Archie-vauva ensimmäisellä edustus­matkallaan Afrikassa: joutui heti jättämään kohteen väliin, koska ”murhapää­kaupunki” oli liian vaarallinen

iltasanomat 16:31 23.09

Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja Archie-vauva saapuivat tänään Kapkaupunkiin, mistä he aloittavat kymmenen päivän mittaisen Afrikan-kiertueensa.


Herttuatar Meghanista lävähti julki yksityisiä kuvia - tv-rakas pisti kuvat nettiin

iltalehti 14:19 23.09

Pukumiehet-sarjassa Meghan Marklen kanssa näytellyt Patrick J. Adams on julkaissut ennennäkemättömiä kuvia Meghanista sarjan kulisseissa. Herttuatar Meghan työskenteli näyttelijänä ennen prinssi Harryn kanssa avioitumistaan. Meghan tähditti suosittua yhdysvaltalaissarjaa Pukumiehet. Meghan näytteli sarjassa Rachel Zanea. Näyttelijä Patrick J. Adams oli hänen vastanäyttelijänsä, Michael ”Mike” Rossin roolissa. Kaksikko näytteli sarjassa rakastavaisia.


Meghanin tv-rakas jakoi yllättäen kasan ennenäkemättömiä kuvia – herttuatar poseeraa kylpytakissa ja makoilee lattialla minihameessa

iltasanomat 13:30 23.09

Pukumiehet-tähti Patrick J. Adams on julkaissut ennennäkemättömiä kuvia sarjan kulisseista.


Meghan ja Harry tänään edustusmatkalle Afrikkaan – lahjoittavat Archien vaatteita paikallisille HIV-perheille

iltalehti 09:29 23.09

Toukokuussa syntynyt Archie reissaa ensi kertaa vanhempiensa viralliselle edustusmatkalle. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lentävät tänään maanantaina Afrikkaan. Myös toukokuussa syntynyt Archie-vauva on mukana. Afrikan-turnee kestää kymmenen päivää ja se on ensimmäinen edustusmatka, jolle Archie pääsee mukaan. Lomareissuille hän osallistui jo kesällä.


Spekulaatiot herttuatar Meghanin suunnitelmista levisivät – hovi tyrmäsi väitteet

mtv 07:03 22.09

Herttuatar Meghan ei enää aio ylläpitää perustamaana elämäntapasivustoa.


Joko taas Meghan! Herttuatar vähät välitti hääetiketistä

iltalehti 13:38 21.09

Meghan saapui ystävänsä hääjuhlaan kokomustassa Valentinon asussa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat parhaillaan Italiassa muotisuunnittelija Misha Nonoon ja öljypohatta Michael Hessin häissä. Nonoolla on tärkeä rooli herttuaparin elämässä, sillä hän oli juurikin se, joka aikanaan yhytti nämä kaksi sokkotreffeillä. Meghan ja Nonoo ovat tehneet vastikään myös töitä yhdessä.


Vieraat kohahtivat, kun Harry ja Meghan saapuivat ystävänsä luksushäihin Italiassa – herttuattaren kiusallinen etikettivirhe varastaa huomion

iltasanomat 21:05 20.09

Sussexin herttuaparin hyvä ystävä avioituu tänään Italiassa.


Matkustajat kokivat melkoisen yllätyksen: prinssi Harry ja herttuatar Meghan marssivat halpalennolle Roomaan

iltasanomat 13:30 20.09

Prinssi Harry ja Meghan lensivät Meghanin parhaan ystävän häihin Roomaan.


Harry ja Meghan matkustivat salaa hulppeisiin seurapiirihäihin Italiaan – morsiamella merkittävä rooli herttuaparin rakkaustarinassa

iltasanomat 20:38 19.09

Sussexin herttuapari juhlii viikonloppuna hyvän ystävänsä häitä.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - Meghan ja Harry bongattu Italiasta

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Brittilehdet kertovat, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan on bongattu Roomasta torstaina ilman Archie-vauvaansa. Pariskunta osallistuu lauantaina muotisuunnittelija Misha Nonoon häihin. Aiemmin spekuloitiin, voisiko Sussexin herttuapari edes osallistua häihin, sillä aikataulu on tiukka. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti veikkasi, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - tekeekö Meghan oharit?

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Lehtitietojen mukaan Meghan ja Harry olisivat osallistumassa häihin, mikäli ajankohta vain sopii heidän aikatauluihinsa. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti kuitenkin veikkaa, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Prinssi Harry ja Meghan veivät Archie-vauvan pubiin – Harry joi olutta, Meghan vaihtoi vaipan

iltalehti 13:33 19.09

Windsorilaisessa olutpubissa hieraistiin silmiä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat Archie-vauvan kanssa nauttimaan sunnuntaista lounasta. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan haluavat mitä ilmeisemmin kasvattaa Archie-pojastaan kunnon brittikansalaisen, jolle rento pubielämä ei ole vierasta. Nimittäin muutama viikko sitten kuninkaalliset piipahtivat windsorilaisessa The Rose \& Crown -nimisessä pubissa.


Meghanin sukulaispoika tahkoaa rahaa huumeilla herttuattaren nimeä hyödyntäen – nimesi kannabislajikkeen Archie-vauvan mukaan

iltasanomat 13:51 18.09

Meghanin 27-vuotiaalla sukulaispojalla on oma kannabisfarmi Yhdysvaltain Oregonissa.


Veljenpoika nimesi kannabislajikkeen Meghan Marklen lapsen mukaan

stara 10:00 18.09

Tyler Dooley on valinnut hieman toisenlaisen uran kuin hänen kuuluisa


Villi huhu brittihovista: Meghanista ja Harrysta ei saa puhua kuningattaren kuullen

iltasanomat 14:15 17.09

Brittilehti The Sunin lähteen mukaan kielletty puheenaihe kuningatar Elisabetin kanssa ei ole brexit vaan Sussexin herttuapari.


Prinssi Harry tänään 35 vuotta - herttuatar Meghanilta julkinen viesti miehelleen: ”Me rakastamme sinua”

iltalehti 13:44 15.09

Prinssi Harry, Sussexin herttua, juhlii tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä isänä. Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan toinen poika syntyi 15. syyskuuta 1984. Syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut kauniita valokuvia syntymäpäiväänsä juhlivasta prinssi Harrysta. – Toivotamme erittäin iloista syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle korkeudelleen, prinssi Harrylle, Sussexin herttualle!


Prinssi Harry tänään 35 vuotta - herttuatar Meghanilta julkinen viesti rakkaalleen: ”Me rakastamme sinua”

iltalehti 13:44 15.09

Prinssi Harry, Sussexin herttua, juhlii tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä isänä. Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan toinen poika syntyi 15. syyskuuta 1984. Syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut kauniita valokuvia syntymäpäiväänsä juhlivasta prinssi Harrysta. – Toivotamme erittäin iloista syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle korkeudelleen, prinssi Harrylle, Sussexin herttualle!


6-vuotiaat ex-kapteeni lopettaa pelaajauransa jakoi varatun Tinder-tuttunsa jokaiselle pelipaikalle kaksois­murhaajan vapautus peruttiin kirjapaljastus – lennätti Juha Niinistö, Merkel ja olet varannut Tjäreborgilta päätöksestä poikkeuksellisella pelaajauransa – postimerkistä raportoivat voimakkaasta – näin päätöstä

Hot topics