Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa 20 lähiöpoliisia ehkäisemään jengiytymistä: ”Meillä on vielä etsikkoaika menossa” iltasanomat 06:15 20.08

Mykkäsen mukaan poliiseja tarvitaan lisää niin sanottuihin riskilähiöihin.


Finnair vahvistaa: Ilmaliikennejuopumuksesta epäilty lentokapteeni on Finnairin työntekijä – "Meillä on nollatoleranssi päihteisiin" MTV 21:35 16.08

Ilmaliikennejuopumuksesta epäilty lentokapteeni on Finnairin työntekijä, kertoo yhtiö tiedotteessaan.


Italian siltakatastrofi: Suomalainen sairaanhoitaja Terhi ahersi pitkän päivän – "Meillä oli hätätila kello viiteen asti" MTV 08:48 15.08

Italian Genovassa sijaitsevan moottoritien sillan romahdus on vienyt tämänhetkisten tietojen mukaan vienyt 35 ihmisen hengen.


Pääkirjoitus: Uutta näyttöä Venäjän Suomi-ohjailusta iltasanomat 21:00 12.08

Yhä edelleen meillä Suomessa on paljon ihmisiä, joiden on vaikea uskoa sitä, kuinka systemaattisesti Venäjä pyrkii meitä ohjailemaan.


Pääkirjoitus: Nato ei ole entisensä iltasanomat 21:00 06.08

Meillä on syytä kuunnella Nato-maissa käytävää Nato-keskustelua. Sen sävy on muuttunut.


Turun lauantaisesta ampumisesta epäillyt vapautettiin – alkoholilla ja huumeilla osuus tapahtumiin MTV 14:01 06.08

Turun toissapäiväisen ampumistapauksen epäillyt on vapautettu, kertoo poliisi. Kaksi miestä otettiin kiinni myöhään lauantai-iltana, kun Ketarantiellä sijaitsevassa asunnossa oli ammuttu muutamia laukauksia.


McLaren-pomo paljasti: "Todellisuus on se, että meillä on kaksi avointa penkkiä" MTV 09:53 06.08

F1-markkinat saivat kovasti uutta kuhinaa, kun australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo päätti jättää Red Bullin. Ricciardo siirtyy ensi kaudeksi Renaultille, josta taas espanjalaiskuski Carlos Sainz lähtee muualle. Yksi omia valintojaan pohtiva taho on McLaren, jota on pidetty Sainzin yhtenä potentiaalisena kohteena.


Suomen hellekesä on kuin jääkaappi tähän verrattuna – maailman kuumimmassa paikassa kuukauden keskilämpötila oli yli 42 astetta MTV 18:51 03.08

Suomessa on heinäkuussa hikoiltu mittaushistorian kuumimmissa oloissa. Meillä ei kuitenkaan ole vielä läheskään yhtä kuuma kuin Kalifornian Kuolemanlaaksossa, jossa on huomattavasti kuumempaa.


Mitä HJK:n esitys kertoi moninkertaista UCL-kävijää vastaan? – "Meillä on matkaa tuollaisiin saavutuksiin" MTV 22:16 01.08

HJK:n taival Mestareiden liigan karsinnoissa katkesi toiselle kierrokselle, kun valkovenäläinen BATE Borisov eteni jatkoon voitettuaan toisen osaottelun Helsingissä 2-1. HJK sai vastaansa moninkertaisen Mestareiden liigan lohkovaiheen kävijän, mistä myös Klubin päävalmentaja Mika Lehkosuo muistutti.


Telanne Lännen Mediassa: ”Meillä perhesyyt eivät ole koskaan mikään valintaperuste” uusisuomi 07:30 01.08

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanteen mukaan Päivi Anttikoski ei ollut päätoimittajahaussa finalistien joukossa.


Rankkasade sai Rauman tulvimaan: "Meillä on täällä pieni katastrofi, täällä tulvii koko kaupunki" MTV 19:28 30.07

Voimakas ukkoskuuro on aiheuttanut laajoja tuhoja Raumalla. Poliisi kehottaa välttämään kaikkea liikkumista kaupungin alueella ja ihmisiä pysymään sisätiloissa.


Rankkasade sai Rauman tulvimaan: "Meillä on täällä pieni katastrofi" MTV 19:06 30.07

Voimakas ukkoskuuro on aiheuttanut laajoja tuhoja Raumalla. Poliisi kehottaa välttämään kaikkea liikkumista kaupungin alueella ja ihmisiä pysymään sisätiloissa.


Trumpilta uusi syytös Venäjä-tutkinnasta: ”Esteellinen – meillä oli riitaisa liikesuhde” uusisuomi 10:18 30.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump syyttää erikoissyyttäjä, FBI:n entinen johtaja, Robert Muellerin olevan jäävi johtamaan Trumpin vaalikampanjan Venäjä-kytköksiä selvittävää tutkintaa.


Trump syyttää Venäjä-tutkinnan johtajaa eturistiriidoista – "Meillä oli erittäin häijy ja riitaisa liikesuhde" MTV 05:36 30.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on syyttänyt Twitterissä Venäjä-tutkintaa johtavaa erikoissyyttäjää Robert Muelleria eturistiriidoista. Trump muun muassa sanoo, että hänellä oli aiemmin erittäin häijy ja riitaisa liikesuhde Muellerin kanssa.


Trump syyttää Venäjä-tutkinnan johtajaa eturistiriidoista – ”Meillä oli erittäin häijy ja riitaisa liikesuhde” iltasanomat 04:17 30.07

Robert Mueller johtaa tutkintaa Venäjän vaikuttamisyrityksistä vuoden 2016 presidentinvaaleihin.


Stoffel Vandoornen jatko McLarenilla epävarmaa: "Meillä on kaksi paikkaa täyttämättä" MTV 15:10 29.07

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown antaa ymmärtää, ettei talli ole täysin tyytyväinen Stoffel Vandoorneen. Tämän kauden jälkeen tallin molemmat ajajat saattavatkin vaihtua.


Helle toi Suomeen uuden tuholaisen etelästä – Viranomainen: Nyt on hätätilanne uusisuomi 13:37 27.07

Harvemmin Suomessa tavattavat gammayökköset ovat tuhonneet meillä jo kokonaisia härkäpapupeltoja. Tukesin mukaan nyt on hätätilanne, jossa saa ottaa käyttöön uusia torjuntavalmisteita.


Helle toi Suomeen uuden tuholaisen etelästä – Viranomainen: Nyt on hätätilanne, uudet aineet saa ottaa käyttöön uusisuomi 13:37 27.07

Harvemmin Suomessa tavattavat gammayökköset ovat tuhonneet meillä jo kokonaisia härkäpapupeltoja. Tukesin mukaan nyt on hätätilanne, jossa saa ottaa käyttöön uusia torjuntavalmisteita.


Reijo Ruokasen kolumni: Kuka uskaltaa luvata veronkorotuksia? iltasanomat 08:08 26.07

Toisinaan kaikki tietävät, mikä olisi oikein, mutta kukaan ei ole valmis toimimaan niin. Siksi meillä ei kiristetä verotusta.


Venäjän varapääministeri haluaa muutoksen formulapomojen päätökseen – ”Meillä on maailman kauneimmat naiset” iltasanomat 06:27 26.07

Venäläisministeri Dmitri Kozak haluaa varikkotytöt osaksi Sotshin syksyistä F1-osakilpailua.


Italialaisväite Tieto Kimi kohtaamisesta Äiti näki Lee, perijältä saamatta ainakin – tuplaa nopeasti

Uutiset