Kestääkö häkki? Tutkijat kuvasivat valtavan valkohain Meksikossa iltalehti 13:33 16.03

Tappajahai-elokuvasta tuttu hai painoi arviolta kaksi tonnia. Häkki näyttää pieneltä, hai suurelta. Ja kokoa hailla onkin, pituutta yli kuusi metriä ja painoa arviolta kaksi tonnia. Valkohai kuvattiin Meksikon rannikolla Guadalupen saaren vesillä. Kuvat otti haitutkija John Maher naapurihäkistä. Häkit oli laskettu noin 10 metrin syvyyteen.


Trump katsasti muurin prototyypit San Diegossa - mielenosoittajat haukkuivat presidenttiä ”umpihulluksi” iltalehti 12:28 14.03

Presidentin kiistelty muurihanke etenee. Tältä muurin prototyypit näyttävät. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vieraili tiistaina Kalifornian San Diegossa ja katsasti samalla Yhdysvaltojen ja Meksikon välille suunniteltavan muurin prototyypit. Prototyyppejä oli kahdeksan, ja niitä ovat rakentaneet sandiegolaiset yritykset. Muurit on tehty erilaisista materiaaleista, mutta kaikkien ehtona on se, että niitä pitkin ei pysty kiipeämään.


Donald Trump katsasti 8 Meksikon-muurin prototyyppiä Kaliforniassa – antoi kuvernöörin kuulla kunniansa iltasanomat 02:26 14.03

Yhdysvaltain presidentti on tehnyt virkakautensa ensimmäisen vierailun Kalifornian osavaltioon. Vierailun yhteydessä Trump tutustui kahdeksaan erilaiseen prototyyppiin muureista, joita Yhdysvaltojen ja Meksikon väliselle rajalle on kaavailtu.


Video: Trump tarkasteli rajamuurien prototyyppejä MTV 21:24 13.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump matkusti illalla Suomen aikaa Kaliforniaan San Diegoon, missä hän tarkasteli Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle suunnitellun rajamuurin prototyyppejä.


Livelähetys nyt: Trump tarkastelee rajamuurien prototyyppejä MTV 21:24 13.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on matkustanut Kaliforniaan San Diegoon, missä hän tarkastelee Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle suunnitellun rajamuurin prototyyppejä.


Rovanperä arvioi rallinsa – "Varmasti tiimi on tyytyväinen" MTV 17:00 12.03

Kalle Rovanperän debyytti Skodan tehdastiimissä oli kaksijakoinen. Suomalaislupaus joutui keskeyttämään perjantaina Meksikon MM-rallissa, mutta kahtena viimeisenä ajopäivänähän oli loistavassa vauhdissa.


Toyotalle bonus Meksikon MM-rallin päätöspäivänä – "Olemme iloisia" MTV 15:15 12.03

Meksikon MM-ralli ei sujunut valoisissa merkeissä Toyotalta. Rallin päätöspäivänä talli sai hieman lohtua muuten tuskaiseen viikonloppuun.


Talli valittaa Ogierin rangaistuksesta – "Se ei ole sovelias" MTV 12:49 12.03

M-Sport Ford -talli aikoo valittaa Sebastien Ogierin aikarangaistuksesta, joka mätkäistiin ranskalaiskuljettajalle Meksikon MM-rallin Power Stage -erikoiskokeella.


Loeb yhä huippuvauhdissa – Meksiko pettymys suomalaisille uusisuomi 23:11 11.03

Sunnuntaina päättynyt Meksikon MM-ralli päättyi Sebastien Ogierin voittoon. Viisi edellistä maailmanmestaruutta voittanut ranskalainen Ford-kuski nousi myös MM-pistejohtoon.


Ogier taisteli voittoon Meksikon helteessä – Latvala lisäpisteille MTV 22:33 11.03

Ranskan Sebastien Ogier voitti viikonloppuna kisatun Meksikon MM-rallin. Jari-Matti Latvala oli kisan paras suomalainen.


Sebastien Ogier voitti Meksikon MM-rallin – Jari-Matti Latvalan kova kritiikki vaihtui kiitoksiin iltasanomat 21:17 11.03

Kauden kolmas MM-ralli päättyi Sebastien Ogierin voittoon Ford Fiesta WRC:llä.


Latvalalle helpotus! Purnauksen aiheuttanut vääryys korjattiin MTV 20:27 11.03

Jari-Matti Latvalan julkinen purnaus Meksikon MM-rallin päätöserikoiskokeen ajojärjestyksestä on tuottanut tulosta.


Jari-Matti Latvala kävi kuumana: ”Voin lopettaa puhumisen” iltasanomat 19:21 11.03

Jari-Matti Latvala kävi lämpöisenä Meksikon MM-rallin toiseksi viimeisen erikoiskokeen maalissa.


Rallin huipennus suututtaa ukaasin heittänyttä Latvalaa: "Voin olla puhumatta koko seuraavan kisan" MTV 18:55 11.03

Jari-Matti Latvala on närkästynyt Meksikon MM-rallin kisajärjestäjille juuri ennen kisan päättävää erikoiskoetta.


Latvala tykitti hurjan ajan – draamaa kärkitaistossa Meeken kaadon myötä MTV 17:23 11.03

Meksikon MM-rallin päätöspäivä alkoi varsin dramaattisesti, kun kisassa toisena ollut brittikuski Kris Meeke kaatoi autonsa kyljelleen.


”Tätä aluetta kutsumme kuoleman laaksoksi” – USA:n ja Meksikon rajalla on lohduton aavikko, jolla moni on kulkenut viimeisen matkansa iltasanomat 17:05 11.03

Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan ylittää helposti. Askeleet ovat merkinneet tuhansille viimeistä matkaa.


Latvala ja Lappi suunnittelevat viimeistä hyökkäystä – "Jokainen piste on tärkeä" MTV 10:56 11.03

Toyotan suomalaiskuljettajat Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi suunnittelevat hyökkäystä Meksikon MM-rallin päättävällä Power Stage -erikoiskokeella, jolla jaetaan pisteitä viidelle nopeimmalle kuskille.


Uutiset