Lauri Marjamäki antoi Jokereille satikutia – "Jäähyllä melkein koko ilta" MTV 21:13 13.10

Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki ei ollut tyytyväinen suojattiensa esitykseen, kun Neftehimik Nizhnekamsk kukisti helsinkiläisjoukkueen KHL:ssä jatkoajalla 2–1.


Marjamäki uudisti pelikirjansa: "Ei tehdä liian vaikeaa" jatkoaika.com 10:15 06.10

Kaksi vuotta Leijonissa toi Lauri Marjamäelle selkoa, mitä jääkiekko on nykyään huipputasolla.


Masi Marjamäki siirtyy Tshekin liigaan iltasanomat 17:38 05.10

Marjamäen uusi seura on Tshekin liigassa viimeisenä.


Lauri Marjamäki ylisti Jokereiden sankarihahmoa: "Saanut lisää dynaamisuutta – jaksaa paremmin" MTV 22:36 01.10

Jokerit jatkoi maanantaina kolmen ottelun pisteputkeaan, kun joukkue kaatoi jääkiekkoliiga KHL:ssä Sotshin maalein 4-2. Päävalmentaja Lauri Marjamäki ei säästellyt ylistyssanoja hattutempun tehneestä Jesse Joensuusta.


Lauri Marjamäki ihmetteli vastustajan epätoivoista yritystä: ”Olimme onnekkaita” iltasanomat 21:59 01.10

Epätoivoinen paitsiohaasto merkitsi Jokereille käytännössä kahta maalia.


Lauri Marjamäkikin ihmetteli Sotshin omituista paitsiohaastoa: ”Olimme onnekkaita” iltasanomat 21:59 01.10

Epätoivoinen paitsiohaasto merkitsi Jokereille käytännössä kahta maalia.


IS: Lauri Marjamäki tiesi Liigassa olevan kokaiiniepäily ennen viime kevään MM-valintoja jatkoaika.com 15:03 28.09

Ilta-Sanomien mukaan Lauri Marjamäki sai ennen viime kevään MM-pelaajavalintojaan kuulla, että Liigassa epäillään jokusen pelaajan käyttäneen kokaiinia.


Leijonien päävalmentaja sai tiedon kokaiiniringistä juuri ennen MM-kisoja – näiden syiden takia Lauri Marjamäki ei yllättynyt iltasanomat 09:39 28.09

SM-liigaseura kertoi kokaiiniepäilyistä Leijonien päävalmentajalle Lauri Marjamäelle ennen kevään 2017 MM-kisoja.


Lauri Marjamäki ihasteli KHL:n kärkipelin tasoa: ”Ei pysty omiakaan moittimaan” MTV 10:30 22.09

Ilman maalia jääminen kotijäällä ei saanut Jokerien päävalmentajaa Lauri Marjamäkeä murehtimaan, kun KHL:n kärkijoukkue Avtomobilist Jekaterinburg kävi hakemassa pisteet Helsingistä 3-0-voitolla.


Mikä selittää Jokereiden hirmuvireen? Lauri Marjamäki avaa syitä MTV 09:00 21.09

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit on aloittanut runkosarjan enemmän kuin hyvin. Kahdeksasta ottelusta Jokerit on ottanut seitsemän voittoa. Pistemenetyksiä on tullut vain yksi, kun SKA voitti narriryhmän jatkoajan jälkeen. Mutta mikä selittää Jokereiden hirmuvireen? Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki avaa syitä vahvan alkukauden takaa.


37 maalia kahdeksaan peliin! Jokereiden Lauri Marjamäki suitsutti omiaan: "Kypsyyttä pelata johtoasemassa" MTV 22:50 19.09

Jokerti kaatoi Metallurg Magnitorgorskin jääkiekon KHL:ssä keskiviikkona maalein 5-3. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa kypsyyteen ja uskomattomaan maalintekotahtiin.


Jokereiden Lauri Marjamäki kehui joukkuettaan vuolaasti: "Pelasimme upeaa jääkiekkoa" MTV 22:42 17.09

Jokerit kaatoi maanantaina kotonaan jääkiekon KHL-liigan ottelussa Traktor Tsheljabinskin huimin lukemin 8-0 (0-0, 5-0, 3-0). Päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui tehot 3+2 iskenyttä John Normania ja koko ketjua.


Jokerit teki murskajaisissaan kaksi ennätystä – toinen ennätys ei mairitellut uusisuomi 21:42 17.09

Lauri Marjamäki on aloittanut Jokereiden valmentajana komeasti. Joukkue voitti maanantaina Helsingissä Traktor Tsheljabinskin peräti 8-0.


Jokereiden Lauri Marjamäki ei sulattanut SKA-ottelun ratkaisua: "En viitsi sanoa suoraan, mikä maku jäi" MTV 08:52 13.09

Jokereiden voittoputki katkesi keskiviikkona, kun SKA nappasi helsinkiläisseurasta 4-3-jatkoaikavoiton. Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa peliin, muttei jatkoajalla vihellettyyn rangaistukseen.


Jokerit hurjassa lennossa – Lauri Marjamäki muistuttaa isosta mittarista: "Pelaajat tietävät ja kaikki tietävät" MTV 07:45 11.09

Jokerit on aloittanut KHL-kautensa uuden päävalmentajansa Lauri Marjamäen alaisuudessa loisteliaalla tavalla: runkosarjan neljä ensimmäistä peliä ovat tuottaneet neljä voittoa. Haaste kuitenkin kovenee, kun keskiviikkona vastaan asettuu vierasottelussa Pietarin mahtiseura SKA.


Jokerit takonut tasaviisikoin 11 osumaa kolmeen otteluun: "Tuotamme monipuolisesti maaleja" MTV 09:19 08.09

Helsingin Jokerit on aloittanut KHL-kauden vahvasti, sillä on kolmesta ensimmäisestä ottelusta alla kolme voittoa. Myös maalinteon tehokkuus on ollut hyvää luokkaa. Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi yhteen kauden alkua. 


Jokerit takonut tasaviisikoin 11 osumaa kolmeen otteluun: "Pystytään tuottaa monipuolisesti maaleja" MTV 09:19 08.09

Helsingin Jokerit on aloittanut KHL-kauden vahvasti, sillä on kolmesta ensimmäisestä ottelusta alla kolme voittoa. Myös maalinteon tehokkuus on ollut hyvää luokkaa. Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi yhteen kauden alkua. 


Sihvonen: Marjamäki ja Tapola ovat taantuneet – ”Vievät peliä väärään suuntaan” MTV 12:17 05.09

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen analysoi tarkasti Jokereiden KHL-kauden avausottelun Kunlun Red Starsia vastaan. Jokerit voitti pelin maalein 6-3. Sihvosen mielenkiinto kohdistui ennen muuta joukkueiden päävalmentajiin Lauri Marjamäkeen ja Jussi Tapolaan.


Lauri Marjamäki aloitti Jokereissa voitolla – kuuden maalin ilta uusisuomi 22:59 03.09

Jokerit aloitti kautensa jääkiekon KHL:ssä voittamalla Kiinan muukalaislegioonan Red Star Kunlunin 6-3. Toisin kuin harjoituspeleissään, onnistui Jokerit nyt maalinteossa ja kunnolla. Leijonissa epäonnistuneen Lauri Marjamäen päävalmentajapesti Jokereissa sai siis hyvän alun.


Lauri Marjamäki hämmästeli yhtä asiaa KHL-debyytissä – "En ymmärrä, miksi se hyväksyttiin alun perin" MTV 22:34 03.09

Kevään MM-kisojen jälkeen Leijonat jättänyt ja Jokereihin siirtynyt Lauri Marjamäki teki debyytin uuden seuran peräsimessä maanantaina, kun KHL:n runkosarjan avausottelussa narriryhmä kohtasi kiinalaisen Kunlun Red Starin. Marjamäen johtavat joukot pistivät show’n pystyyn, kun loppulukemat olivat 6-3.


äänet johtivat vanhempien epäillyssä kaasuräjähdyksessä Krimillä Jamal Khashoggin mahdollisuus miljoonapottiin – nyt! Eduskunta täysi mysteeri – vihjasi uran – puheenjohtajat valottavat

Uutiset