Jukureiden ylivoima KooKoon turmana - "Tämä oli Jukureiden peli" jatkoaika.com 22:39 13.02

Jukurit nappasi selvän 5?1-voiton kotikaukalossaan KooKoosta. Kahta ensimmäistä erää täysin hallinnut mikkeliläisjoukkue oli erittäin tehokas ylivoimalla ja tehtaili ottelussa peräti kolme ylivoimaosumaa.


KooKoo otti maalivahdin pois ennen kolmannen erän puoliväliä - hävisi Mikkelissä 5-1 iltalehti 21:06 13.02

Mikkelin Jukurit kaatoi KooKoon 5-1-numeroin neljä tehopistettä keränneen Turo Asplundin johdolla. Mikkeliläisjoukkue teki maaleistaan kolme ylivoimalla. Jukurit hallitsi ottelun avauserää ja erän puolivälissä Ville Hyvärinen vei mikkeliläisryhmän johtoon siniviivalaukauksellaan. KooKoolla oli suuria vaikeuksia oman hyökkäyspelinsä kanssa, eikä joukkue saanut erässä kunnon tilanteita aikaan edes ylivoimalla. Kotijoukkueen hallinta jatkui myös toisessa erässä ja se pääsi heti erän alussa hakemaan lisäosumia kahden miehen ylivoimalla Niko Tuhkasen ja Robin Jacobssonin otettua peräkkäiset rangaistukset. Jesper Piitulainen pitkän pyörityksen jälkeen iski lopulta mikkeliläisryhmän 2-0-johtoon.


Ulosajojen värittämä ilta Lahdessa ? Partasen osuma upotti Pelicansin jatkoaika.com 21:53 23.01

Jukurit nousi tasaisen avauserän jälkeen kuskin paikalle Pelicansia vastaan ja piti paikkansa loppuun saakka. Kamppailu näytti kuitenkin vierasjoukkueen hallinnasta huolimatta venyvän jatkoajalle, kunnes viime minuuteilla Mika Partanen nousi ratkaisijan rooliin. Kaksi ulosajoakin ottelussa saanut mikkeliläisjoukkue korjasi lopulta pistepotin mukaansa 4?2-numeroin.


HIFK-hyökkääjän erikoinen ulosajo puhutti Mikkelissä: Jukurit taipui vasta jatkoajalla iltalehti 21:24 11.01

HIFK haki Jukurien kotiareenalta 4-3-jatkoaikavoiton. HIFK oli ottelun ensihetkillä vahvempi, mutta Jukurit sai otetta erän edetessä. Mikkeliläisjoukkue sai muutamaan otteeseen paineistettua hyvin helsinkiläispuolustusta ja sai tilanteita aikaan, mutta ei onnistunut ohittamaan Atte Engreniä. Ottelun avausmaali nähtiin erän puolivälin jälkeen, kun HIFK sai siirretyn rangaistuksen aikana pitkän pyörityksen jukuripäätyyn ja lopulta Vili Sopanen ohitti Sami Rajaniemen terävällä laukauksellaan. Maalin jälkeen pelin painopiste pysyi mikkeliläisalueella, mutta lisäosumia erässä ei nähty.


Ulkojääharjoitukset toivat Roineelle muistoja mieleen - "Siellä on varmasti suurin työ tehty" jatkoaika.com 14:30 10.01

Mikkelin Jukurit aloitti tiistaipäivänsä pitämällä aamuharjoituksensa ulkojäillä. Kentällä vauhtia riitti ja siellä nähtiin myös pikkupoikamaista, aitoa onnistumisen riemua, kun mikkeliläisjoukkueen jäsenet painelivat menemään harjoitteiden parissa.


Kahden maalin Tallberg tyytyväisenä Jukureiden taisteluilmeeseen jatkoaika.com 12:00 07.01

Jukureiden Teemu Tallberg iski KalPan verkkoon kaksi osumaa lauantain 3?0-voitossa. Hyökkääjä iloitsi onnistumisten lisäksi myös mikkeliläisjoukkueen uhrautuvasta alivoimapelaamisesta.


Uutiset