HIFK jatkoi virheetöntä putkeaan Mikkelissä – Jukurien kauden ennätysyleisö näki kovan taistelun

jatkoaika.com 20:29 16.11

HIFK kaatoi Jukurit Mikkelissä seitsemännen kerran putkeen. Kaikki joukkueiden väliset ottelut päämajakaupungissa ovat päättyneet helsinkiläisten juhliin. Mikkelin kauden ennätysyleisö näki viihdyttävän ottelun, jossa hurjasta lopun painostuksesta huolimatta kotijoukkue jäi pisteittä.


Junan alle jäänyt mies kuoli Mikkelissä – Helsingin-juna tunnin myöhässä

iltasanomat 17:42 15.11

Kaksi kaukojunaa on myöhässä Mikkelin luona tapahtuneen henkilövahingon vuoksi.


Hyökkääjälupaus Puistola lainalle Jukureihin, Alho jatkaa Ketterässä

jatkoaika.com 11:39 13.11

Tappara-hyökkääjä Patrik Puistola siirtyy lainasopimuksella pienoisesta hyökkääjäpulasta kärsivään Mikkelin Jukureihin.


Ehdollista vankeutta saanut Jukka Toivakka jatkaa toistaiseksi Jukureissa tehtävissään

MTV 19:56 11.11

Miesten jääkiekkoliigassa pelaavan Mikkelin Jukurien puheenjohtaja-toimitusjohtaja Jukka Toivakka jatkaa seurassa tehtävissään, kertoi Jukurit maanantaina tiedotteessaan.


Ehdollisen vankeustuomion saanut Jukka Toivakka saa jatkaa Jukureissa

iltalehti 19:37 11.11

Jukka Toivakka jatkaa Jukurien hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä, seura tiedotti. SM-liigaseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja ja Suomen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka tuomittiin keskiviikkona kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomio ei ole lainvoimainen, ja Toivakka on ilmoittanut valittavansa siitä. Toivakka, 57, sai tuomion liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.


Jukureiden pääomistaja: Rikostuomion saanut Jukka Toivakka voi mahdollisesti jatkaa seuran omistajana – "Jos toimitaan luottamustehtävissä, ne ovat asia erikseen"

yle 14:30 08.11

SM-liigaseura Mikkelin Jukureiden pääomistajan Heikki Viitikon mukaan rikostuomion saaneen Jukka Toivakan rahallinen panos ei ole ollut seuralle enää niin merkittävä.


Jukka Toivakka kommentoi ehdollista vankeustuomiotaan – pitää päätöstä virheellisenä

iltalehti 17:27 06.11

Jukka Toivakka kommentoi keskiviikkona saamaansa tuomiota. SM-liigaseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja ja Suomen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka tuomittiin keskiviikkona kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomio ei ole lainvoimainen. Toivakka, 57, sai tuomion liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.


Kiekkopomo Jukka Toivakka tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen – Mikkelin Jukurien johto kerääntyi kokoukseen

iltasanomat 13:52 06.11

Mikkelin Jukurien hallitus kokoontuu päättämään ehdollisen vankeustuomion saaneen Jukka Toivakan asemasta seurassa.


Jääkiekkopomo Jukka Toivakka sai ehdollista vankeutta – kiihdytti kohti pysäköinninvalvojaa

iltalehti 13:19 06.11

Jääkiekon SM-liigaseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja ja Suomen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka on tuomittu kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Jukka Toivakan, 57, tuomio tuli liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Toivakka oli kiistellyt pysäköinninvalvojan kanssa Mikkelin keskustassa. Syyttäjä oli vaatinut seitsemän kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.


Jääkiekkopomo Jukka Toivakka sai ehdollista vankeutta

iltalehti 13:19 06.11

Jääkiekon liigaseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja ja Suomen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka on tuomittu kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomio tuli liikenneturvalisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta Mikkelin keskustassa Toivakan kiistellessä kaupungin pysäköinninvalvojan kanssa. Tuomio ei ole lainvoimainen.


Mikkelin Jukurien johtohahmolle ehdollinen vankeusrangaistus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta

yle 13:17 06.11

Käräjäoikeus tuomitsi Jukka Toivakan kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä korvaamaan oikeudenkäyntikuluja.


Jukurit nappasi A-nuorissa palkitun puolustaja Haartin pitkällä sopimuksella

jatkoaika.com 12:08 04.11

Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen A-nuorissa viime kausilla tehoilleen puolustaja Jaakko Haartin kanssa.


Mikkelin Kaihun­harjulta löytyi ruumis – poliisi eristänyt alueen

iltasanomat 15:43 24.10

Vainaja löytyi maastosta, poliisi kertoo Twitterissä.


Mikkelin Kaihunharjulta löytyi ruumis – poliisi eristänyt alueen

iltasanomat 15:43 24.10

Vainaja löytyi maastosta, poliisi kertoo Twitterissä.


Syyttäjä vaatii jääkiekkojohtajalle ehdollista vankeutta – pysäköinninvalvoja sanoo, että autoon jäi väliä noin 10 senttiä

iltalehti 11:25 22.10

Jääkiekkoseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja, Suomen Jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka on parhaillaan Etelä-Savon käräjäoikeudessa, jossa hän on saanut kolme syytettä. Syyttäjä vaatii Toivakalle ehdollista vankeutta. Syytteet ovat virkamiehen väkivaltainen vastustaminen, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja pahoinpitelyn yritys. Kyse on pysäköintivirhemaksutilanteesta viime joulukuussa. Jukka Toivakka oli saapunut autolleen, jossa oltiin kirjoittamassa virhemaksua.


Mikkelin Jukurien johtomies käräjillä – syyttäjän mukaan kiihdytteli päin pysäköinninvalvojaa

yle 11:11 22.10

Jukka Toivakka on syytteessä muun muassa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä.


Pysäköinninvalvoja: Jääkiekkojohtaja yritti ajaa päälleni

iltalehti 10:58 22.10

Jääkiekkoseura Mikkelin Jukurien puheenjohtaja, Suomen Jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Jukka Toivakka on parhaillaan Etelä-Savon käräjäoikeudessa, jossa hän on saanut kolme syytettä. Syytteet ovat virkamiehen väkivaltainen vastustaminen, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja pahoinpitelyn yritys. Kyse on pysäköintivirhemaksutilanteesta viime joulukuussa. Jukka Toivakka oli saapunut autolleen, jossa oltiin kirjoittamassa virhemaksua.


SM-liigaseura Mikkelin Jukurit reagoi nopeasti: käräjille joutuva Jukka Toivakka sivuun tehtävistään

iltalehti 12:59 21.10

Jääkiekon SM-liigaseura Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että Jukka Toivakka on siirtynyt sivuun Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan paikoilta. – Syynä on keskeneräinen oikeusprosessi, jossa Toivakka on syytettynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä, Jukurit sanoo tiedottessaan. Toivakan syytteista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Toivakka sanoi IS:lle kiistävänsä syytteet.


SM-liigaseura Mikkelin Jukurit reagoi nopeasti: käräijille joutuva Jukka Toivakka sivuun tehtävistään

iltalehti 12:59 21.10

Jääkiekon SM-liigaseura Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että Jukka Toivakka on siirtynyt sivuun Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan paikoilta. – Syynä on keskeneräinen oikeusprosessi, jossa Toivakka on syytettynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä, Jukurit sanoo tiedottessaan. Toivakan syytteista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Toivakka sanoi IS:lle kiistävänsä syytteet.


Jukka Toivakka siirtyy toistaiseksi sivuun tehtävistään SM-liigaseura Mikkelin Jukureissa

iltasanomat 12:29 21.10

Jukurit ilmoitti muutoksen syyksi keskeneräisen oikeusprosessin.


ei ole aiemmin jakson tapahtumia Viasatilla painanut Kreikka tapahtunut! Maailmanmestaruuksia ”Varmaan telkkariinkin

Hot topics