Kuulu lehti rankkasi Lauri Markkasen NBA-pelaajien joukossa – tylyä tekstiä: "Ei Chicago pärjännyt hänen kentällä ollessaankaan"

MTV 08:29 12.09

Yhdysvaltain tunnetuimpiin ja perinteikkäisimpiin urheilulehtiin lukeutuva Sports Illustrated valmistelee vajaan kuuden viikon päästä alkavaa NBA-koripalloliigan kautta 2019–20 listaamalla liigan pelaajat paremmuusjärjestykseen. Lehden sata parasta -listalle mahtuu myös NBA:n ainoa suomalaispelaaja, Chicago Bullsin Lauri Markkanen. Nuori heittohirmu on Illustratedin näkemyksessä sijalla 75.


Arvostettu amerikkalaislehti laittoi parhaat NBA-pelaajat järjestykseen – näin se arvioi Lauri Markkasta

iltasanomat 22:24 11.09

Lauri Markkanen on Sports Illustratedin listalla sijalla 75.


Lauri Markkanen sai yllättävän fanin - supersuosittu paha poika edusti suomalaisen pelipaita päällään

iltalehti 09:05 27.08

Nick Kyrgios edusti Lauri Markkasen fanipaita päällään. Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on mitä ilmeisimmin suomalaisen NBA-koripalloilijan Lauri Markkasen kannattaja. Kyrgios nähtiin tennisvuoden viimeisessä grand slam -turnauksessa US Openissa hiomassa taitojaan Markkasen fanipaita yllään.


Lauri Markkanen toivotti NBA-tulokkaan tylyllä tavalla tervetulleeksi liigaan – temppu sai joukkuekaverit ulvomaan

MTV 06:30 15.08

Lauri Markkanen valmistautuu lokakuussa alkavaan koripallon NBA-kauteen. Suomalaispelaaja on jo harjoitellut Chicago Bullsin pelaajien kanssa.


Lauri Markkanen ei jaksa enää hävitä NBA:ssa – henkistäkin puolta työstänyt suomalaistähti on asettanut kovat tavoitteet: "Jos ei onnistu, olen pettynyt”

yle 07:30 11.08

Chicago Bullsin tähtipelaaja Lauri Markkanen haluaa palauttaa Bullsin pudotuspelijoukkueeksi ja nousta sarjan supertähtien joukkoon.


Lauri Markkanen poikkesi Ed Sheeranin konserttiin – fani latasi tyhjentävän kommentin tähden pituudesta: ”En haluis olla se, joka joutuu sun taakse”

iltasanomat 19:33 27.07

NBA-tähti Lauri Markkanen lomailee Suomessa perheensä kanssa.


Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas ja Lauri Markkanen jyräävät brändeillään – nykyurheilijat tekevät päivittäin merkittävää työtä tukieurojen kasaamisessa: "Ei oikein tiedetä pitäisikö maksaa, ja kenelle"

MTV 06:15 03.07

Sosiaalinen media on noussut viime vuosina isoksi osaksi myös urheilijoiden elämää. F1-kuljettajat Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen sekä koripalloilija Lauri Markkanen ovat sosiaalisen median seuratuimpia suomalaistähtiä. Suuri somenäkyvyys avaa urheilijoille jatkuvasti lisää sponsorisopimuksia.


Se karmiva hiljaisuus ei unohdu - Jussi Markkanen koki 13 vuotta sitten saman kohtalon kuin Tuukka Rask: ”Siinä tuli kyynel silmään”

iltalehti 18:22 13.06

Jussi Markkanen tuntee Tuukka Raskin tuskan. Hänkin on ollut häviämässä NHL:n seitsemättä finaalia. Jussi Markkanen tietää tasan tarkkaan, miltä Tuukka Raskista tuntuu tällä hetkellä. Markkanen on edellinen suomalaismaalivahti, joka on ollut vain voiton päässä Stanley Cupista vain jäädäkseen lopulta tyhjin käsin, ilman mitään. NHL:n seitsemännen finaalin häviäminen on urheilutappioista karuimpia.


Isä tietää Lauri Markkasen kehityskohteet, mutta ei kerro onko poika jo mennyt ohi joka osa-alueella – "Rima on aina nostettava ylemmäksi"

yle 19:17 26.05

Chicago Bullsin Lauri Markkanen on päässyt aloittamaan harjoittelun ensi kautta varten. Pekka Markkanen uskoo Lauri-poikansa nostavan tasoaan rikkonaisen kauden jälkeen.


Jyväskylässä lomaileva Lauri Markkanen on toipunut mystisestä vammastaan, mutta ei ole vielä aloittanut harjoittelua: "Koripalloon en ole hirveästi koskenut"

yle 16:16 11.05

Lauri Markkanen paljastaa aloittavansa kesäharjoittelun pian. Viime kesän kaltaista punttikuuria ei kuitenkaan ole luvassa.


Lännenkirjoista ammunnan löytänyt olympiavoittaja Väinö Markkanen harjoitteli kotonaan patsaan lailla eikä hätkähtänyt Tokiossa edes Japanin keisaria

yle 09:10 09.05

Suomen vanhin kesäkisojen olympiavoittaja Väinö Markkanen täyttää tänään 90 vuotta.


jo sovitut johtajat YKn Kekäläinen ei antanut naljailemalla tytölle oli elokuun trollit ”Persoonat tapetaan”

Hot topics