NHL-maalivahdilla harvinaisen huono päivä - ”Kaksi huvittavinta päästämääni maalia urallani” iltalehti 13:43 20.10

St. Louis Bluesin maalivahti Carter Hutton torjui joukkueelleen voiton, mutta kaksi maalia jätti jossiteltavaa. St. Louis Blues kohtasi vierasottelussa Mikko Rantasen Colorado Avalanchen ja haki voiton lukemin 4-3. St. Louis oli siirtynyt aiemmin ottelussa jo 3-1-johtoon, kun kolmannen erän aikana alkoi tapahtui kummia.


Mikko Ilosen on löydettävä kirivaihde perjantaina – Euroopan-kiertue uhkaa päättyä iltasanomat 21:18 19.10

Suomalaiset ovat kaukana kärjestä Espanjassa pelattavassa Euroopan-kiertueen kilpailussa.


Hyvästit Roope-sedälle: nostalginen sarjakuvalehti lopettaa - uskolliset tilaajat harmissaan iltalehti 13:19 19.10

Sanoma lopettaa suomalaisen sarjakuvalehti Roope-sedän julkaisemisen. Viimeinen numero ilmestyy joulukuun alussa. Sarjakuvalehti Roope-setä lopettaa. Sanoma ilmoitti lokakuussa, että Aku Ankasta tutun Roope-sedän nimikkolehti ilmestyy viimeisen kerran 1. joulukuuta, eikä lehteä voi enää tilata itselleen. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyneen lehden levikki on laskenut jo pidemmän aikaa. Päätoimittaja Aki Hyyppä kertoo, että lehteen yritettiin vuosien aikana tehdä useita uudistuksia, mutta ne eivät ole ratkaisevasti vaikuttaneet lehden ongelmiin.


Hälytysajossa ollut poliisiauto joutui kolariin Kokkolassa - kiepsahti iskun voimasta katolleen, viisi sairaalaan iltalehti 11:28 19.10

Tämänhetkisten tietojen mukaan vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin. Poliisiauton hälytystehtävä sai onnettoman käänteen, kun se kolaroi henkilöauton kanssa Kokkolassa torstainvastaisena yönä. Rikoskomisario Mikko Uusimäki Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo Iltalehdelle, että poliisipartio oli hälytysajossa matkalla Jyväskylän suunnasta kohti Kokkolaa selvittämään ilmoitettua häiriökäyttäytymistä.


Kadonnutta Mikkoa, 20, etsitään edelleen - poliisi: "Tervakosken padon vierestä on löytynyt vaatemytty" iltalehti 14:44 18.10

Mikko Näreen katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi on jatkanut tuloksetta Janakkalan Tervakosken kylässä kadonneen Mikko Näreen etsintöjä. 20-vuotias Näre katosi Tervakoskella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.


Oletko nähnyt 20-vuotiasta Mikkoa? Katosi Tervakoskella ravintolaillan jälkeen iltasanomat 11:27 18.10

Hämeen poliisi pyytää vinkkejä kadonneesta Mikko Näreestä.


Missä on 20-vuotias Mikko? Katosi Janakkalassa ravintolaillan jälkeen iltalehti 10:36 18.10

Poliisi pyytää vihjeitä kadonneesta Mikko Närestä. Poliisi etsii Janakkalan Tervakoskella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kadonnutta 20-vuotiasta Mikko Närettä. Näre on poistunut Tervakosken keskustassa sijaitsevasta ravintolasta puolen yön aikaan. Viimeisin havainto hänestä on Vähikkäläntieltä läheltä Paperintekijänkujaa.


Kymmeniä tiedotteita ja tviittejä lähes kellon ympäri - enontekiöläinen kansanedustaja on Katalonian itsenäisyystaistelun suurimpia puolustajia iltalehti 07:00 18.10

Keskustan Mikko Kärnä on eduskunnan aktiivisin kansanedustaja Twitterissä. Alkuun tilastofaktaa. Pelkästään viime viikolla maanantain ja perjantain välisenä aikana Twitterissä 89 tviittiä - omia tai jatkotviittauksia - joista 55 liittyi Katalonian itsenäisyyshankkeeseen. Lisäksi syyskuun alusta laskien lähes 40 tiedotetta, joista yli kymmenen käsittelee Kataloniaa.


Tulikuuma SaiPa voitti taas - JYPin maalivahdilla käsittämätön tilasto iltalehti 21:34 17.10

SaiPa otti kuudennen voittonsa peräkkäin, kun se voitti JYPin Jyväskylässä 4-1. Ottelu oli erittäin hankala JYPin maalivahdille Eetu Laurikaiselle. Ensimmäisessä erässä hänelle ei merkitty yhtään torjuntaa, ja yhteensäkin niitä tuli vain kuusi. Toisessa erässä Laurikaiselle ja puolustaja Mikko Kuukalle sattui kommunikointivirhe. SaiPan Elmeri Kaksonen vei kiekon, ja pelasi kiekon maalin kulmalle. David Goodwin löi kiekon sisään.


Maali-iloittelua mikkeliläisten kustannuksella - Jesse Saarinen ja Mikko Kousa vireessä jatkoaika.com 21:04 17.10

Tiistai-iltana liigakierroksella kotijoukkue Lahden Pelicans sai sarjajumboksi tippuneen Mikkelin Jukurit. Vierailijat jäivätkin varsin nopeasti ottelun aikana jalkoihin, sillä kotijoukkue otti vakuuttavan 4-1 voiton. Pelicansin Jesse Saarinen iski ottelussa kaksi osumaa.


Professori arvioi Suomen poliisijohdon rikosepäilyjä: "Harvinaista, mutta osoittaa, että meillä järjestelmä toimii" iltalehti 07:01 17.10

Useita poliisin johtotehtävissä työskenteleviä tai työskennelleitä henkilöitä epäillään rikoksista tietolähdetoiminnassa. Muun muassa entistä poliisiylijohtaja Mikko Paateroa, entistä Helsingin poliisikomentaja Jukka Riikosta ja Helsingin poliisilaitoksen nykyistä poliisipäällikköä Lasse Aapiota epäillään rikoksista liittyen Helsingin poliisin tietolähdetoimintaan. Yksi epäillyistä on Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio, jonka epäillään poistattaneen virkavelvollisuutensa vastaisesti Helsingin poliisin tietolähderekisteristä tietolähteiden tiedot. Aarnion epäillään myös määränneen, että uusia tietolähteitä ei rekisteröidä.


Mikolle, 27, jää Kelan rahoista käteen 480 e / kk, ei halua töihin – ”Juon, luen ja keilaan” iltasanomat 06:10 17.10

27-vuotias Mikko kertoo valinneensa ”työttömän polun” yhdessä vaimonsa kanssa.


Helsingin poliisilaitoksen tietolähdetoiminnan tutkinta valmis - Mikko Paateroa epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta iltalehti 14:30 16.10

Helsingin poliisilaitoksen tietolähdetoimintaa selvittäneen esitutkinnan perusteella useita poliisijohdon henkilöitä epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Helsingin poliisilaitoksen tietolähteiden tietojen rekisteröintiä, tietolähdetoiminnan dokumentointia ja raportointia sekä tietolähdetoiminnan valvontaa koskevan esitutkintakokonaisuuden pääpöytäkirja on siirretty syyteharkintaan Valtakunnansyyttäjänvirastoon, kertoo Itä-Uudenmaan syyttäjänvirasto. Esitutkinta alkoi sisäasianministeri Päivi Räsäsen 21. marraskuuta 2013 Valtakunnansyyttäjänvirastoon tekemän tutkintapyynnön perusteella.


Uutiset