Pekka Haavisto vastasi populisti-väitteeseen MTV:llä: ”Tämä on erittäin tärkeää yhteiskunnallista keskustelua” uusisuomi 21:31 21.01

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto joutui MTV:n vaalitentissä sunnuntaina perustelemaan, miksi hän olisi presidenttinä puuttunut aktiivimalliin.


Liigan iso onnistuja aivan olympiaporttien tuntumassa – "Miksi ei? En näe sille mitään esteitä" MTV 09:00 21.01

Mikael Ruohomaa on kuulunut tällä kaudella Liigan parhaiden pelaajien joukkoon. Hän on ollut myös isoimpia yllättäjiä. 29-vuotiaan sentterin suoritukset on huomioitu myös maajoukkueen puolella. Mutta kuinka pitkälle Ruohomaan rahkeet riittävät?


Kolumni: Asiat edellä, naama peruslukemilla – miksi arvoista tuli vain presidentinvaalien toisen kierroksen ylellisyyttä? MTV 08:59 21.01

Valtaistuintaistelusta kertovassa tv-sarjassa Game of Thrones toistuu usein uhkaava ilmaus ”Winter is coming”. Sauli Niinistön kuuden vuoden presidenttikauden loppu on ollut yhtä jäätävää pakkasta ja ikitalven odottelua kansainvälisessä politiikassa.


Pedon luku palasi entisen SM-liigan päätuomarin selkään – miksi hän otti numeron 666? iltasanomat 08:19 21.01

Jääkiekkopiireissä kiertävän tarinan mukaan pahaenteinen numerosarja oli pappishenkilön hyllyttämä.


10 pomojen tekemää asiaa, jotka saavat työntekijät suuttumaan iltalehti 08:02 21.01

Kokenut henkilöstöjohtaja listaa asioita, joita tekemällä jotkut pomot saavat alaisensa raivon partaalle. Toimitusjohtaja ja työelämäasiantuntija Liz Ryan kehottaa esimiehiä kuvittelemaan itsensä alaistensa asemaan, jotta he voisivat kuvitella, mitä kaikkea työntekijät kohtaavat. Näin esimiehet voivat Ryanin mielestä tulla entistä paremmiksi johtajiksi.


Downshiftaava Jarmo, 33, sanoo voivansa lopettaa kaiken työnteon 45-vuotiaana - ”Jos harrastukset ovat mielekkäämpiä kuin työnteko, miksi käyttäisin aikaani siihen?” iltalehti 11:17 20.01

Vantaalainen Jarmo Vestola neuvoo blogissaan, miten elämään voi saada lisää mielekkyyttä tekemällä vähemmän töitä, ja miten se onnistuu käytännössä. Osa-aikatöitä ravintolassa tekevä vantaalainen Jarmo Vestola, 33, tienaa vuodessa nettona noin 17 500 euroa. Pienilläkin tuloillaan hän säästää ja sijoittaa, tavoitteenaan elää kymmenen vuoden kuluttua enimmäkseen osinkotuloilla. Tavoite tuntuu äkkiseltään uskomattomalta, mutta Vestola kertoo, että voisi periaatteessa jo nyt lopettaa työnteon kokonaan, jos niin haluaisi. Hän kirjoittaa aktiivisesti blogia nimeltä , jossa neuvoo ihmisiä siinä, miten lähes kuka tahansa voi halutessaan vähentää työntekoaan ja siten lisätä elämänsä mielekkyyttä.


Parrakkaiden miesten peli jatkoaika.com 00:56 20.01

Pelicans tiedotti keskiviikkona solmineensa jatkosopimukset joukkueen runkopelaajien Mikko Kousan, Antti Tyrväisen, Nico Maneliuksen ja Roope Elimäen kanssa. Näistä varsinkin kaksi ensimmäistä, joukkueen kapteeni Antti Tyrväinen (0+2) ja varakapteeni Mikko Kousa (1+0) näyttivät heti seuraavassa kotipelissä, miksi he ovat jatkosopimuksensa ansainneet. Värikkäästä pelitavastaan tunnetut partamiehet johtivat Pelicansin huikeaa kiriä kolmen maalin takaa. Tällä kertaa kiri ei kuitenkaan riittänyt ja Jyp vei voiton Jyväskylään numeroin 4-5 voittomaalikilpailun jälkeen. Tässä vähän toisenlainen kuvaraportti näiden kahden partasuun otteista.


Ruotsin perhesurma: Oliko harvinainen oireyhtymä syy vanhempien julmaan päätökseen? iltasanomat 23:40 19.01

Ruotsissa on pohdittu vastausta siihen, miksi nelihenkisen perheen akateemiset vanhemmat päätyivät järkyttävään ratkaisuun.


Näin päätetään varoitukset huonosta ajokelistä – miksi pelkästä lumisateestakin varoitetaan? MTV 21:08 19.01

Ilmatieteenlaitos ja teiden kunnossapitäjät päättävät, milloin liikenteeseen annetaan erityyppisiä kelivaroituksia.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Trumpin valinta oli kamalaa, mutta Suomen presidentinvaalit vielä kamalampaa iltalehti 16:49 19.01

Mutta miksi kukaan haastaisi Niinistöä? Suomen presidentinvaaleissa on ehdolla kahdeksan lautakasasta koottua Matti Vanhasen kopiota, kirjoittaa Enbuske. Harva tietää, että ruotsalaisen Gösta Knutssonin klassikkolastenkirja Pekka Töpöhäntä kertoo oikeasti Suomen presidentinvaaleista. Kirjassa on ilkeä, lipevä ja narsistinen Monni, jota kaikki pelkäävät. Häntä mielistelevät kaksi perseennuolijakissaa, Pilli ja Pulla. Ne toistavat yhdestä suusta kaiken, mitä Monni sanoo ja kiusaavat niitä, joita on helppo kiusata eli Pekka Töpöhäntää. Monni-kissa on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Niinistö on sairaalloisen kiinnostunut imagostaan, hän nöyryyttää lähipiiriään, itkettää naisia ja soittelee vihaisia puheluita niille, jotka uskaltavat häntä kritisoida. Kekkonen kirjoitti myllykirjeitä, Niinistö taas ripustaa poliittisen myllynkiven vastustajiensa kaulaan ja upottaa nämä meren syvyyksiin. Kuten Monni-kissa, Niinistö osaa myös omaa etuaan tavoitellessaan mielistellä. Niinistö mielistelee kansaa. Näyttelee kesäteatteritasoisesti nöyrää, kuten Suomessa pitää.


Rullattava OLED-televisio esiteltiin – kiertyy kuin paperi stara 16:00 19.01

Tekniikan kehittyessä elektroniset laitteet muuttuvat yhä kevyemmiksi ja ohuemmiksi. Paperin


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 19.01

Tekniikan kehittyessä elektroniset laitteet muuttuvat yhä kevyemmiksi ja ohuemmiksi. Paperin


Victoria Beckham leikkeli kasvonsa ilmeettömiksi? stara 14:00 19.01

Muotitietoisella bisnesnaisella ja perheenäidillä Victoria Beckhamilla on tunnetusti erittäin kallis


Therese Johaugin puolustamiseen käytetty jättisumma - Norjan hiihtoliitto perustelee ratkaisua: ”Ei tietoista dopingia” iltalehti 11:19 19.01

Therese Johaugin dopingkärystä aiheutuneet oikeudenkäyntikulut ovat käyneet kalliiksi Norjan hiihtoliitolle. VG-lehden mukaan Norjan hiihtoliitto on käyttänyt peräti 3,5 miljoonaa kruunua eli noin 365 000 euroa tähtihiihtäjän puolustamiseen oikeudessa. Valtava summa on herättänyt luonnollisesti ihmetystä Norjassa. Miksi ihmeessä hiihtoliitto tukee dopingista kärähtänyttä hiihtäjää moisella rahamäärällä?


Pekka Haavisto puhuu suoraan: Jytky petasi Haavisto-ilmiön – nyt Suomi on vakavoitunut uusisuomi 08:39 19.01

Vuoden 2012 presidentinvaalien kakkonen, vihreiden Pekka Haavisto kuulee vaalikentillä kysyttävän, missä noiden vaalien Haavisto-ilmiö nyt on. Uuden Suomen, Kauppalehden ja Talouselämän haastattelussa Haavisto ruotii avoimesti, miksi samanlaista hypeä ei ole syntynyt.


Näkökulma: Miksi kitistä, kun tarjonta on tällaista? Vuoden urheilija -listalla ei ole kuin voittajia iltalehti 23:20 18.01

Unohdetaan kerrankin valitus ja ollaan tyytyväisiä siitä, mitä olemme saaneet, kirjoittaa Mikko Hyytiä. Niinhän siinä sitten kävi. Hiihtäjästä tehtiin taas Vuoden urheilija. Olihan tämä tiedossa jo maaliskuusta lähtien. Ensi vuonna on varmaankin sitten taas keihäänheittäjän vuoro. Ja niin edelleen. Vuoden urheilija -valinta aiheuttaa vuodesta toiseen ison kirjon erilaisia tunteita. Niin kuin monessa muussakin asiassa, pettyneiden kuoro on usein äänekkäin.


Blogi: Jasmin Mäntylä ottaa kantaa nettikiusaamiseen: ”Heikoimmat eivät olisi jaksaneet...” iltalehti 21:27 18.01

Jasmin Mäntylä ei ymmärrä, miksi aikuiset ihmiset kiusaavat netissä toisiaan. Jasmin Mäntylä ottaa kantaa nettikiusaamiseen. Julkisuudesta tutulla henkilöllä, kuten Jasminilla, rienaajia riittää. Etenkin nyt, kun Jasmin on hehkuttanut uutta onneaan, hän on saanut jälleen epäasiallista kommenttia.


Sauli Niinistö havaitsi muutoksen Putinin asenteessa Suomen-vierailulla heinäkuussa: ”Yllätti minut aika lailla” iltasanomat 15:19 18.01

Presidentti Sauli Niinistön valotti ISTV:n vaaligrillissä, miksi hän arvioi Venäjällä olevan nyt tahtoa lähestyä Eurooppaa. Katso koko haastattelu tästä artikkelista.


Haluatko päästä viettämään Salkkareiden 19-vuotissynttäreitä? Kerro meille miksi! mtv 08:38 18.01

Tule juhlimaan Salkkareiden 19-vuotista taivalta yhdessä näyttelijöiden kanssa sarjan studiolle Helsinkiin.


Kun Teemu syntyi, isä otti hatkat: sai selityksen 18 vuoden jälkeen Kadonneen jäljillä -sarjassa – Näin kävi, kun kamerat sammuivat iltasanomat 22:00 17.01

Teemu haluaa tutustua isäänsä ja tietää, miksi tämä katosi poikansa elämästä.


Uutiset