Teemu Pulkkinen maalasi Minskille kahdesti, kun Jokerit jäi Dinamon jyrän alle – Lauri Marjamäki tylytti omiaan: "Aika paljon pitää katsoa peiliin"

yle 20:57 21.09

Jokereiden kausi jatkui synkästi, kun joukkue kärsi Dinamon Minskille vieraissa 0–5-tappion.


Teemu Pulkkinen upotti Jokerit! Lauri Marjamäen narrilaumalle nöyryyttävä murskatappio

iltalehti 19:33 21.09

Dinamo Minsk kaatoi Jokerit 5-0. Teemu Pulkkinen antoi tykkinsä laulaa, kun Jokereista maailmalle singahtanut maalinsylkijä kohtasi vanhan seuransa. Dinamo Minskiä edustava Pulkkinen, 27, iski kaksi näyttävää maalia, kun Jokerit jäi jyrän alle 5-0. Molemmissa maaleissaan Pulkkinen haki paikkansa, pysähtyi ja viritti sitten hirmuisen kanuunan, joka painui Janis Kalninsin selän taakse.


Vauhdikas Huuma ruudussa tänään – vieraina muun muassa Isac Elliot ja Marja Hintikka

mtv 17:40 21.09

Huuman toisessa jaksossa esitellään Pikku-Jenni ja nähdään roppakaupalla yllätyksiä.


Marjastaja venäytti selkänsä – lääkärissä paljastui murheellinen näky, ja siitä syvä alamäki vasta alkoi

iltasanomat 11:28 21.09

Potilas hävisi potilasvahinkolain mukaisen vahingonkorvausjutun Potilasvakuutuskeskukselle.


Rahapelien satumaailma suisti viisikymppisen Marjan vankilaan – "Olin lopulta helpottunut siitä, että jäin kiinni ja kierre katkesi"

yle 09:18 15.09

Vangeilla peliongelmat ovat tutkimusten mukaan muuta väestöä yleisempiä, asiantuntijat lisäisivät räätälöityä tukea.


Kommentti: Monet meistä katsovat ohjelmia, joiden parissa viihtymistä eivät kehtaa paljastaa edes perheenjäsenilleen

iltasanomat 07:37 14.09

Mitkä ovat nykyaikana tv:n kielletyt hedelmät? Miksi ne koukuttavat laadukkaasti tehtyjen ohjelmien sijaan? kysyy Tv-lehden esimies Marja-Liisa Majasaari.


Paula Vesala osti oman talon ja jää pitkälle vapaalle – ”Haluan mennä perhejuhliin, silakkamarkkinoille ja nukkua pommiin”

iltasanomat 14:55 13.09

Tänään Vain elämää -jaksossa nähtävä Paula Vesala kertoo IS Tv-lehden haastattelussa nauttivansa eniten perusarjesta sienestäen ja marjastaen. Jatkuvan keikkatyön vuoksi hän on menettänyt monet elämän tärkeät hetket.


Paula Vesala osti oman talon ja jäi pitkälle vapaalle – ”Haluan mennä perhejuhliin, silakkamarkkinoille ja nukkua pommiin”

iltasanomat 14:55 13.09

Tänään Vain elämää -jaksossa nähtävä Paula Vesala kertoo IS Tv-lehden haastattelussa nauttivansa eniten perusarjesta sienestäen ja marjastaen. Jatkuvan keikkatyön vuoksi hän on menettänyt monet elämän tärkeät hetket.


Reijo Ruokasen kolumni: Laitetaan sille aasinhattu naulalla päähän

iltasanomat 08:08 12.09

Poliitikon pitää kerätä marjat sieltä, mistä ne helpoimmin irtoavat, mutta silti sitä aina hämmästyy, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Neljäkymmentä täyttänyttä Marja Hintikkaa peloteltiin alamäen alkamisella: "Toleranssi tunnelman droppaajille lähentelee nollaa"

iltalehti 01:39 12.09

Juontaja Marja Hintikka juhli tiistaina syntymäpäiväänsä. Hintikka täytti 10. syyskuuta 41 vuotta. Hän lähettää Instagram-tilillään kiitoksen kaikille onnittelijoilleen. Samalla Hintikka pohtii ensimmäistä vuottaan viidennellä vuosikymmenellään.


Elämä lapselle -konsertin juontaja Marja Hintikalla on omakohtainen kokemus lastensairaalasta: "Yöllä tuli yllättävä kipu yhdelle lapsista"

mtv 18:09 11.09

Juontajatähti Marja Hintikka kertoo omakohtaisesta kokemusta, kun hän joutui turvautumaan lastensairaalaan yhden lapsen sairastuessa äkillisesti.


Kauko Röyhkä paljastaa uutuuskirjassa hämmentävän kohtaamisen Juice Leskisen kanssa – juoksi jatkoilta ahdistuneena pois: ”Juice laulaa hippitytölle”

iltalehti 15:26 11.09

Kauko Röyhkän muistelmien ensimmäinen osa Marjatan poika (Docendo) julkaistaan keskiviikkona. Kauko Röyhkä kertoo muistelmissaan lapsuudestaan ja varhaisesta aikuisuudestaan aina vuoteen 1980 saakka. Muistelmissa Röyhkä kertoo myös mielenkiintoisen tarinan ensikohtaamisestaan viihdetaiteilija Juice Leskisen kanssa.


Isättömänä kasvaneen Kauko Röyhkän koskettava kirjapaljastus - kirjoitti isälleen kirjeen rahapulassa, sai hyytävän vastauksen: ”Emme avusta roskaväkeä”

iltalehti 06:30 11.09

Kauko Röyhkä paljastaa Marjatan poika -muistelmateoksessaan (Docendo), kuinka kasvoi ilman isää. –?Hyvää päivää, olen uusi rock-idolinne Kauko Röyhkä. Eletetään kesää 1980. Jukka-Pekka Välimaa -niminen mies on noussut kotikaupunkinsa Oulun Kuusrockin lavalle. Samalla festivaalilla esiintyy myös muuan Iron Maiden -yhtye.


Joanna Kuvaja jakoi kauniin kuvan äitinsä kanssa - kuin kaksi marjaa

iltalehti 22:26 09.09

Juontaja Joanna Kuvaja on jakanut valokuvan äitinsä kanssa Instagram-sivullaan. Huomenta Suomen juontajanakin tunnettu Joanna Kuvaja on jakanut Instagramissa valokuvan äidistään. Kuvan saatteeksi juontaja on kirjoittanut: – Äiti kävi kylässä.


Rajavyöhykkeeltä löytyi luvattomia marjamiehiä Venäjältä – eivät olleet ensimmäistä kertaa

iltasanomat 20:14 08.09

Rajavyöhykkeeltä löytyneitä epäillään lievästä valtionrajarikoksesta.


”Itselleen voi antaa vähän siimaa” – plusmalli Marjaana Lehtinen neuvoo, miten laihdutusmotivaation saa pidettyä yllä ja tuloksia syntymään

iltasanomat 18:29 07.09

Plusmalli Marjaana Lehtinen tsemppaa sekä ruuassa että liikunnassa ja pitää kiinni ainakin toisesta.


Sulkavan ja Rantasalmen keskuskeittiöissä lähiruoka hankitaan vaikka kikkaillen – kuntalaisten ylimääräiset marjat ja hauet ostetaan takaovelta

yle 21:00 06.09

Rantasalmella ja Sulkavalla käytetään lähiruokaa aina kun se on mahdollista.


Ulkomaiset huippukokit vietiin Naantalin metsiin – yllättävä löytö sai ammattilaiset huokailemaan ihastuksesta

iltasanomat 16:20 06.09

Food & Art -festivaalin vieraat ottivat tuntumaa marjastukseen ja sienestykseen.


Kuin kaksi marjaa! Herttuatar Catherine luotti jälleen Dianan tyylitajuun – koskettava kunnianosoitus edesmenneelle prinsessalle

iltasanomat 15:22 06.09

Herttuatar Catherine halusi jälleen kunnioittaa prinsessa Dianan muistoa kauniilla kukkamekollaan, jonka hän oli valinnut ylleen tyttärensä tärkeään päivään.


Lauri Marjamäeltä kova murjaisu Jokerien tunaroinnista: "Tehtiin maailmanennätys"

MTV 22:41 05.09

Jokerien tappiokulku jatkui KHL-jääkiekkoliigassa, kun se hävisi kauden toisen pelinsä Ak Bars Kazanille 2–5. Jokerien mustavoittoinen uusi kotipeliasu ehti hämmästyttää jo kauden edellä, nyt se näyttäytyy kuin suruasuna maalinteon tökkiessä ratkaisevasti.


25 vuoteen ”Katastrofi” huijaritaksit vaanivat kärkijoukossa, levännyt Capitals Paljonpuhuvat kuvat FC yhä henkensä

Hot topics