Yle Brasilian rajalla: Korona vei viinaturistit ja Bolsonaro jakaa mielipiteet – "Hän on kone laukomaan typeryyksiä"

yle 20:09 27.05

Rajakaupunki Chuíssa maa ja koronasäännöt vaihtuvat kadun ylityksellä. Presidentti Jair Bolsonaroa vihataan ja kannatetaan.


Yle Brasilian rajalla: Korona vei viinaturistit ja Bolsonaro jakaa mielipiteet – "Hän laukoo typeryyksiä"

yle 20:09 27.05

Rajakaupunki Chuíssa maa ja koronasäännöt vaihtuvat kadun ylityksellä. Presidentti Jair Bolsonaroa vihataan ja kannatetaan.


Mysteerilyhenne F-Liiga jakaa salibandytähtien mielipiteet – ”Ei solju minun suussani”

iltasanomat 11:27 20.05

Miesten ja naisten salibandyliigoja pelataan ensi kaudella yhteisen brändin alaisuudessa.


Mysteerilyhenne F-liiga jakaa salibandytähtien mielipiteet - "Ei solju minun suussani"

yle 10:32 20.05

Miesten ja naisten salibandyliigoja pelataan ensi kaudella yhteisen brändin alaisuudessa.


Dramaattinen käänne F1-neuvotteluissa – Kimi Räikkösen talli nousemassa ratkaisevaan asemaan

MTV 08:24 30.04

Formula ykkösiin ensi kaudeksi asetettava kulukatto jakaa mielipiteet tallien kesken. Jakolinjat ovat tällä kertaa niin syvät, ettei perinteistä yksimielistä ratkaisua odoteta syntyvän lainkaan.


Mökkiläisten tulo jakaa mielipiteet saaristossa – pääsiäis­liikenteessä kaksi selkeää muutosta: ”Yleensä näkee koko viikon”

iltasanomat 21:07 09.04

Saaristolaisyrittäjät muistuttavat, että mökkiläiset ovat koko saariston elinehto.


Juha Mieto komentelee muita sormi pystyssä Farmi Suomessa - saa täyslaidallisen niskaansa: ”Herran jumala, älä opeta minua!”

iltalehti 06:11 26.03

Useammallakin Farmi Suomen kilpailijalla on vaikeuksia tulla Juha Miedon kanssa toimeen. Juha Mieto on jo ehtinyt herättää tunteita puolesta ja vastaan, vaikka Farmi Suomi vasta viime viikolla alkoi. Tänään on luvassa samaa settiä. Mietaan vahvat mielipiteet eivät ole kadonneet minnekään. Avausjaksossa hän kertoi auliisti, kuinka "äijät ovat tarkempia kuin naiset". Moni huomasi nopeasti myös Miedon taipumuksen muiden neuvomiseen. Sitäkin on luvassa tänään lisää.


”Räikkösen kanssa ei voinut voittaa” – F1-sarjan väriläiskä tylyttää suomalaisen aikaa Ferrarilla

iltalehti 20:31 25.03

Flavio Briatore omaa vahvat mielipiteet nykykuljettajista. Entisen F1-tallipäällikön Flavio Briatoren mielestä Ferrari piti Kimi Räikköstä liian kauan riveissään. Italialaisen mielestä maranellolaistallin olisi pitänyt nostaa Charles Leclerc Sebastian Vettelin rinnalle jo tulokaskaudellaan, mikäli se olisi mielinyt voittaa enemmän. Briatore vieraili F1-sarjan Beyond the Grid -podcastin tuoreimmassa jaksossa. Suurena persoonana ja varikon väriläiskänä muistettava italialainen jatkoi ohjelmassa tutulla lennokkaalla kommentointilinjallaan. Briatore ei pelkää aristella mielipiteissään ja asettua yleistä mielipidettä vastaan.


Kodin Kuvalehti: Pentti Linkolan tytär karusta lapsuudestaan – vaatteet haisivat kalalta ja ruoka oli yksipuolista

iltalehti 11:51 15.03

Toisinajattelijana ja kalastajana tunnetun Pentti Linkolan Mirjami-tytär kertoo Kodin Kuvalehdessä, että hänellä ja isällä tällä hetkellä hyvät välit. Pentti Linkola, 87, on tunnettu toisinajattelija ja kirjailija, jonka radikaalit mielipiteet luonnon pelastamisesta herättivät hämmennystä etenkin 1980-90-luvuilla. Linkola elää niin kuin ajattelee, eli mahdollisimman vähän kuluttamalla ympäröivää luontoa. Hän asuu vailla mukavuuksia olevassa mökissä ja on saanut elantonsa kalastamalla.


Robin julkaisi hämmentävän kuvan – radikaali tyylinmuutos jakaa seuraajien mielipiteet: "Onko partaterät loppu?"

mtv 07:51 31.01

Robin Packalenin uusi tyyli jakaa mielipiteet. 


Unohda ananas – kiivi kuumentaa tunteita pizzatäytteenä

stara 16:40 14.01

Toisilla ihmisillä on jyrkät mielipiteet siitä, mitkä täytteet sopivat ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 14.01

Toisilla ihmisillä on jyrkät mielipiteet siitä, mitkä täytteet sopivat ja


Lukko-puolustajan taklaus jakoi mielipiteet – Pekka Virta kuohahti ja poistui lehdistötilaisuudesta: ”Ai sulle riitti?”

iltalehti 22:29 10.01

Lukko otti hyvällä esityksellä 3–1 –voiton JYPistä Jyväskylässä. Raumalaispuolustaja David Nemecekin taklaus aiheutti parranpärinää. Jyväskylä on ollut Lukolle perinteisesti vaikea paikka pelata, sillä peliin tultaessa kymmenestä edellisestä Hippoksen-ottelusta raumalaiset olivat hakeneet vain yhden voiton. Lukko käänsi pelin toisessa erässä. Puolustaja Ilkka Heikkinen ampui viivalta 1–0 ja sentteri Eetu Koivistoinen viimeisteli komean vastahyökkäyksen jälkeen 2–0.


Viraalivideo jakoi mielipiteet – kumpaan suuntaan tässä keinutaan?

stara 20:00 23.12

Vuosi 2019 lähenee loppuaan, mutta vielä on aikaa yhdelle somekansan


Anna palautetta: Ylen aamun Viimeinen sana palautti syksyllä media-aiheet ruutuun

yle 09:30 21.12

Lauantaina osiossa kysytään, miten journalistien pitäisi erottaa mielipiteet uutisista. Vieraina ovat Ylioppilaslehden Susanne Salmi ja Long Playn Anu Silfverberg.


Yhdysvaltain vaikutusvaltaisin kristillinen lehti kääntyi Trumpia vastaan ja vaatii eroa: Täysin moraaliton

yle 17:11 20.12

Christianity Today -lehti arvostaa presidentti Trumpin saavutuksia, mutta Ukraina-tutkinnan yhteydessä tehdyt paljastukset ovat kääntäneet mielipiteet.


Yhdysvaltain vaikutusvaltaisin kristitty lehti kääntyi Trumpia vastaan ja vaatii eroa: Täysin moraaliton

yle 17:11 20.12

Christianity Today -lehti arvostaa presidentti Trumpin saavutuksia, mutta Ukraina-tutkinnan yhteydessä tehdyt paljastukset ovat kääntäneet mielipiteet.


Harvinaista herkkua Salatut elämät -faneille: Ulla Taalasmaa saa oman sarjan

iltalehti 11:52 22.11

Salattujen elämien joulutauon alkaessa faneille on luvassa viihdyttävä nettisarjauutuus. Viisiosaisessa Ullalla on asiaa -sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni: rakastettu Ulla Taalasmaa, jota näyttelee Maija-Liisa Peuhu. Sarja on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa 16.12. ja mtv-palvelussa 19.12. alkaen. Ullalla on asiaa -sarja sai alkunsa Peuhun alkuperäisideasta. Kyseessä on Fremantlen tuottama, 10-minuuttisista jaksoista koostuva nettisarja, Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.


Tamperelainen tähtibloggaaja jätti kuukauden ikäiset vauvansa hoitoon isovanhemmille ja lähti miehen kanssa hotelliin – mielipiteet jakautuvat rajusti

iltasanomat 19:42 20.11

Suositun perhebloggaajan hotellipäivityksestä syntyi tulinen keskustelu sosiaalisessa mediassa.


Hot topics