Yhdysvalloissa ammuttu pihajuhlissa – ainakin neljä ihmistä kuollut

iltasanomat 08:44 18.11

Yhdysvalloissa useita ihmisiä on kuollut ampumisessa pihajuhlissa Fresnon kaupungissa Kaliforniassa, paikallinen media kertoo.


Hovikäsittely alkaa tapauksessa, jossa tyttö joutui kahdeksan miehen hyväksikäyttämäksi ja raiskaamaksi Oulussa

iltasanomat 04:12 18.11

Miehet olivat tutustuneet tyttöön sosiaalisessa mediassa.


Veronica Verholle kritiikkiä Tanssii Tähtien Kanssa -tuomareilta – huomio kiinnittyi yhteen seikkaan: "Yllätyin"

mtv 20:04 17.11

Mediapersoona Veronica Verho tanssi suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä jälleen parinsa Jani Rasimuksen kanssa.


Brittimediat: Britannian hallitus ja asevoimat ovat peitelleet sotarikoksia

iltasanomat 19:26 17.11

Britannian sotilaiden väitetään tehneen sotarikoksia Afganistanissa ja Irakissa.


Michael Schumacherin vaimo tuohtui ex-managerin väitteestä: ”Yrittäkää ymmärtää”

iltalehti 18:10 17.11

Ex-manageri ei ole päässyt tapaamaan Michael Schumacheria. Michael Schumacherin perhe on halunnut jo vuosien ajan pitäytyä pois mediasta. 2013 lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantuneesta formulalegendasta on tihkunut erittäin vähän tietoa. Aiemmin viikolla Schumacherin entinen manageri Willi Weber nosti jopa pienimuotoisen kohun arvostellessaan entisen suojattinsa vaimoa, Corinna Schumacheria.


Fuengirola.fi: Taustaorganisaatio ei harkinnut hetkeäkään Jari Sillanpään Espanjan konsertin perumista - perustelee yleisön antamalla tuella

iltalehti 12:44 17.11

Jari Sillanpään konsertin taustaorganisaatio kommentoi Fuengirola.fi-sivustolle, että mediamyllytys ei ole saanut heitä epäröimään. Perjantaina uutisoitiin, että laulaja Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uutisen jälkimainingeissa tuli tieto, että rikosepäilyn vuoksi loppuvuodeksi suunniteltu Sillanpään kirkkokonserttikiertue on peruttu.


Seiska: Miss Suomi -kilpailussa nähty Eveliina Tikka, 24, myöntää suhteen Tuomas Enbuskeen, 42

iltalehti 11:24 17.11

Personal traineriksi opiskellut Eveliina Tikka tekee mallin töitä. Miss Suomi -kisaaja Eveliina Tikka, 24, myöntää Seiskassa, että tapailee mediapersoona Tuomas Enbuskea, 42. Tikka vahvisti asian Seiskan toimittajalle Helsingin Kalastajatorpalla järjestetyissä Syöpäsäätiön tiedetanssiaisissa.


Media on tehnyt murhaajista sankareita – kirjailija haluaa riisua sädekehän: "Kuorruttavat tekonsa uskonnollisella hömpällä"

yle 10:52 17.11

Murhien saama julkisuus sekä fiktio lietsovat asiantuntijoiden mukaan murhaajien ihailua. Uskontonsa ja isänmaansa puolesta tappavaa voidaan pitää myös uskonsoturina ja sotasankarina.


Samuli Edelmann vei poikansa isä-poika-matkalle: harvinainen yhteiskuva upeissa maisemissa

iltalehti 21:46 16.11

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann kertoo sosiaalisessa mediassa suunnanneensa poikansa kanssa matkalle. Lokakuussa Vaiheet II -albumin julkaissut Samuli Edelmann kiersi Suomen keikkapaikkoja uusien kappaleidensa kanssa pitkin syksyä. Uutuuslevy syntyi halusta laulaa edesmenneen Toni-isän sävellyksiä. Samuli kertoi kuluneella viikolla Iltalehdelle kiertueen menneen hyvin ja päättyneen viime sunnuntaina.


Samuli Edelman vei poikansa isä-poika-matkalle: harvinainen yhteiskuva upeissa maisemissa

iltalehti 21:46 16.11

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelman kertoo sosiaalisessa mediassa suunnanneensa poikansa kanssa matkalle. Lokakuussa Vaiheet II -albumin julkaissut Samuli Edelmann kiersi Suomen keikkapaikkoja uusien kappaleidensa kanssa pitkin syksyä. Uutuuslevy syntyi halusta laulaa edesmenneen Toni-isän sävellyksiä. Samuli kertoi kuluneella viikolla Iltalehdelle kiertueen menneen hyvin ja päättyneen viime sunnuntaina.


Teemu Pukin vaimolta ja tyttäreltä koskettavat onnittelut maalitykille historiallisella hetkellä: ”Olemme niin ylpeitä ja rakastamme sinua”

iltasanomat 19:03 16.11

Huuhkajat varmisti perjantai-iltana historiallisesti paikan jalkapallon EM-kisoihin. Pelaajien puolisot riensivät heti onnittelemaan rakkaitaan sosiaalisessa mediassa.


Kansainvälinen yleisurheiluliitto vaihtoi nimensä – ”Haluamme pysyä mukana mediankentän muutoksessa”

iltasanomat 16:32 16.11

Kansainvälinen yleisurheiluliitto ei ole enää IAAF.


Valmentajavelho sai karun uhkauksen kotiinsa – kirjeessä luoti

MTV 15:56 16.11

Jalkapallon Italian Serie A:n Interin päävalmentaja Antonio Conte joutui uhkauksen kohteeksi. Hän sai kotiinsa kirjeen, jossa oli kirjallinen uhkaus sekä luoti, kertoo italialaismedia Corriere della Serra.


Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang, 58, on upea ilmestys – fanit hehkuttavat näyttelijän kuvia

mtv 14:12 16.11

Suosikkisarjasta tuttu näyttelijäkaunotar ihastuttaa kuvillaan sosiaalisessa mediassa.


Ruotsalaismedia onnittelee Huuhkajia, irvailee Hans Backelle ja toivoo rakkaita vihollisia samaan lohkoon – esillä myös Samantha Foxin keikka Hämeenlinnassa: "Oudolla tavalla hyvin suomalaista"

MTV 12:40 16.11

Suomi varmisti historiansa ensimmäisen jalkapallon miesten arvokisapaikan eilisiltana ylivoimaisella 3-0 voitolla Liechtensteinistä. Huuhkajien kisapaikka ja sen aiheuttamat katujuhlat on huomioitu myös ulkomaiden tiedotusvälineissä.


Ruotsalaismedia onnittelee Huuhkajia, irvailee Hans Backelle ja toivoo rakkaita vihollisia samaan lohkoon EM-kisoissa – kolumnisti nosti esiin myös Samantha Foxin keikan Hämeenlinnassa: "Jollakin oudolla tavalla hyvin suomalaista"

MTV 12:40 16.11

Suomi varmisti historiansa ensimmäisen jalkapallon miesten arvokisapaikan eilisiltana ylivoimaisella 3-0 voitolla Liechtensteinistä. Huuhkajien kisapaikka ja sen aiheuttamat katujuhlat on huomioitu myös ulkomaiden tiedotusvälineissä.


Liechtensteinin media hehkutti Helsingin hurmoksellista tunnelmaa – ”Pitkä yö koko maassa”

iltasanomat 09:58 16.11

Suomen maajoukkueen historiallinen kisapaikka noteerattiin maailman urheilumediassa.


Jättimediat uutisoivat Huuhkajien historiallisesta EM-paikasta – BBC lainasi Teemu Pukin sanoja

iltasanomat 23:29 15.11

Suomen historiallinen EM-paikka huomioitiin näyttävästi myös kansainvälisessä mediassa.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat kuitenkin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat siltikin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


kuntokäyrässä mietin, minkäköhän takia poliisi ja ambulanssit senttejä suomalaisten bändien suosimalle yöllä Kuopiossa –

Hot topics