Arto Bryggare valmentaa turvapaikan saanutta irakilaista Ramia, 25 - ”Toivoo sydämestään, että hän saisi Suomen kansalaisuuden” iltalehti 06:32 28.05

Italiassa, hieman etelään Roomasta valmennettaviensa kanssa leirillä oleva Arto Bryggare ei tehnyt 60-vuotispäivästään numeroa. - Porukka tietysti harjoittelee kovennettuna. Ei mitään erikoista. Meillä on kyllä edellisenä iltana pieni illallinen, Bryggare kertoi puhelimitse. Bryggare valmentaa pika-aitureita Viivi Avikaista ja Rami Kaaremia.


Kuva tuloskortista paljastaa: yksi tuomareista oli täysin eri mieltä Amirkhanin voitosta iltalehti 21:59 27.05

Makwan Amirkhani otti yllätysvoiton Jason Knightista. Suomalainen oli hätää kärsimässä ensimmäisessä erässä, kun jenkkiottelija pudotti hänet kahdesti mattoon kovilla pommeilla. Avauserä menikin kaikkien tuomarien mielestä Knightille. Toinen ja kolmas erä olivat sen sijaan selvästi tasaväkisempiä. Tuomareista Mark Collett ja Howard Hughes näkivät Amirkhanin olleen niissä parempi. Andy Roberts sen sijaan kirjasi kaikki kolme erää Knightille. Niinpä Amirkhani otti lopulta yllätysvoiton hajaäänin.


Näkökulma: Hölynpölyä, pääministeri Sipilä iltalehti 18:55 27.05

Kokoomus on jo hylännyt sote-uudistuksen, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Aloitetaan kahdella tuoreella sitaatilla: - Jos meidän eduskuntaryhmä tulee siihen tulokseen, että tämä ei vastaa niitä tavoitteita, joita me olemme asettaneet tälle sote-uudistukselle - - niin silloin meillä ei ole syytä tätä tukea, totesi kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa lauantaina.


Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: ”Pitäkääkin huoli, että emme häviä tätä!” iltalehti 17:06 27.05

Kimi Räikkösen ensimmäinen varikkopysähdys tuli niin myöhään, että suomalaiskuljettaja ehti jo turhautua, kun vauhti hidastui. Monacon GP:n lähtö sujui siististi. Kaikki kärkiautot pitivät sijoituksensa. Uusien, hyperpehmeiden renkaiden kestoa arvuuteltiin ennen kisaa, ja rengasvalmistaja Pirellin mukaan nopein strategia olisi ollut 14 kierrosta hyperpehmeillä ja sen jälkeen 64 kierrosta superpehmeillä.


Kääntyykö Mercedeksen aika-ajon uhkapeli kisassa vastaan? – Valtteri Bottas: "Jos olisi ollut vauhtia" MTV 12:29 27.05

Mercedeksen Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton koittivat ajaa Monacon GP:n aika-ajojen toisen osion nopeimman aikansa ultrapehmeillä renkailla. Uhkapeli ei onnistunut ja se saattaa olla kisan kannalta huono asia.


Miljonääripohatta asuu ex-vaimonsa ja tyttöystävänsä kanssa – avautuu erikoisesta asumisjärjestelystä: ”Meillä on hyvin sivistynyt suhde” iltasanomat 10:37 27.05

Miljonääri Robert Tchenguiz vakuuttaa pitävänsä hyvää huolta myös ex-vaimostaan ja parin yhteisistä lapsista, vaikka tuore dokumentti antoi ymmärtää muuta.


Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: ”Toiveissa on, että pääsemme huomenna puistoon” iltalehti 23:45 26.05

Paikalla on kymmeniä paloautoja. Suomalaisperheen asuntoautolta on matkaa huvipuiston palopaikalle muutamia satoja metrejä. Espoolainen Jari lomailee perheensä kanssa Saksan Europa Parkissa, jossa syttyi lauantaina suuri tulipalo. - Meillä ei ole hätää tai vaaraa. Olemme asuntovaunualueella Europa Parkin vieressä. Siellä näkyi suuri tulipalo, savupatsas ja liekkejä, Jari kertoo.


Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Arin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: ”Toiveissa on, että pääsemme huomenna puistoon” iltalehti 22:20 26.05

Paikalla on kymmeniä paloautoja. Suomalaisperheen asuntoautolta on matkaa huvipuiston palopaikalle muutamia satoja metrejä. Espoolainen Ari Forsström lomailee perheensä kanssa Saksan Europa Parkissa, jossa syttyi lauantaina suuri tulipalo. - Meillä ei ole hätää tai vaaraa. Olemme asuntovaunualueella Europa Parkin vieressä. Siellä näkyi suuri tulipalo, savupatsas ja liekkejä, Forsström kertoo.


Petteri Orpo antoi Ykkösaamussa ehdot soten toteutumiselle: ”Jos yhtälö ei toimi, meillä ei ole syytä tätä tukea” iltalehti 11:21 26.05

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpon vakuuttaa, että kokoomuksen rivit ovat suorassa. Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski ilmoitti perjantaina äänestävänsä hallituksen sote-esitystä vastaan. Elina Lepomäki (kok) on ilmoittanut tekevänsä samoin. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallituksen enemmistö riippuu tällä hetkellä kahdesta kansanedustajasta.


Petteri Orpo Ylellä sotesta: Meillä on yhä enemmistö – olisin toivonut, että Susanna Koski olisi malttanut odottaa valiokunnan esitystä MTV 10:33 26.05

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo harmitteli Ylen Ykkösaamussa sote-luonnoksen vuotoa sekä kokoomuksen sotekapinallisten toimintaa.


Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin! iltalehti 08:49 26.05

Meillä käynnistyy nyt matkailurealityn 27. tuotantokausi. Pidetty matkustusreality Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin. 27. tuotantokausi on esitetty USA:ssa syksyllä 2015. Tänä talvena maassa nähtiin jo 30. kausi, jonka on uutisoitu saavan jatkoa. Meillä matkaan maailman ympäri lähetetään Kalifornian Los Angelesista 11 joukkuetta. Parivaljakot tuntevat toisensa jo entuudestaan. Yhdet ovat naimisissa, toiset kihloissa, kolmannet seurustelevat. Joukosta löytyy myös työkavereita ja sukulaisia.


Pääministeri Sipilä eduskunnan sotekohusta: ”Ei meillä tämän aikataulun suhteen ole ongelmaa” iltasanomat 14:03 25.05

Eduskunnan perustuslakivaliokunta on lausuntoluonnoksessaan esittänyt soten valinnanvapauden siirtämistä myöhemmäksi.


Kännisekoilu päättyi Helvetin enkelien porteilla väkivaltaan ja poliisin suuroperaatioon - ”Vähäpuheista on ollut porukka täällä meillä” iltalehti 13:32 25.05

Kahden espoolaismiehen humalaiset edesottamukset aiheuttivat vakavan tilanteen. Tällainen on Helvetin enkelit. Espoon tilanne ei liittynyt järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Tarinan alkupisteenä oli Espoon keskus torstai-iltana. Kaksi paikallista miestä aiheutti häiriötä sekavalla käytöksellään.


Antti Tuisku jujutti lomalla ravintolatyöntekijää - keksi riettaan salanimen: Ystävä poistui paikalta iltalehti 12:51 25.05

Poptähti Antti Tuisku kertoo Instagramissa tekemästään pilasta. Laulaja Antti Tuisku lomailee parhaillaan Kaliforniassa. Hän innostui lomallaan tekemään pikkutuhman pilan pikaruokaravintolan työntekijälle. Laulaja kertoi asiasta Instagram storiesissaan. - Mie tiiän, että tää on taas niin kuin ihmisten mielestä maailman typerintä ja lapsellisinta, mutta meillä on ollut Annan kanssa sellainen suunnitelma, että kun me mennään tilaamaan jotain, niin annetaan eri nimet, kertoo Tuisku videolla alustukseksi.


Michelle Obama jakoi ihanan kuvan omista häistään: ”Ja edelleen meillä on hauskaa” iltalehti 21:45 24.05

Michelle ja Barack Obama avioituivat vuonna 1992. Michelle Obama ja Barack Obama ovat olleet yhdessä vuosikausia. Rakkaus on vain vahvistunut vuosien vieriessä. Keskiviikkona Michelle Obama jakoi valokuvan hänen ja Barack Obaman häistä lokakuulta 1992. Kuva on otettu pariskunnan häävastaanotolla. Kuvan saatetekstissä Michelle kertoo, että tuore aviopari tanssi lähes koko illan.


Tässä on fiaskon ainekset - miksi jääkiekon naisten MM-kisat järjestetään Jussi Salonojan hallissa? ”Meillä oli toinen esitys, mutta se ei mennyt läpi” iltalehti 21:44 24.05

Jääkiekkoliiton esitys ei mennyt läpi. Se ottaa järisyttävän riskin viemällä naisten MM-kotikisat Espooseen. Riski tuntuu älyttömältä. Suomi järjestää ensi vuonna jääkiekon naisten MM-kisat Espoossa, ilmoitti IIHF eli Kansainvälinen jääkiekkoliitto viime viikon perjantaina kokouksensa jälkeen.


- ehdottaa tapaamista erityisesti keski- ja pohjoisosassa lämpenee Koivulta onnitteluviestin – pikkukaupunkia Yhdysvaltojen Baltimoressa suurena talousmaana ”Loistava ”Järkyttävää”

Uutiset