Raiskausepäilyjen vuoksi vangittu pelaaja sai potkut – seurapomo kertoo vaikean ratkaisun taustat

iltasanomat 15:53 12.05

IFK Mariehamnin puheenjohtaja Dan Mikkola kertoo, että ratkaisu ei ollut helppo.


Raiskauksista epäillylle liigapelaajalle potkut - junioritoiminta painoi päätöksessä: ”30 prosenttia on tyttöjä”

iltalehti 13:16 12.05

Veikkausliigaseura IFK Mariehamn tiedotti tiistaina antaneensa potkut pelaajalle, jota epäillään raiskauksista ja pahoinpitelystä. IFK Mariehamnin hallitus pui vangitun pelaajan tapausta ensimmäisen kerran viime perjantaina ja julkaisi päätöksensä tänään tiistaina. – Tämä oli hyvin hienovarainen kysymys, johon liittyy paljon ristiriitaisia näkemyksiä. Puhumme moraalisista arvoista ja laillisista periaatteista, IFK:n puheenjohtaja Dan Mikkola sanoo Iltalehdelle.


Lehdet: Veikkausliiga-pelaaja pidätettiin – epäillään raiskauksesta ja pahoinpitelystä

iltalehti 09:36 08.05

IFK Mariehamnin pelaajaa epäillään rikoksesta, kertovat ahvenanmaalaislehdet Nya Åland ja Ålandstidingen Ålandstidningenin mukaan IFK Mariehamnin pelaaja pidätettiin torstaina todennäköisin syin epäiltynä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Epäilykset koskevat kahta tapausta. IFK Mariehamnin puheenjohtaja Dan Mikkola kommentoi uutista Nya Ålandille.


Toimittaja Ina Mikkola lataa suorat sanat Joonas Nordmanille: "Mä tiedän, että sä olet runkannut, ehkä jopa ennen lähetystä"

mtv 13:15 26.04

Joonas Nordman Show'n vieraana nähdään toimittaja Ina Mikkola, joka lataa heti haastattelun alussa suorat sanat Nordmanille. 


Hygieniasuosituksista tuli ongelma näkövammaisille – Jamppa Mikkola kertoo, millaista arki on: "Minä en näe, jos joku tulee liian lähelle"

yle 18:07 24.04

Koronavirustilanne on vaikuttanut merkittävästi näkövammaisten arkeen. Hygieniasuositusten noudattaminen voi koitua heille ongelmaksi.


Jamppa Mikkolan on pakko kosketella kaupassa tuotteita paljain sormin, vaikka sitä pitäisi välttää – näin koronatilanne vaikuttaa näkövammaisten arkeen

yle 18:07 24.04

Koronavirustilanne on vaikuttanut merkittävästi näkövammaisten arkeen. Hygieniasuositusten noudattaminen voi koitua heille ongelmaksi.


Näyttelijä Alina Tomnikov seikkailee Tallinnan toreilla uudessa ruokaohjelmassa – yhden raaka-aineen löytäminen aiheuttaa harmaita hiuksia

mtv 19:03 21.04

Uutuusohjelma Maalla, merellä ja lautasella ensimmäisessä jaksossa mittaa toisistaan ottavat Alina Tomnikov ja Ina Mikkola.


Tänään tv:ssä: 11-vuotias Minttu haluaa jo lapsena huipulle – 20 tuntia treeniä viikossa

iltalehti 06:12 17.04

Tavallisesti Mintulla voi olla useitakin treenejä saman päivän aikana. 11-vuotiaan Minttu Mikkolan torstaipäivät ovat normaalisti aikamoista haipakkaa. Vielä ennen koronaepidemian puhkeamista Minttu heräsi aamulla aikaisin niin, että hän ehti liikuntahallille kello 7.30. Silloin alkoivat Tampereen Sisun parituntiset treenit, joiden jälkeen oli koulupäivän vuoro. Sitten Minttu suuntasi takaisin hallille, jossa päivän toiset harjoitukset käynnistyivät kello 15.30. Sieltä matka jatkui kello 18 olevalle balettitunnille, joka päättyi kello 19.


Kuinka monta mitalia Ville Ritola voitti Pariisin olympialaisissa 1924? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 06.04

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Kuka on ainoa jalkapalloilija, joka on pelannut kolmessa MM-finaalissa? 2) Minkä autovalmistajan menopelillä Hannu Mikkola voitti rallin maailmanmestaruuden 1983?


Motocrossin tulevaisuuden tähdet saapuvat jälleen Vantaalle – Löytyykö Suomesta manttelinperijöitä Pekka Vehkoselle ja Heikki Mikkolalle?

yle 17:39 20.03

Motocrossin nuorten MM-kilpailut 2021 on myönnetty Suomelle ja Vantaalle. Edellisen kerran kilpailu ajettiin Suomessa vuonna 2006.


Tuula Tenkasen olympiakisapaikka enää Olympiakomitean siunausta vaille

yle 08:09 28.02

Monika Mikkolan päätöspäivän hieno suoritus ei nostanut häntä Tuula Tenkasen edelle.


Tenkanen säilytti etumatkansa Mikkolaan MM-vesillä

yle 11:51 27.02

Laser radial -luokan MM-purjehdukset huipentuvat perjantaina.


Tuula Tenkanen purjehtii Monika Mikkolalta karkuun MM-kisoissa

iltasanomat 12:00 26.02

Suomalaispurjehtijat kisaavat parhaillaan Australiassa.


Tuula Tenkanen purjehti lähtövoiton MM-kisoissa

yle 14:39 24.02

Monika Mikkola on kuitenkin suomalaisista paremmissa asemissa kahden lähdön jälkeen.


Tuula Tenkanen haluaa huipentaa purjehdusuransa Tokion olympialaisiin – vielä esteenä on olympiakarsinta suomalaisten kesken

yle 09:27 22.02

Tuula Tenkanen ja Monika Mikkola ratkovat Laser radial -luokan olympiapaikan kohtalon MM-kisoissa Australiassa sunnuntaista alkaen.


Leijonien maailmanmestari kutsuttiin NHL:ään – taustalla pelottava sairaustapaus

MTV 11:11 13.02

Leijonien viime kevään maailmanmestari Niko Mikkola on kutsuttu NHL-seura St. Louis Bluesin matkaan.


Rahahuolistaan avautuneen Kristiina Mäkelän tuki tuplaantui – suomalaisten menestystoivojen apurahat julki

MTV 12:52 31.01

Kaksikymmentä kesälajien menestystoivoa saa täyden 20? 000 euron urheilija-apurahan tänä vuonna. Ryhmään kuuluu kymmenen yleisurheilijaa, kolme painijaa, purjehtijat Monika Mikkola ja Tuula Tenkanen, ampuja Satu Mäkelä-Nummela, karateka Titta Keinänen, nyrkkeilijä Mira Potkonen, pyöräilijä Lotta Henttala (o.s. Lepistö) ja triathlonisti Liisa Lilja.


NHL-mestari kiinnitti suomalaiskaksikon – Hussolle ja Mikkolalle yhden suunnan jatkopaperit kouraan

yle 00:12 31.01

Jääkiekkosarja NHL:n hallitseva mestari St. Louis Blues on jatkanut suomalaisduon sopimuksia.


Kaksi suomalaista NHL-sopimusta! Mestarijoukkue kaavailee aiempaa isompaa roolia

iltalehti 22:01 30.01

St. Louis Blues on tehnyt jatkosopimukset Ville Husson ja Niko Mikkolan kanssa. NHL:n hallitseva mestari St. Louis Blues on tehnyt maalivahti Ville Husson ja puolustaja Niko Mikkolan kanssa jatkosopimuksen. Kumpikin "pahvi” on kaksivuotinen yhden suunnan sopimus. Yhden suunnan sopimuksen saaminen on kummallekin suomalaiselle parannus nykyiseen tilanteeseen, sillä Hussolla ei ole vielä tilillään NHL-otteluita ja Mikkola on tällä kaudella pelannut 33 AHL-ottelua ja viisi NHL-ottelua.


NHL:n mestarijoukkue löi suomalaiskaksikolle jatkopahvit kouraan – sopimusten yksityiskohdat herättävät lupauksia

MTV 21:29 30.01

NHL:n hallitseva mestarijoukkue St. Louis Blues on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset suomalaiskaksikko Ville Husson ja Niko Mikkolan kanssa.


Hot topics