Kiira Korpi ja Petra-sisko talvitunnelmissa - kuin kaksi marjaa! Vastanainut sisko huipensi häämatkansa New Yorkiin iltalehti 21:37 16.01

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi iloitsee Instagramissa perhetapaamisesta New Yorkissa. Ex-taitoluistelija Kiira Korven Petra-sisko juhli uudenvuoden aattona häitään. Petra meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Markku Wettenrannan kanssa. Wettenranta tunnetaan Tasis-taitelijanimeä käyttävänä räppärinä. Hän on kuulunut Kapasiteettiyksikkö-yhtyeeseen. Petra työskentelee AVA-kanavan kanavahostessina ja hyvinvointibloggaajana. Vastanainut pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa häämatkansa alkaneen Islannista. Seuraavana kohteena on ollut Antiguan paratiisisaari Karibianmerellä. Nyt aviopari on kaiken kukkuraksi päätynyt sukuloimaan New Yorkiin.


Jos vanhemmille sattuu jotain lomalla, näin matkanjärjestäjä huolehtii lapsista – "Vanhempien kontrolli pettää harvoin" MTV 11:41 15.01

Matkanjärjestäjän mukaan on erittäin harvinaista, että vanhemmat eivät alkoholin vuoksi pystyisi huolehtimaan lapsistaan lomailun aikana.


Portugalilaismedia vahvistaa: kadonnut suomalaismies löytyi kuolleena iltalehti 22:57 14.01

35-vuotias suomalaismies oli kateissa Madeiran saarella. Uhrin omainen on tunnistanut ruumiin. Kateissa ollut suomalaismies on löytynyt kuolleena Madeiralta, portugalilainen kertoo. Miehen Madeiralle matkannut lanko on tunnistanut ruumiin.


Nainen suuteli tuntematonta miestä Eiffel-tornissa, puhelinnumero jäi pyytämättä - somen massiivinen voima riensi apuun iltalehti 16:18 14.01

Yhdysvaltalaisopiskelija halusi Pariisin-matkaansa ripauksen romantiikkaa. Yhdysvaltalainen Juliana Corrales on saanut huimasti huomiota Twitterissä. Hän kertoo olleensa vastikään koulun kanssa Pariisissa matkalla. Corrales oli sopinut ystäviensä kanssa, että kun kerran rakkauden kaupungissa ollaan, hän haluaisi suudella jotain miestä Eiffel-tornissa. Matkan viimeisenä päivänä Corrales ystävineen kapusi Eiffel-torniin. Sattumalta näköalatasanteella oli yksi nuori mies, jolla ei ollut tyttöystävää seuranaan. Ystäviensä yllyttämänä Corrales oli rohkaistunut pyytämään mieheltä suudelmaa. Tuntematon oli suostunut ja tilanne ikuistettiin videolle.


Riitta-Liisa Roponen tuskaili suksienvaihdossa: ”Ei mitään järkeä” iltalehti 15:28 14.01

Riitta-Liisa Roponen hiihti mukavasti kolmanneksi naisten SM-yhdistelmäkisassa, mutta kaikilta osin homma ei mennyt lapaan. Koko matkan kärkiporukassa hiihtänyt Roponen saapui suksienvaihtoon hyvissä ajoin, mutta siellä tuhrautuikin sitten tolkuttoman kauan. Roponen hävisi vaihto-ongelmien takia useita sekunteja muille kärkinaisille. Syyksi paljastui uusi Turnamic-suksiside, johon totuttelu ei nähtävästi ole vielä aivan maalissa saakka. - Tämä vaihtohomma… Se meni ihan päin hanuria.


Riitta-Liisa Roponen kirosi: Uusi härpäke aiheutti pahoja ongelmia - ”Ei mitään järkeä” iltalehti 15:28 14.01

Riitta-Liisa Roponen hiihti mukavasti kolmanneksi naisten SM-yhdistelmäkisassa, mutta kaikilta osin homma ei mennyt lapaan. Koko matkan kärkiporukassa hiihtänyt Roponen saapui suksienvaihtoon hyvissä ajoin, mutta siellä tuhrautuikin sitten tolkuttoman kauan. Roponen hävisi vaihto-ongelmien takia useita sekunteja muille kärkinaisille. Syyksi paljastui uusi Turnamic-suksiside, johon totuttelu ei nähtävästi ole vielä aivan maalissa saakka. - Tämä vaihtohomma… Se meni ihan päin hanuria.


Kiinalaisen ”Jääpojan” isä: Kannan lapsistani huolta koko ajan iltalehti 12:34 14.01

Wangin tarina ei ole ainut laatuaan vaan jopa tyypillinen köyhissä kiinalaisperheissä. Hiukset jäätyneenä kouluun tullut 8-vuotias Wang-poika on herättänyt valtavan keskustelun Kiinan maaseudulla asuvien köyhien lasten tilanteesta. Kun kylmettyneen pojan kasvot levisivät sosiaalisessa mediassa, moni järkyttyi. Selvisi, että poika oli taivaltanut tunnin matkan kouluun yhdeksän asteen pakkasessa ilman pipoa ja lapasia. Kiinalaismedia rupesi selvittämään Ludianin provinssissa asuvan pojan taustoja. Selvisi, että Wang asuu isoäitinsä ja siskonsa kanssa, mutta isä työskentelee 400 kilometrin päässä lapsistaan. Hän ei näe Wangia ja tämän siskoa kuin muutamia kertoja vuodessa.


20-vuotias nainen hyppäsi benjihypyn sisähuvipuistossa Coloradossa ja kuoli iltalehti 11:30 14.01

Kuoleman syytä ei vielä tiedetä. Amerikkalainen nainen kuoli epäonnistuneen benjihypyn takia Yhdysvalloissa tammikuun alussa. Nainen kuoli hypättyään reilun 21 metrin matkan sisähuvipuistossa Coloradossa. Varmaa syytä onnettomuudelle ei tíedetä. Sisähuvipuiston benjihypyn turvallisuus testattiin onnettomuuden jälkeen eikä siinä ollut puutteita. Poliisi selvittää nyt muita naisen kuolemaan johtaneita syitä. Myös silminnäkijöitä aiotaan jututtaa. Poliisin mukaan onnettomuus on "erittäin harvinaislaatuinen".


Tänään tv:ssä: Arttu Wiskari ei saa hittiään esitettyä - Kaj Kunnas puhuu päälle kuin papupata iltalehti 10:27 14.01

Selostajalegenda Kaj Kunnas innostuu olympialaisista ja eritoten Teemu Selänteestä. Koko kansan kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt tekee uudessa sarjassaan kiekkomatkan seitsemän maan halki. Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -ohjelman määränpäänä on Etelä-Korea, jossa järjestetään tänä vuonna talviolympialaiset. Matkan aikana hän tapaa tuttuja kasvoja, kuten Curt ”Curre” Lindströmin. Avausosassa Jethro saa vieraakseen selostajalegenda Kaj Kunnaksen, jota Jeti saunottaa ja uittaa. Hauskan miehen maineessa oleva Kaitsu innostuu olympialaisista ja Teemu Selänteestä siinä määrin, että Jeti saa tuskin suunvuoroa. Sitä ei meinaa saada Arttu Wiskarikaan, joka yrittää esittää etukäteen sovitusti Mökkitie-kappaleensa. Kun aikeesta ei toisen yrityksenkään jälkeen tule mitään, laulaja esittää kainon toiveen.


35-vuotias suomalaismies kateissa Madeiralla - miehen kuva julkaistu, viranomaisia tiedotettu iltalehti 06:23 14.01

Eri tahot ovat yrittäneet tavoittaa Madeiralle matkannutta Ari Ahosta, mutta tuloksetta. Suomalainen 35-vuotias Ari Ahonen on kateissa Madeiralla. Häntä ovat yrittäneet tavoittaa sukulaiset, mutta hänen puhelimensa on ollut pois päältä jo päivien ajan.


Trump perui Lontoon-vierailunsa protestien pelossa - presidenttiä esittävä vahanukke pääsi kuitenkin paikalle ja sai sydämellisen vastaanoton iltalehti 22:22 13.01

Madame Tussaudin vahakabinetin nukke tuurasi esikuvaansa Yhdysvaltojen suurlähetystöllä. Presidentti Donald Trump perui yllättäen helmikuulle suunnitellun vierailunsa Lontooseen, jossa hänen oli määrä vihkiä käyttöön Yhdysvaltojen uusi lähetystörakennus. Trump selitteli Twitterissä peruneensa matkan siksi, ettei halunnut vihkiä rakennusta, joka oli hänen mielestään liian kallis ja rakennettu huonolle paikalle.


SM-hiihtojen suuryllättäjä oli itsekin ällikällä lyöty: ”Yllätys on aika iso” iltalehti 16:49 13.01

Harva olisi lyönyt vetoa sen puolesta, että sprinttimies Anssi Pentsinen kairaisi distanssimatkan SM-kultaa - ja vieläpä näytöstyyliin. Pentsinen jätti 16,5 kilometrin matkan supersuosikin Matti Heikkisen kakkoseksi peräti 18,8 sekunnin erolla. Mestaruus oli Pentsiselle ensimmäinen henkilökohtainen SM-kulta. Myös Vantaan Hiihtoseuran mies oli varsin yllättynyt lopputulemasta.


Anssi Pentsisestä yllätysmestari, Matti Heikkisen hurja kiri riitti hopeaan - Iivo Niskanen vetäytyi SM-kisoista kokonaan iltalehti 14:52 13.01

Anssi Pentsinen voitti Suomen mestaruuden 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa Vantaalla. Vaikka kilpailu menee aikakirjoihin 15 kilometrin kilpailuna, hiihdetty matka oli todellisuudessa 16,6 kilometriä. Pentsinen eteni alkumatkan tasatahtia Perttu Hyvärisen kanssa, mutta nykäisi sitten kilpailun puolessavälissä omille teilleen.


Donald Trump perui Lontoon matkansa – pelkää mielenosoituksia stara 13:30 13.01

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump nauttii median palstatilasta päivittäin, eikä vähiten


Savolaisisäntien luisteluvideo herätti huomiota Ruotsissa - ”Kummallinen vastalause tien huonoa kunnossapitoa vastaan” iltalehti 10:31 13.01

Maanviljelijä luisteli maantien peilijäällä kilometrin matkan Pohjois-Savon Vieremällä. Maanviljelijä Lassi Heiskanen luisteli hokkareilla täysin vaivattomasti jäätyneellä Kauppiaanmientiellä Vieremällä. Heiskanen ja hänen ystävänsä, myös maanviljelijänä työskentelevä Ahti-Pekka Vornanen tekivät videon protestina jäätyneiden teiden kunnolle. - Sitä varten tehtiin video, että soitteleminen teiden kunnossapidosta vastaavaan Destiaan ei auta. Arveltiin, että tehdäänpäs sitten tämmöinen, kertoo tempauksen suunnitellut maanviljelijä Vornanen kertoi Iltalehdelle.


TS: Ahdisteluista syytetty opettaja päästettiin toiseen kouluun Turussa - 12-vuotias tyttö joutui hyväksikäytetyksi iltalehti 09:55 13.01

Tapauksesta ei tehty rikosilmoitusta, koska silloin olisi syntynyt opettajan ja pienen tytön välinen sana vastaan sana -tilanne, kirjoittaa Turun Sanomat. Vuonna 1993 Luostarivuoren yläkoulussa järjestettiin matka Pietariin. Matkan jälkeen osa oppilaista syytti opettajaa seksuaalisesta häirinnästä. Aiemmin oltiin siinä tiedossa, että opettaja erotettiin tapauksen jälkeen. Uusien tietojen valossa näin ei kuitenkaan ollut, kertoo.


Janne Ahonen niukin naukin mukaan lentomäkikisaan iltalehti 15:41 12.01

Janne Ahonen oli 40:s Kulmin lentomäen karsinnassa ja selvisi viimeisenä hyppääjänä kisaan. Ahonen hyppäsi 174 metriä. Ahonen on ainoa Itävallan Tauplitziin matkannun suomalaishyppääjä. HS235 metrin mäen karsinnan parhaan leiskautuksen esitti norjalainen Daniel Andre Tande, joka hyppäsi 216,5 metriä.


Uutiset