Markus Pöyhönen epäselvästä parisuhdetilanteestaan: ”Pitäisi selvittää, mikä tämä kuvio on” iltalehti 20:20 19.04

Entinen pikajuoksija ja nykyisin valmennuksen parissa työskentelevä Markus Pöyhönen ei ole aivan varma, onko sinkku vai varattu. Markus Pöyhönen suunnittelee parhaillaan uusia valmennuskuvioita ensi syksylle. Tällä hetkellä hän vetää treenejä yrityksille, erilaisille ryhmille ja esimerkiksi master-ikäisille treenaajille. Pöyhönen kertoo tekevänsä niin pitkiä päiviä, ettei arkisin jää juuri aikaa muulle.


TIS: Sinkku-Markus pokasi on-off-Minnan: ”Tuli ihan puun takaa” iltalehti 22:55 18.04

Minnan ja Sammyn parisuhteen tila on tällä hetkellä kysymysmerkki. Sinkku-Markus tarttui mahdollisuuteensa. Minna nähtiin viime viikon Temptation Island Suomi -jaksoissa apealla mielellä, olihan Sammy tehnyt iltanuotiolla nähdyllä videolla melko lailla selväksi, että parisuhde on ohi. Nyt oli taas toinen ääni kellossa. Minna viihtyi mainiosti juhannusbileissä ja lähentyi sinkku-Markuksen kanssa.


TIS: Elias haistattaa pitkät pois potkittavalle sinkku-Miljalle - vastaus: ”Kohtelu ala-arvoista ja mun arvojen vastaista” iltalehti 16:17 18.04

Milja sanoo Eliaksen pitävän Temppareiden sinkkunaisia pelinappuloina ja pissiksinä. Tätä kaikkea on Temptation Island Suomi. Viettelysten saarella aloitellaan ensimmäistä aamua pienemmällä porukalla, kun leikin kesken jättäneet Markus ja Noora ovat pois varattujen reservistä.


Mestiksen pudotuspelien arvokkain pelaaja JYPin riveihin – "Huikea persoona ja johtaja" MTV 15:07 18.04

Mestiksen mestaruutta KeuPa HT:n riveissä juhlinut Markus Jokinen siirtyy ensi kaudeksi SM-liigaan JYPin paitaan, jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan.


Mestiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu siirtyy JYPiin: ”Huikea persoona ja johtaja” iltalehti 14:34 18.04

KeuPan riveissä Mestiksen mestaruuden voittanut Markus Jokinen siirtyy jyväskyläläisjoukkueen riveihin. JYPin ja Markus Jokisen välinen sopimus on kauden mittainen. Jokinen pelasi menneellä kaudella KeuPan riveissä, voittaen keuruulaisjoukkueessa Mestiksen mestaruuden. Jokinen sai finaalin päätteeksi pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle jaettavan Håkan Hjerpe-palkinnon. 29-vuotias voitti myös pudotuspelien pistepörssin 18 tehopisteellään. - Huikea persoona ja johtaja. Kovaa numerotulosta syntyi tasaiseen tahtiin koko kauden ajan. Joukkue ensin -asenteensa ansiosta Jokinen oli omalle joukkueelleen tehopisteitäänkin arvokkaampi pelaaja. Jokinen on kannustava esimerkki pelaajasta, joka on kiiruhtanut hitaasti huipulle, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kommentoi JYPin tiedotteessa.


Kansanedustaja jätti hirtehisen tervehdyksen eläköityvälle talouspäällikölle: ”Parahin lahtari, päiväsi ovat luetut” iltalehti 07:06 18.04

- Masokistina minäkin tulen kaipaamaan yhteisiä vuosiamme, jotka ovat tuntuneet ikuisuudelta, Pertti J. Rosila vastasi Markus Mustajärvelle. Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi avasi tiistaina Arkadianmäen kirstunvartija -kirjan julkistustilaisuudessa ystävyyttään kirjan kirjoittaneeseen eduskunnan entiseen talouspäällikköön Pertti J. Rosilaan. - Kun sain tietää, että jopa Rosilakin oli lähdössä eduskunnasta pois, niin laitoin viestin. Tervehdys alkaa näin: parahin lahtari, päiväsi ovat luetut. Jäin kaipaamaan värikästä persoonaasi, sairasta huumorintajuasi ja verbaalisia kykyjäsi. Kenelle minä nyt jatkossa puran pahaa oloani, Mustajärvi lainasi viestiään.


KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


KeuPa kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen - "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


No nyt! Euroopan lämpöaalto rikkoo ennätykset Suomessa kahteen kertaan – etelään +20 astetta! MTV 11:12 16.04

Viikko on alkanut ainakin etelässä sateisissa tunnelmissa, mutta MTV:n meteorologi Markus Mäntykannas antaa kesästä haaveilijoille toivoa: luvassa voi olla kesäiset 20 astetta lämmintä.


HIFK:n kovanaaman 13 vuoden taika murtui - mutta ura jatkuu: ”Aika tyhjä olo” iltalehti 14:47 15.04

Markus Kankaanperän välierärekordi oli komeaa luettavaa ennen eilen päättynyttä Kärpät-sarjaa. Seitsemän edellistä välieräsarjaa, joissa Kankaanperä oli pelannut, oli päättynyt hänen joukkueensa voittoon: Jokereissa keväällä 2005 ja 2007, HIFK:ssa 2011 ja Tapparassa neljästi putkeen 2013-16. Viimeisin välierätappio oli 15 vuoden takaa.


Kankaanperä: "Pelirohkeus isossa roolissa seiskapelissä" jatkoaika.com 12:00 13.04

Kärpät ja HIFK joutuvat pelaamaan seitsemän peliä, ennen kuin joukkueiden välinen paremmuus tulee selville. HIFK:n puolustaja Markus Kankaanperä on pelannut useita seiskapelejä, ja hän aikoo hyödyntää kokemustaan.


TIS: Eropuheet olivat liikaa - Markus romahti: Pari poistui ohjelmasta iltalehti 00:09 13.04

Tätäkään Temptation Island Suomen kautta ei saatu loppuun asti ilman yhden parin poistumista kesken kaiken. Näin Noora ja Markus sanailivat toisistaan ennen TIS-reissua. Varatuista miehistä Markus ei ole nähnyt juuri mitään ihmeellistä Noora-kihlatustaan iltanuotiovideoilla, mutta siitä huolimatta mies on ollut koko Temptation Island Suomen neljännen kauden ajan maansa myynyt. Hän on kyllä tunnustanut itsekin olevansa todella mustasukkainen.


Nyt puhuu Temptation Islandissa romahtanut Markus: syynä Eliaksen käytös - ”Hän sai psyykeni tappiin” iltalehti 00:07 13.04

Kihlapari Markus ja Noora poistuivat viettelysten saarelta kesken neljännen tuotantokauden. Näin Noora ja Markus sanailivat toisistaan ennen TIS-reissua. Temptation Island Suomen torstaisessa jaksossa nähtiin dramaattinen käänne, kun Markus iski iltanuotiolla lippiksensä maahan ja poistui paikalta yön pimeyteen.


Temptation Islandilla romahtanut Markus kertoo, miksi ei voinut jatkaa ohjelmassa – sinkkumiehen sanat olivat viimeinen pisara: ”Kilahti nuppiin” iltasanomat 23:28 12.04

Markus ja Noora kertovat Temptation Island Extrassa heidän suhteensa olleen koetuksella kuvausten jälkeen.


HIFK sai kuolemanpeliinsä loistavan alun - neljään minuuttiin kaksi maalia iltalehti 18:55 12.04

HIFK:n ja Kärppien välisen välieräsarjan kuudennessa kohtaamisessa helsinkiläiset ovat häviön päässä pronssipelistä. Kärppien Saku Mäenalasella oli ottelun alkuhetkillä laadukas maalipaikka viedä vierailijat johtoon, mutta HIFK oli kuitenkin joukkueista se, joka teki ensin maalin. Ylivoiman jälkipyörityksestä Markus Kankaanperä laukoi kiekon Miska Humalojan kautta maaliin.


TIS tänään: Yksi pari kesken kotiin - toinen osapuoli romahtaa täysin iltalehti 14:44 12.04

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Jos et halua tietää, mikä pari jättää leikin kesken, älä lue juttua. Temptation Island Suomessa nähdään tänään ehkä kaikkien aikojen dramaattisin leirinuotio. Vaikka Markus ei ole vielä koskaan nähnyt iltanuotiovideolta minkäänlaista pettämistä tai rajojen rikkomista kihlattunsa Nooran taholta, on mies pelännyt koko ajan pahinta.


VaLePa tyrmäävään voittoon ensimmäisessä finaalissa iltasanomat 21:16 10.04

Markus Kaurto tahditti VaLePan hurjaa syöttömyllyä ensimmäisessä finaalissa.


Sote tulee liian nopeasti? Uudenmaan sote-muutosjohtajat: ”Siirtymäaika välttämätön” iltalehti 16:56 10.04

Uudenmaan maakunta- ja sote-uudistusta valmistelevat muutosjohtajat Markus Sovala ja Timo Aronkytö esittävät, että maakunnat voisivat itse päättää, milllä aikataululla ja volyymilla ne avaavat valinnanvapauden. Hallituksen esityksen mukaan sote-keskusten pitäisi aloittaa vuoden 2021 alusta täydellä palveluvalikoimalla. Aikataulun kiireellisyys huolettaa maakunnissa. Ratkaisuna tähän Uudenmaan muutosjohtajat tarjoavat mallia, jossa sosiaali- ja terveyskeskusten toiminta voitaisiin aloittaa maakunnan päätöksellä hallitusti vuosien 2021-2024 aikana. Jos maakunta lykkäisi sote-keskusten alkamista, sen tulisi perustella asia palvelustrategiassaan.


SaiPalle kuusi jatkosopimusta - kolme ulkomaalaishyökkääjää pysyy Lappeenrannassa jatkoaika.com 14:27 10.04

Liigassa seitsemänneksi tällä kaudella sijoittunut SaiPa on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajan ja neljän hyökkääjän kanssa. Lappeenrannassa jatkavat Markus Kojo, Jere Sneck, David Goodwin, Bastien Maïa, Roy Radke ja Valtteri Virkkunen.


105 kappaletta ampuivat alas body fitnessiin Dortmundin Espanjan cupin loppuottelussa hienoa temppua - kierrokselle, myös Maple niitä on nimikkokisaan tiukka sääntö Rautavalimolla sattui tulipalo suosikit ja jyräsi ylivoimainen Espanjan

Uutiset