Mikael Jungerilta jäätävä kommentti tanssitaidoistaan – yllättävä sutkautus naurattaa

mtv 18:40 22.09

Mediavaikuttaja Mikael Jungnerilla on vahva käsitys siitä, millainen tanssija hän tulee olemaan.


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan lähtenyt Mikael Jungner paljastaa tanssitaustansa: "Se on olematon!"

mtv 12:10 22.09

Entinen kansanedustaja ja nykyinen viestintäjohtaja Mikael Jungner tunnustaa, että hänellä ei ole juurikaan tanssikokemusta.


Mikael Forssell linjasi hurjavireisen Teemu Pukin markkinahinnan – "Voi nousta vieläkin korkeammaksi"

MTV 06:01 18.09

Teemu Pukki on varmasti herättänyt maaleillaan suurseurojen huomion, ja Valioliiga-nousija Norwich voisi tehdä suomalaisella ison tilin jo tammikuun siirtoikkunassa, arvioi C Moren asiantuntija Mikael Forssell.


Lunastaako Mikael Granlund kunnolla paikkansa Nashvillessa? GM:llä selkeä näkemys – "Tämä on enemmän hänen joukkueensa"

MTV 12:58 16.09

Nashville Predatorsin riveihin kesken viime kauden kaupattu Mikael Granlund pääsee aloittamaan kauden puhtaalta pöydältä uuden joukkueensa kanssa.


Uskomaton urakka: Jari juoksi 26 tuntia Nuuksiossa - ”Pieni shokki iski, kun olin yksin pimenevässä metsässä”

iltalehti 09:10 16.09

Jari Soikkeli juoksi 174 kilometriä ja vei voiton Nuuksion hämärillä poluilla. Espoon Nuuksiossa järjestettiin viime viikonloppuna ultrajuoksukilpailu, joka oli ensimmäinen laatuaan. Yhdysvalloissa ”maailman rankimmaksi juoksukilpailuksi” kutsuttuun Barkley Marathonsiin osallistunut Mikael Heerman pisti nyt vastaavan kilpailun pystyyn omilla lempipoluillaan Nuuksion kansallispuistossa.


Tänään tv:ssä: Parikymppiset suomalaisnaiset pitivät Pillupäiväkirjoja

iltalehti 07:39 16.09

Neliosaisessa dokumenttisarjassa Ella, Iitu, Alice ja Mikaela avautuvat elämästään. Parikymppiset suomalaisnaiset ovat ottaneet Docstopissa mallia naapurimaasta. Hyvää seksiä -sarjassa ruotsalaiset Isabelle, Anna ja Amanda käsittelivät himojaan, halujaan, vartaloitaan ja mitä milloinkin. Nyt asialla ovat Mikaela, Ella, Alice ja Iitu – pääasiassa. Muutama muukin Pillupäiväkirjoissa vilahtaa. Tänään kokonaisuudessaan TV2:lla esitettävässä, Docstopin neliosaisessa dokumenttisarjassa käsitellään muun muassa naisten karvaisuutta, vulvodyniaa, sitomista, suuseksin vastaanottamisen vaikeutta, kehonkuvaa ja muunsukupuolisuutta.


Mikael Forssell saa uutta vastuuta: HJK:n A-nuorten päävalmentajaksi

yle 13:04 13.09

Mikael Forssell ottaa HJK:n A-nuorten valmennusvastuun.


Mikael Forssellille uusi valmennuspesti HJK:ssa

MTV 12:57 13.09

Suomen kaikkien aikojen parhaiden jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluva Mikael Forssell toimii ensi kaudella Helsingin Jalkapalloklubin A-nuorten päävalmentajana. Hän on toiminut tällä kaudella seuran B-nuorten valmennusryhmässä ja aiemmin HJK:n akatemiassa maalintekovalmentajana.


Mikael Granlundiin vaihdetulle sveitsiläishyökkääjälle kuuden miljoonan dollarin sopimus Wildin kanssa

yle 06:48 12.09

Kevin Fialalle rustattiin jatkopahvi pari päivää ennen Minnesota Wildin harjoitusleirin alkua.


Pietarin SKA:lla pelimerkit sekaisin - kovaa tulosta tehnyt suomalaisketju tänään suurseuran kimppuun

iltalehti 11:48 10.09

Päivän kiinnostavin ottelu on KHL:n Pietarin SKA-Sibir. Saako SKA pelinsä vihdoin toimimaan? Pietarin SKA:n pelissä on alkukierroksilla ollut menestystä ajatellen huolestuttavia piirteitä. Puolustus ei ole toiminut ja vielä huonommin on pelittänyt joukkueen hyökkäyspelaaminen. Hyökkäyspelaamisen rakenne ei toimi ja paikkojen luominen on hyvin satunnaista. Suomalaisittain huolestuttavaa tässä on se, että pietarilaisten kaksi kärkiketjua ovat ainakin tähän asti rakentuneet Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen varaan. Kumpikaan ei ole toistaiseksi onnistunut. Lehterä on saalistanut sentään tehot 1+1, mutta Kemppaisen kiikarit eivät kovin pitkää peliaika kakkosketjussa lupaile. Edelleen kannattaa seurata miten suomalaiset selviytyvät valtavissa paineissaan. Paljon mukavammin pullat ovat uunissa Sibirin suomalaiskentällisellä, missä ketjuna pelaa kolmikko Jukka Peltola - Mikael Ruohomaa - Juuso Puustinen ja puolustuksessa Jyrki Jokipakka. Nelikko on kolmessa ottelussa kerännyt jo yhteenlaskettuna tehot 4+4. Sibir on myös joukkueena pelannut hyvin, eikä vain yksi tappio kolmesta ensimmäisestä ottelusta ole minkään sortin vääryys.


Huuhkajia hehkuttava Mikael Forssell paljasti ennakkoluulonsa – ”Katsoin joukkuetta paperilta ajatellen että mitenköhän toimii”

iltasanomat 17:00 08.09

Suomen hyökkääjälegenda Mikael Forssell riemuitsee nykyisen maajoukkueen menestyksestä.


Laiturilla seissyt Mikael jähmettyi hämmästyksestä ja kaivoi sitten kameran esiin – meren­selältä nousi jopa satoja metrejä korkea vesi­patsas

iltasanomat 13:02 06.09

Saarella mökkiä rakentamassa ollut Mikael Sundström ehti taltioida harvinaisen sääilmiön videolle.


Näkökulma: Oi Suomi on - Huuhkajat etenee EM-kisoihin Juhani Tammisen opeilla

iltalehti 00:17 06.09

Kilpailu EM-kisapaikasta on enää kahden kauppa, kirjoittaa Janne Palomäki. Tasan 18 vuotta sitten Suomi hakkasi Kreikan Olympistadionin pintaan 5-1. Silloiset sankarit Mikael Forssell ja Jari Litmanen istuivat nyt Ratinan VIP-paikoilla, kun Huuhkaja-ryhmä riensi lämmittelemään Ratinan samettiselle nurmelle. Kahden Suomi-futisikonin ympärillä oli kuitenkin runsaasti tilaa vielä 20 minuuttia ennen avauspotkua. Historian uskottavin arvokisakarsinta ei ole vielä muuttanut yleisön käyttäytymistä.


Mikael Jungner on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa: "Ensin ajattelin, että en missään nimessä lähde mukaan, mutta sitten..."

mtv 10:11 01.09

Mikael Jungner on yksi tulevan syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähdistä.


Suomalainen olympiamitalisti ambulanssilla sairaalaan Japanissa – ”Todella kovat kivut”

iltasanomat 17:22 29.08

Mikaela Wulff koki kovia, kun aallokko pyöräytti veneen keulan kautta ympäri.


Mikael Jungner yllättää TTK-kisaajana – kävi Åke Blomqvistin tanssikoulun 13-vuotiaana: ”Ei mennyt kovin hyvin”

iltasanomat 18:38 28.08

Tämänvuotisten Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kisaajien joukossa oleva Mikael Jungner vastasi kutsuun ensin kieltävästi. Yhdeksän vuotta sitten hän istui toistuvasti ohjelman katsomossa silloisen vaimonsa Maria Jungnerin tukena. –?Ohjelma vaatii paljon.


Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -kisaajat - mukana Mikael Jungner, Eini, Jannika B...

iltalehti 10:37 28.08

Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähdään tänä syksynä 10 uutta tanssiparia. Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 12. kausi pyörähtää käyntiin MTV3:lla tänä syksynä. Tanssijat julkistettiin tänään keskiviikkona kanavan lehdistötilaisuudessa. Uudet tanssiparit ovat: Radiojuontaja Veronica Verho ja tanssinopettaja Jani Rasimus.


Mikael Jungnerilla on erityistä kokemusta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta – ex-vaimo osallistui sarjaan: "Näytti rankalta"

mtv 10:36 28.08

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tänä syksynä nähtävä entinen kansanedustaja ja nykyinen viestintäjohtaja Mikael Jungner muistelee aikoja, jolloin hänen vaimonsa osallistui ohjelmaan.


Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat! Mukana Eini, Veronica Verho, Laura Lepistö, Mika Poutala, Mikael Jungner...

iltasanomat 10:24 28.08

Nämä kymmenen paria kilpailevat syksyllä nähtävässä Tanssii tähtien kanssa -kisassa.


Tolvasen tie on

Hot topics