Hallitukselle varoitus poliittisista lakoista – PAMin Selin Ylelle: Mielenilmaukset väistämättömiä, jos hallitus etenee uusisuomi 10:28 20.04

Edessä on poliittisia lakkoja, mikäli hallituksen aikeet muun muassa irtisanomisten helpottamisesta pienissä yrityksissä toteutuvat. Näin arvioi Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin torstaina Ylen A-studio: Talk -ohjelmassa. 


Hallitukselle varoitus poliittisista lakoista – PAMin Selin Ylelle: Mielenilmaukset väistämättömiä uusisuomi 10:28 20.04

Edessä on poliittisia lakkoja, mikäli hallituksen aikeet muun muassa irtisanomisten helpottamisesta pienissä yrityksissä toteutuvat. Näin arvioi Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Ann Selin torstaina Ylen A-studio: Talk -ohjelmassa. 


Patrik Laineen muskelikuuri puhuttaa: ”Kun poikaa katsoo, niin mahtuuko enää normaaliin vaatekaappiin” iltalehti 09:15 20.04

Patrik Laineen vanha joukkuekaveri Tapparasta Jan-Mikael Järvinen vaikuttui maalipyssyn fyysisen harjoittelun tuloksista. Tapparan monivuotinen luottopelaaja Jan-Mikael Järvinen on vaikuttunut vanhan joukkuekaverinsa Patrik Laineen muodonmuutoksesta. - Kun "Pate" SM-liigassa pelasi pudotuspelit 2016, tiesin hänen potentiaalin ja kyvyt pelata jääkiekkoa. Se tuli positiivisena yllätyksenä, kuinka nopeasti hän oli valmis NHL:n fyysisyyteen, Järvinen sanoo.


Näkökulma: Harkimo jättää kokoomuksen - onko perusteilla eliitin keskustelukerho vai vakavasti otettava poliittinen liike? iltalehti 07:00 20.04

- Näyttää siltä, että Hjallis ja Mikael ovat saaneet idean liikkeen perustamiselle ravintola Teatterin vip-tiloissa, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Olli Waris. Katso videolta Harkimon tiedotustilaisuuden kooste. - Vielä aamulla vaikutti siltä, että Harkimon matkaan on lähdössä useampi kansanedustaja. Nyt näyttää siltä, että tulee tussahdus, eräs kansanedustaja kommentoi torstaipäivällä eduskunnassa huhuja Harry "Hjallis" Harkimon ja Mikael Jungnerin johtamasta uudesta poliittisesta liikkeestä.


Markus Pöyhönen epäselvästä parisuhdetilanteestaan: ”Pitäisi selvittää, mikä tämä kuvio on” iltalehti 20:20 19.04

Entinen pikajuoksija ja nykyisin valmennuksen parissa työskentelevä Markus Pöyhönen ei ole aivan varma, onko sinkku vai varattu. Markus Pöyhönen suunnittelee parhaillaan uusia valmennuskuvioita ensi syksylle. Tällä hetkellä hän vetää treenejä yrityksille, erilaisille ryhmille ja esimerkiksi master-ikäisille treenaajille. Pöyhönen kertoo tekevänsä niin pitkiä päiviä, ettei arkisin jää juuri aikaa muulle.


Huh, mikä pomppu! – Tappara osui onnekkaasti alivoimalla MTV 18:55 19.04

Tapparan Juhani Jasu onnistui maalinteossa alivoimalla Kärppiä vastaan pelattavan toisen finaaliottelun avauserässä.


Ligue 1: Europaikkataistelu käy kuumana iltasanomat 17:40 19.04

Peräti kahdeksan joukkuetta on vielä mukana taistelussa viimeisistä Euroopan liiga -paikoista ja ainoastaan jo mestaruuden varmistanut PSG pelaa käytännössä ilman suurta panosta. Sekin voi tosin laittaa vielä ennätyksiä uusiksi, mikä tarjoaa lisäporkkanan loppukauteen.


Kommentti: Kimi Räikkönen puki F1-sarjan tilanteen täydellisesti sanoiksi MTV 17:38 19.04

Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen on kehunut formula ykkösten alkukauden ennalta-arvaamattomuuta, mikä tiivistää sarjan tilanteen täydellisesti.


Mitä ihmettä? Yleisradion nettiarkistosta löytyi minuuttikaupalla pieruääniä stara 16:30 19.04

Mikäli suomalaiset pieruäänet syystä tai toisesta kiinnostavat, on niitä nyt


Suora lähetys kello 15.30 alkaen: Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta iltalehti 15:52 19.04

Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimon kertoi juuri, että hän on tänään eronnut kokoomuksesta. Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo piti tiedotustilaisuuden torstaina eduskunnassa. Hän kertoi eroavansa kokoomuksesta. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteerin Mikael Jungnerin puuhaavan uutta poliittista liikettä.


Rakkaan sanat käänsivät murtuneen Therese Johaugin pään, oli todella lähellä luovuttaa: ”Kyyneliä on ollut paljon” iltalehti 15:50 19.04

Dopingpannansa lusinut Therese Johaug puhui norjalaismediassa liikutuksen sävyttämässä lehdistötilaisuudessa - ja paljasti, että uran loppuminen oli todella lähellä. Johaug, 29, sai pitkällisen käsittelyn jälkeen lopulta 18 kuukauden kilpailukiellon klostebolikäryn takia. Tarinan huulivoiteesta, kielletystä steroidista ja onnettomasta vahingosta tuntevat jo kaikki. Oli totuus tapauksesta mikä hyvänsä, seuraamukset on nyt kärsitty, ja norjalaistähti valmistautuu tulevaan MM-talveen. - Vihdoinkin saan istua tässä suu hymyssä. Viime vuosien lehdistötilaisuuksissa näin ei ole ollut. Kun heräsin tänä aamuna, saatoin taputtaa itseäni olalle ja sanoa, että olen ylpeä itsestäni, kun selvisin tästä, Johaug sanoi.


Suora lähetys kello 15.30 alkaen: Hjallis Harkimon odotetaan kertovan erostaan iltalehti 15:19 19.04

Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimon odotetaan kertovan erostaan kokoomuksesta. MTV:n lähteen tietojen mukaan Harkimo ilmoittanee erostaan torstaina. Suora lähetys eduskunnasta alkaa kello 15.30. Harkimo kertoo #gs.D4E9DLM" target="_blank" rel="nofollow">MTV:n mukaan asiasta kello 15.45. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteerin Mikael Jungnerin puuhaavan uutta poliittista liikettä.


Kirjoittiko Jungner mysteeri­hankkeesta jo viime vuonna? ”Tai sitten syntyy kokonaan uusi puolue” iltasanomat 15:17 19.04

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner kirjoitti US:n blogissa viime marraskuussa muutospaineista, jotka kohdistuvat poliittiseen järjestelmään.


Kivat terassikelit ja nurmikolle käyskentelemään? Unohda – nyt alkaa kylmä ja kalsea loppukuu: ”Parin päivän lämpö täysin ohimenevää” MTV 14:40 19.04

Suomeen on tulossa selkeästi viileämpää ilmamassaa pohjoisesta, mikä laskee lämpötiloja lauantaista alkaen.


Kokoomuksen rivit rakoilevat - Harkimon eron myötä eduskunnan voimasuhteet ovat 104-95 iltalehti 14:28 19.04

Kokoomuksen kansanedustajan Harry ”Hjallis” Harkimon odotetaan ilmoittavan tänään erostaan. Harkimo järjestää tiedotustilaisuuden eduskunnassa kello 15.45. MTV:n mukaan Harkimo ilmoittaa tiedotustilaisuudessa eroavansa kokoomuksesta. Mikäli näin tapahtuu, kaventuu hallituksen enemmistö entisestään.


Huhut Harkimon ja Jungnerin uudesta poliittisesta liikkeestä saivat somen sekaisin - olisiko Rinne matkalla pääministeriksi? iltalehti 14:20 19.04

Twitterissä Hjallis Harkimon ja Mikael Jungnerin toimintaa kutsutaan esimerkiksi bromanceksi. Sosiaalinen media on ollut pullollaan viestejä, joissa on kommentoitu kokoomuksen kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteeri Mikael Jungnerin poliittista liikettä, jota kaksikko on Helsingin Sanomien mukaan perustamassa. Stand up -koomikko Jukka Lindström otti humoristisesti kantaa siihen, millainen Harkimon ja Jungnerin perustama liike olisi, jos liikkeestä tulee puolue.


Seuraa livenä: Kuuma tilanne eduskunnassa - saako Harkimo mukaansa muitakin kansanedustajia? iltalehti 13:39 19.04

Live alkaa kello 13:45. Jos Hjallis Harkimo irtoaa kokoomuksesta, kuinka monta kansanedustajaa uusi ryhmittymä saa mukaansa? MTV:n tietojen mukaan kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimo eroaa kokoomuksesta. Helsingin Sanomat puolestaan uutisoi keskiviikkona Harkimon ja SDP:n entisen puoluesihteerin Mikael Jungnerin puuhaavan uutta poliittista liikettä. Iltalehden tietojen mukaan suunnitteilla on ollut vanhoista poliittisista puolueista irtiottoa hakeva kansanliike, eräänlainen suomalainen malli Ranskassa vaalivoittoihin ratsastaneen Emmanuel Macronin poliittisesta ryhmittymästä.


Monet vaikuttajat irtisanoutuvat uudesta poliittisesta liikkeestä – Jungnerin ja Harkimon hankkeelle myös irvaillaan: "HaJu, Liberot, Pelimiehet" MTV 13:24 19.04

Hjallis Harkimon ja Mikael Jungnerin mahdollisesti kaavailema poliittinen liike herättää Twitterissä vilkasta keskustelua. Uuteen kansanliikkeeseen on liitetty useita markkinaliberaaleja vaikuttajia.


Elina Lepomäki toivottaa onnea Jungnerille mutta ei ole lähdössä mukaan – ”Olen vahvasti kokoomuslainen” uusisuomi 13:21 19.04

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ei aio lähteä mukaan entisen demaripoliitikon Mikael Jungnerin puuhaamaan uuteen liberaalipuolueeseen tai -liikkeeseen.


Nyt puhuu Elina Lepomäki: Onnea Jungnerille – ”Olen vahvasti kokoomuslainen” uusisuomi 13:21 19.04

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ei aio lähteä mukaan entisen demaripoliitikon Mikael Jungnerin puuhaamaan uuteen liberaalipuolueeseen tai -liikkeeseen.


- saa ryhmärahaa Avulias nainen joutui Hradeckylla on kaksi jihad-opetusta Ulkoministeriö kesken tutkinnan näiden syiden takia onko perusteilla eliitin paransi paljon, poikaa katsoo, sarjan, Bruinsille kolmas tasoitti sarjan, ”Englanti ei ole

Uutiset