NHL-pelaajien paluussa iso riski? Suomalaisagentti: "Kaikki itseään kunnioittavat ammattilaiset tekevät niin"

MTV 13:40 25.05

Sikäli kuin jääkiekkoliiga NHL:n pelit jatkuvat vielä tällä kaudella, pelaajien arvioidaan kohtaavan aiempaa suuren loukkaantumisriskin, kun jääharjoitteluaika jäänee lyhyeksi. Pelaaja-agentti Markus Lehto tuo asiaan oman kulmansa.


Tuotantoyhtiö soitti revennyttä hauistaan kuntouttaneelle Markukselle – pari kuukautta myöhemmin syntyi hurja ennätys: "Olen vähän yllytyshullu"

iltalehti 22:53 19.05

Vakava loukkaantuminenkaan ei estänyt kovaa maastavetotulosta. Se saattoi kuitenkin kostautua Cooperin testissä. – Voin paljastaa sen verran, että tuoremehu-ennätystä en ole suorittamassa. Vaan jotain ihan muuta. Näin kirjoittaa voimamies Markus Laine Instagramiin lataamansa kuvan esittelytekstissä. Kuvassa Laine, 35, on televisiosarja Ennätystehtaan kuvauksissa.


Miksi vain jotkut sairastuvat koronaan vakavasti? Asiaa tutkiva Markus Perola pitää mahdollisena, että yksi syy siihen voivat olla geenit

yle 12:32 17.05

Esimerkiksi kausi-influenssan saattavat sairastaa vakavammin ne, joilla on siihen perinnöllistä alttiutta.


Lähde: Markus Granlund jättää NHL:n!

iltasanomat 19:09 09.05

Markus Granlund jättää NHL:n, venäläismedia kertoo.


Kova huhu: Markus Granlund jättää NHL:n!

iltalehti 18:30 09.05

Venäläissivuston tietojen mukaan Markus Granlund suuntaa KHL:ään. Venäläinen Championat-urheilumedia uutisoi lauantaina, että sen tietojen mukaan suomalaishyökkääjä Markus Granlund siirtyy KHL-seura Salavat Julajev Ufaan. Granlund, 27, on kaudesta 2013–14 lähtien kiekkoillut Pohjois-Amerikassa. Granlundilla on tilillään 105 AHL-runkosarjaottelua ja 335 NHL-runkosarjaottelua. Kaudella 2019–20 Granlund on pelannut Edmonton Oilersin organisaatiossa.


Venäläislehti: Yli 300 NHL-ottelun suomalaishyökkääjä KHL:ään

MTV 18:18 09.05

Pitkään NHL:ssä tahkonnut suomalaishyökkääjä Markus Granlund on tehnyt sopimuksen KHL-seura Salavat Julajev Ufan kanssa, uutisoi venäläislehti Championat.


Markus Virtanen, 16, nukkuu kolmen flipperin kanssa – "Mulla on aina kisoissa hanskat käsissä"

yle 14:15 02.05

Suomen kaikkien aikojen nuorimman kisaedustajan Markus Virtasen oli tarkoitus matkata toukokuussa Yhdysvaltoihin pelaamaan flipperiä MM-tasolla. Korona siirsi kisat loppuvuoteen.


Ylen aamu tänään: Korona sulki matkailualan palvelut – miten kotimaan matkailu nostetaan kuopasta? Katso lähetys tästä

yle 08:00 02.05

Korona sai suomalaiset kokkaamaan kotona. Viimeinen sana kysyy, miksi journalismi tarvitsee tukea. Aamun kirjassa Markus Leikola.


Ässien Markus Niemeläinen teki NHL-sopimuksen Oilersiin

jatkoaika.com 10:30 01.05

Isokokoinen puolustaja Markus Niemeläinen teki kahden vuoden tulokassopimuksen Edmonton Oilersin kanssa.


Suomalaiselle puolustajajärkäleelle NHL-sopimus – Markus Niemeläinen suuntaa Edmonton Oilersiin: "Kieltämättä makeat fiilikset"

yle 20:53 30.04

Markus Niemeläinen pelasi päättyneen kauden Porin Ässissä.


Ässät-puolustaja solmi NHL-sopimuksen – suuntaa jo ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan

MTV 20:32 30.04

NHL:ssä pelaava Edmonton Oilers on tehnyt kaksivuotisen tulokassopimuksen Ässät-puolustaja Markus Niemeläisen kanssa.


Markus Niemeläinen allekirjoitti NHL-sopimuksen: ”Nyt on kieltämättä makeat fiilikset”

iltasanomat 20:14 30.04

Porin Ässien puolustaja solmi kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa.


Markus Niemeläiselle NHL-sopimus!

iltalehti 20:14 30.04

Edmonton Oilers kiinnitti Markus Niemeläisen. Markus Niemeläinen on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. 21-vuotias puolustaja Oilersin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2016.


Bild: Jalkapallon Bundesliiga jatkuu toukokuussa!

iltalehti 22:53 20.04

Bild-lehden mukaan Bundesliiga jatkuu toukokuussa. Bundesliiga palaa koronatauolta lauantaina 9.5. Asian vahvisti Bild-lehdelle Baijerin pääministeri Markus Söder. Kausi pelataan loppuun 30.6. mennessä. Terveysministeri Jens Spahn kertoi Bildille, että tyhjille katsomoille pelatut ottelut ovat täysin mahdollisia.


Missä Jesse Puljujärvi jatkaa uraansa? Asiantuntija antaa kolme vaihtoehtoa

iltalehti 22:53 19.04

Jesse Puljujärven tulevaisuus Edmonton Oilersissa on hämärän peitossa. Jesse Puljujärven, 21, tilanne Edmonton Oilersissa on yhä auki. Seura varasi suomalaisen neljäntenä kesällä 2016, mutta rooli kärkiketjuissa on jäänyt haaveeksi. Puljujärvi ja hänen agenttinsa Markus Lehto ovat sanoneet julkisesti toivovansa siirtoa uuteen seuraan.


Kiirettä pitää! Robert Heleniuksen managerilta paljonpuhuva huomio jymyvoiton seurauksista

MTV 10:25 17.04

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius ja hänen managerinsa Markus Sundman vahvistavat, että raskaan sarjan suomalaisammattilaisen tavoitteena on WBA-liiton maailmanmestaruus. Titteli on tällä erää britti Anthony Joshuan hallussa ja hänen on tarkoitus puolustaa sitä bulgarialaista Kubrat Pulevia vastaan näillä näkymin loppukesästä.


Kokenut pelaaja-agentti väläyttää NHL-pelaajien inhoamaa järjestelmää myös SM-liigaan – "Olen puhunut siitä vuosikausia"

MTV 10:13 13.04

Useat SM-liigaseurat vaikeuksiin ajanut koronaviruspandemia saattaisi olla hyvä paikka miettiä NHL:stä tutun tulontasausmallin rantauttamista myös kotimaiseen SM-liigan, pohtii monien suomalaisten huippupelaajien sopimuksia neuvotellut pelaaja-agentti Markus Lehto.


Kokenut pelaaja-agentti väläyttää NHL-pelaajien inhoamaa järjestelmää myös SM-liigaan – ”Olen puhunut siitä vuosikausia”

MTV 10:13 13.04

Useat SM-liigaseurat vaikeuksiin ajanut koronaviruspandemia saattaisi olla hyvä paikka miettiä NHL:stä tutun tulontasausmallin rantauttamista myös kotimaiseen SM-liigan, pohtii monien suomalaisten huippupelaajien sopimuksia neuvotellut pelaaja-agentti Markus Lehto.


Suomalaiselta pelaaja-agentilta vankka varoituksen sana SM-liigaseuroille – "Voin taata sen"

MTV 08:10 13.04

Koronaviruspandemian aiheuttamat taloudelliset haasteet saattavat pakottaa SM-liigaseurat lomauttamaan pelaajiaan. Pelaaja-agentti Markus Lehto antaa kuitenkin varoittavan sanan.


Markus Pöngän kaikki syytteet hylättiin

iltasanomat 21:12 09.04

Petosjutun 36 syytettä kaatuivat Helsingin käräjäoikeudessa.


Hot topics