Polttamisen omasta mielestään osaava henkilö poltti risuja Mikkelissä - palokunta hätiin iltalehti 20:09 19.05

Pelastuslaitos kävi sammuttamassa pellolla levinneet palopesäkkeet. Pelastuslaitos hälytettiin sammuttamaan maastopaloa Mikkelissä lauantaina. Kohteessa pelastajia odotti palopesäkkeitä pellolla 50x50 metrin alalla.


Yksi kuoli liikenneonnettomuudessa – törmäsi kuorma-autoon viitositiellä MTV 15:54 17.05

Mikkelissä aamulla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli paikkakuntalainen 42-vuotias mies, kertoo poliisi.


Yksi kuoli liikenneonnettomuudessa – MTV 15:54 17.05

Mikkelissä aamulla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli paikkakuntalainen 42-vuotias mies, kertoo poliisi.


Yksi kuollut liikenneonnettomuudessa – Mikkelissä viitostie avattu MTV 13:23 17.05

Kuolonkolarin vuoksi suljettu Viitostie on avattu jälleen liikenteelle.


Kuolonkolari Mikkelissä - henkilöauton kuljettaja menehtyi iltalehti 08:04 17.05

Henkilöautoa kuljettanut mies kuoli liikenneonnettomuudessa Mikkelissä aamuyöllä. Poliisi sai kello 4.24 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Mikkelissä. Henkilöauto ja perävaunullinen kuorma-auto olivat törmänneet Lahdentiellä Orijärven kohdalla, ja henkilöautoa kuljettanut mies menehtyi onnetomuudessa. Valtatie 5 on toistaiseksi suljettu pelastus-, tutkinta- ja raivaustöiden takia. Liikenne ohjataan kiertotietä onnettomuuspaikan ohi.


Yksi kuollut liikenneonnettomuudessa – Mikkelissä viitostie suljettu liikenteeltä MTV 06:47 17.05

Yksi ihminen on kuollut viitostiellä Mikkelin seudulla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa, kerrotaan Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.


Mikkelissä viitostie suljettu liikenteeltä – yksi kuollut onnettomuudessa MTV 06:47 17.05

Yksi ihminen on kuollut viitostiellä Mikkelin seudulla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa, kerrotaan Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.


Kuka kehtasi varastaa 2- ja 4-vuotiaiden istuttamat äitienpäiväorvokit kotiovelta? Äiti: "Isommalla tuli tippa linssiin" MTV 17:19 14.05

Eilen helteinen äitienpäiväaurinko lämmitti pienten tyttöjen hartioita, kun he istuttivat kotipihaansa orvokkeja äitinsä iloksi Mikkelissä. Kaksi- ja neljävuotiaat tytöt innostuivat niin, että istuttivat kukkia myös isovanhempia varten. Aamulla ovella kuitenkin oli vastassa iso harmi: Orvokit ruukkuineen olivat tipotiessään.


Kuka varasti 2- ja 4-vuotiaiden istuttamat äitienpäiväorvokit kotiovelta? Äiti: "Isommalla tuli tippa linssiin" MTV 17:19 14.05

Eilen helteinen äitienpäiväaurinko lämmitti pienten tyttöjen hartioita, kun he istuttivat kotipihaansa orvokkeja äitinsä iloksi Mikkelissä. Kaksi- ja neljävuotiaat tytöt innostuivat niin, että istuttivat kukkia myös isovanhempia varten. Aamulla ovella kuitenkin oli vastassa iso harmi: Orvokit ruukkuineen olivat tipotiessään.


Ohikulkija havaitsi ruumiin järvessä – löytyikö koditon "Karppa" hukkuneena? MTV 12:27 14.05

Etelä-Savossa Mikkelissä on löytynyt ihmisen ruumis Annilanselän rannasta Graanin kauppakeskuksen edustalta.


Ohikulkija löysi kuolleen miehen kellumasta vedestä Mikkelissä - epäillään lokakuussa kadonneeksi henkilöksi iltalehti 12:04 14.05

Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Ohikulkija löysi ruumiin Mikkelin Graanin rannasta viikko sitten sunnuntaina 6. toukokuuta. Itä-Suomen poliisin rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen sanoo, että ohikulkija löysi rannassa kelluvan ruumiin ja soitti hätäkeskukseen.


Lämpö sai ihmiset liikkeelle ja poliisi töitä: Nuoriso löi miestä rullalaudalla Mikkelissä, Kiteellä kyytiä sai grilli iltasanomat 10:06 13.05

Siellä missä ihmiset liikkuvat, myös sattuu ja tapahtuu. Siellä missä sattuu ja tapahtuu, tarvitaan poliisia.


Miestä pahoinpideltiin skeittilaudalla Mikkelissä – poliisi etsii nuorta tekijää MTV 09:39 13.05

Poliisi kertoo Mikkelin keskustassa eilen illalla sattuneesta pahoinpitelystä.


Mies pakeni poliisia Mikkelissä yli 150 kilometrin tuntivauhtia - takaa-ajo päättyi nyrkiniskuun iltalehti 10:36 10.05

Autoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja useista ajoneuvorikkomuksista. Mieshenkilö pakeni poliisia Mikkelissä henkilöautolla hurjaa nopeutta, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos tiedotteessaan. Poliisipartio havaitsi keskiviikkoiltana kaupungin keskustassa epäkuntoisen henkilöauton ja yritti pysäyttää autoa tarkastusta varten. Auton kuljettajana toiminut mieshenkilö ei kuitenkaan totellut pysähtymiskäskyä, vaan lähti pakenemaan poliisia käyttäen jopa yli 150 km/h:n nopeutta muuta liikennettä vaarantaen. Seurantatilanne jatkui noin 20 minuutin ajan muun muassa Valtatie 5:llä ja Otavan taajamassa.


Vaarallinen takaa-ajo Mikkelin keskustassa: Kuljettaja pakeni yli 150 km/h -nopeudella ja löi yhtä poliiseista kiinnioton yhteydessä MTV 09:40 10.05

Poliisia autolla paennut mies aiheutti eilen lukuisia vaaratilanteita Mikkelissä. Kiinnioton päätteeksi kuljettaja löi yhtä kiinniottanutta poliisia.


Henkilöauto törmäsi sähköpylvääseen Mikkelissä – kaksi loukkaantui ja sähköt pätkivät MTV 21:15 29.04

Kaksi ihmistä loukkaantui sunnuntai-iltana, kun heidän autonsa tuntemattomasta syystä törmäsi sähköpylvääseen Mikkelin Uuden Ristiinantien ja Haahkalantien risteyksessä.


Mies tunkeutui puukon kanssa mökkiin, uhri ampui myöhemmin tunkeutujan ikkunat säpäleiksi - taustalla mustasukkainen riita naisesta iltalehti 18:54 29.04

Käräjäoikeus käsitteli mustasukkaisuusdraamaa, jossa uhiteltiin puolin ja toisin. Etelä-Savon käräjäoikeus on antanut tuomionsa mustasukkaisuusdraamassa, joka ajoittui keväästä syksyyn vuonna 2014 Mikkelissä. Tapauksessa osapuolina oli kolme miestä. Kaksi heistä - pääpukarit - olivat sekä vastaajia että asianomistajia. Kolmas mies oli toisen rikoskumppani.


Iäkäs pariskunta löytyi kuolleena asunnostaan Mikkelissä - rikosta ei epäillä iltalehti 14:35 27.04

Pariskunta löydettiin torstaina. Itä-Suomen poliisi vahvistaa, että mikkeliläisestä asunnosta on löydetty vanhempi pariskunta kuolleina. Poliisin mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Kuolemansyytä selvitetään. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.


Uusi päävalmentaja Liigaan – Jukureita koutsaa jatkossa Pekka Kangasalusta MTV 10:00 27.04

Pekka Kangasalusta on Jukureiden uusi päävalmentaja. Seura julkaisi uutisen perjantaiaamuna Mikkelissä.


Polkupyörä veden äärellä pelästytti: 4-vuotias tyttö ilmoitettiin kadonneeksi Mikkelissä - löytyi hyvävointisena naapurista iltalehti 11:57 26.04

Pelastuslaitos ehdittiin hälyttää tehtävän päälle, mutta lopulta sen yksiköille ei ollut tarvetta. Mikkelin Ristiinassa ilmoitettiin 4-vuotiaan tytön katoamisesta torstaina aamupäivällä. Pelastuslaitos hälytettiin tehtävään, mutta tyttö löytyi hyvävointisena, eikä pelastuslaitoksen yksiköille ollut lopulta tarvetta. Päivystävä palomestari Joni Himberg kertoo, että tyttö löytyi naapurista jo ennen kuin pelastuslaitos ehti kohteeseen.


Hurja laskelma lapsesta ja hengitysoireita palaa puinen kerrostalo pidemmälle rahapula estää Yhdysvaltain ja Kiinan ”Sellaista merkkiä ei

Uutiset