Ministeri innostui Eppu Normaalin alastonkalenterista - Eput käyttivät tilaisuuden hyväkseen

iltalehti 22:56 10.10

Alastonkalenteri avasi ovet ministeriaudienssille. Eppu Normaali päätti valmistaa vuodeksi 2007 kalenterin. Yhtyeen hovikuvaaja Harri Hinkalla oli jo jonkin verran kuvia valmiina. Ajatus oli, että yksi kuvista olisi alastonkuva. Martti Syrjä vei asian astetta pidemmälle ehdottamalla, että kaikki kuvat olisivat nakukuvia. Niin tehtiin ja nakukalenteri sai myös mediassa ansaitsemansa huomion. Tampereen Musiikki ja Media -tapahtumassa syksyllä 2006 Juha Torvinen sai pyynnön saapua tapahtuman yhteydessä silloisen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paula Lehtomäen puheille.


Martti Suosalo muistelee 80-luvulla kohauttanutta Turkan Seitsemää veljestä: ”Hyvä, ettei Pohjanmaalla tullut pesäpallomailasta päähän”

iltasanomat 19:43 10.10

Jouko Turkan tv-sarja Seitsemän veljestä herätti 80-luvun lopulla kohun. Aapoa näytellyt Martti Suosalo sanoo, että katsojien sarjalle antama murskakritiikki vei häneltä työt moneksi kuukaudeksi.


Emeritusprofessori ihmettelee terveydenhuollon resurssien tuhlausta, kun vanhuksia operoidaan turhaan: "Elämällä on alku ja elämällä on loppu"

yle 10:00 09.10

Arvostettu terveydenhuollon asiantuntija Martti Kekomäki kertoo uutuuskirjassaan, miten hän remontoisi terveydenhuoltoa.


Emeritusprofessorin mukaan turha hoito on voimavarojen tuhlausta: "En voi ymmärtää, miksi 95-vuotiaan aivoverenvuotopotilaan kallo avataan"

yle 10:00 09.10

Arvostettu terveydenhuollon asiantuntija Martti Kekomäki kertoo uutuuskirjassaan, miten hän remontoisi terveydenhuoltoa.


Mies taisteli 20 vuotta yksin vesivoimayhtiötä vastaan – ja voitti: "En luota lakimiehiin vaan itseeni"

yle 16:58 05.10

Martti Myllys lähti pitkään oikeustaistoon, koska uskoi asiaansa. Kun oikeuden lopullinen päätös tuli, vesivoimayhtiö oli jo myynyt voimalaitoksensa.


Kuin Martti Vainio! Jakob Ingebrigtsen heittäytyi MM-finaalissa dramaattisesti – suomalaiselle mahalasku toi himoitun palkinnon

iltasanomat 23:38 30.09

Teinitähti Jakob Ingebrigtsen heittäytyi maaliin kuin Martti Vainio 1983.


Tiesitkö? Kiekkotähti Aarne Talvitien äiti on Martti Ahtisaaren luottohenkilö

iltalehti 08:51 14.09

Tuija Talvitie on Martti Ahtisaaren perustaman CMI:n toiminnanjohtaja. Jääkiekkoilija Aarne Talvitie palasi sisukkaasti kentälle nuorten maailmanmestaruuskisojen finaaliottelussa – ja luisteli, tai pikemminkin ontui, samalla tiensä suomalaisten sydämeen. Telotusta, nyt jo parantuneesta polvestaan huolimatta hän johdatti joukkueensa maailmanmestaruuteen. Tänään Talvitie on toimittaja Anne Flinkkilän vieraana yhdessä äitinsä, toiminnanjohtaja Tuija Talvitien kanssa. Flinkkilä \& Tastula -keskusteluohjelmaa tulee TV1:ltä.


Suomalainen lähetys­saarnaaja salakuljetti pyhän kiven Suomeen 1800-luvulla – Namibia toivoo nyt kiven palauttamista

iltasanomat 06:45 11.09

Lähetyssaarnaaja Martti Rautanen irrotti pyhästä kivestä salaa palasen. Kivi on tällä hetkellä Suomen kansallismuseon kokoelmissa.


”Sika kuuluu lautaselle siinä kuin vihannekset ja hedelmät” – sikafarmari Arvo Marttilan mielestä kotimaisen lihan syömistä ei pidä hävetä

yle 07:45 09.09

Lihansyönnin vastustus ei näy suomalaisen ruokalautasella. Lihaa syödään entiseen malliin eli 81 kiloa vuodessa.


Miljoonia maksava suomalaissarja kertoo ennennäkemättömästä aiheesta – neuvonantajana toimi Martti Ahtisaari

iltasanomat 20:25 30.08

Turussa parhaillaan kuvattavaa Peacemaker-sarjaa tähdittävät Irina Björklund ja juuri isäksi tullut Mikko Nousiainen.


Hurja näky: Maaottelussa tuupertuneen suomalaisjuoksijan vatsan seutu turposi täysin yllättäen: ”Jäi mustaksi hetkeksi, mitä tapahtui”

iltalehti 22:32 27.08

Martti Siikaluomalla on vatsan seudulla voimakas lihaskramppi. Se aiheutti tuupertumisen lauantaina Tukholmassa 5 000 metrin kilpailussa. Juoksija Martti Siikaluoma tuupertui kentän pintaan rajujen kipujen kourissa lauantaina Ruotsi-maaottelun 5 000 metrin juoksussa Tukholmassa. Iltalehti uutisoi asiasta tuoreeltaan. –?Kisan jälkeen hierojan ja lääkärin kanssa katsottiin, että vatsalihasten vieressä oikealla puolella on suuri pullistuma. Näytti aika hurjalta, Siikaluoma kertoo.


Kentän pintaan tuupertunut suomalaisjuoksija joutui sairastuvalle – Topi Raitanen ei suostunut korvaajaksi

iltalehti 16:25 25.08

Martti Siikaluoma ei ole kisakunnossa 1 500 metrillä. Hannu Granberg korvaa miehen. Iltalehti kertoi lauantaina, miten suomalaisjuoksija Martti Siikaluoma tuupertui 5 000 metrin kisassa kentän pintaan, mutta jatkoi sisukkaasti maaliin asti. Siikaluoma olisi halunnut osallistua pyhänä maaottelun päättävään 1 500 metrin kilpailuun. Hän kävi sunnuntaina aamulla kokeilemassa, mutta olo oli liian hutera kilpailua varten.


Todellista maaotteluhenkeä! Kylkipistos pysäytti suomalaisjuoksijan 5000 metrillä, kapteeni tsemppasi jatkamaan – "Sisua riittää"

yle 20:44 24.08

Martti Siikaluoma juoksi maaliin 5000 metrin juoksussa kylkipistoksesta huolimatta. Katso video Siikaluoman taistelusta jutun kuvaa klikkaamalla!


Julkkikset paljastavat ikimuistoisimmat koulumuistonsa - opettaja ripitti Teemu Selännettä: ”Tuskin jääkiekosta ammattia tulee”

iltalehti 14:27 22.08

Vaikka koulunkäynti olisi ollut elämänuran kannalta toissijaista, moni tuttu kasvo Teemu Selänteestä lähtien muistelee opettajiaan lämmöllä. Espoossa kasvaneen Teemu Selänteen hienoimmat koulumuistot ovat Kivenlahden Mainingin koulusta. – Se oli kivaa aikaa. Oli hyvät opettajat ja maailman paras rehtori ja jääkiekkomies Martti Repo. Hän oli mukana jääkiekkoliiton toiminnassa ja kuulutti HIFK:n peleissä. Hän oli IFK:n mies ja minä Jokereiden. Usein lyötiin markka tai kaksi vetoa paikallispeleistä. Se oli kivaa vääntelyä.


Martti Suosalon yllätysprojekti sai tähden lapset innostumaan – mukana kymmenien miljoonien suomalaissatsauksessa: ”Asemani perheessä kohosi”

iltasanomat 16:02 17.08

Martti Suosalo nähdään pian lukemattomissa kodeissa ympäri maailmaa, sillä konkarinäyttelijä on antanut äänensä ja kasvonsa pelihahmolle.


Kommentti: Kenen leipää syöt

iltasanomat 06:32 17.08

On luonnollista, että Veikkauksen edunsaajissa päättäjinä toimivat kansanedustajat haluavat turvata johtamansa järjestön rahoituksen, kirjoittaa toimittaja Mikko Marttinen.


Pieni Merenneito -musikaalin päätähdet ovat rakastavaisia oikeassakin elämässä - tältä nuoripari näyttää upeissa rooliasuissaan

iltalehti 11:33 14.08

Pieni Merenneito saa ensi-iltansa elokuun 29. päivä. Helsingin kaupunginteatterissa elokuussa ensi-iltansa saa Pieni Merenneito, joka perustuu H. C. Andersenin satuun sekä Disneyn samannimiseen klassikkoanimaatioon. Päärooleissa esiintyvät Sonja Pajunoja ja Martti Manninen odottavat ensiesiintymistä jo kovasti. – Haluaisin tavallaan edetä jo suoraan näytöksiin, mutta samalla olen niin innoissani kaikesta, etten halua skipata mitään, Pajunoja intoilee.


Pieni Merenneito -näytelmän päätähdet ovat rakastavaisia oikeassakin elämässä - tältä nuoripari näyttää upeissa rooliasuissaan

iltalehti 11:33 14.08

Pieni Merenneito saa ensi-iltansa elokuun 29. päivä. Helsingin kaupunginteatterissa elokuussa ensi-iltansa saa Pieni Merenneito, joka perustuu H. C. Andersenin satuun sekä Disneyn samannimiseen klassikkoanimaatioon. Päärooleissa esiintyvät Sonja Pajunoja ja Martti Manninen odottavat ensiesiintymistä jo kovasti. – Haluaisin tavallaan edetä jo suoraan näytöksiin, mutta samalla olen niin innoissani kaikesta, etten halua skipata mitään, Pajunoja intoilee.


Max Paynesta tunnettu suomalainen peliyhtiö julkaisee tieteisräiskintäseikkailun – pelissä mukana myös Martti Suosalo

mtv 07:01 10.08

Remedy palaa pelimarkkinoille uudella nimikkeellä. Mukana on myös suomalaista näyttelijäosaamista.


Martti Myller ei mene sairaalaan, vaan sairaala tulee hänen kotiinsa: “Tämä on aivan luksusta”

yle 13:41 09.08

Kotisairaalat ovat yleistyneet Suomessa nopeasti, hoitoa saavat kaiken ikäiset.


ennustuksille Huuhkajien järisyttävä panos jo yli 70 Kommentti Hyviä uutisia lomalaisia maalia! IS Paljas naisen sukuelin Pohjois-Syyriassa – poissaolot korvataan vaikeuksissa Kreikkaa vastaan vasta­syntyneen Volkswagen VR Juna

Hot topics