Suomen hylätyn MM-kultamaalin tehnyt Petra Nieminen: ”Sellainen olo, että meidät ryöstettiin” iltalehti 00:42 15.04

Naisleijonien sensaatiomaiset MM-kotikisat saivat katkeran lopun. Sitä tuntui pahalta katsoa. Naisleijonat itkivät jäällä, kun muutaman metrin päässä Yhdysvaltojen joukkue ilakoi maailmanmestaruutta. Suomikin ehti juhlia, pienen hetken. Petra Nieminen iski kiekon jatkoajalla maaliin ja riemu repesi Espoon loppuunmyydyssä Metro-areenassa.


Naisleijonat tekemässä uskomatonta jymypaukkua! Suomi johtaa Kanadaa MM-kisojen välierässä - finaali on yhden erän päässä iltalehti 15:59 13.04

Suomi johtaa Kanadaa kahden erän jälkeen 3-2. Naisleijonat on kahden erän jälkeen kiinni sensaatiossa Espoon Metro-areenassa. Se johtaa Kanadaa MM-kisojen välierässä 3-2. Suomi ei ole koskaan edennyt kisojen finaaliin, vaan on aina päätynyt pronssiotteluun.


Naisleijonat yrittää mahdottomalta näyttävää jymypaukkua! Kanada vastassa - MM-finaali unelmana iltalehti 15:59 13.04

Suomi kohtaa MM-kisojen välierissä Kanadan. Naisleijonat haastaa Kanadan kello 16 Espoon Metro-areenassa alkavassa MM-välierässä. Suomi jäi alkulohkossa Kanadan jalkoihin maalein 1-6. On selvää, että välierävoitto vaatisi täydellisen pelin ja kasan onneakin.


Naisleijonat taistelee tiukassa MM-puolivälierässä - kivikova Kanada odottaa jo iltalehti 20:14 11.04

Naisleijonat pelaa puolivälierissä Tshekkiä vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne Espoon Metro-areenassa on 0-0. Varsinkin Suomen ykkösketju (Michelle Karvinen, Riikka Sallinen ja Susanna Tapani) loi tukun maalipaikkoja, mutta peli pysyi nollassa-nollassa.


Uutiset