Mies sai syytteen tarjottuaan teinille seksileluja koulussa Yhdysvalloissa – miestä voi odottaa vuosien vankeus MTV 19:35 25.05

Poliisi kertoo aloittaneensa tutkinnan, koska mies oli antanut laukullisen seksileluja teini-ikäiselle tytölle koulun järjestämän tapahtuman aikana Travese Cityn yläkoulussa Michiganissa Yhdysvalloissa.


Detroit nimeää kadun poplegenda Michael Jacksonin mukaan - avajaiset 15. kesäkuuta iltalehti 02:23 18.05

Michael Jackson Avenue tulee kaupungin keskustaan, osaksi Randolph-katua. Michael Jacksonin "Moonwalk"-kengät huutokaupataan. CNN-raportti. Popin edesmennyt kuningas, Michael Jackson (1958-2009) syntyi Garyn kaupungissa Indianassa, mutta hänen loistelias uransa muusikkona starttasi Detroitissa, Michiganissa.


Hirviölääkäri Larry Nassar piinasi uhrejaan 20 vuotta – hyväksikäytetyt saavat yli 500 miljoonan jättikorvaukset iltasanomat 18:51 17.05

Michigan Staten yliopisto maksaa jättikorvaukset, oikeudenkäynnit jatkuvat.


Pikkupoika pilasi äitinsä kosinnan - veti housut kinttuihin iltalehti 10:57 17.05

Pikkupojan vessahätä ei mitä ilmeisimmin lue lakia, vaikka äitiä kosittaisiin samalla hetkellä. Yhdysvaltalaispariskunnan kosintavideosta on tullut somehitti, kiitos 3-vuotiaan neuvokkaan pojan kekkuloinnin. Michiganilainen Kevin Prztula kosii videolla naisystäväänsä Alyssaa valuttavaa ääntä pitävän vesialtaan äärellä. Kevin takana videolla nähdään Alyssan 3-vuotias poika Owen.


Hirviölääkäri hyväksikäytti nuoria voimistelijoita - uhreille massiiviset korvaukset iltalehti 20:15 16.05

Larry Nassarin uhrien korvauksesta on päästy sopuun - yhden tahon osalta. Michiganin osavaltionyliopisto maksaa 332 oletetulle uhrille 500 miljoonaa dollaria eli noin 424 miljoonaa euroa. Molemmat osapuolet ilmoittivat keskiviikkona, että asiassa oli päästy sopuun. - Tämä historiallinen ratkaisu tuli 300 naisen ja tytön ansioista. Heillä oli rohkeutta nostaa asia esille ja saada äänensä kuuluville, sanoi John Manly, joka oli yksi monista uhreja edustaneista asianajajista.


FBI kaivaa peltoa Michiganissa jo kolmatta päivää – maa voi kätkeä salaisuuden 1970–80-luvuilla kadonneista teinitytöistä iltasanomat 23:16 09.05

Poliisi epäilee, että elinkautista vankeutta 13-vuotiaan tytön murhasta istuva mies onkin useita nuoria siepannut ja tappanut sarjamurhaaja.


Pesukarhuperhe rysähti katosta läpi Michiganissa - videolle tallentui pelastajille kiukutteleva äitikarhu iltalehti 13:49 08.05

Äitikarhun kiinni saaminen ei ollut ihan helppo tehtävä. Pesukarhuäiti ja viisi pentua tupsahtivat täysin yllätäen michiganilaisen perheen olohuoneeseen viime viikolla. Ullakolla oleskelleet pesukarhut rysäyttivät itsensä olohuoneeseen katon läpi ja aiheuttivat valtavan kaaoksen. Paikallislehti The Jackson Citizen Patriotin mukaan talon omistaja hälytti paikalle pelastushenkilökunnan ja poliisin, sillä pesukarhut juoksivat ympäri huonetta. Helppoa ei ollut pelastajillakaan. Pesukarhut juoksivat niitä pakoon, ja äitipesukarhu puraisi pelastajaa käteen. Sitten pesukarhu piiloutui vaatekomeroon ja suuttui pahoin, kun sitä yritettiin saada sieltä ulos. Kiukkuinen äiti jouduttiin laittamaan lopulta häkkiin rauhoittumaan. Jälkeläiset eivät panneet yhtä paljoa vastaan, joten niiden kiinni ottaminen oli huomattavasti helpompaa.


Asutuksen keskelle eksynyt karhu päätyi viranomaisten pelastusoperaation kohteeksi, kiinniotto ei sujunut kovin sulavasti – katso video MTV 09:00 05.05

Mustakarhu eksyi ihmisasutuksen keskelle noin 200 000 asukkaan kaupungissa Yhdysvaltain Michiganissa ja päätyi viranomaisten pelastusoperaation kohteeksi. Kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan odotetulla tavalla.


Trump tapaa Pohjois-Korean johtajan ennakoitua aiemmin: Ehkä jo 3-4 viikon kuluttua? MTV 05:40 29.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo uskovansa, että hän tapaa Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kolmen–neljän viikon kuluttua, kertoo yhdysvaltalaismedia. Trump kertoi asiasta kampanjatilaisuudessa Michiganissa.


Trump arvioi tapaavansa Pohjois-Korean johtajan 3-4 viikon kuluttua MTV 05:40 29.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo uskovansa, että hän tapaa Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kolmen–neljän viikon kuluttua, kertoo yhdysvaltalaismedia. Trump kertoi asiasta kampanjatilaisuudessa Michiganissa.


Näky kuin kauhuelokuvasta – tappavat valokaaret loistivat sähköpylväistä stara 15:30 20.04

Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevan kaupungin olisi taannois saattanut kuvitella joutuneen avaruusoliodein


18-vuotias nainen kertoi tulleensa koripalloilijoiden raiskaamaksi - syyttää jenkkiyliopistoa käsittämättömästä peittelystä: ”Paranna itsesi” iltalehti 10:55 10.04

Michiganin yliopiston opiskelija on nostanut oikeusjutun kouluaan vastaan. Opiskelija kertoo, että kolme koulun koripallojoukkueeseen kuulunutta pelaajaa raiskasi hänet vuonna 2015. Uhri oli tapahtumahetkellä 18-vuotias. Väitetyn raiskauksen jälkeen opiskelija kertoi asiasta koulun johtoportaalle, sillä hän halusi, että poliisi tutkii asian. Uhrin mukaan koulun johtokunta suositteli kuitenkin hänelle, että jättäisi asian sikseen. "Paranna vain itsesi", kuului kehotus.


Telinevoimistelutähti lataa suorat sanat puheille asujen vaihdosta: ”Pedofiilit ovat ongelma” iltalehti 13:58 04.04

Aly Raisman sanoo, ettei nykyisten voimisteluasujen kieltäminen ole keino estää hyväksikäyttötapauksia. Telinevoimistelun kolminkertainen olympiakultamitalisti on yksi urheilijoista, joka on kertonut olleensa Larry Nassarin uhri. Michigan State -yliopiston ja USA:n voimistelumaajoukkueen entinen lääkäri tuomittiin tammikuussa 175 vuoden vankeuteen naisvoimistelijoiden seksuaalisesta ahdistelusta. Hyväksikäyttövyyhti alkoi paljastua syksyllä 2016, ja sittemmin sadat naiset ovat kertoneet tulleensa Nassarin hyväksikäyttämiksi. Raisman on ollut mediassa paljon esillä tapauksen vuoksi. Hiljattain häneltä oli kysytty, pitäisikö voimistelijoiden jatkaa nykyisten voimisteluasujen eli leotardien käyttöä.


Michigan State Universityn entisen urheilulääkärin esimiestä uhkaa vankila - ei valvonut alaisensa toimia, ahdisteli itsekin oppilaita iltalehti 03:00 28.03

Yliopistoon ja Yhdysvaltojen voimistelumaajoukkueeseen kytkeytyvä skandaali paisuu. CNN-raportti seksuaalirikosvyyhdestä ja ex-dekaani Strampelin osuudesta. Michigan State Universitystä ahdistelukohun myötä erotetun lääkäri Larry Nassarin esimies, William Strampel joutuu oikeuteen vastaamaan koviin syytteisiin. Strampel toimi yliopiston dekaanina vuosina 2002-2018, asemassaan hän oli Nassarin lähiesimies.


aborttipostaus ei invaasio kohupelaaja Matt Kommentti Ronaldon ja kuvat Liverpool-maalivahdin kohtalo ulkoseinää vaan” Vettel saa Ferrarilta

Uutiset