Poliisi ampui 26-vuotiaan, polvillaan armoa anelleen miehen hotellin käytävälle – ei tuomiota iltasanomat 22:03 13.12

Yhdysvaltalaisen miehen leski ja asianajaja luonnehtivat poliisin kehokameraan tallentunutta tekoa teloitukseksi, mutta tuomiota surmasta ei tullut.


Äidin miesystävä käytti tyttöjä hyväkseen - ulkopuolinen teki rikosilmoituksen iltalehti 21:25 13.12

Uusimaalainen käräjäoikeus on keskiviikkona tuominnut 47-vuotiaan miehen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, Rikokset sattuivat uusimaalaisessa kaupungissa lokakuun 2015 ja helmikuun 2016 välisenä aikana. Eräät osateot sattuivat myös hotellihuoneessa Tallinnassa. Toinen tytöistä oli rikosaikaan 7-vuotias ja toinen 10-11-vuotias.


Käsittämätön murha­juoni paljastui Intiassa: sala­rakas yritti korvata avio­miehen – otti happoa omille kasvoilleen iltasanomat 20:15 13.12

Viranomaiset pääsivät murhan ja identiteettivarkauden jäljille, kun uhrin sukulaiset alkoivat epäillä tarinaa. Intialaismedian mukaan ratkaisevassa osassa oli lammaskeitto, josta väärällä henkilöllisyydellä sairaalassa hoidettu potilas kieltäytyi.


Käsittämätön murhajuoni paljastui Intiassa: salarakas yritti korvata aviomiehen – otti happoa omille kasvoilleen iltasanomat 20:15 13.12

Viranomaiset pääsivät murhan ja identiteettivarkauden jäljille, kun uhrin sukulaiset alkoivat epäillä tarinaa. Intialaismedian mukaan ratkaisevassa osassa oli lammaskeitto, josta väärällä henkilöllisyydellä sairaalassa hoidettu potilas kieltäytyi.


Asiantuntija Anneli Auerin korvausvaatimuksista: ”Kyllähän nämä ovat ihan tähtitieteellisiä” iltalehti 20:02 13.12

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio sanoo, että Anneli Auerin 2,5 miljoonan korvausvaatimukset on juttuna poikkeuksellinen. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa puidaan Suomen rikoshistorian suurinta korvausoikeudenkäyntiä. Miehensä murhasyytteistä vapautunut Anneli Auer vaatii valtiokonttorilta lähes 2,5 miljoonaa euroa perusteettomasta vapaudenmenetyksestä. Hän oli pidätettynä ja vangittuna vuosina 2009-2011 sekä 2013-2015 yhteensä 1044 päivää, eli lähes kolmen vuoden ajan. Auerin alkuperäiset vaatimukset olivat yli kolme miljoonaa euroa. Valtiokonttori korvasi Auerille 611 päivästä yhteensä noin 490 000 euroa. Päiväkorvaus oli 800 euroa. Korvauksesta vähennettiin 433 päivää, jolloin Auer istui seksuaalirikoksesta tuomittuna.


Valtio ja Auer erimielisiä lähes kaikesta - valtio: liiketoiminnalla ei arvoa, Auer: minut on leimattu omituiseksi iltalehti 19:57 13.12

Turkulaisen, miehensä murhasyytteistä vapautetun Anneli Auerin ja valtion välistä korvauskiistaa puitiin koko päivä Varsinais- Suomen käräjäoikeudessa keskiviikkona. Osapuolet eivät olleet yhtä mieltä oikeastaan mistään. Valtiokonttori ei hyväksy korvattavaksi koko Auerin esittämää vapaudenmenetysaikaa ja kiistää vaaditun 2500 euron päiväkorvaustason.


Valtiolta 2,5 miljoonan korvauksia hakeva Auer perustelee summaa perhesuhteiden romuttumisella: "Olen tavannut vain vanhinta tytärtäni" MTV 19:00 13.12

Miehensä murhaan syyttömäksi todettu Anneli Auer vaatii Suomen valtiolta korvauksia myös ajasta, jolloin hän istui seksuaalirikostuomiotaan.


Lokakuussa kesämökiltä Ruokolahdessa kadonnut mies edelleen kateissa iltalehti 15:52 13.12

Poliisi tiedottaa jatkavansa kadonneen miehen etsintää. Imatralainen 79-vuotias mies ilmoitettiin kadonneeksi 22. lokakuuta. Miehen epäillään lähteneen 19.-22. lokakuuta välisenä aikana veneellä kesämökiltään Ruokolahden Äitsaaresta Saimaalle tavoitteenaan Suuri Lintusaari.


Politiikan 14 naisjohtajaa: Suomessa ollut vain kaksi naista puhemiehenä – suurin este on ehdokkuus uusisuomi 15:24 13.12

Eduskuntapuolueiden ja -ryhmien naisjohtajat haastavat kokoomuksen, keskustan ja SDP:n etsimään naisia ehdokkaikseen puhemiehistöön. Vetoomuksen on allekirjoittanut kaikkien puolueiden johtopaikalla oleva nainen.


Brittiläisen sarjamurhaajan ex-puoliso kertoo: ”Hän raiskasi minut satoja kertoja” iltalehti 14:51 13.12

Kolmen ihmisen murhasta tuomitun brittimiehen entiset naisystävät ovat saaneet kärsiä toistuvista pahoinpitelyistä ja seksuaalisesta väkivallasta. Sarjamurhaaja Levi Bellfieldin entinen puoliso on rikkonut vuosikymmenen kestäneen hiljaisuutensa ja kertonut kokemuksistaan brittimedialle. Bellfieldin kahden lapsen äiti Jo Collings on kertonut muun muassa Mirrorille ja BBC:lle väkivallasta, jota hänen miehensä häneen kohdisti. Toisinaan mies saattoi hakata Collingsin tajuttomaksi. - Olin hänen omaisuuttaan. Hän teki mitä hän tahtoi. Hänelle ei sanottu ei, Collings sanoi tiistaina BBC:n haastattelussa.


Kaksi alaikäistä, läheistä uhria – käräjäoikeus tuomitsi 47-vuotiaan miehen vankeuteen seksuaalirikoksista iltasanomat 13:00 13.12

Mies oli oikeuden mukaan käyttänyt hyväkseen 10–11-vuotiasta ja 7-vuotiasta lasta vuosina 2015–2016.


Tivi: Suomen viranomaisilla on yli 23 miljoonan arvosta bitcoineja – peräisin huumetakavarikosta MTV 12:51 13.12

Suomen tulli takavarikoi vuonna 2016 1 666 bitcoinia, joiden arvo on nykykurssilla yli 23 miljoonaa euroa, kertoo Tivi. Bitcoinit takavarikoitiin suomalaisen miehen pyörittämästä huumekaupasta.


Mies hyväksikäytti toistuvasti 7–11-vuotiaita lapsia: Tuomittiin törkeästä hyväksikäytöstä MTV 12:49 13.12

Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona 47-vuotiaan miehen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen.


Rikoshistorian suurin korvausoikeudenkäynti jatkuu - Anneli Auer vaatii lähes 2,5 miljoonaa euroa iltalehti 05:58 13.12

Anneli Auer katsoo, että negatiivinen julkisuus pitää huomioida korvauksia korottavana tekijänä. Varsinais-Suomen käräjäoikeus kuulee tänään miehensä murhasyytteistä vapautunutta Anneli Aueria Suomen rikoshistorian suurimmassa korvausoikeudenkäynnissä. Auer vaatii valtiolta lähes 2,5 miljoonaa euroa perusteettomasta vapaudenmenetyksestä. Auer istui pidätettynä ja vangittuna yhteensä 1044 päivää vuosina 2009-2011 sekä 2013-2015.


Anneli Auer hakee valtiolta jopa 2,5 miljoonan "koppikorvauksia" – "Näin suuria summia ei ole aikaisemmin haettu" MTV 05:27 13.12

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa käsitellään tänään miehensä murhaan syytetyksi todetun Anneli Auerin vaatimia ”koppikorvauksia”. Auer vaatii Suomen valtiolta jopa 2,5 miljoonan euron korvauksia. Hänelle on jo syksyllä maksettu noin puolen miljoonan korvaukset syyttömänä vankilassa istumisesta.


NHL-legendan vaimolta kova väite: Donald Trump ahdisteli aggressiivisesti hississä - ”Hän takasi, että mieheni ei tienaa yhtä paljon rahaa kuin hän” iltalehti 20:47 12.12

Presidentti Donald Trumpin ympärillä pyörivät ahdistelusyytökset eivät ota loppuakseen. Tuoreimman lusikan soppaan heitti NHL-legenda Luc Robitaillen vaimo Stacia. Stacia Robitaille kertoi Twitter-tilillään tapauksesta Madison Square Gardenin hississä noin 20 vuoden takaa. Luc Robitaille pelasi New York Rangersissa vuosina 1995-97. Stacia Robitaille kertoo twiitissään, että hän oli hississä kolmestaan Trumpin ja hänen kanssaan olleen mieshenkilön kanssa.


Pariskunnan karmiva häämatkavideo leviää netissä kulovalkean lailla – hai hyökkäsi bikineissä pulikoivan vaimon kimppuun iltasanomat 20:15 12.12

Nuori morsian pulikoi miehensä edessä bikineissä kauniin turkoosissa vedessä, kun hän kokikin karmaisevan yllätyshyökkäyksen.


Pariskunnan hyytävä häämatkavideo lähti leviämään – hai hyökkäsi bikineissä pulikoivan vaimon kimppuun: Ei herkille iltasanomat 20:15 12.12

Nuori morsian pulikoi miehensä edessä bikineissä kauniin turkoosissa vedessä, kun hän kokikin karmaisevan yllätyshyökkäyksen.


Lahtelainen kirkkoherra nieli libanonilais­miehen säälitarinat – hyväuskoisuus maksoi työpaikan ja liki 100 000 euroa iltasanomat 19:53 12.12

Seurakunta erotti 16 vuotta palvelleen sielunpaimenen tehtävistään ja palkanmaksu katkesi.


Uutiset