Maailman kauneimmaksi tituleerattu Megan Fox julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – tältä näyttävät suloiset Noah, Bondhi ja Journey

iltasanomat 13:53 15.10

Näyttelijä Megan Fox julkaisi Instagram-seuraajiensa iloksi suloisia perhekuvia Disneylandista.


Tasa-arvon puolestapuhuja Megan Rapinoen vitsailu meni pahasti pieleen - Fifan gaalassa möläytetty kommentti tulkittiin seksismiksi: ”Hän on niin söpö”

iltalehti 12:01 25.09

Megan Rapinoe palkittiin vuoden parhaana pelaajana Fifan gaalassa maanantaina. Pelitaitojensa lisäksi aktivismillaan mainetta niittänyt Rapinoe piti gaalayleisölle vaikuttavan puheen, jossa hän nosti esiin yhteiskunnan epäkohtia. Amerikkalainen mainitsi muun muassa Napolin Kalidou Koulibalyn ja Manchester Cityn Raheem Sterlingin kokeman rasismin ja heidän suhtautumisensa siihen.


MM-kisoissa loistanut ja Donald Trumpin kanssa sanasotaa käynyt Megan Rapinoe valittiin maailman parhaaksi: "Miettikää, jos kaikki näyttäisivät vihansa"

MTV 14:07 24.09

Jalkapallon MM-kisoissa Yhdysvaltojen paidassa loistanut Megan Rapinoe valittiin maanantaina kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan vuoden naispelaajaksi. Voimakkaista puheenvuoroistaan tunnettu Rapinoe ei jättänyt tälläkään kertaa yleisöä kylmäksi.


Parhaaksi naisjalkapalloilijaksi valittu Megan Rapinoe piti tunteikkaan puheen – Sterling ja Koulibaly keräsivät kiitokset: "Kaikkien tulisi olla yhtä raivoissaan"

yle 12:28 24.09

Megan Rapinoe kehotti ammattilaisjalkapalloilijoita hyödyntämään asemaansa ja käyttämään ääntään vähemmistöjen puolesta.


Lionel Messi pokkasi FIFA:n parhaan pelaajan palkinnon – Liverpoolin huippukausi huomioitiin vahvasti

MTV 08:28 24.09

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA palkitsi vuoden parhaita pelaajia palkintogaalassa maanantaina. Parhaan miespelaajan pystin pokkasi Lionel Messi ja parhaaksi naispelaajaksi valittiin Megan Rapinoe.


Lionel Messi valittiin Fifan vuoden pelaajaksi – Yhdysvaltain kohupelaaja palkittiin vuoden naispelaajana

iltalehti 23:38 23.09

Lionel Messi ja Megan Rapinoe palkittiin Fifan vuoden pelaajina. Messin valintaa FIFAn vuoden pelaajaksi voidaan pitää yllätyksenä, sillä moni ennakoi valinnan osuvan Liverpoolin Virgin Van Dijkin kohdalle. Van Dijk voitti elokuussa Uefan vuoden miespelaajaksi. Naisista vuoden pelaajaksi valittiin Yhdysvaltain maajoukkueen kohua herättänyt kapteeni Megan Rapinoe.


Pinttyneen seksisymbolin leiman saanut Megan Fox romahti 10 vuotta sitten täysin, eikä koskaan palautunut kokemuksestaan

iltasanomat 22:22 23.09

Megan Fox avautuu kokemastaan seksualisoinnista ja sen aiheuttamasta hermoromahduksesta.


Mitä tapahtui Charlize Theronin nenälle? Näyttelijä lähes tunnistamattomana uudessa roolissa

iltalehti 05:35 26.08

Bombshell-elokuvassa on kova kattaus naisenergiaa. Oscar-voittaja Charlize Theron näyttelee tulevassa Bombshell-elokuvassa yhdessä Nicole Kidmanin ja Margot Robbien kanssa. Elokuvasta on julkaistu promokuva, jossa sinimekkoinen Theron on vasemmassa reunassa. Hänet on maskeerattu viimeistä piirua myöten roolihahmokseen, toimittaja Megan Kellyksi. Näyttäisi jopa siltä, että Theronin nenälle on tehty jotain maskeeraustaikoja, sillä hänen kasvonpiirteensä ovat hyvin erilaiset kuvassa. Tositarinaan pohjautuva Bombshell-elokuva pureutuu Fox News -uutiskanavan ympärillä velloneeseen ahdisteluskandaaliin. Roger Ailesin johtama uutiskanava oli työympäristönä seksistinen. Muutama nainen pisti työpaikalla naisia ahdistelleelle miehelle hanttiin ja pani miehen vastaamaan teoistaan.


Jalkapallon supertähti vaatii naisurheilijoita paljastamaan palkkansa – ”Minulla on 35 000 dollarin Rolex”

iltasanomat 17:07 21.08

Megan Rapinoen mukaan naiset voisivat puhua häpeilemättä rahasta, jotta palkkatasa-arvo urheilussa toteutuisi paremmin.


Helsinkiin ilmestyi tuliteriä ”jymysähköpyöriä”, joilla voi ajaa jopa 45 km/h – poliisitarkastaja jyrähtää menopeleistä, jotka eivät oikeastaan ole pyöriä

iltasanomat 12:29 21.08

Poliisitarkastajan mukaan uusien meganopeiden kaupunkipyörien markkinointi on harhaanjohtavaa.


Huippusarjassa pelannut Erin Yenney hankittiin alkukesästä tuuraamaan Megan Rapinoeta – nyt hän pelaa Suomessa Naisten liigaa

yle 13:21 12.08

Åland United toivoo Erin Yenneysta apua maalinteko-ongelmiin.


Megan Rapinoelta kova paljastus – Donald Trumpilta tullut vastustus auttoi joukkueen MM-kultaan: "Tämä on täysin mielisairasta"

MTV 18:17 30.07

Yhdysvaltojen jalkapallotähti Megan Rapinoe valittiin kesän MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi ja voitti maalipörssin kuudella osumallaan. Rapinoe kertoi Voxin podcastissa, että sanasota maan presidentin Donald Trumpin kanssa oli isossa roolissa maailmanmestaruuteen päättyneessä turnauksessa.


Tänään tv:ssä: Varjojen maa päättyy – Dylan tekee epätoivoisen teon, Iona hiljenee kuulusteluissa

iltalehti 09:54 27.07

Varjojen maa -sarja loppuu tänään. Ajojahti Dylanin perässä kiihtyy. Tänään televisiossa nähdään psykologisen rikostrilleri Varjojen maa päätösjakso. Nyt Nia on otettu huostaan, ja myös järkyttynyt Megan on turvassa. Dylan Harris on selvä syyllinen Anna Williamsin murhaan. Miehen huomaamatta jäänyt syyllisyys kalvaa poliisien mieltä – miksi he eivät tajunneet ajoissa, että Dylan on tappaja, ennen kuin oli jo liian myöhäistä ja mies karkasi?


”Kaikki rajat rikottiin aikoja sitten” – Jalkapallotähti Megan Rapinoe kritisoi rajusti Donald Trumpia ja tämän kannattajia

MTV 16:11 22.07

Yhdysvaltalainen jalkapallotähti Megan Rapinoe otti jälleen kohteekseen maansa presidentin Donald Trumpin.


Jalkapallon supertähti ryöpyttää miespelaajia: "Heidän ei tarvitse tehdä p****akaan enempää"

MTV 14:43 22.07

Jalkapallon MM-kisojen aikana ja niiden jälkeenkin Yhdysvaltojen Megan Rapinoe oli voimakkaasti äänessä, ottaen kantaa poliittiisin asioihin, käyden myös sanasotaa maan presidentin Donald Trumpin kanssa. Ruotsin paidassa MM-pronssia voittanut Nilla Fischer ihmettelee Expressenille, että miksi miehet ovat niin hiljaa tällaisina aikoina.


USA:n MM-tähti Megan Rapinoe jyrähti taas Donald Trumpille – ”Surullista, kuvottavaa ja halveksittavaa”

iltasanomat 12:25 22.07

Jalkapallotähti Megan Rapinoe otti voimakkaasti kantaa USA:n presidentin Donald Trumpin hyökkäyksiin demokraattien kongressiedustajia vastaan.


Tosi-tv-tähti täräytti kesäjuhlien keskelle piukassa haalarissa – asun kaula-aukko teki tepposet kriittisellä hetkellä

iltasanomat 21:31 19.07

Megan Bartonin syvään uurrettu kaula-aukko liikahti kriittisellä hetkellä.


Mallitoimisto antoi australialaiselle huippumallille tiukan vaatimuksen – sopimus käski pudottamaan raskauskilot kuudessa kuukaudessa

iltalehti 03:51 16.07

Sopimus oli voimassa vuonna 2014. Australialainen huippumalli Megan Gale kertoi sopimuksesta, joka hänellä oli mallitoimiston kanssa vuonna 2014. Gale on menestynyt malliurallaan Australian lisäksi Italiassa. Viime aikoina hän on tehnyt rooleja elokuvissa, joista tunnetuin lienee vuonna 2015 ilmestynyt Mad Max: Fury Road. Tuoreessa Tales From the Fourth Trimester -podcastissa australialaismalli avautui siitä, miten hänen toimistonsa antoi hänelle kuusi kuukautta aikaa palautua entiseen kokoonsa raskauden jälkeen. Gale synnytti vuoden 2014 toukokuussa esikoispoikansa Riverin.


USA:n jalkapallosankarista rajua tekstiä – poliisi tutkii rikosta

MTV 08:49 12.07

New Yorkin poliisi tutkii jalkapallon maailmanmestarin Megan Rapinoen julisteiden töhrimistä viharikoksena, kertovat muun muassa EPSN ja CNN.


Andersson jatkaa puheenjohtajana asiat opittiin Trumpin pelaamaan enemmän tyynyssä – tapahtuma

Hot topics