Koronakommenteillaan järkyttänyt F1-pomo selventää lausuntoaan: leiri oli tarkoitus perustaa, muttei viruksen tartuttamista varten

MTV 08:15 02.04

Kohun ideallaan koronaviruksen tartuttamisesta kuljettajiinsa aikaansaanut F1-tallipomo Helmut Marko kertoo, että hänen sanansa ymmärrettiin väärin. Tarkoitus ei ollut hänen mukaansa perustaa mitään leiriä juuri koronavirukselle altistamista varten.


Mervi Kallio tuomitsee F1-pomon koronakommentit vakavalla huomautuksella: "Täysin vastuuntunnotonta"

MTV 20:37 01.04

C Moren toimittaja Mervi Kallio tuomitsee jyrkkäsanaisesti Red Bull -tallin neuvonantaja Helmut Markon harkitsemattomat koronaviruskommentit.


F1-rääväsuu esitteli kyseenalaisen koronavirusideansa – Red Bull -pomo joutui reagoimaan kohuun

MTV 10:18 01.04

F1-talli Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko nostatti ihmisten kulmakarvoja, kun hän esitteli hyvin kyseenalaisen koronavirusideansa itävaltalaisen ORF:n haastattelussa. Marko halusi sairastuttaa Red Bullin F1-kuskit koronavirukseen, jotta nämä voisivat kärsiä taudin varhaisessa vaiheessa.


F1-rääväsuu kauhistutti rajulla koronavirusideallaan – Red Bull -pomo joutui reagoimaan kohuun

MTV 10:18 01.04

F1-talli Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko nostatti ihmisten kulmakarvoja, kun hän esitteli hyvin kyseenalaisen koronavirusideansa itävaltalaisen ORF:n haastattelussa. Marko halusi sairastuttaa Red Bullin F1-kuskit koronavirukseen, jotta nämä voisivat kärsiä taudin varhaisessa vaiheessa.


Red Bullin tallipäällikkö puolustaa kohukommentin laukonutta Helmut Markoa - halusi järjestää kuljettajilleen ”koronaleirin”

iltalehti 09:51 01.04

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko toivoi tallin kuljettajien saavan koronatartunnan. Markon ideana oli, että nuoret riskiryhmän ulkopuolella olevat kuljettajat voisivat sairastaa koronan yhdessä ja saisivat siten immuniteetin jossain vaiheessa alkavalle kaudelle. – Meillä on neljä F1-kuljettajaa ja 8–10 junioria. Ideana on järjestää leiri, jolla he voisivat selvitä tästä ajasta henkisesti ja fyysisesti, Marko kertoi ORF:n haastattelussa suunnitelmastaan, joka torpattiin Red Bullin muun johdon toimesta.


F1-pomo suunnitteli kuskeilleen koronatartuntaa – uskomaton idea tyrmättiin: ”Sanotaan vaikka näin...”

iltasanomat 20:31 30.03

Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon idea saattaa tallin kuskit yhteen pandemian alla ei saanut kannatusta.


Red Bull -pomolta erikoinen lausunto – toivoisi kaikkien kuljettajiensa sairastavan koronaviruksen

iltalehti 19:58 30.03

Helmut Marko epäilee itse parantuneensa koronaviruksesta. Red Bull -pomo Helmut Markon, 76, mukaan olisi hyvä, josa kaikki tallin F1-kuljettajat ja juniorikuskit sairastaisivat nyt koronaviruksen. Marko kertoi myös itävaltalaiskanava ORF:n haastattelussa haluavansa koota kaikki yhteen leirille.


Red Bull -pomolta käsittämätön ehdotus kuljettajilleen: tartuttakaa itseenne koronavirus

yle 19:38 30.03

Red Bullin tallipomo Helmut Markon mielestä kuljettajien pitäisi osallistua leirille, jossa viruksen tarttuminen olisi ihanteellista.


F1-pomo paljasti pöyristyttävän ideansa: halusi järjestää kuljettajilleen koronavirusleirin ja sairastuttaa heidät tahallaan – "Sanotaanko niin, että vastaanotto ei ollut kovin hyvä"

MTV 13:26 30.03

Red Bullin neuvontantaja Helmut Marko aiheutti taannoin hämmennystä, kun hän sanoi toivovansa, että Max Verstappen saisi koronavirustartunnan. Nyt 76-vuotias itävaltalainen laukoo vielä erikoisempaa tekstiä.


Rekkakuski kertoo miten Uudenmaan rajasulun ohittaminen sujuu – ”Mihin olen menossa ja minne tulossa...”

iltasanomat 09:20 29.03

Marko Jokiniemi ei tarvinnut rajan ylittämiseen kirjallista selvitystä. Ammattimies pääsi läpi asiansa kertomalla.


Kommentti: Ryyppy maistuu suomalaisille – koronakriisin keskellä leviää myös tuhoisa kansantauti

iltasanomat 21:13 28.03

Alkoholisti-isäni esimerkki avasi silmät: kohtuullisen ja kohtuuttoman juomisen raja on usein huomaamaton, kirjoittaa Marko Lempinen.


Suomalaisvalmentajan piina päättyi – pääsi pois Venäjältä: ”Kotiin karanteeniin ja sauna päälle”

iltasanomat 21:01 26.03

KHL:ssä valmentanut Marko Torenius huojentui päästyään pois Venäjältä koronauhan alta.


Kommentti: Uskokaa tai älkää, SM-liigan pitäisi ottaa mallia KHL:stä

MTV 18:54 26.03

KHL on saanut historiansa aikana paljon kritiikkiä isoja seuroja suosivasta tuomaritoiminnasta. Nyt sitä ollaan kitkemässä rajulla kädellä. Olisiko SM-liigankin aika kehitellä jotain vastaavaa oman kurinpitonsa tueksi, kysyy MTV Urheilun toimittaja Marko Leppänen.


76-vuotias F1-pomo on vakuuttunut: sairasti koronaviruksen helmikuussa – "Se oli minulle epätavallista"

MTV 13:35 26.03

Red Bullin pomoportaassa vaikuttava neuvonantaja Helmut Marko uskoo sairastaneensa koronaviruksen helmikuussa jo hyvissä ajoin ennen F1-kauden aiottua aloitusta Melbournessa.


Max Verstappen on kauhuissaan koronaviruksesta – F1-pomolta uskomaton toive: ”Parasta olisi, jos hän saisi sen nyt”

iltasanomat 15:26 24.03

Helmut Markon mielestä ei olisi pelkästään huono juttu, jos tallin tähtikuski saisi tartunnan F1-kauden ollessa tauolla.


F1-kuski Max Verstappen kauhuissaan koronaviruksesta – tallipomolta hämmentävä lohdutus: ”Parasta olisi, jos hän saisi sen nyt”

iltasanomat 15:26 24.03

Helmut Markon mielestä ei olisi pelkästään huono juttu, jos tallin tähtikuski saisi tartunnan F1-kauden ollessa tauolla.


Ilves julkisti nipun sopimuksia: Pelicans-mörssäri siirtyy Tampereelle

iltalehti 13:12 24.03

Tampereen Ilves julkisti keskiviikkona puolenpäivän jälkeen uusia sopimuksia. Joukkueen valmennusryhmään liittyvät Marko Ojanen ja Pasi Saarinen 1+1-vuotisilla sopimuksilla. Pelaajistoa täydentävät Taavi Vartiainen (2+1 vuotta), Santeri Airola (2+1) ja Joni Ikonen (2).


Max Verstappen on kauhuissaan koronaviruksesta - Red Bull -pomo: ”Parasta olisi, jos hän saisi tartunnan nyt”

iltalehti 12:53 24.03

Helmut Marko on puhunut koronaviruksesta Max Verstappenin kanssa. – Hän kertoi minulle puhelimessa olevansa kauhuissaan tartunnan saamisesta, Marko sanoi Kronen Zeitung -lehdelle. Marko sen sijaan tuumii, että koronan sairastaminen ei olisi Monacossa karanteenia lusivalle hollantilaiselle välttämättä niin paha juttu kuin hän itse pelkää.


MM-kultasankari Marko Anttila etsii jotain positiivista yllättävästä tilanteesta – pieni hopeareunus myös löytyy

MTV 11:00 24.03

Maailmalla leviävä koronavirus aiheuttaa huolta, murheita ja laajaa epävarmuutta, mikä on ajanut muun muassa koko ammattilaisurheilun alas. Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen sankari Marko Anttila yrittää etsiä edes pientä positiivisuutta ankean tilanteen keskelle.


F1-pomolta uskomaton lausunto koronaviruksesta – haluaisi Max Verstappenin saavan tartunnan: "Hän kertoi minulle puhelimessa olevansa kauhuissaan"

MTV 10:59 24.03

Max Verstappenin ei pitäisi pelätä koronaviruksen tarttumista itseensä, väittää Red Bullin pomoportaaseen lukeutuva neuvonantaja Helmut Marko.


Hot topics