Marita Taavitsainen muistelee lämmöllä Tanssii Tähtien Kanssa -kokemustaan: "Opin sen, että..."

mtv 19:02 25.10

Laulaja Marita Taavitsainen kertoi MTV Uutisille, mitä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma opetti hänelle.


Vaimoa hoitaneen lääkärin sanat musersivat leijonalegendan: ”Okei… Ilmeisesti sinulle ei ole sitten kerrottu”

iltalehti 06:03 24.10

Jääkiekkolegenda Heikki ”Hexi” Riihirantaa kohtasi suuri suru kesäkuussa 2016. Riihiranta kertoo asiasta tuoreessa elämäkerrassaan. Heikki ”Hexi” Riihiranta, yksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmista jääkiekkoilijoista, oli Maritansa kanssa yhdessä 43 vuotta ja naimisissa 40 vuotta. – Vaimon kuolema oli kova paikka. Marita tuki minua, hoiti perheen ja kuntosaliamme Munkkiniemessä, kun pahimmillaan olin vuodessa 100 vuorokautta matkoilla, Riihiranta kertoi Iltalehdelle vuosi sitten 70-vuotishaastattelussaan.


Milana Misic juontaa uutta musiikkiohjelmaa – ihmettelee tietyn genren sorsimista tv:ssä: ”Iskelmä vihdoin esiin”

iltasanomat 14:15 04.10

Milana Misic juontaa musiikkipainotteista Soiva postikortti -sarjaa, jonka avausjaksossa on vieraana Marita Taavitsainen. Milana on ilahtunut saadessaan esiin musiikkigenreä, jota vieroksutaan tv:ssä.


Demaritaustaisen ajatushautomon tutkimus: Kiristyvä kansainvälinen kilpailu ei uhkaa länsimaista hyvinvointivaltiota

yle 06:00 02.10

Sosiaali- ja terveysmenot näyttävät kasvavan, kun globaali kilpailu kiristyy, tutkimuksessa sanotaan.


Vesa-Matti Loirin kiihkeät suhteet julkkisnaisiin: Helena Lindgren, Carola, Marita Hakala, Virpi Miettinen, Lenita Airisto...

iltalehti 07:33 12.09

Elämäkerrassa Vesa-Matti Loiri avautuu naissuhteistaan, joista monet tapahtuivat julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa. Jari Tervon kirjoittamassa uutuuskirjassa Loiri. (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä suurista rakkauksista ja kiihkeistä seksisuhteista julkisuudesta tuttuihin naisiin. Loirin kuvaillaan olleen nuorena näyttelijänä täynnä viriiliä seksuaalisuutta, joka veti puoleensa naisia. Joidenkin kanssa suhteet perustuivat vain fyysisyyteen, toisten kanssa Loiri jakoi syvää yhteyttä. Teatterikoulussa opiskellessaan alle parikymppinen Loiri paneutui äänen kehittämiseen viisikymppisen laulunopettajan kanssa. Heillä oli seksisuhde, ja rakastelua harrastettiin jopa koulun pianon päällä. Seksiystävä rakensi Loirille äänen, joka on kantanut nämä vuosikymmenet lavoilla.


Siilinjärveläisen laulaja Tiina Räsäsen puhelimeen kilahti aamulla Marita Taavitsaiselta viesti lottouutisen jälkeen: ”Minähän sanoin!”

iltasanomat 11:35 24.08

Laulaja Tiina Räsänen varttui Siilinjärvellä ja Eurojackpot-uutisten seurauksena on tangokuningattaren puhelin pirissyt lähes tauotta.


Yle: Kikan äidin puhelinsoitto sai radiojuontajat ällistymään – Marita-äiti muistelee tytärtään tunteikkaasti: ”En löydä sanoja siihen”

iltalehti 18:27 13.07

Marita Viilonen muistelee Kikkaa (Kirsi Siréniä) Ylen Puhelinlangat laulaa -ohjelmassa. Ylen Puhelinlangat laulaa -ohjelmassa koettiin perjantai-iltana yllättävä hetki, kun laulaja Kikan äiti Marita Viilonen soitti yllättäen ohjelmaan. Vuonna 2005 kuolleen menestyslaulajan äiti on antanut haastatteluita vain harvakseltaan. – Soittosi sai meidät aivan ällikällä lyödyiksi, juontaja Markus Turunen sanoo.


Marita Taavitsaisen koira hurmaa Instagramissa - kesäisempää ilmestystä saa hakea

iltalehti 22:24 11.07

Marita Taavitsainen on jakanut Instagram-sivullaan useita kuvia reippaasta koirastaan. Laulaja Marita Taavitsainen on virittäytynyt kesätunnelmaan koiransa kanssa. Tuoreessa kuvassa koira on päässyt suppilaudan päälle. Pommi-koira seisoo tyytyväisenä laudalla ja katselee kuvaa ottavaa omistajaansa. Näet kuvan halutessasi myös täältä.


Marita Taavitsainen myöntää rakkauden 15 vuotta nuorempaan Pasiin Hymyssä: ”Olemme suhteessa tosissamme”

iltalehti 18:07 27.06

Iskelmätähti tapasi uuden rakkaansa Kanarialla viime keväänä, kertoo Hymy. Laulaja Marita Taavitsainen, 50, erosi aviomiehestään Tomi Natrista viime vuonna. Nyt Taavitsainen myöntää vihdoin Hymy-lehdelle, että suhde 15 vuotta nuorempaan Pasiin on totta. Deittailut ja sinkkupuheet ovat nyt historiaa. – Olemme suhteessa tosissamme. En ole suhteessa vain sen takia, että minulla on joku, Marita sanoo lehdessä.


Tämän takia tumma missikaunotar Marita Pekkala katosi julkisuudesta: Yllätysrakkaus vei Kreikkaan, jossa hän on asunut jo 34 vuotta

iltalehti 19:09 23.06

Vuoden 1983 Miss Suomi -kisojen perintöprinsessan Marita Pekkalan ammattihaaveet heittivät häränpyllyä, kun sattuma astui peliin. Asuinmaakin vaihtui pysyvästi. Kreetan Agios Nikolaoksessa sijaitsevassa uimapukuliikkeessä asioivat suomalaisturistit saattavat hätkähtää, kun tumma, kaunis myyjä puhuu heille yllättäen suomea. Nainen on perheyritystä yhdessä kreikkalaisen miehensä kanssa pyörittävä Marita Pekkala. Joku saattaa muistaa Maritan myös vuoden 1983 Miss Suomi -kilvan kakkosena. Oulaisista lähtöisin oleva Marita menestyi kauneuskilpailuissa jo aiemmin. Hän oli Jaana-lehden Supermissi ja Anna-lehden Kaunis Anna. Menestys toi kisamatkat Kolumbian Miss Teenage Intercontinentalin lisäksi Miss Maailma- ja Miss Eurooppa -kilpailuihin, joissa hän sijoittui hienosti toiseksi perintöprinsessaksi.


Marita Taavitsainen ja ex-mies ratkovat yhä lastensa huoltajuutta: "Isommat kysymykset ovat avoinna"

iltalehti 06:22 23.05

Laulaja Marita Taavitsainen erosi vuosi sitten miehestään. Lapset asuvat hänen kanssaan Hyvinkäällä ja näkevät isäänsä lomilla. Kun muut valmistautuvat kesälomiin, laulaja Marita Taavitsaisen, 50, työkiireet ovat vasta alkamassa. Lauantaina hän aloittaa tanssilavakauden, lisäksi hän on mukana kahdessa kesäteatterinäytelmässä, Taaborin kesäteatterin Tuhkimossa ja Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmässä. – Työmaani moninkertaistuu aina kesällä ja olen yrittänyt nyt ladata akkuja. Olen aina rakastanut tätä työtä, ja nykyään rakastan ehkä vielä enemmän, kun on tullut perspektiiviä elämään. Ei ole itsestäänselvyys, että saa laulaa ja on töitä ja keikkoja, vuoden 1995 tangokuningatar jutteli Ylen Hyvä yleisö -ohjelman kuvauksissa keskiviikkona.


Mitä ihmettä? Tommi Korpela esiintyy Youtuben hillittömässä erotuomaritanssissa: ”Kylkeni tärisevät naurusta”

iltalehti 18:47 15.05

Lätkän MM-huumaa on ilmestynyt pönkittämään mainio, Tommi Korpelan tähdittämä video erotuomaritanssista. Referee Dance Moves -video syntyi kahdeksan vuotta sitten, jolloin Suomella oli edessä kahdet Ruotsin kanssa jaetut jääkiekon MM-kotikisat, 2012 ja -13. Videon tekivät yhteistyössä Nitroid-mainostoimistossa työskennellyt Pete Welling, videotuotannosta vastannut Medialouhos ja grafiikoista vastannut Event Horizon. – Ajateltiin, että kisojen yhteyteen mahdollisesti hallin screenille tai jonnekin voisi tämmöisen tehdä. Myyntipuoli jäi kuitenkin silloin hoitamatta, ja tämä juttu jäi käsiin, videon ideoinut Welling kertoo.


Flames-puolustaja keulaan ja myös Tapparan kultakypärän naljailivat ne kuukausien kuluttua

Hot topics