Yhdysvaltain ulkoministeri: Yhdysvallat ei ota vastaan oppitunteja tekopyhiltä instituutioilta iltasanomat 02:23 20.06

Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeon mukaan YK:n ihmisoikeusneuvosto on ottanut käytännöksi häpeällisen tekopyhyyden, jossa maailman pahimmat ihmisoikeusloukkaukset sivuutetaan.


NHL-tähti Erik Karlssonin vaimon kiusaamistapaukseen liitetty pelaaja kaupattiin kaksi kertaa samana päivänä iltasanomat 19:08 19.06

Mike Hoffman päätyi Aleksander Barkovin seuratoveriksi Floridaan.


Hoffmanin Sharks-siirto vain osa suurempaa kokonaisuutta ? kalifornialaisorganisaatio kauppasi hyökkääjän Panthersiin jatkoaika.com 17:59 19.06

San Jose Sharksin hankkiman Mike Hoffmanin matka jatkuu heti toiseen NHL-joukkueeseen, sillä kalifornialaisorganisaatio kauppasi hyökkääjän Florida Panthersiin.


NHL:ssä tapahtuu! Kohuhyökkääjä siirtyy Aleksander Barkovin seuratoveriksi MTV 17:34 19.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä kanadalaista kohuhyökkääjää Mike Hoffmania on siirretty kahteen otteeseen tiistain aikana. Hoffman kaupattiin ensin Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin. Nyt Sharks lähetti Hoffmanin puolestaan Florida Panthersiin.


Sharks hankki kohupelaaja Hoffmanin ? Bødker matkaa vaihdossa Kanadan pääkaupunkiin jatkoaika.com 15:42 19.06

San Jose Sharks ja Ottawa Senators ovat tehneet pelaajakaupan, jossa tärkeimpänä palana liikkuu Mike Hoffman. Mukana on myös kolme muuta pelaajaa ja kaksi varausvuoroa.


Mike, 73, viettää 72 tuntia vilkkaan kadun alle elävältä haudattuna – liikenne maan pinnalla jatkuu normaalisti iltasanomat 06:49 16.06

Sunnuntaina ylös kaivettava taiteilija pyrkii kiinnittämään huomiota brittiläisten siirtomaaisäntien aboriginaaleihin kohdistamaan väkivaltaan.


Yhdysvaltain ulkoministeri: Kim Jong-un on henkilökohtaisesti ilmoittanut maan olevan valmis luopumaan ydinaseista MTV 07:48 08.06

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo sanoo, että Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on henkilökohtaisesti ilmoittanut hänelle Pohjois-Korean olevan valmis luopumaan ydinasearsenaalistaan.


Miestanssijat esiintyivät ronskisti Talent-ohjelmassa – katsojat kritisoivat: ”Strippareita ei pitäisi olla lastenohjelmassa” iltasanomat 14:38 06.06

Miesstrippareista kertovan Magic Mike -musikaalin tanssijat esiintyivät kykyjenetsintäohjelman finaalissa.


Kerrostalon kellarisauna tuhoutui tulipalossa Imatralla – viisi ihmistä altistui savulle MTV 11:02 03.06

Imatran Taoskujalla kolmikerroksisen kerrostalon kellarisauna on tuhoutunut kokonaan tulipalossa, joka altisti viisi ihmistä savulle, kertoo Etelä-Karjalan pelastuslaitos.


Kahdesti kärynnyt NFL-futari: Tarvitsen kannabista pelatakseni MTV 18:09 02.06

Amerikkalainen jalkapalloilija, ammattilaisliiga NFL:ssä vapaana agenttina oleva Mike James sanoo tarvitsevansa kannabista uransa jatkamiseksi. James on kärynnyt aineesta kahdesti liigan dopingtesteissä.


USA:n ulkoministeri: Neuvotteluissa Pohjois-Korean kanssa suurta edistystä iltasanomat 01:57 01.06

Yhdysvaltojen ulkoministerin Mike Pompeon mukaan Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välisissä neuvotteluissa on tapahtunut suurta edistystä.


AFP: Pompeon ja Pohjois-Korean korkea-arvoisen edustajan tapaaminen käynnistyi MTV 06:42 31.05

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ja korkea-arvoinen pohjoiskorealainen kenraali Kim Yong-chol ovat aloittaneet tapaamisensa New Yorkissa.


AFP: Pompeo aloittanut tapaamisensa Pohjois-Korean korkea-arvoisen edustajan kanssa iltasanomat 02:55 31.05

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ja korkea-arvoinen pohjoiskorealainen kenraali Kim Yong-chol ovat aloittaneet tapaamisensa New Yorkissa.


Hulvaton tilanne – ranskanbulldoggin ääni kuin oopperalaulajalla! stara 19:20 30.05

Kuten monet koiranomistajat ovat epäilemättä huomanneet, ei haukkuminen ole lemmikeille


Viihdelehti Stara.fi stara 19:20 30.05

Kuten monet koiranomistajat ovat epäilemättä huomanneet, ei haukkuminen ole lemmikeille


Alberto tappoi työssään olleet toimittajan ja kuvaajan: Miehet olivat hetkeä aiemmin raportoineet myrskytuhoista MTV 11:15 29.05

Yhdysvalloissa kaksi toimittajaa on kuollut Albertoksi nimetyssä myrskyssä Yhdysvalloissa. Toimittajat Aaron Smelzer ja Mike McCormick olivat raportoimassa myrskystä, kun tuuli kaatoi puun heidän autonsa päälle.


Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: ”Sanoin koko nuoruuden, että minusta tulee lääkäri” iltalehti 17:31 27.05

Mike Bäckillä ei ole kiirettä jatko-opintoihin, koska hän haluaa tubettaa täysillä. Mike Bäck kertoo videolla haaveistaan. Tubettaja Miklu eli Mike Bäck valmistuu tänä keväänä ylioppilaaksi. Sen jälkeen miehen on tarkoitus keskittyä tubettamiseen ja sosiaalisiin suhteisiin. Armeijalla tai jatko-opinnoilla ei vielä ole kiirettä.


Venezuela vapautti amerikkalaisvangin – Pence: Pakotteet pysyvät MTV 06:22 27.05

Yhdysvaltain varapresidentin Mike Pencen mukaan Venezuelaa vastaan asetetut pakotteet pysyvät voimassa.


Venezuela vapautti amerikkalaisvangin – Pence: Pakotteet pysyvät iltasanomat 03:49 27.05

Yhdysvaltain varapresidentin Mike Pencen mukaan Venezuelaa vastaan asetetut pakotteet pysyvät voimassa.


AFP Iranin ei tiennyt” erotettua siirtolaislasta kuukausi uhri löytyi orava tuli juomaan pääset Helsinkiin välittäminen tasaavat geeniloton

Uutiset