Taiteilija Miina Äkkijyrkkä paljastaa tv:ssä pysäyttävän asian nuoruudestaan – ”Jouduin mielisairaalaan 16-vuotiaana”

iltasanomat 15:08 14.10

Taiteilija Miina Äkkijyrkkä kertoo sairastaneensa syömishäiriön 16-vuotiaana.


Huuhkajien kapteeni Sparv valmiina historiallisen tärkeisiin peleihin: "Bosnia-peli on ollut mielessä neljä viikkoa melkein joka päivä"

yle 18:51 11.10

Suomi kohtaa lauantaina huipputärkeässä jalkapallon EM-karsintaottelussa vieraskentällä Bosnia-Hertsegovinan.


Ministeri innostui Eppu Normaalin alastonkalenterista - Eput käyttivät tilaisuuden hyväkseen

iltalehti 22:56 10.10

Alastonkalenteri avasi ovet ministeriaudienssille. Eppu Normaali päätti valmistaa vuodeksi 2007 kalenterin. Yhtyeen hovikuvaaja Harri Hinkalla oli jo jonkin verran kuvia valmiina. Ajatus oli, että yksi kuvista olisi alastonkuva. Martti Syrjä vei asian astetta pidemmälle ehdottamalla, että kaikki kuvat olisivat nakukuvia. Niin tehtiin ja nakukalenteri sai myös mediassa ansaitsemansa huomion. Tampereen Musiikki ja Media -tapahtumassa syksyllä 2006 Juha Torvinen sai pyynnön saapua tapahtuman yhteydessä silloisen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paula Lehtomäen puheille.


Miina Äkkijyrkältä kipeä paljastus – sairasti nuorena syömishäiriön: "Olen ollut mielisairaalassa sen takia"

mtv 06:00 10.10

Miina Äkkijyrkkä kertoo sairastaneensa nuorena anoreksiaa ja bulimiaa.


Brittilehti paljastaa: tuhansien työntekijöiden kuolemat lakaistiin Qatarissa maton alle – ”Eivät kuole yhtäkkiä nukkuessaan”

iltalehti 14:05 08.10

Vierastyöläisten ihmisoikeustilanne Qatarissa on The Guardianin mukaan karmiva. Qatarin viranomaiset jättävät vuosittain satojen vierastyöläisten äkilliset kuolemat tutkimatta. Qatarin hallinnon käyttämä lakitoimisto DLA Paper on suositellut tutkimaan selvittämään kuolemien ruumiinavauksessa, mutta kuolinsyy määritellään usein pelkän ulkoisen tutkimuksen perusteella, paljastaa brittilehti The Guardian. Iso osa kuolleista työntekijöistä on Guardianin selvityksen mukaan nuoria miehiä, jotka kuolevat nukkuessaan. Ilmiö on saanut Qatarissa jo oman terminsä – ”äkkikuolemasyndrooma”.


Reetta Hurske valmiina kauden huipennukseen – kertoo mistä suurimmat paineet tulevat

MTV 12:06 05.10

Pika-aituri Reetta Hurske hakee onnistunutta sinettiä hyvälle kaudelleen Dohan MM-kisoista. 


Video: Kaapo Kakon joukkuekaveri teki hulvattoman sisääntulon NHL:n avausotteluun – Kimmo Timonen repesi nauruun selostamossa: ”Tuo on melkoinen miina”

iltalehti 21:44 04.10

Lias Andersson ei huomannut katsoa jalkoihinsa. Katso videolta Lias Anderssonin kompurointi sisääntulossa. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Madison Square Gardenin yleisö repesi suosionosoituksiin, kun Kaapo Kakko luisteli pelaajaesittelyssä jäälle torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa.


Onko Patrik Laine valmiina kauden avaukseen? ”Jos olen rehellinen, minulla ei ole hajuakaan”

iltalehti 22:54 03.10

Jets avaa kautensa New Yorkissa. Winnipeg Jetsin kakkosketjusta löytyy kauden avausottelussa kaksi tuoretta mahtisopimuksen haltijaa: Kyle Connor ja Patrik Laine. Sentterinä operoi Andrew Copp, vankka puurtaja, joka on saanut ylennyksen Bryan Littlen loukkaantumisen takia.


NY Rangersin Kaapo Kakko valmiina NHL-debyyttiin – ”Nyt on aika pelata hokia”

iltasanomat 22:59 02.10

18-vuotias Kaapo Kakko debytoi perjantain vastaisena yönä tarunhohtoisessa NHL:ssä.


Kaapo Kakon toive toteutettiin: Rangers antoi vanhan tutun pelinumeron!

iltalehti 18:57 30.09

Kaikki on nyt valmiina hienoon NHL-debyyttiin. Kaapo Kakko on saanut vihdoin oman numeronsa. Hän luisteli New York Rangersin training campilla kuvatulla videopätkällä treenipaidassa, jonka selässä komeili tuttu numero: 24. Vielä harjoitusotteluissa Kakko esiintyi numero 45 pelipaidassaan. Kakko pelasi numerolla 24 viime kaudella sekä Tepsissä että maajoukkueessa ja on ilmeisesti toivonut sitä myös Rangers-paitaansa.


Prinssi Harry tunteikkaissa kuvissa - toisti Diana-äitinsä yli 20 vuotta sitten tekemän matkan miinakentillä

iltalehti 16:49 28.09

Prinssi Harry vieraili Angolan Huambossa, jonka maaperä on yhä täynnä miinoja. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin maanantaina alkanut Afrikan-vierailu etenee. Harry on kertonut, että Afrikalla on erityinen paikka hänen sydämessään. Syykin on selvä: hänen äitinsä, prinsessa Diana teki paljon hyväntekeväisyystyötä Afrikassa.


Prinssi Harry seurasi äitinsä jälkiä miinakentälle – kampanjoi maamiinoja vastaan 22 vuotta prinsessa Dianan kuuluisan vierailun jälkeen

yle 15:50 27.09

Prinssi tutustui miinojen raivaamiseen Angolassa.


Prinssi Harry toisti Diana-äitinsä ikonisen vierailun – käveli sotatantereella ja räjäytti maamiinan

iltasanomat 12:40 27.09

Prinssi Harry jatkaa äitinsä hyväntekeväisyystyötä maamiinojen kieltämiseksi.


Jorma Uotisen First Dates -pesti ei ollut läpihuutojuttu: Formaatin omistaja kyseenalaisti valinnan

iltalehti 04:50 26.09

Jorma Uotinen toimii rakkausrealityn hovimestarina ja amorin apulaisena. Jorma Uotinen on jälleen lyömätön, kun hän persoonallisella tyylillään esittelee rakkaudennälkäisiä toisilleen. – Oletko valmiina kohtaamaan vaikka uuden rakkauden? hän kysyy tänään ensimmäisenä First Dates -ravintolaan astelevalta järvenpääläiseltä Atelta.


Siinä missä suomalaiset ovat valmiita jo vuotta ennen, qatarilaiset rupeavat vääntämään vasta viimeisellä viikolla – "Mutta sitten tehdäänkin kovalla rytinällä"

yle 07:34 25.09

Yleisurheilun MM-kilpailut alkavat perjantaina Dohassa. Vielä muutama päivä ennen kisoja ei kaikki ole ollut valmiina.


HS:n kysely: Lähes puolet suomalaisista valmiina tinkimään elintasostaan ilmastonmuutoksen vuoksi

iltasanomat 03:31 25.09

Lähes puolet suomalaisista ajattelee, että Suomen tulee olla ilmastonmuutoksen torjunnan edelläkävijä, kertoo Helsingin Sanomien teettämä kysely.


Yhteysalusreitin kilpailutuksen voittanut laivayrittäjä kokee ajaneensa tarjousmiinaan – valtionyhtiö vaatii patentistaan miljoonakorvauksia

yle 07:54 23.09

Valtionyhtiö oli suojannut tarjouskilpailussa vaaditun öljyntorjuntayhteysaluksen hyödyllisyysmallihakemuksella viranomaisen tietämättä. Yrittäjältä vaaditaan miljoonakorvauksia.


Miss Plus Size Miina Varjonen joutui koulussa rajusti kiusatuksi – laihdutti itsensä alle 50-kiloiseksi: ”Ulkonäköäni arvosteltiin päivittäin”

iltasanomat 13:50 22.09

Miss Plus Size Miina Varjonen on joutunut koulukiusatuksi ja sairastunut syömishäiriöön. Sitten hän otti itselleen tärkeän tavoitteen: oppia rakastamaan itseään.


Big Brother: Seksin harrastaminen talossa hankaloitui - Eeviksellä varasuunnitelma valmiina: ”Meitä on koitettu aikaisemminkin savustaa”

iltalehti 09:52 18.09

Big Brother -talossa peittoa ahkerasti heiluttaneet Eeva-Leena ja Jukka eivät aio lopettaa petipuuhiaan. Tiistai-iltana Big Brother -talon asukkaat saivat Isoveljeltä postia. Kirjeessä asukkaita kehotettiin äänestämään yksimielisesti siitä, missä he jatkossa nukkuvat. Vaihtoehtoja oli vain kaksi: että he nukkuvat sängyissä tai he eivät nuku sängyissä. Päätös sängyissä nukkumisesta oli yksimielinen. Jopa Jukka kannatti sitä, vaikka hän on viettänyt Eeva-Leenan eli Eeviksen kanssa useita öitä olohuoneen lattialla. Kaksikko on harrastanut olohuoneessa seksiä muiden asukkaiden nukkuessa makuuhuoneessa.


Saamelaiskäräjien puheenjohtajan nuija kiinnostaa useampaa ehdokasta, hallituspaikoista voi jo nyt ennustaa tiukkaa taistoa

yle 08:00 18.09

Saamelaiskäräjävaalien ehdokkaista viisi kertoo jo nyt avoimesti olevansa valmiina puheenjohtajakisaan, mikäli tulevat vaaleissa valituksi. Lisäksi jo tässä vaiheessa on selvää, että hallituspaikoista on odotettavissa tiukka taisto.


vantaalaisessa kerrostalossa

Hot topics