Martina Aitolehden perhe kasvoi - tässä on Nala!

iltalehti 12:53 12.10

Martina Aitolehden perhe on kasvanut koiranpennulla. Aitolehti kertoo asiasta Instagramissa. Yrittäjä ja televisiokasvo Martina Aitolehti on ottanut koiranpennun. Pentu on nimeltään Nala. - Mä olen aina haaveillut ja toivonut että mun perheen täydentää kaksi rottweileria. Nuoruuteni elin Herculeksen kanssa. Kuka muistaa? Viime kesänä mun maailmaa mullisti Baxter, joka on jo aikamoinen jässikkä ( 50kg ). Eilen meidän perhe sai lisää mimmienergiaa, kun NALA tuli ja laitto meidän päät aivan sekaisin, Aitolehti hehkuttaa Instagram-julkaisussaan.


Martina Aitolehti julkaisi äitiyden onnea hehkuvan kuvan: "Rakkaus teitä kohtaan on jotain todella suurta"

mtv 19:03 09.10

Mediakasvo Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa upean kuvan Isabella-tyttärensä kanssa.


Jättirintaisen Martinan ensimmäinen hääpäivä – suomalainen sauna hulppeassa sviitissä

stara 16:20 09.10

Saksalainen Martina Big avioitui vuosi sitten elämänsä suurimman rakkauden ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:20 09.10

Saksalainen Martina Big avioitui vuosi sitten elämänsä suurimman rakkauden ja


Chisu ja Jori Sjöroos menivät naimisiin - fanit ja ystävät onnittelevat kilvan: ”Rakkaus pukee teitä”

iltalehti 19:18 28.09

Christel ”Chisu” Martina Sundberg ja Jori Sjöroos menivät kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Laulaja Christel ”Chisu” Martina Sundberg ja musiikkituottaja Jori Sjöroos menivät naimisiin syyskuisena lauantaina. Molemmat kertoivat asiasta Instagramissa. Lukuisat seuraajat, fanit ja ystävät ovat onnitelleet hääparia sosiaalisessa mediassa.


Martina Aitolehti julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa: "Kiitos, että saan olla just sun äiti"

mtv 07:50 23.09

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti julkaisi Instagram-tilillään sympaattisen kuvan, jossa hän poseraa tyttärensä kanssa.


Martinan ja Stefanin Espanjan-huvila valmistui – julkaisi luksusta huokuvan kuvan uima-altaalta

iltalehti 16:45 18.09

Yrittäjäpariskunnan kakkoskoti Espanjassa on vihdoin remontoitu. Martina Aitolehden ja hänen kihlattunsa Stefan Thermanin Espanjan-kodin remontti on saatu päätökseen. Martina esittelee lopputulosta Instagramissa poseeraten uima-altaalla yhdessä tyttärensä kanssa. Kuva Instagramissa.


Sisko kuoli huumehelvetissä - Martina Aitolehti suree yhä: ”Olen ajatellut meneväni terapiaan”

iltalehti 23:34 01.09

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 37, palasi Atlantin yli -sarjan kuvauksissa muistoihin viitisen vuotta sitten kuolleesta siskosta. TV5 -kanavan Atlantin yli -sarjan kuvauksissa suru pyyhkäisi odottamatta Martina Aitolehden, 37, mieleen keskellä valtamerta. Hän palasi muistoihin Stephania-siskostaan, joka kuoli huumehelvettiin vuonna 2014. Yksi helpottava asia oli, kun tv-sarjan kuvauksissa löytyi yllättäen vertaistukea omaan suruun. Harkimoidenkin perheessä on kipuiltu läheisen huumeongelman kanssa ja Joel Harkimo avasi asiaa purjehduksella.


Vauhdikkaat vuodet jäivät taakse - Martina avautuu tuoreista kihloistaan: "Sormus ei tuo tunteita lisää"

iltalehti 10:40 31.08

Martina Aitolehti, 37, nautti julkisuudesta vuosia täysin palkein. Nyt elämä on seestynyt ja arvomaailma muuttunut - tärkeintä on olla itselleen uskollinen ja elää omannäköistä elämää. Martina Aitolehti, 37, poseeraa tottuneesti kameran edessä ja säteilee hyvää tuulta. Vasemmassa nimettömässä välkehtii Olli Johan Lindroosin tilaustyönä tehty timanttisormus. Kuluneen kesän aikana hyvinvointiyrittäjän parisuhde otti askeleen eteenpäin. Martinaa kosittiin rapujuhlissa ystävien ympäröimänä.


Radiotähti Esko Eerikäinen vie hänen ja Martina Aitolehden tyttären kuukaudeksi Kolumbiaan: ”Ei niin kauas kannata lähteä lyhyemmäksi aikaa”

iltalehti 20:49 29.08

Radiojuontaja Esko Eerikäinen toi tyttärensä avecikseen Pieni merenneito -musikaalin ensi-iltaan. Radiojuontaja Esko Eerikäinen toi Victoria-tyttärensä avecikseen Pieni merenneito -musikaalin ensi-iltaan. Eerikäinen viettää tyttärensä kanssa paljon laatuaikaa. Kesällä he tekivät yhteisen ulkomaanreissun, ja joulun aikaan reissukaksikko aikoo matkustaa kuukaudeksi Kolumbiaan.


Atlantin yli: Martina Aitolehti bongattiin 15-vuotiaana kadulta malliksi - nousi koko kansan puheenaiheeksi missinä ja Eremenkon salarakkaana: ”Sit mentiin oikeesti kovaa”

iltalehti 22:00 28.08

Atlantin yli -ohjelmassa Martina muistelee julkisuusuransa vauhdikasta alkua. Atlantin yli -ohjelmassa käydään Martina Aitolehden jaksossa läpi vauhdikasta matkaa julkisuudessa. Hän on paistatellut lehtien palstoilla vuodesta 2004 lähtien ja kokenut omien sanojensa mukaan ”kaiken, mitä voi julkisuudessa kokea”. Harva muistaa, että luonnonkaunis Martina löydettiin kadulta mallin töihin.


Martina Aitolehti sai puhelun siskonsa kuolemasta pahimmalla mahdollisella hetkellä – rakkaan järkyttävä kohtalo painaa vieläkin

iltasanomat 06:38 28.08

Martina Aitolehti sai kuulla siskonsa kuolemasta ollessaan juontokeikalla festareilla.


Martina Aitolehti sai puhelun siskonsa kuolemasta pahimmalla mahdollisella hetkellä – rakkaan järkyttävä kohtalo painaa vieläkin: ”En mä ole sitä vielä käsitellyt”

iltasanomat 06:38 28.08

Martina Aitolehti sai kuulla siskonsa kuolemasta ollessaan juontokeikalla festareilla.


Hurja merenkäynti yllätti Atlantin yli -tähdet - Laura Lepistön vointi huolestutti: ”Kaikki valkoisina, tullaanko elossa täältä”

iltalehti 11:31 27.08

Atlantin yli -ohjelman tähtiä vaivasi paha meripahoinvointi. Atlantin yli -ohjelman uudella kaudella Joel Harkimo luotsasi tähdet purjehduksella Kanarialta Karibialle. Purjevene Linnun matkassa lähdettiin tällä erää kohti edessä siintävää Atlanttia myrskyisissä vesissä. Pahoinvointi yllätti koko matkajoukon rajuudellaan: jääkiekkolegenda Jere Karalahti, huippukokki Kari ”Kape” Aihinen, hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, näyttelijä ja yrittäjä Satu Silvo ja taitoluistelija Laura Lepistö olivat kaikki kovilla yrittäessään sopeutua merenkäyntiin.


Tähtikimara paikalla Valtteri Bottaksen duathlonissa: Martina Aitolehti ja Stefan-rakas kisasivat joukkueena, lätkämiehet naljailivat estoitta Mikko Leppilammelle

iltasanomat 19:26 18.08

Valtteri Bottaksen duathlon-kisassa oli mukana nimekkäitä julkkiksia.


Jättipovi-Martina lomaili Lontoossa – maailmanpyörä näyttää kuvassa pieneltä

stara 10:40 17.08

Maailman suurimmista rinnoista haaveileva saksalainen Martina Big nauttii supersuosiosta Yhdistyneessä


Kihlautunut Martina Aitolehti salaa Stefan-rakkaansa julkisuudelta: ”On parempi, ettei kukaan tiedä elämästämme mitään”

iltalehti 21:36 15.08

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on asettautunut kesän aikana uuteen kotiin kihlattunsa liikemies Stefan Thermanin kanssa. Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Martina Aitolehden kesään on mahtunut monia muutoksen tuulia. Yksi ihanimmista uutisista oli rapujuhlissa tapahtunut kihlautuminen puoliso Stefan Thermanin kanssa. Martinan mukaan kihlaus ei kuitenkaan muuttanut mitään hänen ja Stefanin välillä, onhan yhteistä matkaa takana jo yhdeksän vuotta.


Näin Martinan ja Stefanin myrskyisä suhde on edennyt ennen kihlautumista: yhdet perutut häät, repiviä riitoja... – lopulta rakkaus voitti

iltalehti 14:26 06.08

Martina Aitolehti vahvisti tänään Instagramissa pariskunnan kihlautuneen. Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden suhde Stefan Thermaniin on kestänyt yhdeksän vuoden ajan huolimatta myrskyistä ja väliaikaisista eroista. Aitolehti vahvisti tänään Instagramissa parin olevan kihloissa. Parin tavatessa Aitolehti oli eronnut sekä pienen Victoria-tytön äiti, kun taas Stefan oli 23-vuotias sinkku. Erilaisista elämäntilanteista huolimatta pari muutti yhteen ja avoliittoa on jatkunut kahdeksan vuoden ajan. Suhteeseen on mahtunut romantiikkaa ja draamaa.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin – häät peruttiin jo kerran

iltasanomat 12:57 06.08

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.


Avalanchen vyöryessä jälleen HIFK hankki nimekkään sotalaivan kuvalla

Hot topics