The Rolling Stones -yhtye ensimmäistä kertaa lavalla Mick Jaggerin sydänleikkauksen jälkeen iltalehti 23:05 23.06

Mick Jagger ei himmaillut paluukeikallaan. Rolling Stonesin nokkamies Mick Jagger nousi lavalle perjantaina Chicagossa vain pari kuukautta sydänleikkauksensa jälkeen. Rolling Stones perui kevään ja alkukesän keikat Jaggerin sydänleikkauksen takia. Lääkäri kehotti Jaggeria lepäämään ainakin pari kuukautta vaativan sydämen läppäleikkauksen jälkeen. Perjantaina yleisö näki energisen ja onnellisen Jaggerin esiintymässä yhtyeensä kanssa. Keikka kesti kaksi tuntia. The Rolling Stonesin keikkaa saapui katsomaan yli 60 000 ihmistä.


Mick Jagger, 75, palasi keikkalavoille – vaativasta sydänoperaatiosta vasta muutama kuukausi: ”On hienoa olla takaisin täällä” iltasanomat 16:30 23.06

Rolling Stones -yhtyeen keulamies palasi konserttilavoille Chicagossa kolmen kuukauden sairasloman jälkeen.


Mick Schumacherin ura luisussa? Viikonlopusta karu farssi MTV 13:10 23.06

Mick Schumacherin hyppy Formula 2 -sarjaan on sujunut murheellisella tavalla. Ranskan viikonlopun molemmat kilpailut päättyivät 20-vuotiaalta saksalaiselta keskeytyksiin.


Tallitoveri törttöili, Mick Schumacherin auto syöksyi ilmalentoon – "Kuin Naton ohjus kylkeen" MTV 20:36 22.06

Mick Schumacherin F2-kisa Ranskassa päättyi isoon pettymykseen lauantaina. 


Lohkotilanne hämää: Tanska on maukas pelikohde illan EM-karsintaotteluun iltalehti 12:30 07.06

Jalkapalloilun EM-karsinnat jatkuvat tänä viikonloppuna kolmannen kierroksen otteluilla. Perjantain kiinnostavin kamppailu käydään Tanskan ja Irlannin välillä. Illan EM-karsintakierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Telia Parkenilla Kööpenhaminassa. Tanska-Irlanti-otteluun lähdetään tilanteesta, missä sarjataulu hämää lähtöasetelmia. Irlanti on taulukon kärjessä kohdattuaan lohkon kaksi heittopussia Gibraltarin ja Georgian. Nihkeät 1-0-voitot noista maista ei teekään hyvää juuri muulle kuin sarjataulukolle. Irlannin valmentaja Mick McCarthy ei välttämättä olekaan mikään sateentekijä tälle tasolle, eikä joukkueen peliesityksiä liikaa pääse noista kahdesta avauspelistä kehumaan.


Uhanalaisen F1-kisan järjestäjä vetoaa tunteikkaasti kisan säilyttämiseksi: ”Jos Mick Schumacher ajaa F1:ssä” iltasanomat 16:44 31.05

Saksan GP-kisan johto vetoaa Mick Schumacherin mahdolliseen F1-uraan perustellessaan kilpailun tärkeyttä formulakalenterissa.


Vuosikymmenien kiista ohi - the Rolling Stones palautti hittikappaleen tekijänoikeudet sen oikealle omistajalle iltalehti 16:54 25.05

Lauluntekijä Richard Ashcroft ei ole tähän asti tienannut hittibiisillään. The Rolling Stones -yhtyeen keulahahmot Mick Jagger ja Keith Richards ovat palauttaneet Bitter Sweet Symphony -kappaleen tekijänoikeudet sen alkuperäiselle kirjoittajalle Richard Ashcroftille. Tähän asti Ashcroft ei ole saanut kappaleestaan lisenssimaksuja. Bitter Sweet Symphony oli The Verve -yhtyeen hittibiisi 90-luvulla. Kappale sisälsi lyhyen pätkän the Rolling Stonesin The Last Time -kappaleen orkesteriversiosta. Vaikka oikeudet sävelkulun käyttöön hankittiin, tiedottivat Stonesin edustajat biisin julkaisun jälkeen Ashcroftin rikkoneen sopimusta. Heidän mukaansa lainattua osuutta oli sovittua enemmän. Tähän vedoten he vaativat kappaleen oikeuksia.


Kommentti: Leijonissa edes hehkutettua kaksikkoa ei olisi ilman kolmatta – siksi vielä ennen välierää on aika puhua Harri Pesosesta yle 08:00 25.05

Elämänsä kiekkoa pelaava Harri Pesonen ilmentää osuvasti, miksi Leijonat on enemmän kuin yksilöidensä summa, kirjoittaa Yle Urheilun Micke Suopuro.


Video: Mick Schumacherin ensimmäinen Monacon kisa päättyi nolosti MTV 18:30 24.05

Ensimmäistä kauttaan Formula 2 -sarjassa ajava Mick Schumacher maksoi oppirahoja hölmöiltyään kisansa pilalle Monacon viikonlopun avauslähdössä.


Mick Jagger toipuu huimaa vauhtia sydänleikkauksesta - keikoille jo kesäkuussa iltalehti 23:54 17.05

Nyt se on varmaa: The Rolling Stones aloittaa kiertueensa kesäkuussa. The Rolling Stone -yhtye ilmoitti huhtikuun alussa peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Syynä tähän oli yhtyeen keulakuvan Mick Jaggerin, 75, terveys. Jaggerin tiedotettiin joutuvan sydämen läppäleikkaukseen, joka on nyt tehty ja mies toipuu kovaa vauhtia.


Mick Jagger toipui sydänleikkauksesta – esitteli upeita tanssiliikkeitään stara 10:40 16.05

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger joutui taannoin sydänleikkaukseen, minkä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 16.05

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger joutui taannoin sydänleikkaukseen, minkä


Mick Jaggerin, 75, sydänoperaatio vaikuttaa onnistuneen – julkaisi energisen tanssivideon iltalehti 00:59 16.05

Mick Jagger on pyrkimässä kovaa vauhtia keikkakuntoon. The Rolling Stones -yhtyeen keulakuva Mick Jagger vaikuttaa olevan toipumassa sydänoperaatiostaan, sillä laulaja julkaisi keskiviikkona energisen tanssivideon. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Mick Jagger toipuu sydänoperaatiosta - poseeraa hyvävointisena tyttärensä kanssa iltalehti 22:10 11.05

Mick Jagger pyrkii syksyksi keikkakuntoon. The Rolling Stones -yhtye ilmoitti huhtikuun alussa peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Syynä tähän oli yhtyeen keulakuvan, 75-vuotiaan Mick Jaggerin terveys. Jaggerin tiedotettiin joutuvan sydämen läppäleikkaukseen.


F1-mestari syyttää kovin sanoin Michael Schumacheria – ”Täydellistä kunnioituksen puutetta” iltasanomat 18:04 09.05

Jacques Villeneuve laukoi mielipiteitään entisestä kilpakumppanistaan Michael Schumacherista ja tämän pojan Mick Schumacherin tilanteesta.


Copa-katastrofin voittamalla herättivät huomiota MM-kisojen kertoo Trumpin

Uutiset