Uutta: Telian Liiga-tuotantoon uusi kaappaus – Mestiksen Twitter-maagi vaihtaa sarjaa ylemmäs jatkoaika.com 13:26 01.07

Telian Liiga-hankkeen sisällöt tekevä tuotantoyhtiö satsaa lisää sosiaaliseen mediaan.


Uutta: TUTO valitsi yllätyspäävalmentajan – Entinen Liiga-tähti Antti Virtanen siirtyy JYPistä Mestiksen suurseuran ruoriin jatkoaika.com 10:08 20.06

TUTO pestasi uuden päävalmentajan JYPistä.


Mestis-kausi alkaa kevään finaaliuusinnalla yle 17:57 11.06

Mestiksen viime kevään finaalijoukkueet Ketterä ja KeuPa HT kohtaavat heti ensi syksyn avauskierroksella 27. syyskuuta.


Teemu sai harrastuksestaan kylmiä hermoja vaativan työn, jossa eurot vilisevät silmissä: ”Isoja riskejä tulee aika ajoin ja se kuuluu asiaan” iltalehti 07:08 18.05

Teemulla oli harrastus. Harrastuksesta tuli työ. Työ on hyvin eriskummallinen. Eriskummallinen on myös kertoimenlaskijan sielunmaisema. Mietihän tovi tilannetta, jossa olet laskenut kertoimet jääkiekon nuorten MM-finaaliin. Kohteeseen tulee satojen tuhansien eurojen edestä panoksia. Jos Ruotsi voittaa, koko kisat menisivät tappiollisiksi. Jos Suomi voittaa, voittaisivat asiakkaat vielä enemmän. Ainoa sauma tehdä positiivinen tulos lepää tasapelin varassa. Jännittäisitkö? Jos on vedonlyönti parhaimmillaan hyvin stressaavaa, painetilassa tehtävien valintojen kyllästämää sekä kylmiä hermoja vaativaa, on humpan tahti kertoimentarjoajan puolella pitkälti samanlainen. Teemu Eirtovaara vastaa Veikkauksella jääkiekon arvoturnausten, SM-liigan, Mestiksen sekä pesäpallon kertoimista.


Mestis-karsintojen pistepörssirohmu Julius Valtonen siirtyy Vantaalle jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita tältä kaudelta Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


Karsintojen pistepörssirohmu siirtyy Vantaalle - Julius Valtonen on tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi jatkoaika.com 13:11 14.05

Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.


Mestis-paikkansa menettäneelle seuralle kävi surullisesti – karmea uutinen julki: "Muuta ei ollut tehtävissä" MTV 13:07 14.05

Suomalaisen jääkiekon toiseksi korkeimman sarjatason eli Mestiksen paikkansa menettäneen lempääläisseuran LeKin toimintaa pyörittänyt LeKi Hockey Oy on hakeutunut konkurssiin. Asiasta kertoi Lempäälän-Vesilahden Sanomat.


Suomeen paluun tekevä Niko Eronen KeuPan peräsimeen jatkoaika.com 12:41 11.05

Neljä viime kautta ulkomailla valmentanut Niko Eronen on Mestiksen viime kauden hopeamitalisti KeuPan uusi päävalmentaja.


Näkemys: Farmien täystuho ja Hokin paluu Mestikseen ? onko parempaa? jatkoaika.com 13:58 10.05

Kajaanin Hokin epäonni oli lopulta Mestiksen onni, ja siitä pääsee nauttimaan nyt myös Hokki.


jäähyväisviestin ennen kuolemaansa jäi puristuksiin joukkojen alta Kim Hirschovitsin pelaajauraa operaatio alkoi väliin –?

Uutiset