Turkkilaismedia: Sauditoimittajan murhasta epäilty kuoli autoturmassa ”hämärissä olosuhteissa” iltasanomat 16:10 18.10

Lehden mukaan mies kuului turkkilaisviranomaisten nimeämään 15 epäillyn ryhmään, joka on viranomaisten mukaan sekaantunut kadonneen toimittaja Jamal Khashoggin kuolemaan.


Pekka Poudan puoliso Mari Sarolahti kannustaa miestään tanssimenestykseen: "Kaikki on yritetty tehdä, mitä tehdä voi!" mtv 16:10 18.10

Upeita suorituksia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa esittänyt meteorologi Pekka Pouta saa kannustusta  kisaan puolisoltaan Mari Sarolahdelta.


18-vuotiaat mies ja nainen vangittiin lapsen törkeästä parituksesta iltasanomat 15:56 18.10

Rikoksen epäillään tapahtuneen Turussa ja Tampereella syyskuussa.


18-vuotias mies ja nainen vangittiin lapsen törkeästä parituksesta iltasanomat 15:38 18.10

Rikoksen epäillään tapahtuneen Turussa ja Tampereella syyskuussa.


Anni Törnin surma syyteharkintaan – miesystävää epäillään taposta iltasanomat 15:23 18.10

Poliisi on saanut heinäkuussa kadonneen ja kuolleena löytyneen Anni Törnin henkirikostapauksen esitutkinnan valmiiksi, ja tapaus on siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan.


18-vuotias pariskunta vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä parituksesta – mies kiistää rikoksen MTV 15:03 18.10

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi tänään 18-vuotiaan miehen ja naisen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä parituksesta. Rikoksen epäillään tapahtuneen Turussa ja Tampereella syyskuussa.


Työkyvytön nosti eläkettä ja touhusi kolmessa firmassa – kavalsi 90 000 euron lisätienestit iltasanomat 14:47 18.10

Pohjois-Savon käräjäoikeus on tuominnut noin 50-vuotiaan miehen ehdolliseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta. Mies kavalsi 90?000 euroa lehteä kustantaneelta yhtiöltä, jonka osakas hän oli.


Anni Törnin tappo siirtyi syyteharkintaan – miesystävää epäillään myös hautarauhan rikkomisesta MTV 14:32 18.10

Savonlinnan heinäkuinen henkirikosepäily on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. Rikosnimikkeinä ovat tappo ja hautarauhan rikkominen.


Nuorta miestä ja naista epäillään törkeästä parituksesta Pirkanmaalla iltasanomat 14:15 18.10

Rikoksen epäillään tapahtuneen Turussa ja Tampereella syyskuussa.


Esko Eerikäinen teki täydellisen elämäntapamuutoksen – tältä 14 kiloa laihtunut mies näyttää nykyään iltasanomat 12:03 18.10

Julkkispersoona Esko Eerikäinen on onnistunut tekemään melkoisen muodonmuutoksen.


Ylen toimittaja tarttui opintovapaaltaan juttuvinkkiin ja uusi Louhimies-kohu oli valmis: "Minun on vaikea hahmottaa, mistä tästä ollaan pöyristyneitä" MTV 11:36 18.10

Ohjaaja Aku Louhimiehen pesti BBC:n draamasarjassa päätettiin antaa toiselle ohjaajalle sen jälkeen, kun Ylen toimittaja otti yhteyttä Britannian yleisradioyhtiöön ja kysyi, oliko totta, että Louhimies oli rekrytoitu draamasarjan tuotantoon. Pöllöraati ruoti kohun viimeisimmät käänteet.


18-vuotiasta pariskuntaa vaaditaan vangittavaksi törkeästä parituksesta MTV 10:12 18.10

Poliisi vaatii 18-vuotiasta miestä ja 18-vuotiasta naista vangittavaksi törkeästä parituksesta epäiltynä, selviää Pirkanmaan käräjäoikeudesta.


18-vuotiasta pariskuntaa vaaditaan vangittavaksi törkeästä parituksesta Pirkanmaalla MTV 10:12 18.10

Poliisi vaatii 18-vuotiasta miestä ja 18-vuotiasta naista vangittavaksi törkeästä parituksesta epäiltynä, selviää Pirkanmaan käräjäoikeudesta.


Petri Nygårdia ei ole tunnistaa tuoreesta kuvasta – valtava ero entiseen mtv 08:19 18.10

Petri Nygård hämmensi fanejaan julkaisemalla Instagramissa kuvan, josta miestä ei ole tunnistaa.


Useita päiviä putkeen juonut mies tavattiin auton ratista – puhalsi järkyttävät lukemat MTV 07:45 18.10

Myöhään eilen illalla poliisin huomion kiinnitti miesautoilija, jonka ei olisi kuntonsa puolesta pitänyt olla lähelläkään auton ajamista.


Sairaalassa raiskausta yrittänyt ja elintään heilutellut syytteeseen useista rikoksista petoksista puristeluihin – osa tehty alaikäisenä MTV 06:48 18.10

Hämeenlinnalaissairaalassa tapahtuneesta raiskauksen yrityksestä ja paljastelusta tuomittu mies on nyt syytteissä lukuisista muista rikoksista.


Mustasukkaisuus johti puukotukseen vilkkaassa Itäkeskuksessa – teko tallentui videolle MTV 05:35 18.10

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 21-vuotiaan miehen törkeästä pahoinpitelystä ja muista rikoksista 2 vuoden 2 kuukauden vankeuteen. Irakilaistaustainen mies puukotti Itäkeskuksen kauppakeskuksessa toista miestä selkään.


julkaisi Khashoggin skandaalitilanne

Uutiset