Vajaamiehinen Atletico Madrid venyi Arsenalia vastaan Emiratesilla iltasanomat 00:31 27.04

Arsenal ei onnistunt hyödyntämään miesylivoimaansa kotikentällään.


TIS: Eliaksen ristiriitaiset puheet hämmentävät - suunnittelee samanaikaisesti kihloja ja eroa iltalehti 22:58 26.04

Elias puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista. Iltanuotiolle istahtanut Elias näki videolta Vilman, joka treffaili jo toistamiseen Santerin kanssa. Poromies ja Vilma ovat lähentyneet, mutta se ei tunnu Eliasta vaivaavan. - Santeri tarjoaa Vilmalle tosi hyvän tukipilarin tähän kokemukseen. Ehkä se antaa mulle sitten myös rohkeutta ottaa tiukemmin oma tukipilari, koska olen viime aikoina vähän pelokkaana työntänyt ihmisiä pois, Elias sanaili.


Hurja video: Rakennusmiehet jäivät roikkumaan kuin ilmaan – rakennusteline petti alta MTV 22:22 26.04

Miamin lähellä kaksi rakennusmiestä jäi roikkumaan turvavaljaiden varaan rakennustelineen annettua periksi. Tilanne näkyy CNN:n julkaisemalla videolla.


Kärppien konkarihyökkääjä aloitti kauden Englannissa, kevät päättyi SM-kultamitali kaulalla: ”Tämä oli se unelma” iltalehti 22:22 26.04

Juha Koivisto siirtyi kesken kauden Englannista Ouluun. Kärppälaituri Juha Koiviston kausi 2017-18 alkoi eksoottisessa ympäröstössä, Englannin Sheffieldissä. Hän pelasi paikallisen Steelersin riveissä kahdeksan ottelua, mutta siirtyi lokakuun alussa Ouluun Kärppien väreihin. Reilut puoli vuotta myöhemmin kausi päättyi juuri niin kuin kokenut pelimies oli sen ajatellutkin, mestaruuteen.


Verkkoja laskemassa ollut tipahti mereen Porvoossa, sivullinen pelasti MTV 22:03 26.04

Verkkoja laskemassa ollut mies tipahti mereen Porvoossa Pellingin etelärannassa torstai-iltana. Mies oli noin sadan metrin päässä rannasta eikä päässyt itse takaisin veneeseen.


Kommentti: Kärppien saavutus oli tunteen ja himon mestaruus iltasanomat 21:27 26.04

Onneksi olkoon Oulun Kärpät. Te kirjoititte makean ja tunteellisen tarinan kiekkokevääseen. Te todella halusitte ja himoitsitte mestaruutta, kirjoittaa Tuomas Arkimies.


Katsomosta ratkaisijaksi: Kärppien yllätysmies kirjoitti ikimuistoisen tuhkimotarinan MTV 21:24 26.04

Kärppien puolustaja Aleksi Mäkelä oli seurannut SM-liigan pudotuspelit pitkälle finaalisarjan loppupuolelle saakka katsomosta. Mäkelä pelasi tänään finaalisarjan ja koko pudotuspelikevään toisen ottelunsa, mutta teki sen ikimuistoisella tavalla: ampumalla mestaruusmaalin.


Katsomosta ratkaisijaksi: Kärppien yllätysmies kirjoitti upean tuhkimotarinan MTV 21:24 26.04

Kärppien puolustaja Aleksi Mäkelä oli seurannut SM-liigan pudotuspelit pitkälle finaalisarjan loppupuolelle saakka katsomosta. Mäkelä pelasi tänään finaalisarjan ja koko pudotuspelikevään toisen ottelunsa, mutta teki sen ikimuistoisella tavalla: ampumalla mestaruusmaalin.


Verkkoja laskenut mies putosi veneestä – esimerkillisesti toiminut sivullinen pelasti kalastajan Porvoossa iltasanomat 21:19 26.04

Mies pelastettiin merestä hyväkuntoisena.


Lastenkodin omahoitaja raiskasi teinitytön hotellissa - nainen oli tytölle läheisempi kuin kukaan muu iltalehti 21:02 26.04

Rikos tapahtui mikkeliläisessä hotellihuoneessa. Tyttö oli ollut kauhuissaan ja mennyt ”lukkoon”. Omahoitajan ja teinitytön välille muodostui epätavallisen läheinen suhde. Nainen kutsui tytön asunnolleen ja teki tälle seksuaalisia tekoja. Seuraavana juhannuksena hän raiskasi hotellihuoneessa tytön, joka oli päihtynyt hänen ostamistaan juomista. 15-16-vuotias tyttö oli rikosaikaan sijoitettuna eteläsuomalaiseen lastenkotiin henkilökohtaisten ongelmiensa vuoksi. Tytöllä oli kaksi omahoitajaa, eräs mies ja tuolloin 38-vuotias nainen.


Kärpät on Suomen mestari! Varamies ampui kultaisen maalin iltalehti 20:58 26.04

Oulun Kärpät on Suomen mestari 2018. Kärpät voitti kuuden finaalin Tampereella 1-0 ja vei finaalisarjan voitoin 4-2. Kultaisen maalin laukoi oululaisille varapakki Aleksi Mäkelä ajassa 55.32. Jari Sailio karvasi kiekon ja tarjoili sen maalin takaa Mäkelälle, joka tulitti sydämensä kyllyydestä.


Suomeen on tuotu useita kiloja kokaiinia - Viisi syytteeseen ”Meksikon kokaiiniringin” tapauksessa iltalehti 20:39 26.04

Tapauksen käsittely alkaa 7. toukokuuta käräjäoikeudessa. Viittä henkilöä syytetään törkeästä huumausainerikoksesta niin sanotussa Meksikon liigan -tapauksessa, jossa Suomeen on tuotu useita kiloja kokaiinia. Iltalehti uutisoi tapauksesta viimeksi . Kolmea henkilöä syytetään kolmesta rikoksesta, kahta yhdestä. Kaksi syytetyistä - mies ja nainen - ovat suomalaisia. Lisäksi syytettyinä on kolme ulkomaalaista miestä. Syytetyistä yksi vapautettiin viime viikolla. Muut neljä ovat edelleen tutkintavankeudessa.


Hurjastelu Vihannissa päättyi 40 metrin ilmalentoon katto edellä ojaan – sivullisten ansiokas toiminta saattoi pelastaa miehen hengen iltasanomat 20:24 26.04

Huomattavaa ylinopeutta ajanut, muita ohitellut mies menetti autonsa hallinnan rajuin seurauksin illansuussa Raahen Vihannissa.


Tappara-legenda Pekka Saravo löysi uuden työpaikan - ”Teen oikeita töitä” iltalehti 20:16 26.04

Tapparan legenda Pekka Saravo, 38, sai lähes keski-iässä oikeita töitä. Mies viihtyy aluevastaavana Forenom-yhtiössä, joka myy majoituspalveluita. - Peliuran jälkeen huilin kuusi kuukautta ja nyt olen jo ollut saman aikaa elämäni ensimmäisessä työpaikassa eli teen oikeita töitä, sympaattinen ex-pelimies kertoo. - Pelkillä yo-papereilla mennään, mutta opitaan lisää, entinen tähtipuolustaja sanoo Viljo-poika vierellä.


Viiden miehen ”susilauma” vapautettiin nuoren naisen joukkoraiskauksesta - Espanjassa isoja mielenosoituksia iltalehti 20:10 26.04

Miehet jakoivat raiskauksesta videoita WhatsApp-ryhmässä ja ylpeilivät teolla. Ympäri Espanjaa on järjestetty mielenosoituksia sitä vastaan, että viisi miestä vapautettiin raiskaussyytteestä. Sen sijaan he saivat tuomiot lievemmästä rikoksesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kukin viidestä sai yhdeksän vuoden tuomion. Heidän on myös maksettava yhteensä 50 000 euroa uhrilleen.


Lapselleen erityiskohtelua vaatinut espoolainen toimitusjohtaja julkaisi anteeksipyynnön: ”Sain vakavan oppitunnin, joka oli viedä työpaikan” iltalehti 19:19 26.04

Maaliskuun alussa Nordic Business Forumin toimitusjohtajaksi valittu Aslak de Silva purki pettymystään Jyväskylän koulutoimeen ja yritti keplotella lastaan jo täyteen kouluun. Nyt mies pahoittelee käytöstään. Aslak de Silva kertoi Keskisuomalaisen haastattelussa, että muutto työn perässä Espoosta Jyväskylään uhkaa jäädä toteutumatta. Syynä tälle oli de Silvan mukaan se, ettei hänen tyttärensä saanut koulupaikkaa perheen tulevan asuinalueen lähikoulusta. De Silva vetosi pattitilanteessaan Facebook-sivunsa kautta yleisön apuun ja kertoi kirjoituksessaan olevansa erinomainen veronmaksaja Jyväskylälle.


Mies käytti 13-vuotiasta tyttöä hyväkseen - korkein oikeus korotti tuomiota ehdollisesta ehdottomaksi iltalehti 19:15 26.04

Korkein oikeus (KKO) on korottanut vuonna 1990 syntyneen miehen saamaa tuomiota törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli ollut sukupuoliyhteydessä 13-vuotiaan tytön kanssa, vaikka tiesi tämän iän ja havaitsi tytön päihtymystilan. Mies oli tutustunut tyttöön samana iltana kun rikos tapahtui. Korkein oikeus korotti hovioikeuden tuomion ehdollisesta ehdottomaksi vankeusrangaistukseksi. KKO tuomitsi vuonna 1990 syntyneen miehen kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Mies oli ollut tekoaikaan 23-vuotias.


Syyte: Poliisi uhkasi Suomi ensin -aktiivia turpaan vetämisellä Helsingissä – ”Hän huusi suu vaahdossa” iltasanomat 18:52 26.04

Syytteen mukaan poliisimies uhkasi myös tuhota Suomi ensin -leirillä olleen miehen perheen.


Kolmekymppinen mies kuoli nokkakolarissa Oulaisissa iltalehti 18:45 26.04

Oulaisten Pyhäjoentiellä tapahtui torstaina kuolemaan johtanut nokkakolari. Liikenneonnettomuus tapahtui torstaina puolenpäivän aikoihin, ja sen seurauksena jyväskyläläinen, vuonna 1986 syntynyt mies kuoli ja oulaistelainen, vuonna 1982 syntynyt mies loukkaantui vakavasti. Oulaistelainen kuorma-autoilija oli ajamassa Oulaisten suunnasta Pyhäjoen suuntaan, kun suoralla tieosuudella Tapiolantien risteyksen kohdilla ajautui vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto kuorma-auton kaistalle.


Poliisi: Lohjan henkirikoksesta epäilty on uhrin ex-mies, ero aiemmin tänä vuonna iltasanomat 18:37 26.04

Lohjalla maanantaina tapahtuneesta henkirikoksesta epäilty mies vangittiin torstaina.


Atletico Madrid Englannissa, kevät päättyi oli se unelma” Oulun Kärpät juhlii perää presidentti Veikkausliiga Kolistaako Honka vihanpitoon ”Vetää kylmäksi”

Uutiset