Jokipojat solmi neljä uutta pelaajasopimusta ? Ässissä torjunut Kotkaniemi ja Nuorten Mestiksen pistelingot Joensuuhun jatkoaika.com 10:26 19.04

Mestis-seura Jokipojat on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta. Yksi uusista tulokkaista on Ässissä viime kaudella torjunut maalivahti Kasperi Kotkaniemi. Myös Nuorten Mestiksestä saapuu kaksi tehokasta pelimiestä.


Ketterä otti ison askeleen kohti mestaruutta jatkoaika.com 23:29 18.04

Mestiksen finaalit palasivat vuoden tauon jälkeen Keuruulle. Vieraat Imatralta veivät kuitenkin voiton ottelussa maalein 3–2.


Mestisfinaalien paluu Keuruulle jatkoaika.com 23:29 18.04

Mestiksen finaalit palasivat vuoden jälkeen Keuruulle. Vieras Imatralta vei kuitenkin voiton ottelussa maalein 2-3.


LeKin taistelu ei riittänyt, TUTO vei pronssimitalit jatkoaika.com 22:37 17.04

Mestiksen pronssimitalit olivat jaossa Lempäälässä, kun LeKi ja TUTO ottivat mittaa toisistaan. Kumpikaan joukkue ei ollut saada peliään uomiinsa, mutta ottelu parani vanhetessaan. Kolmannen erän myötä peli oli varsin hyvää ja pronssista käytiin tiukka taistelu.


Niko Ahoniemi painotti TUTOn soturiluonnetta voitetun pronssipelin jälkeen ? "Jätkä oli ihan klesana ja taisteli" jatkoaika.com 21:39 17.04

TUTO vei nimiinsä Mestiksen pronssiset mitalit Lempäälässä pelatussa kamppailussa. Hyökkääjä Niko Ahoniemi kertasi tuoreeltaan tuntojaan päättyneestä kaudesta.


TUTO voittoon Mestiksen pronssiottelussa - LeKin viimeinen puristus ei riittänyt jatkoaika.com 21:20 17.04

Lempäälän keskiviikkoillassa ratkottiin Mestiksen pronssin kohtalo. LeKi ja TUTO aloittivat ottelun hitaasti lämmeten vasta ottelun puolen välin jälkeen taistelemaan voitosta ennen kesälomille jäämistä. Turkulaisten tehokkuus toi lopulta TUTO Hockeylle historian toisen pronssin.


Lahden Pelicans vahvisti rivejään Mestiksen pistepörssin voittajalla ja Pohjois-Amerikasta saapuvalla maalivahdilla yle 11:37 17.04

Pelicans on tehnyt sopimukset maalivahdin ja viiden hyökkääjän kanssa.


Näkemys: Onnahdelleet järjestelyt häiritsivät Ketterän isoa iltaa Mestis-finaaleissa jatkoaika.com 10:06 17.04

Imatran Ketterä loi Mestiksen finaalien alkamisen kunniaksi kaukalossa pitkiä muistoja, mutta onnahdelleet tapahtumajärjestelyt häiritsivät iltaa.


Näkemys: Hyvä yleisö, saanko esitellä: Mestis jatkoaika.com 08:30 17.04

Tiistain 4820-päinen yleisö Lappeenrannassa oli niin Imatran Ketterän, Mestiksen kuin Kisapuistonkin tämän kauden yleisöennätys. Oli onni, että Ketterä älysi siirtää ottelun yhteistyöseura SaiPan kotihalliin Kisapuistoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikan päälle katsomaan Mestis-finaaleja.


Ketterä toi finaalihuumaa Lappeenrantaan jatkoaika.com 08:30 17.04

Mestiksen finaalit käynnistyivät Ketterän ja KeuPa HT:n välillä tiistaina poikkeuksellisesti Lappeenrannassa. Ottelu tarjosi loppuunmyydylle Kisapuistolle hyvää peliä ja mahtavan loppuhuipennuksen, kun Ketterän Valtteri Lipiäinen iski voittomaalin vain yhdeksän sekuntia ennen loppusummeria.


LeKi?TUTO, Mestiksen pronssiottelu: Saukkopaidoilla aseenaan tunne ? Onnistuuko levännyt TUTO karsimaan virheet? jatkoaika.com 08:00 17.04

Mestiksen pronssiottelussa toisensa kohtaavat LeKi sekä TUTO. Joukkueiden lähtökohdat sekä tulevaisuudennäkymät ovat varsin erilaiset, mutta kumpikin lähtee tavoittelemaan mitalia tämän kauden päätteeksi.


Hurjaa draamaa loppuunmyydyssä Mestis-finaalien avausosassa – ratkaisu vain 9 sekuntia ennen loppua tuhatpäisen yleisön edessä MTV 21:50 16.04

Imatran Ketterä voitti Mestiksen finaalien avausottelun 5-4 lukemin. Draamaa ottelussa riitti, sillä ottelun ratkaisu syntyi vain yhdeksän sekuntia ennen loppua.


Mestiksen trillerimäinen finaali ratkesi vain 9 sekuntia ennen loppua! Lappeenrannan Kisapuisto natisi liitoksistaan ensi kertaa tällä kaudella iltasanomat 21:24 16.04

Imatran Ketterä kaatoi KeuPan 1. loppuottelussa maalein 5–4.


Lipiäisen kiskaisu kohti mummon hillopurkkeja ratkaisi voiton Ketterälle jatkoaika.com 21:16 16.04

Ketterä ja KeuPa avasivat Mestiksen finaalit loppuunmyydyn Kisapuiston edessä.


KeuPa HT vei videotempauksensa finaalien arvoiselle tasolle ? "Imatran Kyttyrä" vainoaa Lumikkia Tinderissä, jolloin urheat soturit rientävät apuun jatkoaika.com 14:56 16.04

KeuPa HT kohtaa Mestiksen finaaleissa Ketterän. Keuruulaiset ovat niittäneet mainetta railakkailla videotempauksillaan. Nyt Disney-parodiassa osansa sanan säilästä saa juuri imatralaisvastustaja.


KeuPan huikeaan kasvutarinaan luotsannut Härkönen: "Ei varmaan ennen ole tapahtunut" jatkoaika.com 09:00 16.04

KeuPa sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi, mutta pelaa silti Mestiksen loppuotteluissa. Niko Härkönen ennakoi joukkonsa altavastaajaksi Mestiksen kovinta joukkuetta vastaan.


Ketterä–KeuPa: Hallitsevan mestarin on karsittava synkät hetkensä, mikäli se aikoo estää Ketterän marssin mestaruuteen jatkoaika.com 09:00 16.04

Yhdellä häviöllä pudotuspelit pelannut Imatran Ketterä kohtaa runkosarjan kärkijoukkueet nujertaneen hallitsevan mestarin KeuPa HT:n Mestiksen finaalisarjassa. Ottelusarjan mielenkiintoa entisestään lisää, että joukkueet kohtasivat jo marraskuussa Suomen Cupin finaalissa ja joukkueiden päävalmentajien yhteinen historia.


Riemastuttava video leviää: Mestis-maalivahdin raju tuuletus hajotti kaukalosta pleksin! iltalehti 15:43 13.04

Mestiksen KeuPa HT:n maalivahdin Samuli Tervon finaalipaikkatuuletus on niin sanotusti meemikamaa. Kun Keuruun KeuPa HT voitti Mestiksen välierissä eilen LeKin 4-2, se tarkoitti, että keuruulaiset etenivät finaalisarjaan samoin voittolukemin. KeuPa pääsee puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Finaalisarjassa vastaan tulee Imatran Ketterä, joka pesi omassa välieräsarjassaan TuTon puhtaasti 4-0. Riemu repesi Keuruun ”iglussa” totaalisesti kattoon. Kenties suurimmasta ilon kulminaatiopisteestä vastasi KeuPan maalivahti Samuli Tervo. 22-vuotias kassari innostui siinä määrin, että kävi jysäyttämässä villin taklauksen kaukalonlaidan pleksiin.


Mestiksen historian ensimmäinen naistuomari viheltää myös Espoon MM-kisoissa – olympiafinaali uran ykköshaave jatkoaika.com 11:00 13.04

Nuorten SM-liigassa, Naisten Liigassa ja Mestiksessä viheltävä Jenni Heikkinen on myös arvokisatasolla kokenut linjatuomari. Viime vuonna olympialaisissakin tuomaroinut Heikkinen on Espoossa jo kolmansissa MM-kisoissaan.


Uutiset