Blogi: Selviytyjien Sampo Kaulanen selittää vaimonsa kirjeen aiheuttamaa romahdusta: ”Hengetön tuotos, missä rakkaus loisti poissaolollaan” iltalehti 23:27 22.04

Sampo Kaulanen kertoo, että tiesi jo kirjeen tervehdyksestä, että kaikki ei ole kotona hyvin. Kyläkauppias Sampo Kaulanen sai illan Selviytyjät-jaksossa kirjeen vaimoltaan Michelleltä eli Mintulta. Toisin kuin muut kilpailijat, Sampo kertoi kotiväeltä saadun kirjeen vaikuttaneen häneen negatiivisesti. Ahdistus, ikävä ja syyllisyydentunto kasvoivat. Monet katsojat tuomitsivat Michellen lähettämän kirjeen, koska tämä kertoi siinä parin pienen tyttären uskovan, että isä on taivaassa ukin kanssa.


Aatos Erkon elämäkerta valmistui 2005, mutta julkaistiin vasta nyt – kirjailijan tytär kertoo, mistä kadonnut käsikirjoitus löytyi iltasanomat 13:39 22.04

Lauri Karénin kirjoittama elämäkerta Aatos Erkosta valmistui vuonna 2005. Karénin tytär Michelle teki surutyötä isänsä kuoleman jälkeen etsimällä käsikirjoitusta.


Perheenäidistä tuli miljoonien kuolaama fitness-kaunotar stara 16:00 19.04

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 19.04

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista


Daruden 8-vuotias poika näkee toistuvia painajaisia kauhuelokuvasta - vetoaa toisiin vanhempiin: ”Meistä on epäreilua...” iltalehti 13:42 18.04

Muusikko Darude eli Ville Virtanen peräänkuuluttaa vanhempien vastuuta lasten peli- ja somemaailman syövereissä. Hänen some- postauksestaan on tullut lyhyessä ajassa todella suosittu. Muusikko Darude eli Ville Virtanen on avautunut Facebookista aiheesta, joka koskettaa monia pienten lasten vanhempia. Villellä ja hänen Michelle-vaimollaan on kaksi lasta, vuonna 2009 syntynyt Max-poika ja loppuvuodesta 2017 syntynyt tytär.


Sampo Kaulasen Minttu-vaimo aloitti ruokavalioremontin: ”Mun syömisessä ei ole mitään normaalia” iltalehti 19:02 16.04

Kauppiaanrouva-blogia kirjoittava Minttu Kaulanen kertoo palkanneensa ravintovalmentajan. Kaulaset haastattelussa videolla. Diili-ohjelmassa kilpaillut Michelle "Minttu" Murphy-Kaulanen kertoilee elämästään sosiaalisessa mediassa. Tiheästi Instagramiaan ja blogiaan päivittävä nainen kirjoittaa nyt elämäntaparemontistaan, johon hän on ryhtymässä.


Yllättävä käänne - Obamat jättävätkin väliin Meghanin ja Harryn häät iltalehti 20:28 10.04

Michelle ja Barack Obamaa ei nähdä kuninkaallisissa häissä. Meghan Markle ja prinssi Harry menevät naimisiin ensi kuun 19. päivänä Lontoossa. Häihin on kutsuttu 600 vierasta, mutta vieraiden joukossa ei mitä ilmeisimmin nähdä juuri ketään valtioiden päämiehiä tai muiden maiden kuninkaallisia.


Murdochin murhamysteerien tekijöiltä uusi sarja: Draken etsivätoimisto alkaa tänään iltalehti 09:42 05.04

Draken etsivätoimisto sijoittuu 1920-luvun Torontoon. Murdochin murhamysteerit poistui ruudusta eilen. Sarjaan mieltyneiden ikävää helpottanee tänään alkava Draken etsivätoimisto, joka on osin samojen tekijöiden luomus. Carol Hayn ja Michelle Riccin kehittämä, käsikirjoittama ja tuottama kanadalaisdraama sijoittuu yhä Torontoon ja menneeseen aikaan, tosin nyt 1920-luvulle.


Muistatko vielä Dawson’s Creekin tähdet? Juhlivat yhdessä sarjan juhlavuotta iltalehti 21:02 28.03

Dawson's Creek oli suosittu yhdysvaltalainen nuorisosarja. Ohjelmaa tehtiin vuodet 1998-2003. Dawson's Creekin ensimmäisestä jaksosta on jo kaksikymmentä vuotta. Ohjelman juhlavuoden kunniaksi sarjan päätähdet James Van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson, Michelle Williams ja Busy Phillips kokoontuivat yhteen muistelemaan menneitä Entertainment Weekly:n haastatteluun. Myös ohjelman luoja Kevin Williamson saapui tapaamaan ohjelman tähtiä onnellisena jälleennäkemisen mahdollisuudesta. Hän myös kertoi suosittujen hahmojen kuulumisia. Hänen mukaansa Dawson on edelleen Joeyn ja Paceyn ystävä. Käsikirjoittajan mukaan myös Joey ja Pacey ovat edelleen yhdessä ja heillä on lapsia.


Valkoinen talo kiistää Trumpin suhteen pornotähti Stormy Danielsiin: ”Ei mitään väitteiden tueksi” iltalehti 01:40 27.03

Valkoinen talo kiistää Donald Trumpin seksisuhteen aikuisviihdetähti Stormy Danielsiin ja kyseenalaistaa tämän uskottavuuden. Daniels kertoi yksityiskohtisa seksisuhteestaan Trumpiin odotetussa tv-haastattelussa yhdysvaltalaisen CBS-kanavan 60 Minutes -ohjelmassa sunnuntaina. Haastattelua katsoi yli 21 miljoonaa amerikkalaista. Viimeksi 60 Minutes on kerännyt yhtä paljon katsoa vuonna 2008, jolloin vastavalittu presidentti Barack Obama ja hänen puolisonsa Michelle Obama antoivat yhteishaastattelun.


- todellinen aiheuttanut pelikieltoa Shaun hävisi lopulta Iso-Britannian jalan ”Hän joukossa myös raiskaajan kertoimella kolme vetoa – liittyvistä aikeistaan livenä Liverpool-tähti loikka pilasi lopulta – Melania ja murskaava alku, nyt SHL-kulta... nyt SHL-kulta... Mestaruusrohmu oman edun tavoittelua on aika uudelle Pelaajat hämmästyttivät pulittamaan yli suuressa osaa Suomea tehoillut Valtola värväsi Mestiksen Väyrynen kertoo – ”Urani

Uutiset