Suora lähetys: Hallitus kertoo liikenne­hankkeista ja kohtuu­hintaisesta asunto­tuotannosta – tällainen on uusi museo­hanke

iltasanomat 11:07 03.06

Paikalla ovat Krista Mikkonen, Timo Harakka ja Hanna Kosonen.


Suora lähetys: Hallitus kertoo liikenne­hankkeista ja kohtuu­hintaisesta asunto­tuotannosta – ”Näin suurta panostusta ei ole tehty koskaan aiemmin”

iltasanomat 10:38 03.06

Paikalla ovat Krista Mikkonen, Timo Harakka ja Hanna Kosonen.


Suora lähetys juuri nyt: Hallitus kertoo liikennehankkeista ja kohtuu­hintaisesta asunto­tuotannosta

iltasanomat 10:32 03.06

Paikalla ovat Krista Mikkonen, Timo Harakka ja Hanna Kosonen.


Suora lähetys kello 10.30: Hallitus kertoo liikennehankkeista ja kohtuu­hintaisesta asunto­tuotannosta

iltasanomat 10:09 03.06

Paikalla ovat Krista Mikkonen, Timo Harakka ja Hanna Kosonen.


Suora lähetys kello 10.30: Ministerit kertovat, mitä sopu maan­käytön, asumisen ja liikenteen sopimuksista tarkoittaa

iltasanomat 10:09 03.06

Paikalla ovat Krista Mikkonen, Timo Harakka ja Hanna Kosonen.


Valkoposkihanhien tuhojäljet esiteltiin ministereille Kiteellä – myös vihreä ympäristöministeri uskoo, että kanta kestäisi metsästyksen

yle 16:58 26.05

Viljelijät saavat korvauksia valkoposkihanhien aiheuttamista tuhoista nopeutetusti, lupasi ympäristöministeri Krista Mikkonen (vihr.).


Pojan kysymys äitinsä rakkauselämästä pysäytti Nina Mikkosen – uudelta kumppanilta vaaditaan erityisesti yhtä vahvaa piirrettä

iltasanomat 16:37 24.05

Kahden erityislapsen äiti Nina Mikkonen on selvinnyt vaikeimmista vuosista ja suunnannut katseensa tulevaan. Vierellä olisi nyt tilaa uudelle kumppanille – mutta ei kenelle tahansa.


Korona vei Nina Mikkosen tulot, odottaa kuumeisesti Kelan tukipäätöstä – ”Jos en sitä saa, menen leipäjonon jatkoksi”

iltasanomat 06:12 20.05

Viime vuonna Nina Mikkonen pani elämäntapansa kertaheitolla uusiksi ja karisti liki 20 kiloa. Nyt hän on koronatilanteen vuoksi taloudellisesti ahtaalla, mutta rahavaikeuksista huolimatta arki on tasapainoista.


Nina Mikkonen avautuu Seiskan blogissa 14 vuoden selibaatista - seksi loppui kapakka-illan jälkeen nuoruudenrakkaan heittämään loukkaukseen

iltalehti 16:09 17.05

Nina Mikkonen kirjoittaa Seiskan blogissa arasta aiheesta, joka tapahtui nuoruudensuhteessa. Suurin pudottaja -ohjelman voittanut Nina Mikkonen kertoo Seiskan blogissa vaikeasta nuoruudenkokemuksestaan. Hän kertoo eläneensä nuoruudessaan suhteessa, jossa ei ollut seksielämää 14 vuoteen. – Parikymppisellä Ninalla ei mennyt sen paremmin. Rintoihin se tyssäsi silloinkin, onni. Rakastuin palavasti tai ainakin itsepäisesti mieheen, joka oli unelmieni täyttymys. Miehekäs, älykäs, komea, hauska, todellinen seuramies, josta kaikki ystäväni sekä sukulaiset pitivät kovin. 13 vuotta käsittävä ikäero ei haitannut, Nina kirjoittaa Seiskan blogissa.


Krista Pärmäkosken maajoukkuevalinnasta outo soppa: ”Sopimusta ei ole tarkastettu” – sivuraiteille joutunut SM-mitalisti tekee paluun

iltalehti 15:08 15.05

Hiihtoliitto nimesi Krista Pärmäkosken maajoukkueeseen, mutta valinta ei ole vielä selvä. Viime vuodet maajoukkueen ulkopuolella ollut Juho Mikkonen tekee paluun. Krista Pärmäkoski nimettiin perjantaina hiihtomaajoukkueeseen perusharjoittelukauden ajaksi. Viime kesän Suomen ykköshiihtäjä treenasi omillaan. –?Kristan ja valmentaja Matti Haaviston kanssa on puhuttu, että Krista on mukana toiminnassa. Kesällä hänelle saattaa tulla yksi oma leiri Keski-Euroopassa, maajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen sanoo.


Kirjeenvaihtajien analyysi: Venäjä auttoi kaatamaan fasismin Euroopassa 75 vuotta sitten, mutta EU:n mielestä se ei ole syy luopua pakotteista

yle 06:10 08.05

EU:lla ei ole yhteistä Venäjä-linjaa, mutta pakotteet pysyvät, kirjoittavat Ylen kirjeenvaihtajat Susanna Turunen ja Erkka Mikkonen.


Nina Mikkonen julkaisi kuvan itsestään 20 vuoden takaa: ”Todella kaunis”

iltalehti 12:05 07.05

Nina Mikkonen julkaisi kuvan itsestään 20 vuoden takaa. Nina Mikkonen, 55, ilahdutti seuraajiaan julkaisemalla kuvan, joka on otettu 20 vuotta sitten. Kuvan ohessa Nina muistelee olleensa tuolloin rakastunut. – Rakastunut nainen vuonna 2000, Nina kirjoittaa julkaisemansa kuvan ohessa.


Hiihtäjäpariskunta Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ovat olleet kihloissa jo kymmenen vuotta – Iivo Niskanen ylistää: "Uskomaton rakkaustarina!"

mtv 14:45 04.05

Hiihtäjäpariskunta Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen ovat olleet kihloissa jo kymmenen vuotta.


Erkka Mikkonen: Venäjän todellista tautitilannetta ei tiedä edes Putin

yle 06:45 24.04

Venäjä ei voi torjua koronavirusta voimalla vaan se tarvitsee luottamusta, kirjoittaa Erkka Mikkonen blogissaan.


Ministeri Krista Mikkonen seurasi Sanna Marinin esimerkkiä – kertoi miehensä työpaikan saamasta tukirahasta

iltasanomat 00:07 22.04

Krista Mikkonen kertoi Twitterissä aviomiehensä osaksi omistaman panimon saamasta tukirahasta.


Väärennettyjä virustestejä ja kuvataidekaranteenia – korona näyttää venäläisten luovuuden niin hyvässä kuin pahassa

yle 14:03 20.04

Arkea maailmalla: Venäläisiä auttaa kriisin läpi aiemmin koetut poikkeusolot, kirjoittaa kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.


Nina Mikkonen julkaisi yhteiskuvan Mikael-poikansa kanssa – ajokorttisuunnitelmat menivät uusiksi: ”Äitinä koen, että tämä on vastuullista toimintaa”

iltalehti 21:05 17.04

Nina Mikkonen kertoo esikoisensa ajokorttisuunnitelmien menneen uusiksi. Helsingissä kahden poikansa Matiaksen, 17, ja Mikaelin, 18, kanssa tätä nykyä asuva Nina Mikkonen kertoo Instagramissa, että hänen esikoisensa inssiajo peruttiin sään vuoksi. Etelä-Suomessa takatalvi yllätti torstaiaamuna monet ja näin kävi myös autokoululla. – Hyvää huomenta ja kiitos kaikille Mikaelia tsempanneille. Kelistä johtuen hänen inssiajonsa siirtyy. Autokoulun johtoportaalta kävi käsky, että koska koulun autoissa on jo kesärenkaat, niin tällä kelillä ei lähdetä ajamaan, Mikkonen kertoo.


Junamatkalla Venäjän poikki on kuin kovassa karanteenissa – Yli 40 tuntia ja 2 277 kilometriä raiteita pitkin

yle 09:25 12.04

Venäläiset eristäytyvät junamatkoillaan jopa päiväkausiksi. Kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen kokeili, miltä se tuntuu.


Nina Mikkonen, 55, selätti vaikeat vuodet – 20 kilon painonpudotus sysäsi muutoksen: ”Timo olisi ylpeä"

iltalehti 08:01 05.04

Nina Mikkonen on selvinnyt kunnialla vaikeista vuosista miehensä Timo T. A. Mikkosen kuoleman jälkeen ja oppinut antamaan aikaa itselleen. Kun Nina Mikkosta, 55, pyydettiin viime vuonna mukaan Suurin pudottaja -ohjelmaan, hän kysyi pojiltaan Matiakselta, 17, ja Mikaelilta, 18, mitä mieltä he ovat siitä, että äiti lähtisi mukaan projektiin, joka tarkoittaisi suurta elämänmuutosta. Pojat vastasivat, että heidän mielestään olisi aika, että äiti keskittyisi vihdoin itseensä. – Pojat sanoivat, että ”äiti, sinä olet hoitanut niin paljon kaikkia muita, että nyt on sinun aikasi", hän muistelee Iltalehden haastattelussa.


Hot topics