Lewis Hamiltonin virhearvio kävi Valtteri Bottakselle kalliiksi: suomalainen kertoi, mitä aika-ajojen loppuhetkillä tapahtui – Mercedeksellä pidettiin sisäinen keskustelu

iltalehti 09:03 22.09

Lewis Hamilton pilasi Valtteri Bottaksen viimeisen vedon Singaporen GP:n aika-ajoissa. MM-sarjaa johtava Mercedeksen Lewis Hamilton lunasti Singaporen GP:n aika-ajoissa itselleen toisen lähtöruudun, ja hänen kovin uhkaajansa, tallikaveri Valtteri Bottas joutui tyytymään viidenteen lähtöruutuun. Bottaksen tilanne näytti hyvältä vielä ensimmäisen aika-ajo-osion jälkeen, kun suomalainen tykitti 18-minuuttisella avausjaksolla koko porukan nopeimman kierrosajan. Tämän jälkeen Bottas kykeni kuitenkin parantamaan aikaansa vain 0,171 sekunnilla, eikä kärkitaisteluun ollut mitään asiaa, kun Hamiltonin vastaava parannus oli 1,157 ja paalupaikan lopulta vieneen Ferrarin Charles Leclercin peräti 1,797 sekuntia.


F1-kuski latasi: Valtteri Bottaksella kävi valtava tuuri - ”Sai paikkansa Mercedeksellä vain, koska Rosberg lopetti viime hetkellä”

iltalehti 16:11 17.09

Kevin Magnussen pitää sattuman osuutta suurena F1-kuljettajien urapoluissa. Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen sanoi saksalaiselle Auto, Motor und Sport -lehdelle, että sattumalla on suuri rooli F1-maailmassa. Magnussen on formula ykkösissä edustanut McLarenia, Renault’ta ja Haasia ja pohti lehden haastattelussa, että keskikastin tallien edustaminen on henkisesti raskasta, koska ennen kisaa tietää, että voittaminen on mahdotonta.


Tekeekö Lewis Hamilton vielä todellisen F1-supersiirron? – ”Silloin Ferrari voisi olla potentiaalinen vaihtoehto”

MTV 16:47 06.09

Lewis Hamilton ja Ferrari – yhdistelmä ja huhu, josta on puhuttu vuosien ajan. Uransa kuudetta maailmanmestaruutta jahtaava Hamilton on ajanut F1:ssä McLarenilla ja Mercedeksellä. Brittikuski on kuitenkin avoimesti myöntänyt sen, että hän on kova Ferrari-fani.


Tallipomolta painavia sanoja Esteban Oconin tuoreesta sopimuksesta – "Mercedeksellä ei ole minkäänlaista oikeutta"

MTV 11:09 31.08

Mercedeksellä ei ole oikeutta napata Esteban Oconia takaisin riveihinsä kesken Renault-sopimuskauden, ranskalaistiimin tallipomo Cyril Abiteboul alleviivaa.


Kommentti: Lyhyet sopimukset osoittavat, ettei Mercedeksellä uskota Valtteri Bottaksen mahdollisuuksiin voittaa MM-titteliä

iltasanomat 06:53 30.08

Mercedeksellä ajatellaan, ettei pitkiä diilejä kannata tehdä Bottaksen kanssa, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Janne Aittoniemi.


Tallipomo hehkuttaa Valtteri Bottasta – suomalaistähti iloitsi jatkopestistä sosiaalisessa mediassa: "Hanaa!"

yle 13:58 29.08

Suomalaiskuljettaja jatkaa myös ensi kaudella Mercedeksellä. Bottas sai runsaasti onnitteluita sosiaalisessa mediassa.


Mercedes ilmoitti Valtteri Bottaksen jatkosta hauskalla tviitillä – viittaus suomalaiskuskin raivoisaan kiroiluun talliradiossa

iltalehti 13:33 29.08

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kehuu Valtteri Bottaksen suoritustasoa tällä kaudella. Nyt se on varmaa. Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä myös ensi kaudella. Asia varmistui torstaina Belgian Span osakilpailuviikonlopun alla, kun Mersun F1-talli ilmoitti asiasta virallisella Twitter-tilillään ja verkkosivuillaan.


Valtteri Bottaksen jatkosopimus varmistui Mercedeksen kanssa – tulevaisuudessa ollaan suurten asioiden äärellä: "Halusivat rauhoittaa sen tilanteen"

MTV 13:17 29.08

Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä sai viimein sinettinsä, kun Mercedes päätti käyttää Bottaksen sopimuksessa olevan vuoden jatko-option. C Moren F1-selostaja Niki Juusela pitää uutista täysin odotettuna ja loogisena.


Valtteri Bottaksen jatkosopimus varmistui Mercedeksen kanssa – tulevaisuudessa ollaan suurien asioiden äärellä: "Halusivat rauhoittaa sen tilanteen"

MTV 13:17 29.08

Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä sai viimein sinettinsä, kun Mercedes päätti käyttää Bottaksen sopimuksessa olevan vuoden jatko-option. C Moren F1-selostaja Niki Juusela pitää uutista täysin odotettuna ja loogisena.


Mercedes-pomo perustelee Bottaksen jatkosopimusta: Asetimme Valtterille haasteen

MTV 13:15 29.08

Valtteir Bottas on osoittanut tällä kaudella, että on parempi kuljettaja kuin viime kaudella. Sen myötä Mercedeksellä oli helppo työ jatkaa suomalaisen sopimusta ensi kaudelle.


Nyt se on varmaa! Valtteri Bottas sai jatkosopimuksen Mercedekselle

iltalehti 13:02 29.08

Valtteri Bottaksen sopimuksen optiovuosi käytettiin, eli suomalainen ajaa Mercedeksellä myös ensi kauden. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Vahvistus! Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä

MTV 13:01 29.08

Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksen kuljettajana myös F1-kaudella 2020. Mercedes käytti Bottaksen sopimuksessa olleen option yhdestä lisävuodesta.


Valtteri Bottaksen Mercedes-jatkon varmistuminen laittaisi ruletin pyörimään: "Kun ensimmäinen kala tarttuu koukkuun"

MTV 19:39 26.08

Turun Sanomat kertoi viikonloppuna, että Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä olisi jo varmaa. Mikäli suomalaiskuljettaja jatkaisi tallissa, laittaisi se kuskiruletin pyörimään eteenpäin. 


Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä vahvistusta vaille valmis: "Se kertoo kaiken oleellisen"

MTV 15:19 26.08

Valtteri Bottaksen mahdollinen jatkosopimus Mercedeksen kanssa on ollut Formula ykkösten kuumin puheenaihe viime viikkoina. Turun Sanomat uutisoi viikonloppuna, että Bottaksen jatko olisi varma. C Moren F1-selostaja Niki Juusela kertoi MTV Uutiset Livessä omia ajatuksiaan jatkosopimuksen mahdollisesta varmistuksesta.


Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä vahvistusta vaille valmis: "Hänen sanomisillaan on suuri painoarvo"

MTV 15:19 26.08

Valtteri Bottaksen mahdollinen jatkosopimus Mercedeksen kanssa on ollut Formula ykkösten kuumin puheenaihe viime viikkoina. Turun Sanomat uutisoi viikonloppuna, että Bottaksen jatko olisi varma. C Moren F1-selostaja Niki Juusela kertoi MTV Uutiset Livessä omia ajatuksiaan jatkosopimuksen mahdollisesta varmistuksesta.


Jatkosopimus Mersulle olisi Valtteri Bottakselle henkisesti jättipotti – nähdäänkö suomalaiselta kaikkien aikojen F1-kausi? ”Tuli ihan erilaisella asenteella”

iltalehti 20:21 25.08

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto iloitsee uutisoidusta Valtteri Bottaksen Mercedes-jatkosta, mutta suhtautuu samalla tietoon vielä pienellä varauksella. Turun Sanomat uutisoi lähteisiinsä viitaten, että F1-kuljettaja Valtteri Bottas ajaa Mercedeksellä myös ensi kaudella. Lehden mukaan Mercedes on päättänyt käyttää Bottaksen sopimuksessa olevan optiovuoden ja asia julkistetaan näillä näkymin alkavalla viikolla ennen seuraavaa osakilpailua. – Ennen kuin se on oikein virallista ja siihen voi uskoa, niin pitää tietysti odottaa, että se tulee Mercedekseltä, Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto muistuttaa.


Suomalaisasiantuntija selittää Valtteri Bottaksen pitkittyneitä sopimusneuvotteluja: "Mercedeksellä on valttikortit kädessään"

MTV 12:01 25.08

Turun Sanomat uutisoi sunnuntaiaamuna tietoihinsa nojaten, että Valtteri Bottas ajaa Mercedeksen F1-tallissa myös ensi kaudella.


Turun Sanomat: Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ensi kaudella!

iltasanomat 09:15 25.08

Turun Sanomien mukaan Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä on varmistunut.


TS: Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä

yle 08:57 25.08

Turun Sanomien mukaan F1-sarjan suomalaiskuski Valtteri Bottas pitää paikkansa Mercedes-tallissa.


Turun Sanomat: Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä tulevalla kaudella

MTV 08:32 25.08

Turun Sanomat uutisoi sunnuntaiaamuna, että sen tietojen mukaan Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksen F1-kuljettajana tulevalla kaudella.


Banksin jatkosta johtajia yleisössä jos kärsit juhli kauden Liigan sivuilla marssivat eri Matin ensimmäisen pelaajauransa – ilmoitti yllätys­vierailulle ilmasto­kokouksessa

Hot topics