Kommentti: Venäjän ovela juoni oli kuin suoraan James Bondista – sitten pullistelijasta tuli epätoivoinen takapihahuutelija iltasanomat 17:47 14.12

Etelä-Koreassa nähdään puhtain olympiakiekkoturnaus vuosikymmeniin, kirjoittaa Marko Lempinen.


Kommentti: Ihmeellistä rahapuuta ei ole olemassa – urheilun rahanjaossa ei ole kyse tasa-arvosta iltasanomat 12:08 14.12

Urheilun rahanjaossa ei ole alkuunkaan kyse tasa-arvosta, vaan puhtaasti markkinataloudesta, kirjoittaa Marko Lempinen.


Arsenalin hurja painostus ei tuottanut tulosta - West Ham taisteli tasurin Lontoon paikallispelissä iltalehti 23:52 13.12

West Hamin ja Arsenalin välisessä paikallispelissä ei maalipaikoilla juhlittu. Ottelu päättyi 0-0. Ensimmäisen kerran pallo kaivettiin kuitenkin verkosta jo 14. minuutilla, kun Marko Arnautović puski avopaikasta pallon ohi Petr Cechin. Arsenal selvisi kuitenkin tilanteesta säikähdyksellä, sillä osuma liputettiin paitsioksi. Myös Arsenal oli ensimmäisellä puoliajalla kertaalleen lähellä maalintekoa, kun Alex Iwobi tykitti pallon pystyhirteen 29. minuutilla. Tauolle mentiin kuitenkin 0-0-lukemissa.


West Ham yllätti Chelsean – hyökkääjän kauden ensimmäinen osuma takasi voiton iltasanomat 17:14 09.12

Marko Arnautovic teki voittomaalin ottelun alussa.


Jättiyllätys! Mestari-Chelsea taipui West Hamille ponnettoman esityksen jälkeen iltalehti 16:54 09.12

Saippuakuplat saivat kyytiä, kun West Ham yllätti Chelsean 1-0 Lontoon derbyssä lauantaina. Illan ensimmäinen Lontoon derby Valioliigassa oli taattua viihdettä kaikille futisromantikoille. Lopputulos pohjustettiin jo ottelun kuudennella minuutilla. West Hamin voittomaaliksi jäänyt 1-0-osuma oli ottelun parhaan pelaajan Marko Arnautovicin käsialaa.


IL-Analyysi: Helsingin suurmoskeijan rahoitus herättää edelleen kysymyksiä - Bahrainista lennätetyn sheikin selitykset eivät vakuuttaneet iltalehti 07:01 09.12

Helsingin kaupunki näyttää suurmoskeijalle varovaista vihreää valoa, mutta ensikiven muuraukseen on vielä pitkä matka, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen. Helsingin Sörnäisiin on jo pidemmän aikaa kaavailtu 13 000 neliömetrin monitoimikeskusta, jonka yhteydessä toimisi 2 300 neliömetrin keskusmoskeija, suurmoskeija. Hanke on ollut suunnitteilla vuodesta 2013 asti. Oasis-nimellä kulkevasta hankkeesta vastaa keskussäätiö, jonka taustalla on kolme yhdistystä: Suomen muslimiliitto, kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ja Suomen musliminaiset.


Tamperelainen taksikuski paljasti: Muista nämä pikkujouluruuhkassa! stara 15:00 08.12

Pirkanmaan alueella 15 vuotta taksia ajanut ammattikuljettaja Marko Palttala kehuu


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 08.12

Pirkanmaan alueella 15 vuotta taksia ajanut ammattikuljettaja Marko Palttala kehuu


Missä kahdessa NHL-seurassa Marko Kiprusoff on kiekkoillut? iltalehti 05:55 08.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitkä juoksulajit kuuluvat kymmenottelun ensimmäiseen kilpailupäivään? 2) Kuka oli Englannin paras maalintekijä kultaisissa MM-kisoissa kesällä 1966?


HPK solmi kahdeksan jatkosopimusta - kiekkolegendan poika jatkaa seurassa iltalehti 15:48 07.12

HPK on solminut jatkosopimuksen kuuden pelaajan ja kahden valmentajan kanssa. Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Jere Innala, Harri Kainulainen ja Erkka Seppälä jatkavat uraansa Hämeenlinnassa. Nikkilän sopimus on kolmevuotinen, Tuulolan kaksivuotinen, Turusen, Innalan ja Kainulaisen jatkopahvit kattavat ensi kauden. Seppälä puolestaan solmi uransa ensimmäisen Liiga-sopimuksen, joka on 2+1-vuotinen. Viisikon kenties mielenkiintoisin nimi on Marko Tuulolan Eetu-poika, joka on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa Liiga-tasolla. Vasta 19-vuotias nuorukainen on voittanut urallaan jo alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Hän on myös vahva ehdokas alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.


Kimmo Elomaa tylytti Linnan pukuja: ”Kaikilla olisi pitänyt olla sotilaspuku” iltalehti 00:05 07.12

Elomaat saapuivat hyväntuulisena Linnan jatkoille. Kike ja Kimmo Elomaa saapuivat juuri Linnan jatkoille ja päätyivät saman tien Iltalehden Marko-Oskari Lehtosen ja Juha Veli Jokisen haastatteluun. Elomailta kysyttiin ensimmäiseksi, näkyikö tasavuosien juhlinta jollain spesiaalilla tavalla Linnassa. - Minusta ei näkynyt, että oli spesiaalia. Minä olisin suunnitellut niin, että kaikilla olisi ollut armeijan vaatteet, miehillä sotilaspuvut ja naisilla lottapuku. Se olisi ollut spesiaalia, Kimmo ehti vastata ensimmäisenä.


Suora lähetys Linnan jatkoilta käynnissä - IL-TV mukana juhlahumussa iltalehti 23:17 06.12

IL-TV:n itsenäisyyspäivän livelähetykset jatkuvat Linnan jatkoilta. Videolla IL-TV:n suora lähetys Linnan jatkoilta. Kolmas ja illan viimeinen livelähetys tulee Linnan juhlien virallisilta jatkoilta Kämpistä. Toimittajat Marko-Oskari Lehtonen ja Juha Veli Jokinen jututtavat siellä juhlatunnelmissa olevia vieraita.


Suora lähetys Linnan jatkoilta kello 23 - IL-TV mukana juhlahumussa iltalehti 22:36 06.12

IL-TV:n itsenäisyyspäivän livelähetykset jatkuvat Linnan jatkoilta. Kolmas ja illan viimeinen livelähetys tulee Linnan juhlien virallisilta jatkoilta Kämpistä. Arvioitu aloitusaika on noin kello 23. Toimittajat Marko-Oskari Lehtonenn ja Juha Veli Jokinen jututtavat siellä juhlatunnelmissa olevia vieraita.


Vielä yksi suora lähetys tänään - IL-TV mukana Linnan jatkoilla iltalehti 21:23 06.12

IL-TV:n livelähetykset jatkuvat myöhemmin illalla Linnan jatkoilta. IL-TV:n suora lähetys Linnan sisältä on päättynyt. Kolmas ja illan viimeinen livelähetys tulee Linnan juhlien virallisilta jatkoilta Kämpistä. Aloitusaika on alustavasti noin kello 22.30. Toimittajat Marko-Oskari Lehtonenn ja Juha Veli Jokinen jututtavat siellä juhlatunnelmissa olevia vieraita. Iltalehti.fi seuraa Linnan juhlia läpi illan, ja IL-TV:n videoita löytyy sivustolta rutkasti. Katso ja viihdy!


Tuntemattoman sotilaan ohjaaja Aku Louhimies Linnassa: ”Vielä ehditte katsomaan elokuvan!” iltalehti 19:59 06.12

Aku Louhimies korostaa elokuvansa olevan kaikille suomalaisille. Linnan juhlien kättely on parhaillaan menossa Mariankadun puolelta. Sisään on juuri saapumassa muun muassa uuden Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja, reservin luutnantti Aku Louhimies. Hän pysähtyi hetkeksi Iltalehden toimittajien, Marko-Oskari Lehtosen ja Juha Veli Jokisen, juttusille.


Jutta Urpilainen aikoo onnitella presidenttiparia vauvauutisesta: ”Katsotaan, miten he suhtautuvat” iltalehti 19:54 06.12

Kansanedustaja Jutta Urpilainen ja aviomies Juha Mustonen jättivät 2-vuotiaan poikansa ”serkkutytön leikitettäväksi”. Kansanedustaja Jutta Urpilainen ja aviomies Juha Mustonen juhlivat Linnassa pienen lapsen vanhempina. Pariskunta adoptoi vuosi sitten poikalapsen Kolumbiasta. Poika on nyt 2-vuotias. Mustonen paljasti Iltalehden Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle, että lapsi on sukulaisten hoivissa.


Suora lähetys Linnan ovilta - vieraita saapuu jatkuvalla syötöllä, IL-TV haastattelee iltalehti 19:37 06.12

IL-TV on tuttuun tapaan haastattelemassa Linnan juhliin saapuvia vieraita jo ennen kättelyiden alkua. IL-TV:n suora lähetys Presidentinlinnan ovilta. Toimittajat Marko-Oskari Lehtonen ja Juha Veli Jokinen jututtavat illan mielenkiintoisimmat vieraat omaan jäljittelemättömään tyyliinsä. Lehtosen ja Jokisen vetämä lähetys ei varmasti jätä kylmäksi. Myöhemmin illalla IL-TV:n livelähetys siirtyy Linnan sisälle. IL-TV tarjoaa suoran lähetyksen myös Linnan jatkoilta.


Jarkko Tammisen Sanna-vaimolla muhkea puku: kangasta lähes kymmenen metriä! iltalehti 19:30 06.12

Imitaattori Jarkko Tamminen saapui Linnaan Sanna-vaimonsa kanssa. Imitaattori Jarkko Tamminen ja Sanna-vaimo odottivat hyväntuulisina pääsyä Linnan juhlille pitkästä jonosta huolimatta. Odotessa pariskunta ehti antaa Iltalehden Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle haastattelun. - Kyllä odotan hyvää tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia. Alma tai Tarja Halonen ovat sellaisia, ketä olisi mukava tavata tänä iltana, Tamminen kertoi.


Vesa-Matti Loiri ja Esko Salminen kimpassa Linnaan - molempien kunto on hyvä iltalehti 19:17 06.12

Näyttelijöiden ystävyys alkoi jo 1960-luvulla. Näyttelijät Vesa-Matti Loiri ja Esko Salminen saapuivat samalla kyydillä Linnan juhliin. Iltalehden toimittajien Marko-Oskari Lehtosen ja Juha Veli Jokisen haastattelussa Mariankadun puoleisella ovella miehet sanoivat odottavansa erityisesti ystävien kohtaamista.


Marketa Häkkinen yllättää valkoisessa iltapuvussa - suunnitteli Linnan-asunsa itse iltalehti 19:03 06.12

Marketa Häkkinen juhlii Linnassa ensimmäistä kertaa, maailmanmestarimies Mika Häkkinen on nähty Linnassa ennenkin. Kaksinkertaisen F1-maailmanmestari Mika Häkkisen Marketa-vaimo juhlii Linnassa valkoisessa iltapuvussa. 40-vuotias tsekkikaunotar saapui Linnan ovelle hetki sitten miehensä Mikan käsipuolessa. Marketa oli valinnut Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi valkoisen iltapuvun, joka näkyi osittain valkoisen takin alta. - Onneksi olkoon Suomi! Siitä (edellisestä kerrasta Linnassa) on kuule aikaa, se taisi olla 90-luvun puolella, Häkkinen kertoi Iltalehden toimittajille Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle.


Uutiset