Canadiens osti Masonin sopimuksen ulos jatkoaika.com 10:50 01.07

Montreal Canadiens laittoi Steve Masonin waivers-listalle ostaakseen hänen sopimuksensa ulos.


Armialla mahdollisuus tehdä ”Teräväiset” – Canadiensissa Jetsiä todennäköisemmin tarjolla paikka kärkiketjuista jatkoaika.com 09:00 01.07

Winnipeg Jets kauppasi Joel Armian Montreal Canadiensiin yhdessä maalivahti Steve Masonin kanssa tehdäkseen tilaa palkkakattoonsa. Siirto avaa jo NHL-paikan varmistaneelle suomalaishyökkääjälle mahdollisuuden vallata pelipaikka hyökkäävistä ketjuista.


Valkoinen talo lähetti kirjeen – äidinkielenopettaja korjasi kirjoitusvirheet stara 12:00 30.05

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva eläköitynyt äidinkielen opettaja Yvonne Mason on julkaissut


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 30.05

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva eläköitynyt äidinkielen opettaja Yvonne Mason on julkaissut


Perheenäiti teki realistisen kokoisen kakun Harrysta ja Meghanista: 300 munaa, 15 kg jauhoja, 15 kg sokeria... iltalehti 19:30 23.05

Lara Mason juhli prinssi Harryn ja Meghan Marklen avioitumista tekemällä näistä luonnollisen kokoiset kakkumuotokuvat. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Englantilainen perheenäiti Lara Mason käytti 250 tuntia luodakseen uskomattoman taideteoksen.


Tuomari keskeytti: Nyrkkeilijä sai karmivan huulivamman ottelussa - ei herkille! iltalehti 10:30 21.05

Mason Cartwrightin huuleen tuli syvä viilto ottelussa Darren Tetleytä vastaan, mutta nyrkkeilijä itse olisi halunnut jatkaa ottelua. Britti Cartwright hävisi ottelun maanmiestään Tetleytä vastaan teknisellä tyrmäyksellä lauantaina Leedsissä. Kaksikko otteli WBO-liiton välisarjan EM-tittelistä. Ottelun jälkeen Cartwright julkaisi sairaalasta selkäpiitä karmivan videon täysin ruhjotuista kasvoistaan.


Karu video: Nyrkkeilijän kasvot järkyttävässä kunnossa – ottelun jälkeen suoraan sairaalaan MTV 19:15 20.05

Nyrkkeilijä Mason Cartwright koki lauantai-iltana ammattilaisuransa ensimmäisen tappion, kun ottelu Darren Tetleyä vastaan päättyi tekniseen tyrmäykseen yhdeksännessä erässä.


Kourtney Kardashian jakoi bikinikuvan itsestään lomakohteessa - valokuvaajana oma 8-vuotias iltalehti 06:01 20.05

Kourtney Kardashian on tunnettu yhdysvaltalainen seurapiirikasvo, yrittäjä ja malli. Kourtney Kardashianilla ja Scott Discikillä on kolme yhteistä lasta: vuonna 2009 syntynyt Mason, vuonna 2012 syntynyt Penelope ja vuonna 2014 syntynyt Reign. 8-vuotias Mason on innostunut valokuvaamisesta. Kourtney Kardashian on jakanut Instagram-sivullaan kuvan itsestään rantatunnelmissa. Kuvan saatteeksi Kourtney on vain kirjoittanut:


Nyt on kakussa munaa! Kuninkaalliset häät saivat brittileipurin ylittämään itsensä: leipoi luonnollista kokoa olevan kakun prinssi Harrysta ja Meghanista iltasanomat 13:21 15.05

Lara Masonilta kesti 250 tuntia leipoa kakku, joka esittää tulevaa avioparia. Luonnollisessa koossa, tietenkin.


Vanhukset ihastuivat jodlaavaan poikaan: ”Kunpa hän olisi lapsenlapseni” stara 17:30 12.05

Jodlaavalla Mason Ramseylla on ollut melkoinen kevät, joka alkoi yhdestä


Video ei herkille: Onko tässä vapaaottelun historian pahin kasvovamma? ”Kuin olisi lyöty kirveellä” iltasanomat 22:24 30.04

Englantilainen Jack Mason koki kovia Cage Warriors 93 -tapahtumassa.


Ei herkille! Hirveä pommi päähän teki rumaa jälkeä - ”Yksi pahimmista vammoista, joita urheilussa voi nähdä” iltalehti 19:34 30.04

Jack Mason hävisi viime lauantaina Göteborgin Cage Warriors 93 -illassa Håkon Fossille karmealla tavalla. Ruotsalainen myllytti Masonin naaman heti ensimmäisessä erässä niin rumaan kuntoon, että tuomarin oli pakko viheltää peli poikki. Matsin jälkeen brittiottelijan vammasta levisi sosiaalisessa mediassa karuja kuvia. Miehen vasemman silmän yläpuolella oli järkyttävä avohaava, joka saa herkimmät voimaan pahoin.


Maailman vanhin hämähäkki kuoli - pitkän iän salaisuus leppoisassa elämäntyylissä iltalehti 20:34 28.04

Kunnioitettavaan 43 vuoden ikään ehtinyt hämähäkkinaaras on kuollut. Kaivajahämähäkkinaaras eli pitkän elämänsä tutkijoiden seurannassa Länsi-Australiassa. Koruttomasti Numero 16:ksi nimetty yksilö löytyi vuonna 1974 käynnistetyssä tutkimuksessa. Curtin-yliopiston Leanda Mason sanoo sen tarjonneen tutkijoille tilaisuuden perehtyä kaivajahämähäkkien käyttäytymiseen ja ryhmädynamiikkaan. - Tutkimuksen avulla havainnoimme, että kaivajahämähäkkien pitkäikäisyys on yhteydessä niiden paikallaan istuvaan elämäntyyliin erämaassa ja hitaaseen aineenvaihduntaan, Mason kertoo.


Jodlaavasta pojasta tuli supertähti – julkaisi nyt ensimmäisen singlensä stara 12:30 28.04

Jodlaavana poikana tunnettu Mason Ramsey nousi hetkessä maailmanmaineeseen viraalina levinneen


Maailman ainoa tropiikissa syntynyt jääkarhu kuoli - turkki oli osin vihreä iltalehti 09:13 25.04

Terveysongelmista kärsinyt 27-vuotias eläin lopetettiin Singaporessa keskiviikkona. Singaporen eläintarha kertoo lopettaneensa Inukan, 27-vuotiaan jääkarhun. Inuka kärsi Reutersin mukaan muun muassa korvatulehduksista, hammasongelmista ja niveltulehduksesta. - Niin paljon kuin olisimmekin halunneet pitää Inukan kanssamme niin pitkään kuin mahdollista, meidän tärkein vastuumme on hänen hyvinvointinsa, eläintarhaviranomainen Cheng Wen-Haur kommentoi tiedotteessa.


Jodlaava pikkupoika elää unelmaansa – esiintyi nyt Coachellassa! stara 09:30 22.04

Jodlaavalla Mason Ramseylla on ollut melkoinen kevät, joka alkoi yhdestä


harmittelee ”Hän kahdeksaan Kaviovakio Vermo 22.8.2018 maailman ympäri purjehtiva

Uutiset