittaja Marika Lehto pohtii esseessään, miksi juuri urheilun epäkohdista on niin vaikea puhua – ja rangaista. Essee julkaistiin ensi kertaa Urheilulehdessä tämän vuoden toukokuussa.


Kuluttaja: Miksi tuhlata uutuustelkkariin? Vanhat mallit tarjoavat enemmän vastinetta rahalle

yle 08:31 18.09

Uutuusmallin sijasta kannattaa valita jo hetken myynnissä ollut laite.


Miksi tuhlata uutuustelkkariin? Vanhat mallit tarjoavat enemmän vastinetta rahalle

yle 08:31 18.09

Uutuusmallin sijasta kannattaa valita jo hetken myynnissä ollut laite.


Miksi tuhlata uutuustelkkariin? Vanhat mallit tarjoavat enemmän vastinetta rahalle, kertoo Kuluttaja

yle 08:31 18.09

Poistumassa olevat mallit ovat edullisia ja hyviä.


Ryminällä Love Island -villaan saapunut upea Meri jätti rakkauden saaren: "Olisin tehnyt itse saman päätöksen"

mtv 22:05 17.09

Love Island Suomen jättänyt Meri sai käännettyä alkutaipaleensa vaikeudet lämpimiksi ystävyyssuhteiksi. 


Katja saa Ollin kyyneliin – Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijavalinnat tyrmistyttävät: ”Miksi hän on ohjelmassa?”

iltasanomat 21:58 17.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta valitun sulkeutuneen Katjan käytös puhuttaa. –Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, IS:n Ruuturaati hämmästelee.


Nähdäänkö suomalainen nelinpelipari olympiatenniksessä? "Se on minulle suurimpia syitä, miksi aamulla jaksaa lähteä treenaamaan ja kiertää maailmaa pallon perässä"

yle 17:09 17.09

Suomen todennäköisin tapa saada olympiapaikka tennikseen on se, että Henri Kontinen nousee takaisin nelinpelin maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon.


Miksi Elmo Lakka ei päässyt mukaan MM-kisoihin? – kansainvälisen yleisurheiluliiton hallituksen suomalaisjäsen näkee valintajärjestelmässä useita ongelmia

yle 12:15 17.09

Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallituksessa vaikuttava Antti Pihlakoski myöntää, että valintasysteemiä on syytä vielä tarkentaa jatkossa.


Venäjän päävalmentaja Tuomas Sammelvuo paljasti, miksi ei laulanut Maamme-laulua: ”Katsoin viisaimmaksi”

iltalehti 22:36 16.09

Venäjää luotsaava Tuomas Sammelvuo pystyi hillitsemään itsensä ikimuistoisessa EM-kamppailussa Suomea vastaan. Lentopallomaailman kuumimman valmentajan Tuomas Sammelvuon sisällä myllersi rajusti maanantaisen EM-kamppailun alkuseremonioissa, mutta piinkova ammattilainen piti tunteensa kurissa. Sammelvuo pysyi tyynenä kuunnellessaan nykyisen työnantajansa Venäjän ja isänmaansa Suomen kansallislaulut.


-missi 22.9.2019 Barcelonan tuskasta ettei valmentaja olisi jäädyttää tiet, Kausiennakko Totuttua välillä pyörii”

Hot topics